MENU
×

Tempish Dream Figure skates

EUR 42,95
Tempish
Zoom
Please select shoe size 
Show similar products

Description

Classic white figure skates for the beginner and intermediate ice skater. The PVC boot offers good stability. The ice skates come with a dance blade and therefore smaller toe picks.

Sizes (EU size/insole mm):

  • 33 = 205mm
  • 34 = 212mm
  • 35 = 224mm
  • 36 = 234mm
  • 37 = 239mm
  • 38 = 245mm
  • 39 = 250mm
  • 40 = 257mm
  • 41 = 265mm
  • 42 = 271mm
  • 43 = 275mm

Specifications

Closure:
Lacing
Cuff:
High lateral support
Toepick:
Yes

Reviews

Super
Johanna S. (Törbel)
10/01/2018
Rating: 5 of 5!
Le moniteur de patinage de mon fils ma demander de changer les patins, pour la raison qu'ils sont trop souple au niveau des chevilles qui ne sont pas maintenues.
Haudiquet Romain (Vitry-sur-Seine)
05/01/2018
Rating: 3 of 5!
Jeg købt et par skøjter på hjemmesiden, til min datter i julegave, og ud fra det størrelse skema der var på siden, fandt jeg lige den str. som passe hende. jeg fik skøjterne allerede 2 dage efter og de er meget flotte, passer perfekt og min datter er så glad for dem. helt klart her jeg køber når hun vokser ud af dette par.
Helle Lund Fabricius Grarup (Snertinge)
03/01/2018
Rating: 5 of 5!
Kan desværre ikke give super anmeldelse. Da den ene skøjte er gullig op langs forsiden af skøjten, kosmetisk fejl. Det andet sæt skøjter var der hul ved syning af den lyserøde pels, det kan jeg dog selv sy. Vi fik hurtig levering og skøjterne er gode.
Kathrine kop (Gedved)
02/01/2018
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi er meget kede af at høre om disse fejl på dine nye skøjter. Dette er absolut ikke acceptabelt! Jeg har derfor sendt en mail til dig, så vi enten kan få sendt et par nye til dig eller finde en anden fornuftig løsning hurtigst muligt! /Frede
Deilig varm og er fornøyd med sliping!
M. S. Omland (Porsgrunn)
19/04/2017
Rating: 5 of 5!
Ma fille est satisfaite Reçu très rapidement comme convenu Je recommande
Noulin angélique (Douchy-les-mines)
28/03/2017
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Super, je suis contente pour votre fille! :-) Salutations /Soraya
J'apprécie beaucoup ce produit reçu en temps et en heure.
pogut béatrice (la merlatière)
20/03/2017
Rating: 5 of 5!
Använde dom för första gången igår. Jättenöjd!
Kerstin Ahlström (Värmdö)
01/03/2017
Rating: 5 of 5!
rien a dire tres bon patin
GAUTIER Chloe (Oupia)
27/02/2017
Rating: 5 of 5!
ma fille semble satisfaite. L'envoi a eu lieu comme prévu. Aucun pb
Jouvenet Sidonie (Rumilly les vaudes)
19/02/2017
Rating: 4 of 5!
Goede, stevige schaatsen en lekker warm van binnen. Zitten stevig om de enkels.
Tonny Haaksman (Oudewater)
08/02/2017
Rating: 4 of 5!
Super gode skøjter
Janet Juul Larsen
02/02/2017
Rating: 5 of 5!
Schaatsen zitten goed stevig, degelijke kwaliteit en lekker zacht en warm gevoerd. Heerlijk op geschaatst!
Nina R. (Amersfoort)
31/01/2017
Rating: 5 of 5!
Sehr gut
Christian K. (Ziemetshausen)
18/01/2017
Rating: 5 of 5!
Todavía están sin estrenar pero tienen muy buena pinta y llegaron muy rápido
Virginia Escudero Escauriaza (Madrid)
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
Bien para iniciarse en el mundo de patín
Claudia Raquel Gutierrez (Zubia, La)
30/12/2016
Rating: 3 of 5!
Super glad
Runar Ingi Jonsson (Horsens)
29/12/2016
Rating: 5 of 5!
Rask levering. Gode produkter
Bodil Hvamstad (Skotselv)
29/12/2016
Rating: 5 of 5!
Topp kvalitet og rask levering. Takk! Bra sliping også
Anna Thorsen (Oslo)
29/12/2016
Rating: 5 of 5!
Fine danseskøyter med fôr så man ikke blir så kald på beina. Normale i størrelsen.
Anne M. (Oslo)
28/12/2016
Rating: 4 of 5!
Tusind tak
ravita sana
15/11/2016
Rating: 5 of 5!
Très bon patins, bon RQP
Melle ROBIN Loane / Chez Mme PEAN Chri (Les Verrières)
31/10/2016
Rating: 4 of 5!
Satt ok.
Robin Carlberg (Uppsala)
30/09/2016
Rating: 4 of 5!
Hyvä kaunoluistimet.
Pasi Isomäki (Tampere)
10/02/2016
Rating: 4 of 5!
Helt ok. Faktisk litt store i størrelsen. Gode og varme.
Ragnhild V. (Jakobsli)
09/02/2016
Rating: 4 of 5!
Perfekt für Anfänger - sogar von der Eislaufschule wurden diese Schuhe als Sehr gut bewertet. Würde ich für jeden empfehlen, der Eislaufen beginnen möchte; mein Kind hat anfangs mit Hockey-Schuhen begonnen, das war eine Katastrophe; der Wechsel auf diese Schuhe war kein Vergleich und hat meinem Kind gleich viel mehr Spaß gemacht
C. Sonja (Vösendorf)
08/02/2016
Rating: 5 of 5!
Suosittelen.
Mika Hietalahti (Viljakkala)
26/01/2016
Rating: 5 of 5!
De er ok.
Niels Riise Pedersen
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
Bonjour, Je suis très satisfaite du traitement de ma commande : les patins à glace sont "super", la livraison rapide et le suivi de ma commande parfait. D'ailleurs, j'en ai recommandé une autre paire pour ma fille aujourd'hui que j'espère recevoir pour le 24 décembre. Merci, merci. Cordialement.
Mme Nicole QUESNE (MAUZAC)
21/12/2015
Rating: 5 of 5!