MENU
×
Back |

Enuff Grip Tape Sheet - Skull Pile

EUR 6,95
Zoom
 pcs
  Add to wishlist

Description

Quality grip tape comes in many variations. Fits both on skateboards and scooters. Mob Grip is perforated, allowing air to escape when gripping, means, no air bubbles. Silicone-Carbide grains. Fest and waterproof.

Specifications

Width:
22.9cm (9")
Length:
83.8cm (33")
 

Reviews

Min sønn er fornøyd, grei kvalitet
Ole Kristian Strandene (Staubø)
08/09/2017
Rating: 5 of 5!
Funkar, lätt att skära/klippa till
Patrik Almqvist (Halmstad)
21/07/2017
Rating: 5 of 5!
super gaaf
jason van es (Melissant)
08/09/2015
Rating: 5 of 5!
Helt ok!
Mikael Broström (Gällivare)
31/03/2015
Rating: 5 of 5!
Det satt inte fast länge
Måns L. (Saltsjö-Boo)
29/10/2014
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Vad tråkigt att höra att griptapet har släppt efter kort tid. Det kan bero på att man kört med sparkcykeln när det varit blött/fuktigt ute, det vill de inte hålla för. Men du får gärna skicka hos en bild på griptapet till: email@skatepro.se så vill vi se på det för dig. /Martina
Alt var som det skulle være. varen kom dagen efter.
Martin Skytte (Tune)
15/10/2014
Rating: 5 of 5!
supper
Marleen Van Goethem (Aalst)
09/09/2014
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans, bra pris. Skitcool dottern helnöjd, hade köpt en sparkcykel där den kom utan grip tape så den var rätt farlig. Nu är den säker och cool.
A. Diaz (Växjö)
01/08/2014
Rating: 5 of 5!
wel goed maar gaat snel eraf ik heb er alles aan gedaan maar bij doet het niet schoongamaakt
max klaasen (Lelystad)
14/06/2014
Rating: 3 of 5!
snelle levering en tevreden
peter engelen (Waasmunster)
28/05/2014
Rating: 5 of 5!
wel mooi en makkelijk te knippen/snijden maar vindt dat het redelijk gauw loslaat
roelf termaat (putten)
19/03/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat vervelend dat het snel los laat, heb je het oppervlakte van het deck wel eerst goed schoon gemaakt? Als er zand of water op het deck zit, en je plakt de griptape er op, dan heb je kans dat dit snel los laat. Stuur ons gerust een email naar email@skatepro.nl met foto's en een order nummer, dan kunnen we kijken of we misschien iets voor je kunnen betekenen!

/Laura
Bra
Ola Sellrup (Mörrum)
20/11/2013
Rating: 4 of 5!
Grymt bra
Ann-Sofi Johansson (Koskullskulle)
18/09/2013
Rating: 5 of 5!
Helt OK.
Ellen Nielsen (Græsted)
29/07/2013
Rating: 5 of 5!
as bra grepp men slits rätt fort
simon sohlman (färlöv)
21/01/2012
Rating: 4 of 5!
man har et pisse godt grip i starten(næsten for godt) men det bliver jo slidt, jeg køre med det endnu og kunne godt finde på at købe det igen.
Mikael Jakobsen
04/11/2011
Rating: 4 of 5!
den är cool men inte så bra``!!!
sam gholami
10/10/2011
Rating: 2 of 5!