MENU
Back |

Slamm Die Cut Scooter Grip Tape II

EUR 4,95
Zoom
Please select colour 
Blue
Black
Orange
Save for later
 pcs

Description

Original Slamm scooter grip tape for Slamm scooters. Designed with a cut out for neck & brake, as well as colorful graphics.

Specifications

Width:
9.7cm (3.8")
Length:
48cm (18.9")
Cut:
Yes

Reviews

Brilliant!! Very happy
Calum Fleet (Curragh Grange)
30/05/2017
Rating: 5 of 5!
Bra produkter og veldig kjapp levering!
thomas rosseland (Søgne)
17/10/2017
Rating: 5 of 5!
Szybko ,jestem bardzo zadowolona. Naprawdę polecam.super
Małgorzata Małek (Biłgoraj)
29/09/2017
Rating: 5 of 5!
prima kwaliteit.
D. Veen (Almere)
25/09/2017
Rating: 5 of 5!
Super
Jean François Coing (Clairoix)
20/09/2017
Rating: 5 of 5!
Alles Top Ware und der Kontakt
Jörg Schwarzbauer (Schwabach)
20/09/2017
Rating: 5 of 5!
Super Preis /Leistungsverhältnis
E. Graf (Tobel)
06/09/2017
Rating: 5 of 5!
Grip très sympa. Toutefois il s'abîme vite. Encore merci au SAV de SkatePro qui propose un service remarquable. Bravo
Ogos Isabelle (EBERSVILLER)
21/08/2017
Rating: 4 of 5!
très bon produit , aucun souci , mon fils est ravi .
trifault olivier (meziere sur ponthouin)
08/08/2017
Rating: 5 of 5!
Super
Caroline Möller (Svedala)
01/08/2017
Rating: 5 of 5!
Fornøyd gutt som liker sykkelen godt. Lettvektsykkel som gir ham muligheten til å lære seg de triksene han ønsker.
Caroline Möller (Svedala)
01/08/2017
Rating: 5 of 5!
szybko , profesjonalnie i rzetelnie ...produkt spełnił nasze oczekiwanie , jakosc zgodna z opisem , polecamy
Marcel k. (Rumia)
24/07/2017
Rating: 5 of 5!
Ok til prisen og hurtig lev.
Daniel Andersen (Holstebro)
12/07/2017
Rating: 4 of 5!
Siisti ja edullinen grippitarra
Marko Hanhisalo (Kälviä)
03/07/2017
Rating: 5 of 5!
Griptape satt fast väldigt dåligt, lossnade efter första dagen. Bra service av er ni skickade ett nytt på reklamation.
Oliver Adriansson Biström (Umeå)
27/06/2017
Rating: 3 of 5!
Hyvä
Henna Puurula (Karhula)
21/06/2017
Rating: 5 of 5!
Très bon grip
willot stephane (Nivelles)
14/06/2017
Rating: 5 of 5!
Litt for stor til Madd sykkelen, men jeg klippet den til, så da ble det bra.
Anita Vallesverd Martinsen (Flekkerøy)
08/06/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi er glade for at høre at du fandt en løsning på problemet. Griptapet er dog originalt lavet specifikt til Slamm løbehjul, hvilket er årsagen til at det ikke passer til et madd. Hvis du i fremtiden er i tvivl om hvorvidt nogle produkter passer sammen, så er du meget velkommen til at kontakte kundeservice på 85 29 54 44 eller Email@skatepro.no /Frede
Jeg har kun positive ord til SkatePro. Kvaliteten er i top, en fornuftig pris og hurtig levering. What's not to like... ☺️
Stefan Ellehage Arentoft (Vejen)
07/06/2017
Rating: 5 of 5!
Un peu petit
LILLIER Emmanuel (CREHANGE)
08/05/2017
Rating: 4 of 5!
Bra!
David Eriksson (Boden)
02/05/2017
Rating: 5 of 5!
Buen producto y fue justo Para scooter MAD. Seguro repetiré, vendedor rápido y serio
Alvaro M. (lloret de mar)
28/04/2017
Rating: 5 of 5!
Blijft goed plakken.
Wim Spitters (Etten-Leur)
22/04/2017
Rating: 5 of 5!
Snygg och lätt att sätta dit. Perfekt passform.
Jennie Lundström (Trosa)
22/04/2017
Rating: 5 of 5!
Das griptape ist ansich ganz ok ist aber mehr zu empfehlen für schlechtere scooter
Sabine wählke (Wolfenbüttel)
11/04/2017
Rating: 2 of 5!
riktigt bra lätt att montera
Patrik Olsson (Fjälkinge)
11/04/2017
Rating: 5 of 5!
Sonen nöjd
Martin Johansson (Partille)
24/03/2017
Rating: 5 of 5!
Zit goed en strak op de step.was wel iets te lang, maar kon hem goed op maat maken.
Arie Laarman (Hoofddorp)
14/02/2017
Rating: 4 of 5!
Superhandig in gebruik en strak op de step!
Miriam H. (Amersfoort)
06/02/2017
Rating: 5 of 5!
Perfekt
Pablo S. (Halmstad)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
Es muy buena
ELENA ALONSO-VILLAVERDE LOZANO (L'AMETLLA DE MAR (TARRAGONA))
27/12/2016
Rating: 5 of 5!
Fremstår likt som bildet. Tøft design. Må passe på å være nøye med å ta bort tidligere teip så det skal sitte skikkelig. Fornøyd.
Pauline Myhre (Sandefjord)
27/10/2016
Rating: 5 of 5!
Sitter litt dårlig
Monica aamot rundhaug (Støren)
18/10/2016
Rating: 3 of 5!
Perfekt
jerry s. (åmål)
04/10/2016
Rating: 5 of 5!
Superfin!
Isabell W. (Viken)
20/09/2016
Rating: 5 of 5!
Super.
Pia Kristensen (Marstal)
17/09/2016
Rating: 5 of 5!
Cool !
Wilbret Roelofs (Hardenberg)
17/08/2016
Rating: 5 of 5!
Rask og god service
Johnny aas (Evje)
09/08/2016
Rating: 5 of 5!
Helppo laittaa paikoilleen
katri rannikko (Turku)
09/08/2016
Rating: 4 of 5!
Super fint
Ellen jespersen (Aalborg)
03/08/2016
Rating: 5 of 5!
Tardo un poco en llegar pero muy bien, muy bien embalado,
Jose Maria Rodriguez Asorey (Vigo)
02/08/2016
Rating: 4 of 5!
perfect plak goed makkelijk te doen
Mika Storm (Vleuten)
22/07/2016
Rating: 5 of 5!
Super service også da jeg som uerfaren skatermor havde spørgsmål til håndtering af produktet. God telefonisk åbningstider, der gjorde, at jeg hurtigt kunne få svar på et spørgsmål og derefter komme videre med at montere det på løbehjulet. Meget positiv oplevelse herfra :)
Diana Rask
17/07/2016
Rating: 5 of 5!
Okay mit barnebarn kunne selv monterer det
ann-marie hansen (Græsted)
14/07/2016
Rating: 5 of 5!
Gutten er fornøyd med griptapen
Kjersti Zell Røssaak (Narvik)
12/07/2016
Rating: 5 of 5!
Griptapen var väldigt dåligt klister på!! Lossnade ganska omg efter montering o det va dessutom på helt nylackad yta!! Andra delarna funkade perfekt o grabben blev helnöjd!! Lev o annat funka kanon! Magnus. Uddevalla.
Magnus Johansson (Uddevalla)
12/07/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Tråkigt att höra att griptapen hade dåligt klister. Kontakta oss gärna på email@skatepro.se med ditt ordernummer och några bilder på detta problem så ska vi försöka hitta en lösning.
/Niklas
heel goede grip en blijft goed zitten wel ongeveer 0.5 mm te breed en te lang
Dillen Kwint (Ham Oostham)
28/06/2016
Rating: 5 of 5!
top Klebt wie soll
Yvo Krüger (Hamburg)
27/06/2016
Rating: 5 of 5!
:-)
johanna ahola (akaa)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
Bra, lätt att sätta dit, bra support från skatepro
Karl Gunnar Rosenlund (Bjuv)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
Min dotter blev väldigt nöjd. Passade perfekt. Snabb leverans.
Martin Magnusson (ED)
07/06/2016
Rating: 5 of 5!
Tilsvarte produktet vi så på nett, rett farge og bra kvalitet.
iren lund (Biri)
01/06/2016
Rating: 5 of 5!
Griptape met goede plakeigenschap
Pieter D. (Nijkerk)
31/05/2016
Rating: 5 of 5!
Fint produkt.
Thomas Nissen (Højbjerg)
26/05/2016
Rating: 4 of 5!
Kjempekul!! Slipte bort den gamle griptape'n, noe som antageligvis er viktig for at den nye skal sitte skikkelig. Nå sitter den som et skudd.
Mette H. (Bekkestua)
18/05/2016
Rating: 5 of 5!
Tøff, enkel og sette på.
Linda H. (Steinberg)
17/05/2016
Rating: 4 of 5!
Super godt produkt
Noah Funder-Eriksen (Grevinge)
03/05/2016
Rating: 4 of 5!
Topper. .
H. Pedersen (Sarpsborg)
27/04/2016
Rating: 5 of 5!
Snygg och dessutom lätt att montera!
Susanne Åkesson (Furulund)
20/04/2016
Rating: 5 of 5!
Fint grepp och lätt att montera.
Jan B. (Täby)
20/04/2016
Rating: 5 of 5!
Super zufrieden
Daniela Thomsen (Kropp)
29/03/2016
Rating: 5 of 5!
Odlotowa !!!
Dariusz Sroczek (Oława)
24/03/2016
Rating: 5 of 5!
Buena experiencia
jose miguel garcia (Barbastro)
17/03/2016
Rating: 5 of 5!
Ben er niet tevreden over. Ziet er wel mooi uit maar scheurde direct en blijft niet goed zitten.
Richard R. (Geffen)
09/03/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat jammer dat je ontevreden bent over de griptape!
We kijken graag wat we voor je kunnen betekenen, we kunnen niet terug vinden dat je al contact met ons op het genomen over dit probleem. Zou je misschien een maittje willen sturen met een aantal foto's van de griptape? Dan zullen we een passende oplossing vinden!

/Laura
Passer perfekt
søren bruun (hals)
28/02/2016
Rating: 5 of 5!
Riho Kotsalainen (Helsinki)
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
Grip-tapen funkade perfekt till madd kickbike, sitter som gjutet.
Andreas Hawerfors (Saltsjöbaden)
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
Vi är nöjda! Min son är glad, utvecklas varje dag! Har varit flera gånger i er butik, och fått toppen service!
Susanna Lindqvist (Haninge)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
De Griptape is makkelijk te bevestigen en blijft goed zitten. Geeft een goede grip.
bianca v. H. (Erp)
05/01/2016
Rating: 4 of 5!
ziet er cool uit
Ricus Timmer (Anna Paulowna)
30/12/2015
Rating: 4 of 5!
Min son är väldigt nöjd med hur den sitter och färgerna
Jeanette Gamba (Västerås)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Lätt att sätta på
Jannica Lundgren (Malmö)
23/11/2015
Rating: 4 of 5!
Den var riven på två ställe, så inte nöjd alls med denna produkten heller. Vi klistrade ihop den ändå.
Dimitri Koutalianos (Västra Frölunda)
06/11/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi beklagar ni mottagit ett trasigt griptape. Om ni kontaktar oss på email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer och bild på griptapet ni mottagit. Så vill vi hitta en snabb lösning för dig. /Martina
Fin, men jeg må klippe den til for at den kan passe.
Rene Mørkhøj
04/11/2015
Rating: 4 of 5!
Drengen kunne ikke sæt det på .
Ramona Kristensen (grenå)
04/11/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det lyder ikke så godt. Såfremt man har brug for hjælp eller vejledning til montering af dele på ens produkter, kan man altid kontakte os, så hjælper vi gerne til. Vi kan kontaktes på tlf. 86 76 36 96 & på email@skatepro.dk. Oplys gerne dit ordre nr. når du kontakter os, så kan vi se hvilket produkt det gælder./Mads
Bra
Robert Åkerström (Luleå)
13/10/2015
Rating: 5 of 5!
Jäkligt bra!
Kent bing (Sjöbo)
13/10/2015
Rating: 5 of 5!
Wszystko ok
KAMIL BALICKI (Kowary)
23/09/2015
Rating: 5 of 5!
Lätt att fästa, sonen blev jättenöjd!
Hanna H. (Lerum)
12/08/2015
Rating: 5 of 5!
God pass form på mgp scooter
joakim forsberg (Sandnes)
11/08/2015
Rating: 5 of 5!
Supercool
Nick Bredius (Capelle aan den IJssel)
08/07/2015
Rating: 5 of 5!
Var ikke fornøyd med griptape. Denne løsnet i flak i løpet av 1 times bruk. Skate pro reagerte raskt på reklamasjon og har ordnet med ny griptape som allerede er sendt. Håper den holdet mål.
vegar Almioni (Kvaløya)
24/06/2015
Rating: 1 of 5!
Buen producto a muy buen precio.
Antonio Manuel Rodríguez (Benidorm)
26/05/2015
Rating: 5 of 5!
Et ringe produkt. Det er skåret til, men allerede ved montering kom vi til at rive hjørne af da vi tog papiret af bagsiden. Efter 4 dages kørsel er det helt flosset i kanterne og allerede nevet slidt. Det er dreng på 7 der kører på det.
Lennart Nielsen (Slagelse)
22/05/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi beklager hvis i har haft en dårlig oplevelse med produktet. At man kan komme til at rive et hjørne af kan desværre ikke betegnes som en fejl på produktet. Yderligere er det vigtigt at afrense området hvor det skal monteres for at det hænger ordentligt ved. Hvis der skulle være et problem med klistret på griptapen er i selvfølgeligt meget velkommende til at kontakte os på kundeservice: 86763696 eller email@skatepro.dk, så skal vi se hvad vi kan gøre. /Lisbeth
Slamm Die Cut dekkigrippi II (Vihreä) Grippi reunat piti leikata pois, kun tarran suojus oli irronnut. Sitä ei pitäisi rullata niin pieneen. Taitos kohta oli myös josta tarra pinta oli myös pölyinen. Toivotaan että kestää paikoillaan...
Jere H. (Vantaa)
13/05/2015
Rating: 3 of 5!
Kanonbra! Bra fäste etc... Passade nästan perfekt på sonens scooter.
Jonas Khan (Partille)
12/05/2015
Rating: 5 of 5!
Bra grepp bra klister.
Jon Werner (Arvika)
12/05/2015
Rating: 5 of 5!
Bra storlek passar på flera olika modeller av kikar, lätta att få dit. Killarna blev super nöjda:)
Lotta Rehn (Västerås)
29/04/2015
Rating: 5 of 5!
Perfekt !
Mette Knakkergaard (København S)
29/04/2015
Rating: 5 of 5!
Helppo asentaa ja on ainakin toistaiseksi pysynyt hyvnin kiinni.
S. Ikonen (KOTKA)
24/04/2015
Rating: 5 of 5!
Buen producto, todo perfecto.Gracias
Josep M. G. G. (cervera)
03/03/2015
Rating: 5 of 5!
Grabben mycket nöjd.
Jan Johansson (BUNKEFLOSTRAND)
15/01/2015
Rating: 5 of 5!
Super lækkert :-)
Rikke Cebula (Vipperød)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
Prima, stevig en mooie felle kleuren
Karen Schuiteman (Amersfoort)
18/11/2014
Rating: 4 of 5!
Jeg skulle skære lidt i det da det ikke passede helt og gik op over svejsningerne på dækket
Jess Vestergård Jensen (Svenstrup J)
15/10/2014
Rating: 4 of 5!
Sonen jättenöjd. Bra grepp, lätt att applicera!
Anna eckeskog (Hörnefors)
14/10/2014
Rating: 5 of 5!
Bra klister. Bra grepp, dock inte lika grov som exv Enuff's griptape. Riktigt snygg dessutom.
Anders D. (Tyresö)
30/09/2014
Rating: 5 of 5!
Den var snygg och lätt att sätta dit.
Jimmy Broberg (Eskilstuna)
30/09/2014
Rating: 5 of 5!
Den är snygg bra fäste och passar perfekt på decket!
Jonathan svärd (Eksjö)
13/09/2014
Rating: 5 of 5!
Kjempekul!!!
Solfrid Kringeland (Haugesund)
26/08/2014
Rating: 5 of 5!