MENU
×
Back |

Enuff POW II Skateboard

EUR 49,95
EUR 59,95 SAVE EUR 10,00
Enuff Skateboards

Good to know

Zoom
Hurry! This item is selling fast
SkatePro Skate Tool
SkatePro Skate Tool
EUR 7,951 pcs
EUR 5,95    
 pcs
  Save for later

Description

Enuff complete skateboard in a good size for the beginners. Hard cushions for better stability included.

Specifications

Deck width:
7.75" (19.7cm)
Deck length:
31" (78.7cm)
Deck material:
Chinese maple, 8-ply
Wheel diameter:
53mm
Weight:
2340g
Additional materials:
American stiff glue
Wheel width:
32mm
Wheel hardness:
100A
Wheel material:
SHR
Bearing precision:
ABEC-9
Truck size:
129mm (5")
Cushioning:
95A, SHR
Griptape:
Pre-gripped
Max rider weight:
90kg
Recommended from:
7 years

Good to know

Reviews

Deska spełniła oczekiwania syna. Na początek jest bardzo dobra. Wykonanie staranne, obsługa zamówienia w pełni profesjonalna. Pozdrawiam Tadeusz
Tadeusz Janiak (Poddębice)
10/07/2017
Rating: 5 of 5!
Top
Rudolf Ott (Reichertshofen)
29/04/2017
Rating: 5 of 5!
Bättre än sina kompisars brädor menar min 13 åring. Haft det ett år nu och going strong!
Rhona Duncan Ronge (Limhamn)
19/04/2017
Rating: 5 of 5!
Mooi skateboard en zeer goede kwaliteit Perfect
Pascal mathieu (Geraardsbergen)
20/09/2016
Rating: 5 of 5!
Frugan är supernöjd med den
Robert Blad (Göteborg)
06/09/2016
Rating: 5 of 5!
Barna er knall fornøyd med brettene. Rask og oversiktlig levering
Andreas Holm (Sandefjord)
30/08/2016
Rating: 4 of 5!
Poika oli erittäin tytyyväinen, kiitos nopeasta toimituksesta!
Sirpa Vanhala (Turku)
25/07/2016
Rating: 5 of 5!
Jag köpte denna skateboard till vår dotter (140 cm) i 8-årspresent, eftersom när hon gick på skateboardskola i juni så sa de att hon behövde ha en mer riktig bräda än den hon hade. Och den här skateboarden överträffade mina förväntningar. Stabil och tyngre än hennes tidigare bräda, men på bara några vändor lyckades hon manövrera den riktigt bra! Rekommenderas! Fint inslagen var den också!
Anna Lindberg (JÄRFÄLLA)
17/07/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd med brettet
Rita Martinsen Vardeberg (Ottestad)
05/07/2016
Rating: 5 of 5!
Gutten i huset på 7 år meget godt fornøyd med produktet
Tor Arne Sørbø (Stavanger)
28/06/2016
Rating: 5 of 5!
Perfekt
Martin B.
19/04/2016
Rating: 5 of 5!
Perfekt bräda att börja på. Bra kvalité till bra pris!
Martin Westin (Östersund)
14/04/2016
Rating: 5 of 5!
En meget tilfreds dreng - skater nu hver dag til skole ;-)
Anne dahl (Frb)
02/04/2016
Rating: 5 of 5!
Fine løbesko, handlen forløb fint. Hjemmesiden er nem at navigere rundt på og skoene kom frem allerede dagen efter.
Rita Jacobsen (Galten)
29/03/2016
Rating: 5 of 5!
Perfekt nybörjarbräda, sonen är supernöjd!!
Tim Svindborg (Malmö)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Skateboardet var O.K. og vakte stor glæde. Der øves nu flittigt af mit 10 årige barnebarn som fik det i julegave
Margit Jensen (Silkeborg)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Sonen är jätte nöjd med sin nybörjar bräda, däremot är jag lite besviken på att minsta lilla får den fina färgen och trycket på undersidan att flagna bort. Som sagt, det är ju min åsikt medan sonen är jätte nöjd.
Erika S. (Trollhättan)
08/10/2015
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Det var trevligt att höra att sonen är nöjd med sin bräda. Tyvärr kan färgen lätt skava när skateboarden exempel, utsätts för ett slag i marken. /Martina
en super bra första bräda
chanette starkenberg (Tyresö)
01/09/2015
Rating: 5 of 5!
Super fed skateboard i perfekt kvalitet - datteren blev i hvert fald rigtig glad for sin fødselsdagsgave. God og hurtig service! Kan klart anbefales.
Christina Sneum (Ringsted)
28/08/2015
Rating: 5 of 5!
Mit barnebarn syntes det var et super sejt skateboard. God ru topplade, så hun stod fast.
Britta Madsen (Kirke Hyllinge)
12/08/2015
Rating: 5 of 5!
Mycket bra bräda att börja träna på...
H. Lindqvist (kållered)
23/06/2015
Rating: 5 of 5!
Lauta on juuri hyvä ja sellainen kuin poikani halusikin. Iso kiitos!
Anne-Marie Nyman (Vehniä)
04/06/2015
Rating: 5 of 5!
Super godt skateboard. Min søn lærer nye trucks hver dag og er meget glad for det :-)
Vibeke Vejen Kongshjelm (Frederiksberg)
21/05/2015
Rating: 4 of 5!
Et godt skateboard til en dreng på 10 år, der er begynder.
Malene Norman Larsen (Roslev)
09/01/2015
Rating: 5 of 5!
Flot begynderboard til en fin pris.
Jan Nygaard skou (Galten)
08/01/2015
Rating: 5 of 5!
Er glade for de 2 skateboards vi har købt. Det eneste minus var at noget af "graffitien" på undersiden af det ene board var skrabet af under transporten, da det var pakket tæt op af et andet board. Det er jo lidt ærgerligt når man skal give det i gave. Jeg ved godt det alligevel bliver slidt ved brug, men ærgerligt til gave. Begge drenge er meget glade for deres board og kan allerede køre lidt på dem
tem schrøder (Greve)
08/01/2015
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er vi kede af at høre! - Der kan desværre ske skader på pakker under transport, da der er mange forskellige der har fat i pakkerne før end disse når frem til kunden, vi forsøger selvfølgelig altid at pakke forsendelserne forsvarligt, så dette ikke sker. Hvis det dog skule ske, ligesom i dette tilfælde, skal i ikke tøve med at kontakte os på email@skatepro.dk eller tlf: 86 76 36 96, så vi kan udbedre skaderne på bedst mulige vis, og hjælpe med en ombytning af varen såfremt varen stadig er ubrugt. / Martin
mooie skateboard. snelle service
Patrick van Straten (Rotterdam)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Super - hele vejen igennem:-)
Randi Nielsen (Kolding)
04/11/2014
Rating: 4 of 5!