MENU
×

Tempish Snike Boot Heater

EUR 9,95
Tempish
Zoom
 
1

Qty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+
set
  Save for later

Description

Boot heater/dryer from Tempish. Easy to use, plug and play. 10 x 5,2 x 2,7cm with 1m wire. 50-80 degrees C.

Reviews

Min mands golfsko lugtede af kattetis og løbeskoene af gammel gnu, men efter jeg forærede ham disse tempsih snike støvletørre, er der ingen grimme lugte og skoene kan igen stå indenfor. Vi er meget tilfredse med dette produkt :-)
Jeanette Jørgensen (Odense SØ)
16/05/2018
Rating: 5 of 5!
Bra
Igor Gubar (Haugesund)
25/04/2018
Rating: 5 of 5!
Fungerer fint. De er ikke så store, så varmen fordeler sig mindre godt end ved en anden model jeg har, men ski støvler bliver fint tør og varm.
Ingrid v. R.
04/03/2018
Rating: 4 of 5!
Jeg er ikke helt enig i, at de tørrer meget våde støvler på få timer. Men de får da klaret jobbet, et par gennemblødte børnestøvler, tørrer nok først i løbet af en hel nat. De varmer nemlig kun, der blæses ikke noget luft fra dem.
Klaus A.
20/02/2018
Rating: 3 of 5!
De boot heater is ook goed klein beetje groot
freddy SINKE (Renesse)
25/01/2018
Rating: 4 of 5!
fungerer fint. Bruger dem til jagtlæderstøvler
Finn Engstrøm
09/01/2018
Rating: 5 of 5!
Tørre selv meget våde støvler perfekt på bare 3 timer.
Charlotte H. (Herning)
09/01/2018
Rating: 5 of 5!
Olen geokätköilijä ja teemme yön yli reissuja. Tällöin on hyvä saada kengät kuivaksi yön aikana, jos on sattunut kastumaan. Hotelleissa/majoituksissa ei aina ole kunnon kuivausmahdollisuutta. Hinta-laatu suhde tosi hyvä.
Eveliina Honkanen (Joensuu)
05/01/2018
Rating: 5 of 5!
Super! Der går lige 2 minutter før de varmer, men ellers er de helt perfekte
Rie Sørensen (Jelling)
02/01/2018
Rating: 5 of 5!
Ze werden snel geleverd en lijken me handig. maar mijn schoenen zijn nog niet weer nat geregend sinds ik ze heb aangeschaft. Dus ik heb ze nog niet getest. Mijn sterren zeggen dus eigenlijk nog niks...
Linda B. (Rheden)
03/05/2017
Rating: 4 of 5!
Lekker die droge ski- en wandelschoenen
P. Delis (Groet)
20/02/2017
Rating: 4 of 5!
Hinta-laatu -suhde kohdallaan :o)
T. Viitanen (Jyväskylä)
23/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super
Jeanne Graversen (Ry)
05/07/2016
Rating: 5 of 5!