MENU
×
Back |

Wilson MG1 mouthguard

EUR 3,50
Wilson Mouth guard
Zoom
Please select colour + model 
Transparent
Black
Yellow
 pcs
  Add to wishlist

Description

Single density mouthguard, can also be used if one is grinding teeth in sleep to prevent damage.

Adult size, ages 10 & above.
Youth size, ages 10 & under.

Customising the mouthguard, note boiling water can be dangerous!

  1. Boil the water and let it stand for 30 sec. before immersing the adult guard in the water for 70 seconds. (30 seconds for Youth)
  2. Take the guard out of the water with a spoon, shake water off, as soon as possible centre the guard on the upper teeth. (The guard should be warm)
  3. When the upper teeth are centred bite gently together and suck/squeeze air and excess water off guard with your tongue. One may also use the fingers to squeeze the protector in place on the outside.
  4. Leave the guard in the mouth for 30 seconds remove and place under running cold water.
  5. If the fit is not perfect, repeat the process until it is optimal.
  6. If guard is a little too large, you can cut some of the ends off with a knife.

Reviews

Tilasin aikuisten kiskon ja sain lapsille tarkoitetun, siksi en voi arvioida tuotetta. Palautusprosessi vaikutti hankalalta,joten heitin tuotteen roskiin. Terveisin Marlen Hammar Rykmentintie 64 a 4 20880 Turku
marlen hammar (Turku)
05/09/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Huomasimme tilaustiedoistasi, että olit tilannut hammasuojat lasten koossa ja olemme jo ottaneet sinuun yhteyttä asian korjaamiseksi :) Tuotteen palautuksen ei kuitenkaan ole tarkoitus olla hankalaa ja autamme erittäin mielellämme, jos sinulla on vaikkapa kysymyksiä tuotteen palautukseen liittyen. /Eija
Ok, joskin aikuisten koko suurehko 11v pojan suuhun.
J. Lehto (Peipohja)
26/06/2017
Rating: 3 of 5!
Bra att det gick justera dem
Annika Svensson (Laholm)
30/05/2017
Rating: 4 of 5!
Działa. Polecam.
Bartłomiej Kropiewnicki (Gdynia)
08/05/2017
Rating: 5 of 5!
bra
larry zea villamil (Hisings Backa)
20/04/2017
Rating: 4 of 5!
Hyvin istuu suuhun ja pysyy
VESA K. (Helsinki)
04/04/2017
Rating: 5 of 5!
KAIKKI HYVIN
Pertti Palo (Pirkkala)
27/03/2017
Rating: 5 of 5!
Perfekt
Gitte Jensen (Esbjerg Ø)
10/01/2017
Rating: 5 of 5!
Perfekt
Inge Marie Grøndahl
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Snelle levering supper goed bitje een aanrader
Alexsandra zitter (Winterswijk)
15/11/2016
Rating: 5 of 5!
God
Amal A. (Varde)
11/10/2016
Rating: 5 of 5!
Funkade tyvärr inte så bra att värma upp och forma, blev tyvärr en stor klump bara och var bara att slänga! :-( Köpte ett annat för 49kr och det gick fint att forma, detta var det sämre med tyvärr
Linda Roswall (Öckerö)
10/09/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vad tråkigt att tandskyddet gick sönder när du skulle forma det. Sänd oss gärna några bilder tillsammans med ditt ordernummer till email@skatepro.se så ska vi se på detta och försöka hitta en lösning.
/Niklas
Beste, moest ik het product aangekregen hebben, zou ik het kunnen beoordelen, maar dat is tot op heden niet gebeurd!!! Ik heb hiervoor reeds gemaild, maar nog geen antwoord, dus ja...
Joris van gorp (Lichtaart)
14/07/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat ontzettend vervelend dat je problemen hebt gehad met de levering, maar van wat wij kunnen zien is er 10 minuten later op je email geantwoord, nadat we deze hebben ontvangen. Maar gelukkig heb je het ondertussen ontvangen, we hopen dat de mouthguard naar tevredenheid in gebruik genomen wordt! :-)

/Laura
God pasform til tænderne
Jonas Bjarke Abildskov. Rasmussen. (Bagsværd)
27/05/2016
Rating: 5 of 5!
Ware kam Schell und ordentlich an - Qualität ist sehr gut - wie auch beschrieben... Echt zu empfehlen...
Alessandro Aldini (Fürstenfeldbruck)
18/05/2016
Rating: 4 of 5!
Ved mig sidder den knap så godt..
Thomas Lyhne (Svendborg)
18/05/2016
Rating: 3 of 5!
Besteld als kado voor kleinzoon, hij is er erg blij mee
A. Vullings (VEGHEL)
30/12/2015
Rating: 4 of 5!
Toimii niin kuin arvelinkin, edullinen, hyvä.
Irma Blomroos (Uusikaupunki)
20/10/2015
Rating: 5 of 5!
Perus.
Joni U. (Helsinki)
08/07/2015
Rating: 4 of 5!
Fungerer kjempebra!
Theo N. H. (Larvik)
30/06/2015
Rating: 5 of 5!
just sellaiset
Marina Santalainen (Helsinki)
11/06/2015
Rating: 5 of 5!
Lille i str
Melanie Pedersen (Fredericia)
13/04/2015
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Størrelserne kan være lidt vanskelig, da en voksen størrelse bliver regnet fra 10 år og op. Denne størrelse dækker derfor over mange aldre. / Martin
Hyvä hammassuoja myös hampaiden narskuttajalle.
Teija Laitinen (Turku)
11/03/2015
Rating: 5 of 5!
hinta-laatu suhde todella hyvä ! :)
iida jokelainen (Perkiömäki)
11/03/2015
Rating: 5 of 5!
Produktet virker fint. Jeg har trimmet lidt af med en hobbykniv og filet det ned. Hurtig levering og et gratis klistermærke!
S. Thomsen (Aalborg)
19/02/2015
Rating: 5 of 5!
Tandbeskytteren var meget stor og passede ikke til min mund. Jeg fulgte rådet med at ligge den i kogende vand, men det hjalp ikke på pasformen. Køb den derfor ikke, hvis du har en lille mund.
Pernille C. S. (København NV)
11/02/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Selve størrelsen på tandbeskytteren kan afhænge af hvor meget beskyttelse den skal kunne yde. Der kan med fordel, som der står i guiden, skæres lidt af enderne på tandbeskytteren for at gøre denne mindre. Ved at ligge tandbeskytteren i kogende vand vil denne tilpasse sig ens tandsæt, og dermed forbedre pasformen en stor del. Dog skal det siges at en tandbeskytter vil virke stor i munden, og man ikke kan undgå at den fylder. /Martin
funkar perfect
Levente Kasper (Vällingby)
09/11/2014
Rating: 5 of 5!
Tandbeskytteren smagte så grimt da den blev opvarmet at vores dreng nægtede at have den i munden. Vi blev lidt nervøse for indholdsstoffer. Desuden synes vi den var lidt svær at få tilpasset.
Lone Ilsø (Ryomgård)
16/10/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi har desværre ikke nogle oplysninger om, hvilke stoffer der er i dem, men de bliver brugt af amerikansk fodboldspillere i USA, så de er ganske ufarlige. Ang. tilpasningen kan man klippe bagenderne lidt kortere, så er det lettere. /Phillip
Sikkert OK til prisen, men jeg vil nok vælge en dyrere næste gang i håb om at kvaliteten er bedre
Tonny Krebs Pedersen (Ebeltoft)
07/10/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Når det kommer til beskyttelse hænger pris og kvalitet sammen. Dermed vil man kunne forvente en bedre kvalitet ved at købe en dyrere. /Martin
Funkar, men är ganska stort i munnen
Mats F. (Helsingborg)
16/08/2014
Rating: 4 of 5!
Mainio tuote näin edulliseksi suojaksi. Helppo muotoilla suuhun sopivaksi.
Tuija Ketonen (Tammiainen)
16/04/2014
Rating: 5 of 5!
de funkar, men jag får munsår av dem, mest pga att läpparna fastnar i materialet om man rör på munnen, annars funkar de som de ska.
Hanna Gagge (Borlänge)
14/11/2013
Rating: 3 of 5!
Hyvä ja edullinen tuote (myös muunvärisenä). Koiranikin piti siitä.... jonka jälkeen pitikin vaihtaa toiseen kappaleeseen;)
Jouko Ramstedt (Espoo)
04/11/2013
Rating: 5 of 5!