MENU
Back |

Enuff Grip Tape Sheet - Hazard

EUR 5,95
Zoom
Please select colour 
Yellow
White
Blue
Purple
Green
Pink
Save for later
 pcs

Description

Quality grip tape in many variations. Fits both on skateboards and scooters. Easy to apply.

Specifications

Width:
22.9cm (9")
Length:
83.8cm (33")
 

Reviews

för grov för street, men ger bra grepp för ramp. man sliter snabbt ut skorna. snygg dock =)
Mårten Karlson (Åkersberga)
16/08/2017
Rating: 3 of 5!
Kan ikke give en anmeldelse da det var en gave :-), men fødselaren blev rigtig glade også for de andre ting.
Frederik De Vriese (Brugge)
03/08/2017
Rating: 5 of 5!
Good griptape for that money! A++++
Frederik De Vriese (Brugge)
03/08/2017
Rating: 5 of 5!
Lett å tilpasse og sitter godt. Utseende svarer til bildene.
Anne Wenche Hunstad (Røyse)
29/06/2017
Rating: 5 of 5!
godt
Lucas Arendal Flink (Vinderup)
19/04/2017
Rating: 4 of 5!
Veldig bra grep!
S. Frederiksen (Hvalstad)
10/04/2017
Rating: 5 of 5!
Tosi hyvä grippi ja sopii hyvin.
Aki R. (Teuva)
08/02/2017
Rating: 4 of 5!
Kanon
Magnus Lampell (Matfors)
08/11/2016
Rating: 5 of 5!
Fastnade bra
Karin Pellbrant (Sollefteå)
19/08/2016
Rating: 4 of 5!
Griptape till kickboard som fungerar jättebra och med starkt fäste.
Peter Karlsson (Tidaholm)
27/07/2016
Rating: 5 of 5!
Det er perfekt
Mikkel Fischer (Skagen)
23/06/2016
Rating: 5 of 5!
Rigtig godt
benjamin lykkeskov schelde (Skive)
26/05/2016
Rating: 4 of 5!
Veldig bra grip! Lett å skjære til, samt montere.
Eivind H. (Geilo)
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
Cool stuff
Räven S. (Diemen)
19/05/2016
Rating: 5 of 5!
Bra och snyggt. Plus för att det var väl tilltaget!
Ann-Charlotte Kårhag (Jonsered)
13/05/2016
Rating: 5 of 5!
Bardzo dobra przyczepność! Polecam!
Robert K. (Jasienica)
17/04/2016
Rating: 5 of 5!
Todo perfecto
Alfonso Masach Urrestilla (Pasaia)
05/04/2016
Rating: 5 of 5!
Sykt bra, veldig grippy, du får et veldig bra feste, bra å catche tailwhips med!!!
Theo N. H. (Larvik)
09/11/2015
Rating: 5 of 5!
Bra
Johan Ingemarsson (Sjömarken)
03/11/2015
Rating: 5 of 5!
Bra grepp, snygg är den oxå Väl tilltaget i måtten, räcker till två skate.
Roger Hermansson (Kågeröd)
13/10/2015
Rating: 5 of 5!
Bare ok
Mona Rasmussen (Østervrå)
13/10/2015
Rating: 5 of 5!
pojan mieleen oli kyllä
Jaana Tuisku (Seinäjoki)
02/10/2015
Rating: 4 of 5!
Både grip och lim är bra!
Emma Swärdh (Söderhamn)
15/09/2015
Rating: 5 of 5!
Köpte men fick inte hem. Stack till affären för att köpa annan
Timothy L. (Handen)
02/09/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi beklagar det uppstått problem med leveransen av eran beställning. Om ni kontakta oss med ett order nummer på email@skatepro.se, så vill vi kolla upp på detta för dig och hitta en snabb lösning. /Martina
mooi vel
Stefaan Vanseggelen (Neerpelt (Belgie))
25/08/2015
Rating: 4 of 5!
Erinomainen grippiarkki,hyvä kaikinpuolin!
Kaija Väyrynen (Sodankylä)
29/07/2015
Rating: 5 of 5!
Snygg!
Mikael Sandlund (Luleå)
15/07/2015
Rating: 5 of 5!
Cool
Birgitha Åberg (Jönköping)
08/07/2015
Rating: 5 of 5!
Loistava teippi! Tästä riitti leikellä kaverinkin "skuuttiin"
M. Lintula (Loimaa)
06/07/2015
Rating: 5 of 5!
Ok grib
Maj-Britt uggerholt (Hjørring)
17/06/2015
Rating: 5 of 5!
Er fint nok
Mette Munk Lauritsen (Vejle)
31/05/2015
Rating: 5 of 5!
OK grip.... Dog klister det ikke så godt som jeg havde regnet med.
Thomas P. (Odense NØ)
11/05/2015
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er vigtigt at man afrenser og aftørre den overflade griptapen skal sættes på før montering, for at griptapen sidder ordentligt fast.
Hvis der skulle være en fejl, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på tlf. 86763696 eller email@skatepro.dk. /Lisbeth
Känns rejält. Bra klister som fäster. Snyggt!
Magnus Persson (Häljarp)
06/05/2015
Rating: 4 of 5!
veldig bra for godt feste
thore Åsheim (Tranby)
18/04/2015
Rating: 5 of 5!
riittää moneen kohteeseen
Esko Jokinen (Jokela)
09/04/2015
Rating: 4 of 5!
ik heb het pakket goed ontvangen maar helaas was de doos beschadigd waardoor zo'n 10 cm van het product ook beschadigd was mischien voor in de toekomst van die piepschuim korrels in de doos doen om beschadiging te voorkomen
John Janowski (Hasselt)
25/03/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Dat is erg jammer om te lezen! Je bent natuurlijk welkom om ons een e-mail te sturen naar email@skatepro.nl met een foto van de beschadiging. Dan kunnen we je klacht in behandeling nemen.

/Laura
Toimitus oli nopeaa sekä tilaaminen helppoa!!
Ari Heikkinen (Lahti)
11/03/2015
Rating: 5 of 5!
Bra fäste och lätt att sätta på brädan.
Thomas Svensson (Stockholm)
10/02/2015
Rating: 4 of 5!
Mycket bra!
Johanna Maria Hedstål (Rönninge)
13/01/2015
Rating: 5 of 5!
Lever op til forventningen.
Anni Torp Kjær (Fredericia)
12/01/2015
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering.
Laila qvist (Hals)
08/01/2015
Rating: 4 of 5!
Fint produkt og meget hurtig levering.
Lars Filstrup (Odense SV)
08/01/2015
Rating: 5 of 5!
Svårt att klippa spikrakt men suveränt grepp.
Alexander Nordahl (Bjärnum)
07/01/2015
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Här kommer några praktiska tips och en videoguide hur man monterar griptape: https://www.skatepro.se/a619.htm /Martina
Bare iorden
Hanne Hansen (Holstebro)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Kanon
Johan hallström (Lyckeby)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Fedt griptape..har fået det i lilla til vores datter, nem at arbejde med ved montering og dejligt stort stykke så hvis man lige måler ordentlig ud er der til 2 gange :-P
René Andersen (Esbjerg V)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Super fedt og sidder virkelig godt!
Sabrina Olsen (Nørre Aaby)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
bra grepp
Mirnesa Beganovic (Linköping)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Fint
Simon Rokkedal Vestergaard (Hjørring)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
Fungerte meget bra som forventet
G. Jakobsen (Stavanger)
02/12/2014
Rating: 5 of 5!
super
Evalyne Nyokabi Mwarari (Varde)
01/12/2014
Rating: 5 of 5!
Bra tape som grabben är helnöjd med.
Tomas K. (Sölvesborg)
25/11/2014
Rating: 5 of 5!
Blir fort skitten men ellers bra
frøydis bromseth (Klæbu)
25/11/2014
Rating: 3 of 5!
Bra grepp fina mönster
Elie Assouni (Norrköping)
18/11/2014
Rating: 5 of 5!
Bra grepp. Snyggt mönster.
Jennie-Ann Carlsson (Åhus)
29/10/2014
Rating: 5 of 5!
Super
dave rolden (Nieuwkoop)
16/10/2014
Rating: 5 of 5!
Super til prisen: )
Jimi Olsson (Valby)
16/10/2014
Rating: 4 of 5!
Hurtig levering - alt ok
Mathias Munk Bonde (Snedsted)
09/10/2014
Rating: 5 of 5!
Den lossnade lite i kanterna.men annars är det den bästa vi haft.
Anette ohlsson (Ydre)
07/10/2014
Rating: 4 of 5!
Bra men veldig grov og blir fort skitten
Thomas Herman Hoem (kristiansund)
06/10/2014
Rating: 3 of 5!
Bra
jesper heimonen (Boden)
21/09/2014
Rating: 5 of 5!
Meget bra, superfornøyd
Tom-Bjørnar Nannestad (Maura)
18/09/2014
Rating: 5 of 5!
Kjempe kuul
Ole K. S. (Staubø)
16/09/2014
Rating: 5 of 5!
god
Birgit Riisager (Bindslev)
12/09/2014
Rating: 5 of 5!
Nice
Måns Liljekvist (Saltsjö-Boo)
11/09/2014
Rating: 5 of 5!
Bra grejer - motsvarar förväntningarna och grymt snabb leverans :)
Marita Nilsson (Skurup)
10/09/2014
Rating: 5 of 5!
OK!
Torunn Engvoldsen (Helle)
02/09/2014
Rating: 5 of 5!
Helt iorden!
Felix Noah Stougaard Munk (Karrebæksminde)
26/08/2014
Rating: 5 of 5!
Bra att kunna klippa till själv
Gunilla Nielsen (Ekeby)
26/08/2014
Rating: 3 of 5!
Hållbar och bra
Mats F. (Helsingborg)
16/08/2014
Rating: 5 of 5!
Kul
Jørgen Eilertsen (Sandefjord)
13/08/2014
Rating: 5 of 5!
Svårt att klippa till fint, fick slänga och köpa en färdigklippt. Annars var färgen fin.
Linda Karlsson (Växjö)
06/08/2014
Rating: 1 of 5!
Bra att kunna klippa till egna bitar!
Maria Vighult Klippel (Åled)
05/08/2014
Rating: 4 of 5!
Nöjd son
Linda Kjellbom (Djurhamn)
05/08/2014
Rating: 4 of 5!
Mycket bra grepp.
Stefan R. (Olofström)
30/07/2014
Rating: 5 of 5!
Skit bra!!
Loke welander (Sölvesborg)
29/07/2014
Rating: 5 of 5!
Sonen är mycket nöjd
Marica Aalto (Hörnefors)
28/07/2014
Rating: 5 of 5!
Super tilfreds
Mette Jepsen (Vejen)
24/07/2014
Rating: 5 of 5!
Hyvä
Kati Jäärni (LINNANTAUS)
23/07/2014
Rating: 5 of 5!
Den er veldig bra!! Digg å stå på
Simon Svae-Ekblom (Drøbak)
15/07/2014
Rating: 5 of 5!
Den är snygg och den behövde bara klippas till, för att passa
Bengt O. (Skurup)
09/07/2014
Rating: 5 of 5!
Hej. Det var grabben min som skulle ha den till sin kick. Och han är väldigt nöjd med varan han fick :) Så med andra ord ...kanon !!
Lars Zakrisson (Kalix)
02/07/2014
Rating: 5 of 5!
Helt i top
lisa nielsen (Hjørring)
25/06/2014
Rating: 3 of 5!
Super!
Peter franzen (Nybro)
25/06/2014
Rating: 5 of 5!
Fin
Erik Pettersson (Falköping)
17/06/2014
Rating: 4 of 5!
Jättebra, och att det räcker till flera gånger!
Sonny Klang (Skövde)
17/06/2014
Rating: 5 of 5!
Jaaaaa. Ok
karl eriksens boysen
10/06/2014
Rating: 5 of 5!
Jævlig bra grip har den ikke selv mens kjenner noen som har den og jeg har prøvd
adrian dorich bull
08/06/2014
Rating: 5 of 5!
Bäst!!!!!'
Åsa Thoresson (Östersund)
06/06/2014
Rating: 5 of 5!
Bästa!
Greger Löfbom (Ersmark)
03/06/2014
Rating: 5 of 5!
Super godt. let at montere og til flere gange (stjerne)
Dorte Thorsen Bundgaard (Silkeborg)
03/06/2014
Rating: 5 of 5!
Bra grepp yta och tåligt lim, har haft på den länge nu och den e som ny!!! Rekommenderar
August H. (Mölndal)
02/06/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig god grip
Tom Dittmann Frandsen (Aarhus C)
01/06/2014
Rating: 4 of 5!
Jättebra.
Erik B. (Bergsjö)
27/05/2014
Rating: 5 of 5!
Bra
Pelle Lindblad (Östersund)
27/05/2014
Rating: 5 of 5!
bra men trodde inte at det skulle vara så stort men det var bara att klippa till //sonen
Maria Asterdahl (Segeltorp)
27/05/2014
Rating: 5 of 5!
Tilfreds...
Dorthe Schunck (Næstved)
23/05/2014
Rating: 5 of 5!
Super godt
Jens Christian Pedersen (Holstebro)
23/05/2014
Rating: 5 of 5!
Bra griptape, vi delade den i två så den räcker till två kickbikes.
Magnus Olsson (Bromölla)
17/05/2014
Rating: 5 of 5!
Jag är nöjd av min Enuff griptape ark Hazard
Majkel Gluszczak (Skogås)
14/05/2014
Rating: 5 of 5!
Kanoners
K. Sandberg (Skara)
14/05/2014
Rating: 4 of 5!
Snygg! :-) Fungerade bra, bra klister satte sig lätt och sitter kvar än.
Joakim Andersson (Veberöd)
13/05/2014
Rating: 5 of 5!
Användbar och räcker till flera byten.
Susanne Söderlund (Helsingborg)
13/05/2014
Rating: 4 of 5!
Bra
kristina jonsson (Åshammar)
07/05/2014
Rating: 5 of 5!
Gody
rene lynge (Løgstør)
30/04/2014
Rating: 5 of 5!
Räcker till minst 2 byten på MGP'n
Anna Lindorsson (Sandviken)
22/04/2014
Rating: 5 of 5!
nice!
Mattias Johansson (Halmstad)
22/04/2014
Rating: 5 of 5!
jeg har købt det for 2 uger sider. griptagen ryger af når man forsøger på at lave et kickfilp.
lucas s
20/04/2014
Rating: 1 of 5!
Riktigt bra. Räcker till minst två omgångar.
Anders schough (Nol)
09/04/2014
Rating: 5 of 5!
godt
Gustav Enstrøm (Vodskov)
03/04/2014
Rating: 5 of 5!
Cool!
Elias Overgaard (Ringe)
26/03/2014
Rating: 5 of 5!
Sidder godt fast
Ole Jørgensen (Kirke Hyllinge)
19/03/2014
Rating: 4 of 5!
MEGA OVERDREVET SEJT GRIPTAPE ELSKER DET!!!!!
Sussi Heinrichson (Karlslunde)
13/03/2014
Rating: 5 of 5!
het kleurgamma is eerder beperkt maar de anti-slip laag biedt voldoende bescherming tijdens het steppen. dient regelmatig vervangen te worden.
vanessa magelinck (sint-kruis-winkel)
13/02/2014
Rating: 3 of 5!
Super..
Annette Frihauge (Vodskov)
28/01/2014
Rating: 5 of 5!
snygg och riktigt skön griptape, det är också fett nice att den är typ 20x80 cm vilket gör att man kan använda den flera gånger till sparkcykeln och den passar även skteboards
helen bolander (Sollentuna)
17/01/2014
Rating: 5 of 5!
vildt godt griptape .
Rune Dahl Sørensen (Roskilde)
15/01/2014
Rating: 5 of 5!
God gribtape. Nem at tilpasse og placere. Holder godt.
Malene Wessel (Birkerød)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
Kanon!
Carolina Persson (Helsingborg)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig godt gribtape
Monica Marburger (Helsingør)
07/01/2014
Rating: 4 of 5!
Helt ok!
Morgan Eriksson (Hisings Kärra)
27/12/2013
Rating: 5 of 5!
god grip grov men sykt bra
Tina Maria Gottlieb (Arendal)
04/12/2013
Rating: 4 of 5!
Funkar grymt stora grova korn och kan användas fyra ggr på sparken!!
Cornelius Tidén Wirell (Sigtuna)
14/11/2013
Rating: 4 of 5!
best griptape ever fungerer veldig bra glir ikke
Mariann Paulsen (Tomasjord)
28/10/2013
Rating: 5 of 5!
Jävligt najs faktiskt!
Pernilla Johansson (Linköping)
15/10/2013
Rating: 5 of 5!
Bra!
Anki Wennberg (Falun)
26/09/2013
Rating: 5 of 5!
den var snygg och med bra grepp för skosulan
Magdalena Kucora (Huddinge)
26/09/2013
Rating: 5 of 5!
Cool och lätt att klippa till. :)
Maria Eriksson (Norrköping)
18/09/2013
Rating: 5 of 5!
Coole print en supper goede grip! Moest hem wel even in model knippen ;-)
Helga Martens (Heerhugowaard)
17/09/2013
Rating: 5 of 5!
köpte denna grip för en månad sen den är fortfarande jätte bra och håller länge
ALEXANDER WIKLUND
13/09/2013
Rating: 5 of 5!
Min søn købte dette produkt for et par uger siden,desværre er det allerede gået i stykker,så det kan ikke anbefales !
Helle Pasgaard Nielsen (Ikast)
12/09/2013
Rating: 1 of 5!
Superfornøyd....veldig bra!!!!
Bente Kristiansen (Vinterbro)
09/09/2013
Rating: 5 of 5!
griptapen är bra och tålig
johnny wallin (Falun)
06/09/2013
Rating: 5 of 5!
👍👍👍
Lennie Sambleben (Frederikssund)
30/08/2013
Rating: 5 of 5!
Bra /filip
Nadja Nordsäter (Lilla Edet)
28/08/2013
Rating: 5 of 5!
Jättebra. Lätt att klippa, skära och bra lim!
Helena Jonsson (Sweden)
27/08/2013
Rating: 5 of 5!
jeg satte mit på dagen efter da jeg kom hjem fra skole var det faldet af !!! det stinker ik køb det plus hvis du køber det med farve er det virkelig slemt med skidt på det
simon jelstrup
25/08/2013
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Griptape skal selvfølgelig holde længere end en dag, ja. Har du husket at rense og tørre decket ordentligt før du sætte det nye griptape på? Du må altid gerne skrive en email til os, for falder det bare af efter en dag, er der nok noget galt med tapen.
/Milena
Kjempe bra =)
Cathrine Sorknes (brandbu)
21/08/2013
Rating: 5 of 5!
Den ser kul ut :)
Ludvik Øsli
17/08/2013
Rating: 5 of 5!
Bra grepp och väl tilltagen storlek.
Therese Holmer (Borlänge)
14/08/2013
Rating: 5 of 5!
Grov men syyyykt digg
Jonas bakken (Ski)
06/08/2013
Rating: 5 of 5!
godt!!
bent christiensen (Kirke Hyllinge)
25/07/2013
Rating: 5 of 5!
Lätt att klippa till för bästa passform, bra häftförmåga.
Urban Andersson (Oxelösund)
28/06/2013
Rating: 5 of 5!
Bra grepp och räcker länge!
Ingela Nordin (mörarp)
25/06/2013
Rating: 5 of 5!
Bra grepp, bra storlek, räcker till ett par stycken
Christer Wistedt (Älvsjö)
24/06/2013
Rating: 5 of 5!
Yderst tilfreds. Super tape.
Henrik Ploug Kristensen (Broby)
08/06/2013
Rating: 5 of 5!
Go griptape elsker det og har det på mit udendørs board jeg har købt det i blå og fik det hjem efter 3 dage. tak skatepro.dk - Jonas
Jonas Valentin
02/05/2013
Rating: 4 of 5!
Bra
cathrine sandberg (solbergelva)
09/04/2013
Rating: 5 of 5!
heel mooi lijkt het me het is ook nog in mooie kleuren ik heb het nu besteld
jack avery
06/03/2013
Rating: 5 of 5!
I denhär kommer det 4 gripp,för den är så stor:)
Roger Johansson (Tolkkinen)
20/01/2013
Rating: 4 of 5!
godt griptape holder længe
Niels Mortensen (Søborg)
17/01/2013
Rating: 4 of 5!
godt griptape
Hej med dig (Farum)
09/01/2013
Rating: 4 of 5!
vildt fedt og rigtig godt griptape
Martin Cox (Værløse)
30/12/2012
Rating: 5 of 5!
Bra grepp och väl tilltagen storlek.
Per-Erik Cardell (Linköping)
27/11/2012
Rating: 4 of 5!
beste ever
Jørgen Eikebø (Hvalstad)
12/11/2012
Rating: 5 of 5!
helt vildt sjet griptape og er også helt vildt godt
laura jensen (Humlebæk)
12/11/2012
Rating: 5 of 5!
Litt grov ,men bra :)
dagrun caroline stormark (Vennesla)
08/11/2012
Rating: 4 of 5!
der var ikke striber pa mit griptape
Stefan er sej (København S)
06/11/2012
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej Stefan, hvis vi er kommet til at sende dig forkert griptape, skal du endelig sende det tilbage til os eller sende en email med billede af det til email@skatepro.dk. Du skal selvfølgelig få den vare, du har bestilt!
fucking god griptape
jens-christian christensen (hadsten)
04/11/2012
Rating: 5 of 5!
super bra grip tape räcker länge
Ted Andersson (Västerås)
01/11/2012
Rating: 5 of 5!
hei svært fornøyd +++++
Robert Aass (Hokksund)
19/10/2012
Rating: 5 of 5!
Helt ok
Ebba Björkqvist Lorenius (Lidingö)
19/10/2012
Rating: 4 of 5!
super flot griptape
Majbritt Lykke Baun (Hillerød)
12/10/2012
Rating: 4 of 5!
super god griptape, man hænger bare MEGA godt fast, og så passer det til alle løbehjul :) JEG ANBEFALER DET MEGET.
jonatan eilertsen
03/10/2012
Rating: 5 of 5!
Snygg gripetape, har inte behövt sätta på den än!
Anna Einarsson (Varberg)
25/09/2012
Rating: 5 of 5!
Hele goede griptape. Aanrader.
H. Stoel (Grijpskerke)
25/09/2012
Rating: 5 of 5!
Beste griptapen ever!!!!;)
Erik Mitchell (Sande)
10/09/2012
Rating: 5 of 5!
god drip
Tone veie (Verdal)
07/09/2012
Rating: 5 of 5!
rigtig god griptape! det er vigtigt at skifte det ud en gang imellem.
Vincent Lind Olrik
03/09/2012
Rating: 4 of 5!
Bra grip og holder til et par skift om man måler og kutter rett:o)
Andre Lysnes (Larvik)
22/08/2012
Rating: 5 of 5!
super holder rigtig godt og man glider ikke
mikkel fenger
21/08/2012
Rating: 5 of 5!
Griptapen er den beste jeg noen gang har prøvd. den er grov så det er mye grip på den jeg anbefaller å kjøpe den :) jeg har selv kjøpt 5 av den. det er den beste!!!
Bjørnar Sørumshaugen (brattrud)
17/08/2012
Rating: 5 of 5!
Super coole goede griptape er is een nadeel ik had de griptape besteld voor me longboard en daarvoor had ik twee vellen nodig, die twee matchden niet met elkaar dus daar was ik nog wel even mee bezig maar al met al is het super griptape met gOede grip
Kevin Chotkoe (Almere)
08/08/2012
Rating: 4 of 5!
Perfekt! :D
Marie Botilsrud (Oslo)
07/08/2012
Rating: 5 of 5!
Veldig lett å påføre med hull.
Thomas Andre Olesen (Spydeberg)
28/07/2012
Rating: 5 of 5!
Det er rimelig groft men også mega fedt for til løbehjul er der til 3 omgange hvis man klipper ordenligt!
Anne Merete Lindholdt
19/07/2012
Rating: 5 of 5!
Det bliver Beskidt hurtigt!
Jørgen Christensen (Snekkersten)
14/07/2012
Rating: 4 of 5!
Ikke brukt enda
Jarle Nygaard (Laksevåg)
10/07/2012
Rating: 3 of 5!
Hvis man køber det i blå og sort, er det så mørkeblå, lyseblå eller tyrkis
Gurli Widahl (Højbjerg)
08/07/2012
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Du kan se farven ved at trykke på "blå" op ved farverne - farven er som på billedet.
Kjempefornøyd:-))
Inger Hansen (Mosby)
04/07/2012
Rating: 5 of 5!
Fet og god grip!!
Henning Torjussen (Grimstad)
28/06/2012
Rating: 5 of 5!
Har ikke købt dette griptape (endnu) så bedømmer det ikke. Dog skal i lære at griptape ikke holder for evigt. Man skal skifte det ud engang imellem. Nogen griptape sheets skal man bare rive af, andre skal man bruge fx. En hårtørrer til at varme limen og fjerne. Og kanterne bliver slidt fordi det er der, der er mindst grip, da det er en tynd linje..
Baran Cetin (Odense M)
22/06/2012
Rating: 1 of 5!
Tøft og mathcer resten av sparkesykkelen. Klipp til og klistre på. Enklere blir det ikke.
Bjørn Haugen (Drammen)
21/06/2012
Rating: 5 of 5!
man står godt fast på det,, men det falder lidt af ude i kenterne ellers pisse godt
frederik :D jensen (lemvig)
21/06/2012
Rating: 4 of 5!
dårlig griptape
Christian Tillegreen
15/06/2012
Rating: 1 of 5!
snygg och mycket bra vidhäftning och lätt att jobba med
Tobias Wilhelmsson (Mariestad)
16/05/2012
Rating: 5 of 5!
Skal snart have den i pink det er super
Mike Nielsen
15/05/2012
Rating: 5 of 5!
det er et supper griptape jeg har det i blåt og skal snart købe det igen
jonathan pilgaard
08/05/2012
Rating: 5 of 5!
Klisteret er litt dårlig, men bra _3
Thomas Dybing (Songe)
01/05/2012
Rating: 4 of 5!
super
Jarle Larsen
01/05/2012
Rating: 5 of 5!
Fint griptape, har det selv i lilla. Man står rigtig godt fast og det er let at sætte på. Kan godt anbefales. :-)
Frederik Lassen
18/04/2012
Rating: 5 of 5!
Nice Griptape!
nico scooter
13/04/2012
Rating: 5 of 5!
Det er ret godt i nogle dage men efter 1-2 månder bliver det dåreligt.
oliver bisgaard
01/04/2012
Rating: 4 of 5!
Fint nok, der er nok til en ekstra gang når det første er slidt ned.
Zibrandt Greisen
23/02/2012
Rating: 5 of 5!
Det er fint, men der er allerede knækket et stykke af efter 3 uger.
Morten Schousboe (København Ø)
25/01/2012
Rating: 3 of 5!
Jeg har prøvet min vens og syntes det er rigtigt godt. Men sørg for at få det gamle helt af før du sætter det nye på. Har selv købt det i sort hvid til min razor black. DET ER FOR SYGT!!!!
Andreas Østergård
16/01/2012
Rating: 5 of 5!
det minder lidt om sandpapir KØB DEN!!! ;)
Rasmus Andersen
15/01/2012
Rating: 5 of 5!
du står nærmest klistret fast!!! køb det!!! :-D
Peter Hartelius
07/01/2012
Rating: 5 of 5!
Skitsnygg!!!!
Oliver R.J
05/01/2012
Rating: 5 of 5!
Riktigt bra griptape men se till att du sätter den rätt för den fäster väldigt bra.
Alve Mattsson (DALBY)
15/12/2011
Rating: 5 of 5!
jeg har købt det og det er super fedt køb det i dag!
sofus holm (klampenborg)
05/12/2011
Rating: 5 of 5!
holder bare max. har haft den i et år nu og den er som ny. :)
Marie kraul Nielsen (charlottenlund)
03/12/2011
Rating: 5 of 5!
Kan griptape bli noe fetere, ikke i lilla! God er den også!
Nikolai Trondal Abusland
10/11/2011
Rating: 5 of 5!
det er det vildeste griptape
Sebastian Armfelt (humlebæk)
03/11/2011
Rating: 5 of 5!
Man står rigtig godt fat og det holder i lang tid og så er det bare sejt
Niels Wagner
24/10/2011
Rating: 5 of 5!
Rigtig godt griptape! det er groft og man står godt fast på det!
Danielle Bohr (Kokkedal)
23/10/2011
Rating: 5 of 5!
Killarna blev jättenöjda. Bra grepp och snyggt utseende.
Kristina Nilsson
18/10/2011
Rating: 5 of 5!
verdens bedste griptabe I LOVE IT
Thomas Holm (Rødovre)
10/10/2011
Rating: 5 of 5!
Mega god ililla og hård
Rune Clausen (Dragør)
04/10/2011
Rating: 5 of 5!
Mega god ililla og hård
Rune Clausen (Dragør)
04/10/2011
Rating: 5 of 5!
Greppet är bra!
Agneta Olsson (LINDOME)
25/09/2011
Rating: 5 of 5!
DET ER MEGA GODT
taj bigum
21/09/2011
Rating: 5 of 5!
mega gode
jeppe atke
07/09/2011
Rating: 5 of 5!
super fedt griptape grovt køb det
william mammen
23/07/2011
Rating: 5 of 5!
godt man har arbejdet med folie skilte...
Annette Sønderbæk (Humleæk)
14/07/2011
Rating: 4 of 5!
den bedste griptape i verden mega god griptape skal bare ha' det:)
Albert Sivebæk
06/07/2011
Rating: 5 of 5!
rigtig nice specielt i grøn, blå og lilla
William Elsass (Hørsholm)
19/06/2011
Rating: 5 of 5!
det er super man sku tro det var super lim!!!
Aksel Bay Madsen (Jægerspris)
01/06/2011
Rating: 5 of 5!
perfekt
Halfdan Nielsen
29/05/2011
Rating: 5 of 5!
All fungerade perfekt, kanske något lång leveranstid (tog 5 arbetsdagar innan grejorna kom)
Darek Kubanek (Mölndal)
24/05/2011
Rating: 5 of 5!
jeg ville gerne købe det her griptape jeg har set nolge ad mine venner rane rundt og køre på det jeg ser også at man står fast :-)
august høgsted
20/05/2011
Rating: 5 of 5!
10 ud af 5 stjerner her :). det er pisse godt og det ser så fed ud!. Skatepro redde min dag igen L:)
Ronnie Fruerlund
06/05/2011
Rating: 5 of 5!
det er rigtig groft og det er fedest i blå
Charlotte Naomi Rønne Krøigaard (Vedbæk)
02/05/2011
Rating: 5 of 5!
rigtig godt!
Frederik Bagge
02/05/2011
Rating: 5 of 5!
jeg sys det er et ret godt griptape altså det er lidt lige som andre men ja det er godt
Julie Nielsen (Søborg)
12/02/2011
Rating: 5 of 5!
Griptape er noget sandpapir med klister på bunden så det sætter sig fast på decket det grovt så du står bedre fast vis du laver et Tailwhip uden griptape så er det meget svære Enuff er et dårligt Skateboardmærke men griptape er let at lave og det en fed griptape.
Magnus Hjorth Jørgensen
22/10/2010
Rating: 4 of 5!
skal have det til mit razor løbehjul xD
Simon Hansen (Svenstrup)
14/09/2010
Rating: 5 of 5!
ok griptape. der er bare lige det at når man popper boardet op i hænderne kan det godt være lidt grovt, og man kan også få nogle små ar, på fingrene men jeg gir' den en karakter på 4 fordi at det er noget ok griptape.
Heine Thomsen
06/05/2010
Rating: 4 of 5!