MENU
×
Back |

Enuff Skeleton Skateboard

EUR 44,95
Enuff Skateboards

Good to know

Zoom
Please select size + colour 
Purple
Green

Description

Complete skateboard in a good size for the young beginner. Incl. hard cusions for better stability.

Specifications

Deck width:
8" (20.3cm)
Deck length:
31" (78.7cm)
Deck material:
Maple, 8-ply
Wheel diameter:
54mm
Deck features:
Double kicktail
Concave:
Medium
Wheel hardness:
99A
Wheel material:
PU casted
Bearing precision:
ABEC-3
Truck type:
Standard kingpin, Standard hanger
Truck size:
108mm (4.25")
Cushioning:
90A
Griptape:
Pre-gripped

Good to know

Reviews

Bra startbräda och snabb leverans. Dottern är helnöjd.
Magnus Persson (Uppsala)
18/07/2017
Rating: 5 of 5!
Prima product !
Frank Pfaff (Roosendaal)
12/07/2017
Rating: 5 of 5!
Godt første brett .
Olav Røthe Søbakk (Hvam)
10/07/2017
Rating: 5 of 5!
Ihan hyvä... pojan mielestä
Sauli Solja (Kuukanniemi)
22/05/2017
Rating: 4 of 5!
Grabben blev överlycklig och är helnöjd med brädan...
Michael Ståhl (Örebro)
13/05/2017
Rating: 5 of 5!
Är väldigt nöjd med skateboardbrädan och leveranstiden, väldigt bra kvalité kan värkligen rekommendera
Camilla Grass (Löddeköpinge)
03/05/2017
Rating: 5 of 5!
Godt start-up board! Jeg er 26 år og boardet passede perfekt til mig. Kvaliteten er selvfølgelig efter prisen, men jeg synes, at pengene er godt givet ud, hvis du er nybegynder. Trucksene var som udgangspunkt meget løse, så det er en god idé at købe noget værktøj med, hvis du ikke allerede har.
Simon H.
02/05/2017
Rating: 5 of 5!
Perfecte levering, en mooie producten voor de jongeren,
Bogaert Ann (Drongen)
19/04/2017
Rating: 4 of 5!
Bra snabb service. Bra första skateboard. Sonen riktigt nöjd.
sandra kåge rytkö (Skogås)
18/04/2017
Rating: 4 of 5!
Ok super site, bon prix, livraison rapide.. RAS le produit correspond à la description, marque connue et de bonne qualité pour débuter dans le skate
Carvalho I. (Wavre)
23/03/2017
Rating: 4 of 5!
Alt fint
Mischa andersen (Egtved)
15/01/2017
Rating: 5 of 5!
mit barnebarn, blev meget glad for sit skateboard, lige det han ønskede sig. Mie
mie skyth christensen (Nibe)
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
Det var en meget meget glad dreng der fik sit skateboard i julegave - har ingen klager modtaget vedr dette
Majbrit Hostrup Voer
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super fin varer
Diana Olsen - Faaborgmidtfyn Kommune a (Faaborg)
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
Stilig brett, perfekt for min gutt som hadde lyst å prøve for første gang
Marthe s. (Kleive)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Over het algemeen een goed board maar gaat sneller als de rest kapot
Maximo Oliva (Zoutleeuw)
16/10/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Vervelend om te horen dat je board al stuk gegaan is. Ik kan zien dat er nog geen contact met ons over is geweest. Zou je dit alsnog willen doen? Dan kunnen we met je kijken naar een oplossing.

/Jelmer
je kan beter een board bij de action kopen ik heb hem nu een week twee weken en is nu al helemaal kapot de tekening is helemaal weg sorry
Davy Rietveld
17/09/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vervelend om te horen dat het board niet naar wens is. Zou je contact met ons willen opnemen hierover? Dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen doen.

/Jelmer
Turha ostos! Jäykkä, paksu dekki ja huonot pyörät. Poika dissasi laudan heti kättelyssä.
Marika Alhonen (Porvoo)
14/09/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Olemme pahoillamme kuullessamme, ettei tuote vastannut odotuksia! Voit kuitenkin halutessasi palauttaa tuotteen takaisin meille, jos se on käyttämätön. Tarkemmat ohjeet tuotteen palauttamiseen löytyvät täältä: https://www.skatepro.fi/return /Eija
Rigtig god begynder board - min søn på 9 år er super glad
Jasmin Shah (Dyssegård)
13/09/2016
Rating: 5 of 5!
Varsin passeli valinta nuoren harrastuksen aloittamiseen. Tukevan oloinen ja kaunis katsella.
Tiina Laitinen (Saarijärvi)
16/08/2016
Rating: 4 of 5!
Skateboard af middel kvalitet. Godt til prisen, perfekt som starter-skateboard. Decal under boardet er af papir istedet for varmetryk, så det falder hurtigt af.
Emil N.
26/07/2016
Rating: 4 of 5!
Min søn blev godt nok skuffet over kvaliteten. Klistermærke i bunden røg allerede af (efter to!!! dage).
Janine Dervic
13/07/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi beklager at produktet ikke har levet op til jeres forventning. Du er meget velkommen til at sende os nogle billeder af boardet på Email@Skatepro.dk, så kigger vi på sagen for dig /Frederik
Deskorolka jest super! Bardzo mi się podoba jest dobrze wykonana i wygląda bardzo ładnie ;)
Bojanowski Bartosz (lodz)
15/06/2016
Rating: 5 of 5!
Super tilfreds med det skateboard jeg købte hos jer hos skatepro! Kan klart anbefale jer!!
Miriam Christensen (Hvidovre)
29/04/2016
Rating: 5 of 5!
Min søn synes det er super fint.
Mette pheiffer
05/04/2016
Rating: 5 of 5!