MENU

Gift wrapping of item

EUR 3,95
Spare Parts
Zoom
Save for later
 pcs

Description

Beautiful gift wrapping with paper and string.

Notice:

  • From / To label is not included
  • Gift wrapping is a service, we do not pay back the gift wrap cost, when you return a product that has been gift wrapped.

Reviews

Looked very nice, was lovely and neat .
Danielle mason (Ripon)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Simple, neat, exactly as described.
Janine S. (Trowbridge)
30/06/2016
Rating: 5 of 5!
Flott innpakning
Ivan Viland (Sauda)
16/10/2017
Rating: 5 of 5!
Helt okej!
Emelie Abrahamsson (Hönö)
11/10/2017
Rating: 3 of 5!
Gut
Smiljana Stevanovic (Ilanz)
11/10/2017
Rating: 5 of 5!
Emballage parfait!
P. Severine (Persan)
11/09/2017
Rating: 5 of 5!
Emballage nickel et paquet cadeau en parfait etat . Merci skatepro
Daniel Gaudin (Grancy)
11/09/2017
Rating: 5 of 5!
Perfekt!
Karin Fromell (Taberg)
04/09/2017
Rating: 5 of 5!
Perfekt! väl värt pengarna!
Åsa Hollander (Gullbrandstorp)
04/09/2017
Rating: 5 of 5!
Nöjd
Kristoffer åström (Söderbärke)
19/08/2017
Rating: 5 of 5!
Produktet svarede til forventningerne
Ellen M. Nielsen
15/08/2017
Rating: 4 of 5!
Smidigt och snyggt och helt klart värt pengarna ist för att själv bråka med det meter långa åbäket. :D
Jenny Wideqvist (Marieholm)
07/08/2017
Rating: 5 of 5!
Very good
Matthias P. (Eichstetten am Kaiserstuhl)
04/08/2017
Rating: 5 of 5!
Très pratique
Chillon Maïwenn (Saint-Brieuc)
29/06/2017
Rating: 5 of 5!
Alltid kul att få det inslaget
Katrin Skoglund (Örebro)
27/06/2017
Rating: 4 of 5!
Gjorde presentupplevelsen mer spännande.
Leif Bergklint (Salem)
20/06/2017
Rating: 5 of 5!
Perfekt!
Peter Heidenberg (Upplands Väsby)
20/06/2017
Rating: 5 of 5!
Fin innpakning.
Heidi Opsanger (Drammen)
19/06/2017
Rating: 5 of 5!
Snygg inslagning och bra uppmärkt med vilken board som var vilken :)
Sofia Carlsson (Hässleholm)
12/06/2017
Rating: 5 of 5!
Knap!
Antje Ketelers (Meensel-Kiezegem)
06/06/2017
Rating: 5 of 5!
Siri gjerde
01/06/2017
Rating: 5 of 5!
Alles supi
Steffi Hansen (Berlin)
22/05/2017
Rating: 4 of 5!
Ikke nødvendig
Thomas fosshaug (Jessheim)
16/05/2017
Rating: 3 of 5!
Pen innpakning.
Kathrine Øye (Kirkenes)
15/05/2017
Rating: 5 of 5!
Zamówienie zapakowane, córka miała super niespodziankę. POLECAM!!!
Marlena Antkowiak (Środa Wielkopolska)
15/05/2017
Rating: 5 of 5!
kjempe fint, men burde vært med som gratis service
Ann Christin Hasvold (Dokka)
09/05/2017
Rating: 5 of 5!
Det er et positivt tiltag, at man har muligheden for at vælge gaveindpakning, men jeg synes desværre slet ikke at indpakningen er fint. I kunne virkelig godt gøre mere ud af det for de ekstra penge.
L. Washington (Vejle Ø)
08/05/2017
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi beklager mange gange at indpakningen ikke var tilfredsstillende. Vi viser et billede på hjemmesiden af hvordan en pakke kommer til at se ud når man bestiller denne service, men vi vil naturligvis gerne høre nærmere om hvad du mener vi kan gøre bedre :)
Forslag kan sendes til email@skatepro.dk
/Mads
Gode produkter og meget fin indpakning
Bente Clausen
26/04/2017
Rating: 5 of 5!
Die Verpackung na ja war eingerissen aber ist ok
Lumnije Idrizaj (Kriens)
24/04/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Es tut uns sehr leid, dass die Geschenkverpackung beschädigt angekommen ist. Falls dies das nächste mal passiere sollte, kontaktiere uns doch bitte damit wir uns das anschauen können.

/Aneena
Nicole edefors (Gävle)
18/04/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vad tråkigt att du blev missnöjd med vår presentinslagning. Kontakta oss gärna på email@skatepro.se eller 0770-171070 med lite mer information om detta så ska vi försöka hitta en lösning.
/Niklas
Mycket bra servicw
Charlotte Åstedt (Kalmar)
14/03/2017
Rating: 5 of 5!
Perfekt service och snyggt paket!
Anders Karlström (Älvsjö)
13/03/2017
Rating: 5 of 5!
Fedt at man har muligheden men måske i godt kan gøre lidt mere ud af det
Louise kjær
13/03/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi er glade for at høre at muligheden for gaveindpakning faldt i god jord. Hvis du har forslag til hvordan gaveindpakningen kan forbedres, må du gerne skrive en mail til os - Email@skatepro.dk /Frede
Leider nicht so wie abgebildet. Es war in Geschenkpapier verpackt. Wir hätten eigentlich einen schönen Geschenkkarton erwartet, wie auf dem Produktbild.
Heidi W. (Lohmar)
09/03/2017
Rating: 3 of 5!
Helt perfekt!
Björn Dalman (Smedjebacken)
08/03/2017
Rating: 5 of 5!
Smidigt!
Mårten Bergström (Uppsala)
06/03/2017
Rating: 5 of 5!
Super schön verpackt
Vanessa Benz (Offenburg)
19/01/2017
Rating: 5 of 5!
Voor deze stijlvolle verpakking vind ik het niet erg om bij te betalen. In tegenstelling tot andere webshops waar je dun of doorschijnend papier krijgt, gebruikt Skatepro zeer degelijk papier. Prima service!
Inge Veugen (Tongeren)
18/01/2017
Rating: 5 of 5!
Zapakowana w miarę możliwości, nie najgorzej kwestia gustu. Ale bez uszkodzeń -co najważniejsze
Patrycja Świder Wójcik (Gryfice)
17/01/2017
Rating: 4 of 5!
GeschenkPapier war ok
Kerstin Ullrich (Gotha)
16/01/2017
Rating: 5 of 5!
schick , edel , und locker was für "Verpackungsmuffel"
Volker F. (Quickborn)
15/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super emballage, très pratique...juste prêt pour mettre sous le sapin de Noël.
SCHNEIDER SILVIA (Mussig)
12/01/2017
Rating: 5 of 5!
Parfait, joli emballage
Cathy N. (Trouville-sur-Mer)
11/01/2017
Rating: 5 of 5!
Papier abîmé à la livraison
Messaci yasmina (Thiais)
10/01/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Désolée de ceci. Écrivez-nous à email@skatepro.fr pour remedier cela. Cordialement /Soraya
Pratique!
Carpentier Florence (Tilff)
09/01/2017
Rating: 5 of 5!
Flot indpakning, dejligt at man kan bestille gaveindpakning, især ved sådan en stor pakke
Tove Laursen
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
Tyylikäs hyvää
nordström ari (Posio)
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super!!!
Cole, Tanya (Genève)
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
Iorden
Eva faarkrog (Vinderup)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Den var fin
Bjarne Knudsen
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Fin service
Ditte T. (Odder)
02/01/2017
Rating: 4 of 5!
Kanonfina
Siv Johansson (Mönsterås)
31/12/2016
Rating: 5 of 5!
Super bra
Jasmine sundvall (Onsala)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Overraskende positivt
LLOYD KLEPPE (OSLO)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Knut Marius Lyngvær (Vestnes)
29/12/2016
Rating: 5 of 5!
Bra service och snygg inslagen presentförpackning dock den ytterförpackning var redan sönder när jag hämtade på postombudet. Hade varit bättre med mindre luft i lådan för att klara transporten.
J. Montgomery (Uppsala)
28/12/2016
Rating: 4 of 5!
Supert
Heny Cathrine Norstrand (Fedje)
27/12/2016
Rating: 5 of 5!
Bedre enn forventet :)
Robert L. (Oslo)
08/11/2016
Rating: 5 of 5!
Så snyggt inslaget, supernöjd
Gittan Andersson (Mellerud)
16/10/2016
Rating: 5 of 5!
Mycket bra
Johan Waern (Karlskoga)
04/10/2016
Rating: 5 of 5!
Niet echt een vrolijke verjaardags kleur. Wel goed en netjes ingepakt ontvangen.
Yvonne van oldenbarneveld (Anna Paulowna)
14/09/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Bedankt voor je feedback! We zullen je commentaar meenemen.

/Jelmer
Jättefint inslaget verkligen.
Jenny Fuhrman (Johannishus)
12/09/2016
Rating: 5 of 5!
Toimiva väline pidemmillekin matkoille sekä mlnen kokoiselle käyttäjälle
Viinikka Sini (Kittilä)
07/09/2016
Rating: 5 of 5!
Mooi verpakt maar erg jammer dat je er zoveel extra voor moet betalen zeker als je al voor ruim 100,- gespendeerd hebt bij ze.
Yvonne Romp (Vlaardingen)
25/08/2016
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Bedankt voor het reviewen van de producten en SkatePro!
We snappen dat het erg jammer is dat de inpak service niet gratis is.
Het probleem is ontzettend veel van onze orders cadeautjes zijn. We verzenden door heel Europa en dat zijn honderden bestellingen per dag die dan ingepakt zouden moeten worden. Helaas kunnen we deze service niet aanbieden, ook al zouden we het graag willen, omdat het simpelweg teveel tijd in beslag zou nemen. Maar omdat sommigen er toch behoefte aan hebben, bieden we de service alsnog aan, voor een vergoeding voor tijd dat er ingestoken wordt.

/Laura
Pent pakket inn!
Torill Laabak (Rolvsøy)
16/08/2016
Rating: 5 of 5!
Fint. Sløjfen skulle lige fikses.
Klaus thaysen
03/08/2016
Rating: 4 of 5!
Smuk indpakning. Men måske ikke så festlig til en dreng, der lige er blevet 8 år. Tænker, der gerne måtte have været nogle stærke farver.
Selene Søndergaard (Randers NØ)
26/07/2016
Rating: 2 of 5!
Ok måske lidt kedelig indpakning til prisen
Tina knudsen
26/07/2016
Rating: 3 of 5!
Jättesmidigt!!
Maria Karlsson (Järfälla)
23/07/2016
Rating: 5 of 5!
Flot indpakning
Pernille Simonsen (Kongerslev)
25/06/2016
Rating: 5 of 5!
Så fint og en skøn luksus ting.
B. Jensen
23/06/2016
Rating: 5 of 5!
Flot indpakket, og nemt
Thorkild Degn
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
Proste, ale z gustem.
Piotr Podogrocki (Łódź)
14/06/2016
Rating: 5 of 5!
Nie ma sensu pakować na prezent, papier dotarł przetarty na rogach i ze zgniecioną wstążką. Pomysł niedopasowany do przesyłki.
Klaudia Czarska (Warszawa)
09/06/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Dziekuję za komentarz - to dla istotna wiadomość. Przykro mi z powodu zaistniałej sytuacji. Bardzo proszę skontaktować z nasza obsługa klienta w tej sprawie na email@skatepro.com.pl postaramy się Pani pomóc. /Paweł
Bra service , snyggt förpackad !
Joakim k. (Norrköping)
07/06/2016
Rating: 5 of 5!
Kaunis kääre kruunaa lahjan! Kauniisti paketoitu lahja on jo lahja itsessään, joka saa hymyn saajansa huulille ja herättää kinnostuksen.
Servo Gust (Helsinki)
03/06/2016
Rating: 5 of 5!
Dejligt at slippe for det selv - når det er så stor en pakke....
Rikke Mossin Stendorf Mogensen
02/06/2016
Rating: 4 of 5!
Snyggt förpackad!
Jannica Lundgren (Malmö)
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
Verpackung mit Schleife war schön. Ihr macht das richtig gut. . .
Tamara Ostaptschuk (Holzminden)
18/05/2016
Rating: 5 of 5!
Mycket bra.
Taina Riipi (Mölltorp)
17/05/2016
Rating: 5 of 5!
Bra service!!
Angelica Lindström (Skarpnäck)
26/04/2016
Rating: 5 of 5!
Dejligt at få så stor en pakke sendt indpakket. Alt godt
jeanette ishi lehn
21/04/2016
Rating: 4 of 5!
Lidt kedelig indpakket - jeg tilføjede selv et par klistermærker - men heldigvis var skoene indeni perfekte og farverige.
Stine j.
29/03/2016
Rating: 3 of 5!
PROSTE ALE BARDZO ELEGANCKIE POLECAM
JUSTYNA S. (Dąbrowa Chełmińska)
22/03/2016
Rating: 5 of 5!
så fint ud :-)
Thomas Guldbrandsen
15/03/2016
Rating: 5 of 5!
Väldigt snygg presentförpackning! Värt var enda krona.
Ingvar Möller (Oxie)
12/03/2016
Rating: 5 of 5!
Flot indpakning.
Helen Kelsen
01/02/2016
Rating: 5 of 5!
Wenn man sperrige Sachen nicht verpacken möchte, ist das eine super alternative.
Nils Borninkhof (Gronau (Westfalen))
13/01/2016
Rating: 5 of 5!
Good idea! That was gift for Xmas and they made very good work. Lovely!
TOMASZ B. (Poznań)
13/01/2016
Rating: 5 of 5!
Flot indpakning
Linda Jokumsen
12/01/2016
Rating: 5 of 5!
Hieno joulunen paketti sieltä tuli.
Aki Y. (julkujärvi)
10/01/2016
Rating: 5 of 5!
Flot indpakning. Nem og god service.
Mark Svendsen (Langå)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Sehr gute Verpackung!
Duran Karagöz (Eitorf)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Top!
MAGNIEN Olivier (SILLERY)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Mindre bra då pappret hade gått sönder väldigt mycket. :( Men packade om den själv så det löste sig.
Karina Poulsen (Bjuv)
31/12/2015
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Tråkigt att höra att pappret hade gått sönder när du mottog din produkt.
Om du kontaktar oss på email@skatepro.se med ditt ordernummer så ska vi lösa detta.
Erittäin hyvin pakattu.
Jouko Kantonen (Kangasala)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Supersnyggt inslaget
I. Andersson (Veinge)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Kätevää!
Mia E. (Espoo)
29/12/2015
Rating: 4 of 5!
Snyggt inslagen. Tack
leena sundell (upplands väsby)
28/12/2015
Rating: 5 of 5!
Helt iorden.
Ramona Kristensen (grenå)
04/11/2015
Rating: 5 of 5!
Mycket bra och prisvärt
Sonny Larsson (Trelleborg)
14/10/2015
Rating: 5 of 5!
Ska ni slå in sparkcyklar vore det nog lämpligt att lägga sparkcykeln i originalkartongen i en annan mer rektangulär kartong. Detta p.g.a. att man inte ska se vad som är i paketet samt att det blir mycket snyggare paket. När mitt paket anlände var det inte värt priset pga att snöret hade åkt av och det var helt enkelt inte snyggt inslaget. Annars är idén jättebra.
Lena T. C. S. (Lidingö)
07/10/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi slår normalt in paketen i produktens original kartongen. I bland kan dessa kartonger ha många olika former, men vi tackar för ditt tips på rektangulär kartonger och vill föra detta vidare. Tyvärr kan presentinslagningen gå sönder under transporten och det beklagar vi har hänt i ditt tillfälle. Om du kontaktar oss på email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer, så vill vi hitta en snabb lösning på detta. / Martina
Fint!
Sander Mikkelsen (Kolding)
02/10/2015
Rating: 4 of 5!
Skönt att slippa slå in själv
catarina jacobson (Herrljunga)
29/09/2015
Rating: 5 of 5!
Fint
Betti S. Thorsen (Rødovre)
27/09/2015
Rating: 5 of 5!
Verprackung ganz OK
Georg J. (Gleinstaetten)
09/09/2015
Rating: 4 of 5!
emme tilanneet lahjapaketointia.
Juha Pyrä (Riihimäki)
03/09/2015
Rating: 4 of 5!
Flot indpakning!
Christina Sneum (Ringsted)
28/08/2015
Rating: 5 of 5!
Flot indpakning. Dejligt at kunne købe indpakning på løbehjulet. Prisen værd.
Ingrid Larsen
23/07/2015
Rating: 5 of 5!
hurtig levering
Jette Holm (Greve)
15/07/2015
Rating: 5 of 5!
Flot indpakning - lige til en dreng - blå nuancer :-)
Anne Marie Knudsen (Nykøbing Sj.)
15/07/2015
Rating: 5 of 5!
helt ok indpakning!
marianne jørgensen (Kastrup)
15/07/2015
Rating: 5 of 5!
Bra
Erik S. (Västra Frölunda)
14/07/2015
Rating: 4 of 5!
Klart pengene værd!
Martin Smith (Nibe)
12/07/2015
Rating: 5 of 5!
ok för priset
david sämsjö (Nynäshamn)
03/07/2015
Rating: 3 of 5!
Flot indpakning
Martin Dahl (Randers NVRanders NV)
02/07/2015
Rating: 5 of 5!
Aner det ikke! Der var ingen gaveindpakning på mit løbehjul. Desværre!
Vivi Qvistorff (Frederiksberg C)
24/06/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det beklager jeg meget. Vi har vist lavet en fejl med gaveindpakningen på din ordre. Du er meget velkommen til at kontakte os på kundeservice (telefon:86763696, email:email@skatepro.dk) så vi kan finde en løsning. /Christian
alt i orden
Lars Bo Larsen (Hillerød)
12/06/2015
Rating: 5 of 5!
OK.
Małgorzata Ciesielska (Mstów)
27/05/2015
Rating: 5 of 5!
Også i top
Marlene lindskov Juel (Odense C)
19/05/2015
Rating: 5 of 5!
Jeg har set pænere indpakning
Christina Pedersen (Odense S)
19/05/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi beklager hvis vi ikke har pakket gaven ind som du have forventet. Man er altid meget gerne henvende sig ved modtagelsen af ordren, så vi har mulighed for at rette op på fejlen. Dette kan man gøre på tlf. 86763696 eller email@ksatepro.dk /Lisbeth
Rimelig
R. Jørgensen (Farum)
12/05/2015
Rating: 3 of 5!
hyvin paketoitu
Julia Ormio (Helsinki)
06/05/2015
Rating: 4 of 5!
Siisti paketti, kätevää!
Maarit N. (Kurikka)
05/05/2015
Rating: 5 of 5!
Rikke Jensen (HelsingørHelsingør)
30/04/2015
Rating: 5 of 5!
Bra möjlighet men lite halvrisig finish, helt ok för priset dock.
Johnny Bengtsson (Sandared)
28/04/2015
Rating: 3 of 5!
Flot pakket ind, det ville jeg ikke kunne ha gjort bedre..
Jonas Lisgaard (København NV)
28/04/2015
Rating: 5 of 5!
Mooi ingepakt! Jammer, dat er extra kosten voor ontstaan..
Yvonne Hermans (Kerkrade)
28/04/2015
Rating: 3 of 5!
Fin finesse til de nye rullesko ;.)
Natalia Arildtorp (Taastrup)
14/04/2015
Rating: 5 of 5!
Kanonfint!
Kristofer Nilsson (Stenungsund)
24/03/2015
Rating: 5 of 5!
Nemt og nydeligt!
Kristina Ersson (Frederiksberg c)
18/03/2015
Rating: 5 of 5!
det var ok
Dan Vanting Larsen (Tarm, Hoven)
12/03/2015
Rating: 5 of 5!
Nemt i en stresset hverdag.
Trine S. (Randers NV)
03/03/2015
Rating: 5 of 5!
Coole Verpackung
Diana M. (Leverkusen)
03/03/2015
Rating: 5 of 5!
Nemt og bekvemt
Daniel Olsen (Gilleleje)
24/02/2015
Rating: 5 of 5!
Sehr schöne Verpackung
Katrin B. (Cloppenburg)
20/02/2015
Rating: 5 of 5!
Toppen! Snyggt!
Carina Davidsson (Stigtomta)
07/02/2015
Rating: 5 of 5!
Perfekte Abwicklung, top verpackt, wirklich sehr zu empfehlen. Vielen Dank!
Petra B. (Pliening)
04/02/2015
Rating: 5 of 5!
svarede til forventningerne
Kirsten Hyldager (Frederikssund)
16/01/2015
Rating: 5 of 5!
Det var pænt og nemt
Flemming Brank (Frederiksberg)
13/01/2015
Rating: 5 of 5!
Perfekt indpakket men da jeg havde købt flere produkter kunne der måske godt ha været forskellige slags papir !!!
Ole Thomsen (Fakse)
13/01/2015
Rating: 4 of 5!
Perfekt :)
Alice Wittendorff (Nørre Snede)
09/01/2015
Rating: 5 of 5!
No tämä se vasta iloinen yllätys oli :) Ko. lahjapaketointia tilatessamme oletimme tuotteiden olevan jossain 'kortis'pahviin käärittyn', mutta sehän olikin KÄSIN paketoitu hienolla lahjapaperille. Kiitokset tästa!
Jaana Rajala (Kokkola)
09/01/2015
Rating: 5 of 5!
Gavepapiret var ok, men til en pige på 6 år skulle det have været mere eventyrligt.
lene koustrup madsen (Herlufmagle)
08/01/2015
Rating: 3 of 5!
Det var rigtig dejligt at jeg mod en beskeden merudgift kunne få en indpakket julegave.
Torsten Lybeck (Gentofte)
08/01/2015
Rating: 5 of 5!
Presentpappret var för tunnt tyvärr... Så det kom sönderriven från ena sidan... bortkastade pengar, vi var tvungna slå om det på nytt. Men grabben var nöjd och det är huvudsaken!
Elena Tsoy (Västerås)
08/01/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Jag beklagar att eran presentinslagning gått sönder i leveransen. Du får gärna kontakta hos på: email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer. Så vill vi se på det och få krediterat pengarna för presentinslagningen tillbaka till dig. /Martina
Okay
Hanne Hansen (Holstebro)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
ok.Kuniisti paketoitu.
Outi K. (Ii As)
07/01/2015
Rating: 4 of 5!
Sam bym tego lepiej nie zrobił
jarosław M. (Piastów)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Mycket bra! :) Tom så jag gillar o köra på den. Känns att de e lojalitet! Och grabben älskar den.
Daniel Helenius (Kristianstad)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Mycket bra
Rebecca Grönlund (Halmstad)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Fint omslaget med ett härligt papper.
Pi Olsson (Stockholm)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Prima
Stein Erik larsen (Hagan)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Fint at man kan få pakket ind:)
Conni Grønkjær (Holstebro)
03/01/2015
Rating: 5 of 5!
sehr schön verpackt
Gordana Spoljaric (Fellbach)
31/12/2014
Rating: 5 of 5!
Toppen, väldigt smidigt :-)
Nathalie V. (Broaryd)
30/12/2014
Rating: 4 of 5!
Det er smart!
Rasmus K. (København K)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Gave indpakningen var ok ;-)
maibrit Ebbesen (Svendborg)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
bra. lite tråkigt papper men inget fel:-)
filippa ekström (Vallentuna)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Fint indpakket
Lars Hørmann (Birkerød)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Hyvät ja siistit oli paketit, suosittelen!
Tanja Niemeläinen (Kuopio)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
Hyvä
Minna Gustafsson (Vesilahti)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
Gaveindpakning - hmm - det var ikke lige det bedste... Jeg blev nød til at pakke om i andet papir, da personen, der havde pakket ind ikke havde fundet papir, der var stort nok....
Helle lauridsen (Herning)
29/12/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Der kan desværre forekomme småfejl ved gaveindpakning og nogle gange kan man være uheldig, at gaveindpakningen går op under transport. Vi beklage rmeget, hvis en af os skulle have brugt et for lille stykke, og du må meget gerne kontakte os på email@skatepro.dk med dit ordrenummer, så vi kan få fulgt på det. /Martin
Hyvä lisäpalvelu, suosittelen.
Aki H. (Kangasala 4)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
Helt ok
Lotte Foss (Helsingborg)
02/12/2014
Rating: 5 of 5!
Helt ok
Matilda C. R. (Oxie)
18/11/2014
Rating: 4 of 5!
Mega indpakning til mini indhold, lidt spøjst
vibeke h. (helsingør)
12/11/2014
Rating: 1 of 5!
Fint og enkelt. Hvis man "floffer" sløjfen lidt, bliver den fin igen efter forsendelns fladtrykken.
Anne L. (Farum)
11/11/2014
Rating: 5 of 5!
God kvalitet, intet at udsætte
Christian Jørgensen (Viborg)
02/11/2014
Rating: 5 of 5!
perfekt
henning olsen (København S)
29/10/2014
Rating: 5 of 5!
Super fin
Anne B. (Haslev)
21/10/2014
Rating: 5 of 5!
Indpakning er nok ikke deres store force, der var 2 huller i da pakke kom frem, var nok klemt for meget da den blev lagt i kasse. men eller godt koncept
Mikkel Jespersen (Vodskov)
09/10/2014
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er vi kede af at høre. Der kan forekomme skade på indpakningen under afsendelse, og der er mange hænder på pakken inden den er framme ved modtager. Vi bestræber os selvfølgelig på at pakke gaver ind så pænt og forsvarligt som muligt, hver gang. Du må meget gerne kontakte os på email@skatepro.dk eller tlf. 86 76 36 96. Vi beklager! /Martin
Kohdillaan.
Marko S. (Tampere)
08/10/2014
Rating: 4 of 5!
Ni glömde snöret, men inte hela världen
Görel Irenheim (Tystberga)
07/10/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej!

Det beklagar självklart ska det vara vara snöre på paketet.

Du får gäna ta en bild på paketet och skicka till email@skatepro.se så ska vi hitta en lösning för dig.

Vänliga hälsningar
Martina
Helt okej inslagning men inget speciellt...
M. Sjöberg (Västerås)
07/10/2014
Rating: 3 of 5!
Super
steffan rosenmeyer (Skærbæk)
02/10/2014
Rating: 5 of 5!
skit bra!
linus sj
21/09/2014
Rating: 5 of 5!
Det var super nemt at få gaveindpakket og det var fuldt ud tilfredsstillende.
Therese Bolgan (København NV)
16/09/2014
Rating: 5 of 5!
Hyvin toimi.
Ella H. (ESPOO)
03/09/2014
Rating: 5 of 5!
Der var ikke noget at klage over, pænt indpakket
Dorte Knudsen (Lynge)
01/09/2014
Rating: 4 of 5!
Fin indparkning
Vivian Bækmand (Rødovre)
28/08/2014
Rating: 4 of 5!
Really nice package.
Andrea Bondi (Herning)
26/08/2014
Rating: 5 of 5!
Som tidl. nævnt - enkelt, fint og lige til!
Karl \'Karlos\' Vang Slajkær (Oksbøl)
26/08/2014
Rating: 5 of 5!
Tip top
Claus Petersen (Karlslunde)
21/08/2014
Rating: 5 of 5!
Snyggt inslagen, prisvärt.
larisa mayorova (Tullinge)
17/08/2014
Rating: 5 of 5!
Fint, at det var klaret for mig, men som forventet var gavebåndet jo lidt trykket og sådan. Men en god service for en okay penge.
Emil Danstrøm (Roskilde)
13/08/2014
Rating: 3 of 5!
Klart prisvärt!
Stefan Klemets (Eskilstuna)
12/08/2014
Rating: 5 of 5!
Smidigt o prisvärt!
Kajsa kuusikoski (Torshälla)
03/08/2014
Rating: 5 of 5!
Schwarz, schlicht, edel. Klasse!
Sirin Werner (Mülheim an der ruhr)
24/07/2014
Rating: 5 of 5!
well done
Yenjit Persson (Farsta)
09/07/2014
Rating: 5 of 5!
Snyggt, smidigt och prisvärt! :)
Christian C. (Enskededalen)
24/06/2014
Rating: 5 of 5!
Toppen bra service. Snyggt inslaget med band och allt.
Annika Häggqvist (Brandbergen)
24/06/2014
Rating: 5 of 5!
Tyvärr så fick vi inte någon presentinslagning trots att vi beställt det.
Erika Pettersson (Boden)
24/06/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej!

Beklagar att du inte har modtagit någon prentinslagning.
Vi vill gärna ersätta pengarna tillbaka för dig. För att göra det behöver du kontakta våran kundservice på: email@skatepro.se

Vänliga hälsningar
Martina
Super smidigt!!
J. Lindberg (Uppsala)
24/06/2014
Rating: 5 of 5!
Kunne være bedre!
Unna jespersen (Galten)
19/06/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi bestræber os på at alle gaver er iorden når de kommer herfra, og er flot pakket ind. Der er dog mange hænder der har fat i pakkerne på vejen til kunderne. Både hos os, men også hos diverse fragtfirmaer. Derved kan der ske skade på pakken, og indpakningen på vejen til kunderne. /Martin
Helt perfekt at gaven var pakket fint ind i både karton og så gavepapir og igen i stor papkasse - grundigt og helt i top.
Pernille Holst Jensen (København S)
19/06/2014
Rating: 5 of 5!
bob-bob. det gør jeg selv en anden gang. Troede det ville være papæske og ikke gavepapir..
Mona Yde Dahl (Svendborg)
05/06/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Vores gaveindpakning er som regel altid en æske, som så er pakket ind i gavepapir. Nogle ting kan dog være svære at få i en papkasse inden det bliver pakker ind, og bliver derfor pakket direkte ind i papiret. Forskellige ting kræver forskellig indpakning. /Martin
Perfekt!
Tanja Sundbeck-Arnäs (Järna)
04/06/2014
Rating: 5 of 5!
hyvin toimii.
Katja E. (Lohja)
31/05/2014
Rating: 5 of 5!
Super :-)
Helle Sørensen (Vrå)
29/05/2014
Rating: 5 of 5!
Praktisk og kvadratisk!
David M. (Frederiksberg C)
27/05/2014
Rating: 5 of 5!
Helt fint
Dejan Kuburovic (Søborg)
20/05/2014
Rating: 5 of 5!
nemt og praktisk
Camilla Stabell (København Ø)
06/05/2014
Rating: 3 of 5!
Snyggt!
Håkan Häggblad (Järved)
06/05/2014
Rating: 5 of 5!
Det er svært at pakke ind, derfor var indpakningen gået lidt i stykker
Henrik Wilson (Nordborg)
29/04/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Nogle af pakkerne kan være lidt tricky at få pakket ind ja. Og dertil skal det siges at der er mange menneske der har hænderne på pakken, fra de er pakket ind, til de er fremme ved kunden. Det være sig, både her hos os på SkatePro, men også posten/fragtfirmaet har fat i pakken mange gange. Derfor kand er desvære være nogle pakker som lider last af dette. Vi forsøger dog det bedste at få dem pakket så forsvarligt som muligt, for at kunderne får nogle flotte pakker. /Martin
Billedet viser en gaveæske. Var derfor skuffet over at give 29kr for sort papir.
Eva Kølbek (Albertslund)
24/04/2014
Rating: 1 of 5!
Ingen anmærkninger
Thomas jensen (København Ø)
23/04/2014
Rating: 5 of 5!
Troede det var en gaveæske:-/ Men bare sort papir, det var lidt skuffende og for dyrt!!
Merete jepsen (Hjørring)
09/04/2014
Rating: 1 of 5!
Smidigt
Pär-lars Cummings (Upplands Väsby)
08/04/2014
Rating: 5 of 5!
Smidigt och bra med paketinslagning! Snyggt gjort!
Linda Gustafsson (Lessebo)
08/04/2014
Rating: 5 of 5!
Gaven var perfekt og fremme i turbo fart :-)
Channie Chelina Lund Ganderup (Vejle)
03/04/2014
Rating: 5 of 5!
Det var väl ingen stjärna som slagit in den men jag slapp att göra det själv. Rock on!
Rasmus Ekberg (Ängelholm)
25/03/2014
Rating: 2 of 5!
Netjes ingepakt!
JT Batenburg (Sint-Michielsgestel)
10/03/2014
Rating: 4 of 5!
:-)
John Dresler (Skanderborg)
06/03/2014
Rating: 4 of 5!
paketti tuli ehjänä mutta ei ollut lahjapaketoitu, (pieni pettymys siltä osin)
tytti pajunen (Ristiina)
05/03/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Pahoittelemme että lahjaa ei ollut paketoitu vaikka tilasit palvelun! Palautamme luonnollisesti paketointipalvelun hinnan sinulle takaisin.
/Niina
Helt perfekt
Kim Vestergaard (Kastrup)
03/03/2014
Rating: 5 of 5!
tissemand
Tina Dinesen (Ringe)
02/03/2014
Rating: 4 of 5!
ok men lidt kedeligt...
Dorthe Raabjerg Hansen (Odense N)
27/02/2014
Rating: 3 of 5!
fint nok
Svend Aage Pedersen (Skagen)
12/02/2014
Rating: 5 of 5!
cool.
Camilla Hjortnæs (Esbjerg V)
30/01/2014
Rating: 4 of 5!
lidt kedeligt papir, men dejligt nemt.
Charlotte Hebsgaard Andreasen (Aalborg)
25/01/2014
Rating: 4 of 5!
Mycket praktiskt att få den inslagen!
Annika Lönn (Göteborg)
17/01/2014
Rating: 5 of 5!
Lidt dyrt, og der var jo gået hul på papiret om løbehjulet. Men nemt for os, og hullet kunne lappes med lidt tape.
Hanne Fersøe (Rungsted Kyst)
15/01/2014
Rating: 3 of 5!
Super
ulla lyngholm nielsen (Horsens)
13/01/2014
Rating: 5 of 5!
Helt fint, dog lidt dyrt. Men nemt og bekvemt
Helle Olsen (Højbjerg)
13/01/2014
Rating: 4 of 5!
Kanon att få den inslagen så slapp jag.
Annelie Ericsson (Lilla Edet)
13/01/2014
Rating: 5 of 5!
Helt fint og smart:-) prisen lidt høj.
Rikke Thesbøl (Vejle)
12/01/2014
Rating: 4 of 5!
fint
Heidi Sille Jensen (Rødovre)
12/01/2014
Rating: 5 of 5!
kunne være bedre
Torben Jensen (Frederikshavn)
11/01/2014
Rating: 3 of 5!
Gaveindpakningen var også helt i top - måske lidt for dyr, men det var let, når det var gjort.
Merete Pedersen (Væggerløse)
11/01/2014
Rating: 5 of 5!
som en pakke skal se ud
Jakob Vive Jensen (Højbjerg)
10/01/2014
Rating: 5 of 5!
perfekt
Kirk Schnorr (Holte)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
:-)
Christian Fly Rasmussen (kalundborg)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
Perfekt. Slapp slå in det själv.
Sarandis Kalogeropoulos (Malmö)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
God
Bo Søholm Larsen (Kalundborg)
09/01/2014
Rating: 4 of 5!
Var fint tilfreds med indpakningen. Julet papir og rødt bånd.
Jon Hye-Knudsen (Vordingborg)
09/01/2014
Rating: 4 of 5!
Hur bra som helst!
ildiko kalmar (Sjöbo)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
Dejlig service, men lidt dyrt!
Jørgen Lassen (Børkop)
08/01/2014
Rating: 4 of 5!
Tack för det!
Fredrik Lundström (Falun)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
Fint inslaget trots att det var ett stort paket. Skönt att slippa och det går ju åt en del papper till den här storleken.
Mikael Eckstein (Åkersberga)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
Hyvä paketti. Kaikki kuten sovittu.
Aki Raute (Helsinki)
07/01/2014
Rating: 5 of 5!
Ikke særlig spændende indpakning, Gave indpakning, svarede IKKE til forventning. Der var kedeligt sort papir, og ingen bånd, ikke særlig spændende til en julegave. De dårligst investerede 30 kr.
Majbrith Jørgensen (Sorø)
07/01/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er jo altid en smagsag, hvordan man synes at papiret skal se ud, men det er da ærgerligt at du ikke synes vores indpakning lever op til forventningerne. Vi bruger altid bånd og vi må desværre have glemt det når vi pakkede din gave ind. Dette beklager vi selvfølgelig. :)
/Sara
Perfekt oplevelse
Frans Andersen (Jelling)
06/01/2014
Rating: 5 of 5!
Her trodde vi at vi fikk en gaveeske, men den var bare pakket inn ferdig med gavepapir. Dette kunne vi jo egentlig gjort selv. Savnet en stilig gaveeske..
Vivian Hernandez (Andebu)
06/01/2014
Rating: 1 of 5!
Snyggt inslaget, proffsigt....
Niklas Westberg (Skogstorp)
06/01/2014
Rating: 5 of 5!
jammer dat je er voor moet bijbetalen.
sylvie van eesbeek (Oegstgeest)
06/01/2014
Rating: 4 of 5!
Mooi ingepakt, maar jammer dat je er extra voor moet betalen
C. Drion (Maarssen)
05/01/2014
Rating: 3 of 5!
Hade förväntat mig mera fantasi. Saknar julklappspapper.
Annegret Olsson (Västerås)
04/01/2014
Rating: 3 of 5!
Bra inslaget!
Anna-Lena Rüdén (Luleå)
04/01/2014
Rating: 5 of 5!
Alldeles bra.
Bertel Mårtenson (Liljendal)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
alles gut.
Tonie de Jongh (Geldermalsen)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
Tuote oli kauniisti paketoitu eli palvelu toimi juuri kuten pitikin.
Kristiina Korjonen-Kuusipuro (Lemi)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
Alles gut.
andy preis (crimmitschau)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
flot og ok
Bjørn Højgaard (Odense N)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
Fint nok, husker ikke rigtig gaveindpakningen men god service og dejlig nemt, så man selv slipper for det.
Naomi Lyduch (Kastrup)
28/12/2013
Rating: 4 of 5!
Ei toiminut, tuotetta ei oltu paketoitu, eivätkä paketointitarvikkeet olleet mukana.
Susanna Aaltonen (Helsinki)
11/11/2013
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Kiitos palautteestasi!

Olen todella pahoillani ettei tilaustasi oltu paketoitu, vaikka olitkin tilannut paketointipalvelun. Valitettavasti en osaa sanoa miksi lahja on jäänyt paketoimatta.

Asiakaspalvelustamme on otettu sinuun yhteyttä asian tiimoilta. Emme tietenkään laskuta paketoinnista, joka on jäänyt tekemättä.

/Niina
Visst inte om jag skulle skratta eller gråta när jag såg hur någon hade försökt slå in paketen.. satt helt löst och inte i närheten av bilden. Annars var det en bra idé att sälja inslagna paket. Men det behövs göras snyggare.
Therése Gibbemark (Handen)
22/10/2013
Rating: 1 of 5!
Kjempe fin, men burde vært en gratis service!
Trine Green Bjerg (Tønsberg)
18/10/2013
Rating: 5 of 5!
Okidok
Rune Stenhård (Randaberg)
14/10/2013
Rating: 4 of 5!
Drt var fint och prisvärt
Martin Madsen (Fjälkinge)
14/10/2013
Rating: 5 of 5!
Skönt att få det inslaget och klart vid leverans!
Jonas Wittzell (Bromölla)
06/10/2013
Rating: 5 of 5!
Kanske lite roligare papper nästa gång!
Billy Persson (Lidköping)
03/10/2013
Rating: 3 of 5!
Kunne være bedre udført og mere festligt, måske skulle i skifte papir.
Per Irgens (Karlslunde)
26/09/2013
Rating: 4 of 5!
Tack för fint paket
Jan Burlin (Luleå)
25/09/2013
Rating: 5 of 5!
Gaveinpakning var udemærket, lidt kedelig - men på den anden side så er det jo ikke til at vide hvor gammel modtageren er, så jeg forstår udemærket designet.
Randi Jakob (Frederiksværk)
25/09/2013
Rating: 4 of 5!
Super flot og dejlig nemt.
Gitta Linden (København K)
12/09/2013
Rating: 5 of 5!
Helt greit, men manglet til-fra lapp
Ragnhild Grav Myrland (Tiller)
02/09/2013
Rating: 4 of 5!
Flot og nemt. Båndet kan man måske selv lige give en ekstra tur. Et til og fra kort på pakken kunne godt sættes på fra skatepros side. Men så blir det heller ikke nemmere
Casper Stampe-Degn Nielsen (Galten)
28/08/2013
Rating: 4 of 5!
Fin indparkning som svarede til billedet.
Tine Lund (Solrød Strand)
01/08/2013
Rating: 5 of 5!
Ikke særlig spændende indpakning
Hanne Barsdal (Vig)
23/07/2013
Rating: 2 of 5!
Dejligt at kunne modtage pakken indpakket og klar.
Gitte Bjørn Johannesen (Svendborg)
11/07/2013
Rating: 5 of 5!
Come on hvor godt! For blot 29 kroner har det været en stor hjælp for os forældre ;0)
Torben Bang-Christensen
03/07/2013
Rating: 5 of 5!
Jätte fint paket. Tack!!
anneli söderström (Karlskoga)
29/06/2013
Rating: 5 of 5!
Dejligt ikke at skulle pakke ind og skjule det for nysgerrige blikke :-). Super god løsning, for os forældre der har fart på i hverdagen :-).
Joan Andersen (Toreby L)
20/06/2013
Rating: 5 of 5!
Fin Fin! :-)
EIK MEJDAHL (Odense SV)
19/06/2013
Rating: 5 of 5!
Perfekt! Snyggt och enkelt till en billig peng när man har fullt upp och inte hinner själv.
Stefan Nordahl (Hässelby)
19/06/2013
Rating: 5 of 5!
Kanon. Allt klart för överlämnande.
Emil Fredriksson (Knivsta)
14/06/2013
Rating: 5 of 5!
Bra
Ivan Yaramov (Flåm)
11/06/2013
Rating: 5 of 5!
bra
Stefan Lindman (Norrköping)
10/06/2013
Rating: 4 of 5!
Uppskattat av sonen att Scootern kom i ett inslaget paket!
Martin Dennås (Torslanda)
23/05/2013
Rating: 4 of 5!
zag er mooi uit
Dennis Snoeks (Oss)
16/05/2013
Rating: 5 of 5!
Helt ok!
Karin Wiksten (Piteå)
14/05/2013
Rating: 3 of 5!
heel mooi ingepakt!
Amber Beerens
29/03/2013
Rating: 5 of 5!
Gaveindpakningen er stor tilfredsstillende
Jesper Munk (L skensved)
04/03/2013
Rating: 5 of 5!
Hyvän näköinen ja hyvin tehty
Christian Westerlund (Espoo)
16/02/2013
Rating: 5 of 5!
Virkelig grimt indpakket !
Louise Malmroes (Brønshøj)
09/01/2013
Rating: 1 of 5!
Bra!
Johan Ekberg (Nyköping)
03/01/2013
Rating: 5 of 5!
Flot indpakning. lidt kedeligt papir til julegave
lise harbo (kolding)
03/01/2013
Rating: 4 of 5!
:-)
Tapani Pöykkö (Hämeenlinna)
02/01/2013
Rating: 5 of 5!
Lyxigt att slippa slå in själv tycker mamma Lena. Ett moment mindre för tomten helt enkelt.
Lena Andersson
05/01/2012
Rating: 4 of 5!
Hej jeg modtog min pakke som jeg havde bestilt, uden den gaveindpakning som jeg også havde bestilt :-( telefonisk kontakt til skatepro og jeg fik mine penge for indpakning retur uden problemer.
Jakob Pehrsson
21/11/2011
Rating: 3 of 5!
Super fin indpakning.
Kim Jørgensen
17/11/2011
Rating: 5 of 5!
Rigtig fint med indpakning.
Rikke Beck
14/11/2011
Rating: 5 of 5!
super nemt at modtage en pakke klar til at give videre - flot indpakning og hurtig levering, mere kan man ikke ønske sig
Kim Lauridsen
14/11/2011
Rating: 5 of 5!
Super flot
Henrik Hylander
06/10/2011
Rating: 5 of 5!
Sparkcykeln vi köpte uppskattades oerhört mycket men inslagningen var fruktansvärd! Något snöre syntes inte till och paketet såg ut som ett lapptäcke. Till råga på allt tar de betalt för detta. Tyvärr fanns inte tiden och möjligheten att slå in det på nytt (varav vi valt tjänsten...).
Mathilda Janson
27/08/2011
Rating: 1 of 5!
Hm. Jeg var jo superglad for både letheden i bestillingsprocessen, og den hurtige professionelle ekspedition og modtagelse af varen. Der vil jeg simpelthen give topkarakter, og jeg vil bestemt handle med SkatePro igen, og har også anbefalet Jer til flere;-) Selve gaveindpakningen, jeg havde bestilt oveni, var derimod ikke alletiders. Jeg måtte pakken den om, da den skulle bruge til en fødselsdagsgave. Det kan I simpelthen gøre bedre, når I er så professioneller til resten af handlen;-) God dag Bedste hilsner Lone
Lone Nørgård Holst-Hansen (Struer)
22/08/2011
Rating: 5 of 5!
Havde læst diverse blandede anmeldelser vedr gaveindpakning, så mine forventninger var ikke høje - og godt det samme! Gaven var sjusket og grimt pakket ind. Papiret var gået i stykker og var nødtørftigt lappet sammen med tape. Tape var i øvrigt brugt MEGET flittigt over hele pakken - også hvor man ikke ville forvente det... Derudover var der ikke brugt gavebånd, så alt i alt gav det et ret sølle indtryk. Jeg var glad for, at gaven ikke blev leveret direkte til fødselaren, så jeg selv kunne nå at pakke den om! Havde det været en gratis ydelse, havde man trukket på smilebåndet og højst være blevet lidt irriteret. Nu følte man sig godt og grundigt taget i r.. . Undrer mig i øvrigt over, at man ikke har tilstrækkeligt bredt gavepapir, når man vælger at udbyde gavepakning som tilkøb. Jeg mener, et løbehjul i pakke har vel næsten altid den samme størrelse - køb dog gavepapir, der passer... Indholdet derimod var der intet at udsætte på - men det er jo en helt anden historie!
Anne Aagaard
24/06/2011
Rating: 1 of 5!
Gaveindpakning, svarede IKKE til forventning. Der var skrammer og afrevet papir, og ingen bånd (som ellers vist på billedet. De dårligst investerede DKK 30,00 :o(
Dorthe Bergström
23/06/2011
Rating: 1 of 5!
Løbehjulet var ikke pakket ind - og eftersom, jeg havde betalt 30 kr for det, så synes jeg at det var yderst utilfredsstillende. Men dejligt at få muligheden for at melde det tilbage. Ellers havde jeg jo glemt det. Løbehjulet var en gave, men jeg formoder at det fungerer fint - ligesom de tidligere løbehjul, som jeg har købt på hjemmesiden :-)
Line Høst
23/05/2011
Rating: 1 of 5!
det var en helt ok indpakning
Helle Christoffersen
02/05/2011
Rating: 4 of 5!
Indpakningen var helt i orden (flot)
Bente Hall Andreasen
18/02/2011
Rating: 5 of 5!
Indpakning var rigtig flot.
Gerd Dimke (århus v)
25/06/2010
Rating: 5 of 5!
Min datter fik et par rigtig lækre in-liners rulleskøjter i julegave som er købt hos her. Pakken kom i en rigtig flot indpakning, så det var bare at gemme den til det blev juleaften. Hun glæder sig til vejret bliver godt igen og hun kan ta' sig nogle lange ture på dem. Et rigtig godt produkt.
Ninna Greth (Års)
12/01/2010
Rating: 5 of 5!
Fin fin indpakning
sara Razak Esbensen
02/11/2009
Rating: 5 of 5!
Rigtig flot indpakning, dog var der ikke vedlagt et kort som aftalt.
Joakim Frederiksen
01/09/2009
Rating: 3 of 5!
Valg af indpakning var første gang. En pæn og god løsning som helt sikkert kan anbefales.
Carsten Dyhre Hansen (Haderslev)
12/08/2009
Rating: 5 of 5!
Paket var väldig snyggt inslaget. Tack.
Nadia Skur
12/08/2009
Rating: 5 of 5!
Ikke pengene værd :-(
Brian Birkemose (kbh nv)
10/08/2009
Rating: 1 of 5!
Hun blev glad for gaven, men indpakeningen manglede bånd og der var ikke noget kort ved. Text indtastningen kunne nu også godt stå i et felt for sig. Mulighed for forbedring ;- )
Jannik Jensen
30/05/2009
Rating: 3 of 5!
Nja.. Fint inslaget, visst! men jag bad om att få en va de 3 produkter jag beställde inslagna men fick alla i ett paket, vilket gjorde att jag var tvungen att slita upp allt ändå. To bad!
martin hanell (nynäshamn)
15/05/2009
Rating: 3 of 5!
Ok indpakning
Flemming mejer Jensen (København S)
11/05/2009
Rating: 5 of 5!
Kjempestilig innpakning som falt i smak hos datter på 8 også :)
Lillann Haraldseth (Drammen)
13/04/2009
Rating: 5 of 5!
Indpakningen var kedelig - og desværre gået i stykker, da den indpakkede gave lå meget løst i en stor kasse.
Nin Boserup
16/03/2009
Rating: 2 of 5!
Jag hade nog väntat mig lite mer av förpackningen, men den dög ändå för ändamålet. Lite mer färg hade varit bra.
Lotta Levan (Järfälla)
15/01/2009
Rating: 2 of 5!
Synes det var en flot indpakning, der var gjort noget ud af det
Malene W. Rexen (Esbjerg N)
12/01/2009
Rating: 5 of 5!
Fullt acceptabel inslagning
Jonas Sardal
08/01/2009
Rating: 5 of 5!
Indpakningen var helt OK, og det var i hvert fald dejligt ikke at skulle døje med det selv.
Dorte Sørensen (Hobro)
14/10/2008
Rating: 4 of 5!
Perfekt pakket ind
June Hansen (Egernsund)
01/10/2008
Rating: 5 of 5!
Fin indpakket
Henrik Kirkegaard (Holstebro)
08/09/2008
Rating: 5 of 5!
En fin innpakning men jeg måtte betale 500,- extra til tollen for å få den inn i Norge.. :(
Håkon Vardeberg (Hamar)
26/07/2008
Rating: 2 of 5!
Indpakningen flot og uden defekter.Lidt store tapestykker på.Alt i alt tilfreds.
Dorthe Meyer
24/07/2008
Rating: 4 of 5!
Fin pakke. Kom som aftalt.
Per Nielsen
04/07/2008
Rating: 5 of 5!
Meget flot gaveindpakning !!!
Michael Hasløv (Nivå)
09/06/2008
Rating: 5 of 5!
Fine varer, men desværre var gaveindpakning noget mere sjusket udført, end sidste gang vi handlede hos SkatePro. Der var brugt tape til at holde båndene fast, og det var ikke kønt.
Søren Johansen (Køge)
30/05/2008
Rating: 2 of 5!
Ok- men tapen var grim. For tydelig. Men alligevel rart at den store pakke ikke skulle pakkes ind herhjemme.
Susan Hoffmann
26/05/2008
Rating: 3 of 5!
Vi fik ikke produktet pakket ind som vi havde betalt for
Henning Sørensen (Sdr. Stenderup)
07/05/2008
Rating: 1 of 5!
Gaven var pakket flot ind.
Jette Nielsen
03/05/2008
Rating: 5 of 5!
Flot flot,pakket ind.God service hele vejen
kirsten hansen (aulum)
11/04/2008
Rating: 5 of 5!
Rigtig god ide.
Hans Krebs Ovesen
19/03/2008
Rating: 5 of 5!
En helt igennem fin service. Hurtig levering og så er indpakningen klaret. Den tyver er godt givet ud. Flot.
Aase Hansen
08/03/2008
Rating: 5 of 5!
Fin indpakning og dejligt man ikke selv skulle sørge for det. God service.
Tina Mærsk-Søbye (Silkeborg)
06/03/2008
Rating: 5 of 5!
Det er utrolig dejligt og nemt at bestille en pakke på nettet, og så oven i købet få den leveret flot indpakket.
Tina Brix (Vodskov)
18/02/2008
Rating: 5 of 5!
Det er dejligt når man som i dette tilfælde faktisk bliver glædeligt overrasket over det man for leveret til hoveddøren. Pakken var langt flottere end forventet.
David Ozairy
11/02/2008
Rating: 5 of 5!
ok. dog ikke 20,00 kr værd.
marika goussarova (højby)
28/01/2008
Rating: 4 of 5!
Indpakningen var pæn og god.Ikke noget fancy men man skal heller ikke forvente mirakler for 20kr.. :)
Andreas Matzon
25/01/2008
Rating: 4 of 5!
Jeg havde forventet en noget smartere indpakning når det indkøbte løbehjul nu skulle anvendes som julegave. Desuden synes jeg at 20 kr er langt mere end man kan tillade sig at beregne for et stykke sølvgråt indpakningspapir, som i enhver anden forretning ville være gratis. ØV
Eli Knygberg (Haderslev)
18/01/2008
Rating: 1 of 5!
Kære Skate/Pro Tak for en rigtig god oplevelse :0) det har været en fornøjelse at handle hos jer på nettet. Varen og indpakningen svarede helt op til alle vores forventninger. Sidst men ikke mindst var der total hurtig respons på min ordre og en hurtig levering. I lever højt op til jeres navn PRO Bedste hilsner En meget tilfreds kunde
Lisbet Sauer
14/01/2008
Rating: 5 of 5!
Jeg må sige, at alt var perfekt, gaveindpakning, rulleskjøter og mindst hele forsendelsen. Super
Ib Jørgensen
14/01/2008
Rating: 5 of 5!
Waveboard'et ankom i god tid inden jul, bestilt fra København af mormor, og sendt til barnebarnet på 11 år til en adr. i Jylland. Forsendelsen har fungeret fint, og gaveindpakningen var super-flot! Levede helt op til forventnignerne. Hilsen og tak for god service omkring bestilling og fremsendelse fra Jytte Schwarz.
Jytte Schwarz
11/01/2008
Rating: 5 of 5!
Fint, god ide
Christa Lykke (København Ø)
10/01/2008
Rating: 5 of 5!
Det var fint nok
Sten Christensen (Gentofte)
10/01/2008
Rating: 3 of 5!
Ser godt ud
Christian Tørnqvist (smørum)
07/12/2007
Rating: 4 of 5!
Under all kritik !!! betalar man för en gåveinpakning då skall det se bra ut och fram för allt HEL. MVH mario Gammel
Mario Gammel
07/12/2007
Rating: 1 of 5!
Den var OK - men så heller ikke mere. Selvom varen var i en kasse, strittede hjulene ud og gjorde pakken grim. Dog var papiret intakt.
Steen Schnügger (Roskilde)
24/11/2007
Rating: 2 of 5!
det var dejligt, at skøjterne var indpakket - og det var rigtig fint
Lisbeth Wulff
07/06/2007
Rating: 5 of 5!
Synes at det er udmærket at vi kan få pakket købte ting ind - især i denne travle tid - hvor vi alle har travlt. Om det skal koste noget eller være gratis - tja - det kan så diskuteres. Vil kun sige at jeg har handlet med Skate Pro 1 gang og at det absolut ikke bliver den sidste, da jeg synes at det er en meget professionel måde tingene bliver håndteret på. Dette gælder både bestilling, afhentning og returnering, som vi desværre måtte da vi ikke kunne få den størrelse støvle som vi skulle bruge.
Katrin Bomholt (Skødstrup)
19/02/2007
Rating: 5 of 5!
m.h.t. Gave indpakning så havde jeg regnet med at det var julepair, det var jeg lidt skuffet over, men selve indpakningen var perfekt m.v.h. Joan Thomsen
joan thomsen (københavn nv.)
18/02/2007
Rating: 5 of 5!
Papiret var mørkt, kedeligt og grimt. Der var brugt for lidt papir hvilket var løst med rigeligt af tape! Der var sparet rigtig meget på båndet. Der var en mærkat på hvor der stod skaterpro, jeg ved ikke med andre, men jeg synes det er en dårlig ting at man ved hvad en pakke indeholder inden man åbner den. Da jeg pillede mærkaten af kom der et grimt mærke som jeg måtte dække med ekstra bånd, så alt i alt var de 10 kr spildt og gaveindpakning kan ikke anbefales. Jeg synes man skal lade være med at tilbyde en service man ikke er interesseret i at yde. Produktet var til gengæld rigtig fedt og jeg havde også købt det uden denne service.
Linda Dehli (Knebel)
25/08/2006
Rating: 1 of 5!
Dejligt at gaven kan bestilles indpakket, det kan da ikke være nemmere.
bente hermansen (ølgod)
13/06/2006
Rating: 5 of 5!
Rigtig flot indpakning
Martin Kornum Krag (Viborg)
02/05/2006
Rating: 5 of 5!
Det var en meget pæn indpakning
Hanne Vestergaard (Hinnerup)
06/01/2006
Rating: 4 of 5!
Pakken var lidt krøllet, så den blev pakket om, før jeg fik den.
Hanne Rasmussen (København Ø)
04/01/2006
Rating: 3 of 5!
Meget fin gaveindpakning
Mette Sommerlund (Århus N)
04/01/2006
Rating: 5 of 5!
Meget flot og neutral gaveindpakning.....måske noget børnepapir, hvis indholdet er til børn???
Birgitte Steenfeldt (Græsted)
04/01/2006
Rating: 5 of 5!
Flot pakket ind. Det kunne ikke være bedre.
Vagn Petersen (Skjern)
04/01/2006
Rating: 5 of 5!
Fin gaveindpakning, lige til at lægge under træet :-)
Lykke Thingmann (Hillerød)
04/01/2006
Rating: 5 of 5!
Udover at selve indpakningen er megt flot er det en nem løsning til billige penge. Det kan anbefales !
Jette Larsen (Frederiksberg)
10/10/2005
Rating: 5 of 5!