MENU
Back |

Enuff Abec 9 Bearings, 8-pack

EUR 11,95
Enuff Skateboards
Zoom
Save for later
 set

Description

High quality Abec 9 bearings with rubber shield for the lowest level of maintenance.

Specifications

Bearing precision:
ABEC-9
Bearing type:
Closed
Spacers:
Not included
Pieces per pack:
8
Rubber shield:
Yes

Reviews

Rullaa hyvin.
Esa Koivula (Vähäkyrö)
30/09/2017
Rating: 5 of 5!
Ei rullaa kovin yhtään :(
Luukas Oikarinen
24/09/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Todella harmi kuulla, ettet ole tyytyväinen laakereihin! Monissa uusissa laakereissa on kuitenkin paljon voiteluainetta, joka tasaisesti levittyäkseen tarvitsee jonkin verran sisäänajoa. Tähän riittää useimmiten pari kilometriä. Pyytäisimme sinua myös ottamaan meihin yhteyttä osoitteeseen email@skatepro.fi jotta voisimme perehtyä tarkemmin laakereiden suorituskykyyn :) /Eija
Hyvin rullaa... toivottavasti vielä pitkään ☺
Tomi Y. (Tampere)
07/09/2017
Rating: 5 of 5!
Stefan Landers (Tranås)
14/08/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvin ovat rullanneet! Kätevät kun voi putsata jos menee pölysiksi tai likasiksi.
Sami P. (Tornio)
27/07/2017
Rating: 5 of 5!
Goede lagers voor een goede prijs. Door de rubberen shields blijft vuil en water buiten. Wanneer het toch in de lagers terecht komt zijn ze makkelijk schoon te maken. Niet zo snel als open speed lagers, door de wrijving van de shields, maar zeker snel en soepel.
Roald K. (Assen)
12/07/2017
Rating: 5 of 5!
Ruller bra
Terje Sand (Biri)
11/07/2017
Rating: 3 of 5!
Perfekta! Ser att att de flesta intr är nöjda men jag är det :)
John Ivan Morales Leiva (Uppsala)
04/07/2017
Rating: 5 of 5!
hyvin on toiminut
Alexi Iso-oja (Helsingby)
03/07/2017
Rating: 4 of 5!
Meget gode lager, stor fornøyd!
A. Kalkowski (Ekne)
12/06/2017
Rating: 5 of 5!
Świetne łożyska! Można śmiało powiedzieć że "same jeżdżą" :) Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Było warto wydać te pieniądze dla takiej zmiany na lepsze!
Maciej Zaniuk (Łosice)
13/05/2017
Rating: 5 of 5!
snelle service
J. Verver (Nijverdal)
11/04/2017
Rating: 4 of 5!
Prima !
Robbin kiemeney (Roden)
20/03/2017
Rating: 5 of 5!
Parfait!
Montandon Sébastien (Grandson)
16/03/2017
Rating: 5 of 5!
Ruller kjempefort med disse kulelagerne
Johan Leutscher (Stavanger)
23/02/2017
Rating: 5 of 5!
De er langsomme og kan slet ikke køre. Lad vær med at køb! Jeg havde købt dem fordi jeg syntes jeg havde nogle dårlige, men jeg vil aldrig bruge Enuff. Køb Bones Reds.
Bertram Kjærulf Seiferheld (Hvidovre)
14/02/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi beklager mange gange den dårlige oplevelse med kuglelejerne. Dog skal man huske på at selv mange af de hurtigste lejere er langsomme i starten, dette skyldes at den smøremiddel som får lejerne til at dreje effektivt rundt først bliver fordelt når lejerne bliver brugt. Derfor kan et nyt kugleleje oftest virke trægt eller langsomt.
/Mads
Funkar som de ska, över förväntan med priset i åtanke.
Fredrik H. (Landskrona)
06/02/2017
Rating: 4 of 5!
Bons roulements, silencieux, bien ajustés, belle fabrication, bonne présentation
David MARTIN (Colombes)
21/09/2016
Rating: 4 of 5!
God lejer!!!
Janine Dervic
01/09/2016
Rating: 5 of 5!
goeie lagers, ze vangen weinig stof en zijn makkelijk schoon te maken door de rubberen shields.
Jean-Philippe Sukhai (Leidschendam)
17/08/2016
Rating: 4 of 5!
Kan Nada om kullager men dom fungerar väldigt bra utifrån mina krav.
Svante s. (Bollnäs)
16/08/2016
Rating: 4 of 5!
Rullaa paremmin kuin complete cruisereiden laakerit. Hinta laatuun nähden hyvä.
Daniel Lammi (Pori)
10/08/2016
Rating: 4 of 5!
Mooie lagers qua uitstraling en ze zijn erg stil. Ze rollen alleen niet zo snel zoals ik had verwacht.
Joey Griemink (Oosterparkwijk)
03/08/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Vervelend dat de lagers niet aan je verwachten voldoen!
Lagers hebben wat tijd nodig om ingereden te worden, zodat het vet of de olie in de lagers goed verspreidt. Mocht je dit al gedaan hebben, en je bent alsnog niet tevreden met de lagers, ben je natuurlijk welkom om contact met ons op te nemen zodat we voor een passende oplossing kunnen zoeken!

/Laura
Billige og gode lejer
Bjørn Smith (Sønderborg)
14/07/2016
Rating: 5 of 5!
Sjukt dåligt rull för billigt pris , rekommenderar inte
E. Andersson (Borlänge)
07/06/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Tråkigt att höra att du är missnöjd med dina kullager. Ofta när man köper nya kullager behöver man åka några timmar på dem för att fettet i kullagret ska fördela sig, efter detta rullar kullagerna ofta bättre. Om detta problem kvarstår för dig rekommenderar jag att du kontaktar oss på email@skatepro.se eller 0770-171070 så ska vi försöka lösa detta.
/Niklas
geruisloos en rollen goed
Eva Dekens (Lelystad)
02/06/2016
Rating: 4 of 5!
Dem var sämre än mina junkyard abec 5 kullager så blev rätt missnöjd.
Andreas Niemi (Trollhättan)
21/05/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Tråkigt att höra att du är missnöjd med dina kullager. Om kullagerna har fungerat dåligt sen du fick dem så är det möjligtvis ett produktfel. Kontakta oss gärna på email@skatepro.se eller 0770-171070 så ska vi se på detta.
/Niklas
Werken zoals verwacht.
Bas Dorland (Zevenaar)
17/05/2016
Rating: 5 of 5!
Inte nöjd tyvärr. Skulle mer säga att dom är Max abec 7. Rullar ganska segt. Kanske är de det billiga priset. Får lägga lite mer pengar på en par "riktiga" Abec 9. Annars bra service och leverans!
paul bergman
26/04/2016
Rating: 2 of 5!
Jag blev riktigt arg när jag äntligen hade fått mina nya kullager... Så fort jag satte på de på hjulen så lät de.. de hade ett sånt kshshshsh ljud när jag snurrade de.. jag hade inte ens kört på skateboarden än och nu efter en vecka låter ännu mer KSHKSHKSHKSHKSH.. Jag vet fettet ska fördela sig men de lät från början när jag fick de. Vill säga också att det inte är första gången något är fel på något jag köpt här :P. Jag köpte en scooter för några år sen och bak bulten var rundad så den gick inte av.
Mirjana Rokic
15/04/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Tråkigt att höra att dina nya kullager inte lever upp till förväntningarna. Precis som du säger behöver man ofta åka några timmar på nya kullager för att fettet ska fördela sig och att de ska rulla bättre, men jag förstår också att detta inte hjälpt ditt problem. Jag rekommenderar att du sänder oss ett filmklipp på detta problem så ska vi försöka lösa detta. Du når oss på email@skatepro.se eller 0770-171070.
/Niklas
Rullar fint efter lite inkörning
Stefan fahlen (sandarne)
12/04/2016
Rating: 4 of 5!
ABEC7 wielen lijken beter te draaien wanneer je ze zelf een zet geeft maar op de weg presteren ze net zo goed. Daarnaast zijn ze muisstil!
Frank Bergsma (Ermelo)
30/03/2016
Rating: 4 of 5!
ça roule très bien. Je les ai montés sur des roues Mindless Haraka de 75 mm 80A et sur la board de mon fils de 6 ans qui a pu me suivre sans souci sur une vélo voie
SYLVIN Rémy (Ploemeur)
09/03/2016
Rating: 5 of 5!
Efter en veckas åkning rullar de inte speciellt bra. Men bättre än första åket. Antar att de måste köras in ordentligt. En recension nedan säger att de börjar rulla optimalt efter ett år, vilket känns länge och vem har tid att vänta så länge. Hittar ingen information om hur länge de ska köras innan de rullar som man förväntar sig. Nu rullar det sämre än mina gamla Abec 3 som har en säsong på nacken. Antar att man får vad man betalar för.
Bo Nordgren (Bandhagen)
27/10/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Ett par nya kullager har mycket fett på sig vilket behöver fördela sig runt innan dom vill fungera optimalt. Det är svårt att säga hur lång tid detta vill ta, det beror såklart på hur mycket man är ute och åker. Naturligtvis ska du inte vänta 1 år, utan blir det inte bättre inom ett par veckor är du mycket välkommen att kontakta oss på email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer. /Martina
Wie immer.....schnelle Lieferung und top Qualität ....immer wieder gerne..
Jens Schönau (Hagen im Bremischen)
17/09/2015
Rating: 5 of 5!
Tyckte inte de rullade så jättebra först, köpte de förra sommaren. Då gick de halvt bra. Men nu helt plötsligt ett år efter börjar de rulla grymt med samma däck som förra året. Så ett par väldigt prisvärda kullager. Håller bra också!
Filip Sedin
13/09/2015
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Det var bra att höra att kullagrena nu fungerar som dom ska. Ett par nya kullager har mycket fett på sig vilket behöver fördela sig runt innan dom vill fungera optimalt. /Martina
Werkt prettig!
Chris van Run (Bunnik)
10/09/2015
Rating: 4 of 5!
Toimii! Ihan älytön hinta/laatu-suhde!
Kira S. (Helsinki)
10/08/2015
Rating: 5 of 5!
Snurrar väl som det ska :)
Viktor Sturesson (Karlskrona)
30/07/2015
Rating: 5 of 5!
Toimii.
Juha H. (Saimaanharju)
28/07/2015
Rating: 4 of 5!
Super!
Sławek Kaczorowski (Wrocław)
07/07/2015
Rating: 5 of 5!
2 af hjulene (dvs. muligvis 4 af lejerne) hakker når man spinner hjulet. Det har jeg aldrig oplevet før. Not good!
Jakob Georg Nielsen (Rødovre)
25/06/2015
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Beklager du har haft en dårlig oplevelse med produktet, det er bestemt ikke meningen at hjulene skal hakke når du har sat nye kuglelejere i. Du må meget gerne filme problemet og sende det til os på kundeservice: email@skatepro.dk - med et ordrenummer, så skal vi nok se på sagen. /Mads
Ik ben te vrede met me aan koopje
patrick de vriea (Drachten)
02/06/2015
Rating: 4 of 5!
Deze lagers zijn zeker aan te raden. Zodra je de oude lagers eruit hebt gehaald en deze erin hebt gezet word je beloond met de heerlijke draaibaarheid!
Jessica Kost (Ridderkerk)
18/03/2015
Rating: 5 of 5!
Der var slup i mine da jeg fik dem
rikke s. (Ringkøbing)
10/03/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Det lyder ikke godt. Hvis du oplever problemer med dit produkt er du altid velkommen til at kontakte os på kundeservice - tlf: 86763696 eller skrive en mail på: email@skatepro.dk Så skal vi nok se på sagen for dig. /Lisbeth
godt køb
Jonas Dahl (Børkop)
12/02/2015
Rating: 4 of 5!
Deze bearings lijken op spitfire cheapshots alleen daarom zijn ze ook echt wel goed en de prestatie van deze bearings zijn gewoon geweldig.
Enrique Zamora Bernal (Antwerpen Deurne)
22/01/2015
Rating: 5 of 5!
Nu har de kørt UDENDØRS hele december måned uden problemer, så klart anbefalesværdigt til prisen. Men de har lidt for meget friktion i forhold til dyrere bearings så de bliver skiftet til foråret.
Karsten Christiansen (Viborg)
06/01/2015
Rating: 4 of 5!
Har ikke rukket å montere disse enda, men de virker gode:) skatepro er best!
sjur von krogh alfstad (Kristiansand S)
06/01/2015
Rating: 4 of 5!
Funkar bra.
Helen M. (Lyckeby)
25/10/2014
Rating: 3 of 5!
fantastike kuglelejer de larmer ikke og er perfekte til løbehjul.
georg skibsted (Gram)
09/09/2014
Rating: 5 of 5!
muuten oikein hyvät mutta ei holkkeja
juha korvenniemi (Oriniemi)
03/09/2014
Rating: 5 of 5!
Snurrar lätt.
Björn Eriksson (Täby)
22/08/2014
Rating: 5 of 5!
Mega dårlige bearing kan ikke anbefales men mega god servic
VIktor Kistrup
14/08/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med produktet. Du må meget gerne kontakte os på email@skatepro.dk med, hvorfor du ikke kan anbefale produktet til andre og om der eventuelt skulle være tale om en reklamation. /Martin
Funkar mkt bra, hoppas på bra livslängd
Jan Paulsson (Kil)
06/08/2014
Rating: 5 of 5!
Ett schysst kullager som snurrar lätt, dessa tillsammans med ett par stora hjul och du tar dig fram riktigt fort. Rekommenderas starkt 5/5
Robin Grönlund (Harbo)
29/07/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg syntes ikke de er specielt gode. Jeg havde samlet mit board med nye hjul og de her bearings. Og de kørte langsomere end mit gamle sæt. Jeg har også skrevet en mail til jer. Men man skal havde samlet dem proffiseionelt hvis de skal køre ordenligt.
Raphael kongsvig (Søborg)
03/07/2014
Rating: 3 of 5!
Grymma kullager:) !
Mikael Leppänen (Eskilstuna)
29/06/2014
Rating: 5 of 5!
Disse lager er meget bra, og prisen er skremmende lav. Var usikker på kvaliteten første gang vi testet disse, men de overrasket positivt.
Thor Inge Tollehaug (Vestfossen)
04/06/2014
Rating: 5 of 5!
Bra grejer o snabb leverans Mycket nöjd
Henrik Haglund (Lidköping)
10/05/2014
Rating: 5 of 5!
Super gode til prisen:-)
Lars Jessen (Augustenborg)
26/02/2014
Rating: 5 of 5!
Det er nogle fine kuglelejer, men der var lidt slør i dem da jeg fik dem. Men det laves jeg så selv så nu er de bare super!!
Patrick Bolaños Sandberg (Haslev)
23/02/2014
Rating: 4 of 5!
Super Duper. Hurtig levering.
Jesper Sørensen (Frederiksberg)
29/01/2014
Rating: 5 of 5!
Over het gebruik van de lagers bij skateboards kan ik niet oordelen. Als medewerker van een theatertechnisch bedrijf gebruik ik de lagers in draaiende objecten die ik maak. Over de maten van de lagers, de stevigheid en precisie, de verkrijgbaarheid en de prijs ben ik zeer tevreden. Skatelagers blijken veel schappelijker geprijsd dan lagers uit de technische handel.
Lex de Jong (Amsterdam Oud West)
29/01/2014
Rating: 5 of 5!
Bra
Ola Sellrup (Mörrum)
20/11/2013
Rating: 4 of 5!
Prisvärda
Andreas Dannerbauer (Stockholm)
14/11/2013
Rating: 4 of 5!
soepel lagers
Marc Hoos (\'s-Hertogenbosch)
30/10/2013
Rating: 5 of 5!
Super gode kuglelejer til en rimelig pris :)
Christoffer Frydkjær (Ebeltoft)
24/10/2013
Rating: 4 of 5!
Jag är nöjd, men inte 100%. Dock så håller jag på med ett extremt speciellt projekt (ej skateboardrelaterat alls), och valde nog lite för billiga kullager. Syftet var att köpa lager som jag kunde rengöra (ta bort all smörjning från) och försöka få att rulla så länge som möjligt när man sätter snurr på det. De rullar bra och länge, längre än ABEC 3 och 5-lager, men inte så hemskt mycket längre. Bara 1 av 8 lager rullade "gudalikt", dvs. helt utan vibrationer och ljud. Men som sagt, då har jag extremt höga krav. Blir eventuellt några keramiska för 600-800kr nästa gång.
Jani Melender (Umeå)
14/10/2013
Rating: 4 of 5!
kår som en drøm
erling christensen (Arendal)
26/07/2013
Rating: 5 of 5!
Super bra kullager! Känns som om man svävar nästan ;) snabb leverans också!
Rasmus Litmanen (Kumla)
18/07/2013
Rating: 5 of 5!
Prima lagers.
Rens Post (Zoetermeer)
24/06/2013
Rating: 4 of 5!
On kyllä erittäin halpa laatuun verrattuna. :D
Jaakko Laitala (Jokela)
31/05/2013
Rating: 5 of 5!
för det priset så är det ju full pott!
Mikael Thun (Hallstahammar)
11/05/2013
Rating: 5 of 5!
snabb leverans. pistvärd produkt. nöjd kund
Mikael Persson (Östra Ämtervik)
05/03/2013
Rating: 5 of 5!
ganske fine kuglelejer spinner ret godt i starten men to uger efter brug fik jeg lidt bøvl med dem men ikke noget specielt og nu ca. 2-3 måneder efter kører de stadig fint dog ikke lige så godt men for 99kr. synes jeg godt nok ikke at det er helt tosset!!!
Sandy wanmee cui (Glostrup)
04/01/2013
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej Sandy, tak for at du tager dig tid at beskrive din oplevelse med kuglelejerne! Vi vil give dig helt ret i, at kvaliteten af kuglelejer generelt følges meget ad med prisen, og kuglelejer til 99,- er et rigtig godt køb, i sær her hvor det faktisk er gode lejer. Levetiden af kuglelejer er jo generelt svært at beskrive nøjagtigt, da det er helt afhængig af hvor meget man kører og hvor hårdt man kører. Bruges de sjældent, kan de holde i år, bruges de regelmæssigt og meget, skal kuglelejer skiftes nogle gange allerede efter en måned. Og som altid, ingen kuglelejer kan holde til fugt, vand og sand :).
ganske bra til den prisen
Jørgen Eikebø (Hvalstad)
12/11/2012
Rating: 5 of 5!
Gode lejer til prisen!
Lars Winkel Olsen
24/05/2012
Rating: 5 of 5!
Gode kuglelejer!!!
Dane Grace (Rungsted Kyst)
11/10/2011
Rating: 5 of 5!