MENU
Back |

TSG Evolution Helmet

EUR 49,95
TSG helmets
Zoom
Please select size + colour 
Light blue
Black
Neon Orange
Pink
Save for later
 pcs

Description

The Evolution series from TSG are well renowned as one the best fitting helmets on the market for action sports. With a low-profile snug fit design it is also quite slim and light weight. Anatomically shaped to offer up a tough hardshell construction that keeps your head safe.

The 3-point adjustable straps ensure that the helmet will not wobble around. This feature is further enhanced by the soft removable pads.

Specifications

Certifications:
EN 1078, CPSC 1203
Outer shell type:
Glued, ABS
Inner shell type:
EPS
Padding material:
Sealed Foam
Padding thickness:
6mm
Extra padding included:
Yes

Reviews

Flot produkt som ud fra målskema passer perfekt.
Monja Rank (Randers NØ)
12/09/2017
Rating: 5 of 5!
Det Er en rigtig god hjelm. Hoved diameteren her er 56. Alligevel måtte vi returnere str s/m og købe en l/xl i stedet. Fed farve den grønne.
Stine Kirt Hansen (Kirke Hyllinge)
20/06/2017
Rating: 5 of 5!
Very nice design and quality
Estelle lagorce (Kraainem)
12/04/2017
Rating: 5 of 5!
SKATEPRO !!! Moar... Det er den fedeste hjelm EVER. Sagt af min søn, da han åbnede sin gave. :-)
anna caroline edelberg (Esbjerg)
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Bra
italo freitas (Skedsmo)
27/12/2016
Rating: 5 of 5!
buen material,duro y resistente,envio ràpido
Javier Rodriguez Rodriguez (Astorga)
21/12/2016
Rating: 5 of 5!
Kypärä oikein hyvä . Miinuksia :vaikka mittasimme pään koon , oli väljä , mutta ei keritty enää palauttamaan.
Johanna Jääskeläinen (Hyvinkää)
23/08/2016
Rating: 4 of 5!
Prisvärd hjälm.
Jonas Persson (Skanör)
02/08/2016
Rating: 4 of 5!
o.k.
Birgit Riisager (Bindslev)
15/06/2016
Rating: 4 of 5!
Superbra! Lätt och bekväm :)
H. Nilsson (Mörrum)
30/03/2016
Rating: 5 of 5!
Snygg och funktionell!
Marianne Mattsson (Anderslöv)
29/03/2016
Rating: 5 of 5!
Kjempefin! Passer perfekt til min sønn på 7 år
Kine Uttakleiv (Bodø)
08/03/2016
Rating: 5 of 5!
Snygg, kvalitet, bra pris och snabb leverans. Inget att klaga på!
Björn Blomkvist (Stockholm)
16/02/2016
Rating: 4 of 5!
Sonen är nöjd.
Annette Davidsson (Åstorp)
20/01/2016
Rating: 4 of 5!
Rigtig god hjelm der holder til masser af skrammer.
D. Dalhus (Dalmose)
11/01/2016
Rating: 5 of 5!
Grabben är supernöjd
Jonas Hallberg (Västervik)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Kidden va superfornøyd me hjelmen. Å rask levering som vanlig.
Gunnar marthinsen (Jørpeland)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Romslig i str. Ellers fin.
Hanne S. (Nøtterøy)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Superskön och ser väldigt snygg och neutral ut!
Hampus F. (Bromma)
11/11/2015
Rating: 5 of 5!
de perfecte helm. super pasvorm en zit lekker. ook vangt die de klappen perfect op
Matthijs de man (Vinkeveen)
19/10/2015
Rating: 5 of 5!
Bra hjälm, har du stort huvud så tänk på att xxl inte kommer med extra padding. Men jag det skickat till mig ändå, Tack för bra service !!
Henrik Peterson (Varber)
07/10/2015
Rating: 5 of 5!
Denne hjelm kan varmt anbefales. Den sidder godt på hovedet og er nem at justere med de medfølgende ekstra indsatser. Sønnen bruger den til både rulleskøjter, skateboard samt waveboard. Og så går den ordentligt ned om hovedet og beskytter, i stedet for de cykelhjelmsagtige hjelme man kan købe andre steder som bare sidder og vipper oven på hovedet.
Martin Christensen (Glostrup)
25/09/2015
Rating: 5 of 5!
Poika tykkäs, turvallisuus pää asia.
Juha Björn (Iisalmi)
23/09/2015
Rating: 4 of 5!
lätt, skön hjälm som fyller sin funktion perfekt
S. Nordin (Härnösand)
22/09/2015
Rating: 4 of 5!
Kvalitetshjälm som satt jättebra
marie werner (västra frölunda)
22/09/2015
Rating: 5 of 5!
Kask
Pavlo Prystai (Wrocław)
21/09/2015
Rating: 5 of 5!
Bra
Anne Rosen (Arendal)
10/09/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig smart hjelm som passer efter str.
Line pi jensen
28/08/2015
Rating: 5 of 5!
Hjelmen er fin, lett og den dekker godt over panne og bakhode på min vesle toåring, i motsetning til veldig mange andre barnehjemmet som vi har prøvd. Savner en sånn liten tøylapp innenfor hakespenna som beskytter hakeskinnet mot å klemmes når hjelmen klipses fast.... Au!... Men i all hovedsak ser den ut til å beskytte hodet på utsatte plasser, da den bygger godt ut i panna og bak ørene.
Kaja Vemren Refling (Blystadlia)
27/08/2015
Rating: 4 of 5!
køb den i hvid ellers er den ik sej mega god hjelm kan klart anbefales
Mathias Andersen
23/08/2015
Rating: 5 of 5!
Jag har köpt denna hjälm till min 12 åriga dotterson.En cool hjälm,fin färg,har bra passform och sitter stadigt.
Berit Lagersson (Uppsala)
12/08/2015
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd, lett og behagelig å ha på. Bruker den som sykkelhjelm på liggesykkel, perfektt
Liv B. (Galterud)
11/08/2015
Rating: 5 of 5!
Tøff og sikker sykkel og sparkesykkelhjelm som falt i smak hos 5 åringen min. Mye bedre enn de dårlige hjelmene de selger til barn i sportsbutikker som Etto og Limar
Cecilie Tang (Oslo)
22/07/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig god
Trine Viberg-Holde (Slagelse)
22/07/2015
Rating: 5 of 5!
Bra passform. Färgen stämmer bra från nätet. Sonen tycker den är cool.
E. Robinsson (Falköping)
22/07/2015
Rating: 5 of 5!
Mooie helm en supersnel bezorgd!
Petra V. (Lent)
22/07/2015
Rating: 5 of 5!
Tosi hyvä ja mukava.
Juha Salminen (Tampere)
21/07/2015
Rating: 4 of 5!
Toppen!
Helena Svensson (Örby)
14/07/2015
Rating: 4 of 5!
Rigtig god hjelm, god pasform så den passer på hovedet, modsat mange andre "skal"-hjelme, som sidder meget ringe (i forhold til egentlige cykelhjelme). Nem at justere og nem for børn selv at tage af og på.
Nikolaj Brinch Jørgensen (København Ø)
06/07/2015
Rating: 5 of 5!
Fin hjelm. men XL er absolut ikke str. 60! Træls at skulle bytte fordi størrelsen ikke passer.
søren lyshøj
30/06/2015
Rating: 4 of 5!
Kanon!
Brigitta Nilsson (Lidingö)
30/06/2015
Rating: 5 of 5!
Bra passform, snygg och som alltid snabb och bra leverans...
H. Lindqvist (kållered)
23/06/2015
Rating: 5 of 5!
Sitter bra men det kunde finnas lite trevliga färg- eller dekalinslag samt lite väl dyr..
Rikard Lindau (Rydebäck)
31/05/2015
Rating: 3 of 5!
Bra.
Henrik Pollestad (Kristiansand S)
25/05/2015
Rating: 5 of 5!
Svært bra hjelm til barn, lett å ha på og av også for de minste, fantastisk farge. Anbefales!!
Angelika M. (Oslo)
22/05/2015
Rating: 5 of 5!
Hjälmen är perfekt den passar som jag trodde efter att jag hadde läst det som ni hadde skrivit om den. Det är kvalitet på den och den sitter fast och har dämpat alla fall rejält hittils. Den komm inom rätt tid 2-5 dar. Det är allt jag har och säga.
Walter Langreiter (Motala)
22/05/2015
Rating: 5 of 5!
Knalltøff hjelm som brukes uten sure miner. Ble kjøpt i str XL til en kar på 12. Fargen vises ekstremt godt i trafikken, som jo er litt sikkerhet i seg selv. Enkel bestilling, levert iløpet av 4 dager.
Vibeke W. (Bodø)
19/05/2015
Rating: 5 of 5!
Både snygg, skön och superbra! Har en själv och köper nu till grabben som annars varit svår att hitta hjälmar som sitter bra på - nu har han lånat min i två veckor med extra pads i, så nu får han en egen, storleken mindre :) Rekommenderas varmt!
Åsa Borglund (Vallentuna)
01/05/2015
Rating: 5 of 5!
Sitter som et skudd!
L. Ness (Oslo)
28/04/2015
Rating: 5 of 5!
Kypärä on juuri sellainen jota olen kauan itselleni etsinyt ja se istuu päähän täydellisesti. Tyylikäs ja Turvallinen.
Jani Salo (Launonen)
22/04/2015
Rating: 5 of 5!
Bra passform, snygg, bra pris och snabb leverans.
tommy herman (Visby)
11/04/2015
Rating: 5 of 5!
Päässä kypärä on todella hyvä ja jämäkkä.
Jenna A. (Pori)
01/04/2015
Rating: 5 of 5!
Meget tilfreds med en god kvalitetshjelm. Hurtig betjening!
Solrun I. Martinussen (Kerteminde)
31/03/2015
Rating: 5 of 5!
Mega sej hjelm!
Henrik Lund (Odense N)
24/03/2015
Rating: 4 of 5!
Konge hjelm!
G. Hoel (Tanem)
18/03/2015
Rating: 5 of 5!
Lige tilpas i størrelsen, og nem og juster hagerem.
BO NIELSEN (Frederiksberg)
17/03/2015
Rating: 4 of 5!
Barnbarnet gillade
Annbritt Karlsson (Motala)
14/03/2015
Rating: 5 of 5!
sehr gut
Christian Feller (Kiel)
25/02/2015
Rating: 5 of 5!
Kjempe fornøyd, men litt liten i størrelsen. Er du i tvil, runder du oppover:)
R. Rettedal (Nærbø)
24/02/2015
Rating: 5 of 5!
Duro y fiable
Luis Angel Martín Calleja (Santurce - Vizcaya)
15/01/2015
Rating: 5 of 5!
Grymt snygg hjälm, den äger enligt sonen!
Björn Askling (Strängnäs)
11/01/2015
Rating: 5 of 5!
Bra passform och motsvarade verkligen förväntningarna
Fredrik Bädicker (Hjo)
30/12/2014
Rating: 4 of 5!
Snygg hjälm! Snabb leverans och riktigt prisvärt.
Eva Ahlström (Malmö)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Ihanaa saimme juuri sellaisen mitä olimme etsineet ympäri kaupunkia, emmekä löytäneet muualta kuin Skateprosta :D
Anne S. (HAUKIPUDAS)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
super
Lotte Larsen (Slagelse)
26/11/2014
Rating: 5 of 5!
bra hjälm, men storlekarna verkar vara för barn. Min son som är ett tydligt fall av Medium, måste ha XL large i denna variant, vilket betydde att ett varv till i leverans för er och extra strul för mig. Annars bra. Tack.
Johan Rapp (stockholm)
18/11/2014
Rating: 3 of 5!
Rigtig god hjelm sidder godt og er ikke varm at have på
Jesper Pedersen (Taastrup)
30/10/2014
Rating: 5 of 5!
En super lækker hjelm, som sidder super godt. Er rart at man kan få hjelmen i mange seje farver.
Helle Mølgaard Weicher
30/10/2014
Rating: 5 of 5!
Hun som fikk den var veldig fornøyd.
iren halvorsen bjerkan (Oslo)
30/10/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig god hjelm, som sidder rigtig godt og er meget behagelig at have på. Nemt for et barn, selv at tage den af og på og ser samtidig også flot ud på!
Sara A. (Hvidovre)
30/10/2014
Rating: 5 of 5!
Bra passform
Pernilla Nyström (Nykvarn)
22/10/2014
Rating: 5 of 5!
alt var perfekt - lige fra bestilling til levering
Per R. (Skævinge)
16/10/2014
Rating: 5 of 5!
Bra passform
Pernilla Nilsson (Söderköping)
15/10/2014
Rating: 5 of 5!
tak for vejledning, og super betjening, vare kom som aftalt, kan bestemt anbefales.
Mikkel Jespersen (Vodskov)
09/10/2014
Rating: 5 of 5!
god kvalitet
Mikkel Jørgensen (Bolderslev)
08/10/2014
Rating: 4 of 5!
Barsk og tøff ifølge barnebarnet. Solid og smart ifølge bestefaren. Spesielt var de ekstra innleggene med fester smarte. Passer derfor til mange aldre. Mvh Håkon Mathisen
Håkon Mathisen (Drammen)
26/08/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig god hjelm sidder godt på hovedet og kan tage et stort slag
Michael brus Sørensen
19/08/2014
Rating: 5 of 5!
God hjelm - sidder godt, fin kvalitet, behagelig pasform.
Hanne Kjær (Kokkedal)
12/08/2014
Rating: 5 of 5!
Bra hjälm, snabb leverans
Gabriella Lundgren (Everöd)
12/08/2014
Rating: 5 of 5!
Kwaliteit helm is TOP. Maatvoering voor XXL valt kleiner uit dan verwacht. Hierdoor zit de helm strak op het hoofd en past net als je hoofdomtrek 61,7cm is.
Dennis A. (Heemstede)
07/08/2014
Rating: 4 of 5!
qualitativ ist der Helm super... - was ein wenig stört bzw. ungewohnt ist, sind die Windgeräusche beim schnellen Inline Skaten..
Volker F. (Schwerte)
06/08/2014
Rating: 4 of 5!
Bra hjälm snabb leverans
BJÖRN JOHANSSON (Svenljunga)
26/07/2014
Rating: 5 of 5!
Fin kvalitet og uden løsdele, der kan gå i stykker. Meget let.
Thomas T. (Roskilde)
09/07/2014
Rating: 5 of 5!
Nöjda ungar, nöjda föräldrar!
Jennie Strinnhed (Vaxholm)
21/06/2014
Rating: 5 of 5!
Hjelmen satt godt og jeg fikk en god opplevelse. Puster bra og blir ikke svett av den.
Jørgen Marthinsen (Oslo)
17/06/2014
Rating: 5 of 5!
Geen opmerkingen; prima helm, goed van pasvorm door de 2 soorten binnenbekleding.
Maggie Van den Bosch (Aarschot)
10/06/2014
Rating: 5 of 5!
Mycket bra hjälm. Super bra och snabb leverans.
Catrin Björk (Jordbro)
13/05/2014
Rating: 5 of 5!
Superbra
Anna Gröndahl (Halmstad)
02/05/2014
Rating: 5 of 5!
Jag är nöjd med hjälmen, den sitter bra och är väldigt lätt.
Johan Hagstedt (Mölndal)
30/04/2014
Rating: 4 of 5!
Super Behagelig Hjelm at have på til rimelige penge!
Mads Rosendal christensen (Slagelse)
28/04/2014
Rating: 5 of 5!
nöjd! sitter perfekt efter att jag justerat kuddarna. hjälmens låga vikt gör att den knappt märks. bra köp!
Mikael M. (Bandhagen)
08/04/2014
Rating: 5 of 5!
Mega god hjelm god til gopro og når man falder sker der intet med end hovedet
nicklas rossing andersen
22/03/2014
Rating: 5 of 5!
Kjøpte denne i XXL-størrelse, mitt hovud er 61 cm. I følge størrelsesguiden skal XXL vera 61cm. Det stemmer ikkje, den er 60.5cm. Det er ingenting å gå på i form av puter e.l. I begynnelsen satt den akkurat litt for stramt, men det har gått seg til litt (eller eg har litt meir vant til det). Ikkje å anbefale dersom du bikker 61 cm. Fin hjelm elles.
Bjarte Sørensen (Hjelmeland)
19/02/2014
Rating: 4 of 5!
Super fed hjelm! Den er pisse god, kan klart anbefales!!:-)
peter bak (Nykøbing M)
30/01/2014
Rating: 5 of 5!
Fed hjelm.
Didde marie nielsen (Skibby)
07/01/2014
Rating: 5 of 5!
goed
J.R. Bokma (Barendrecht)
03/01/2014
Rating: 4 of 5!
Bra hjälm och bra att man får dubbla uppsättningar med kuddar så att man kan få till storleken mer exakt.
Björn Gotthardsson (Johanneshov)
09/10/2013
Rating: 4 of 5!
Har den i xxl som stadig klemmer lidt. Hvor de indvendige pudder falder fra hinanden og remene bliver slappe efter en 15- 30min på mtb. Ikke lige hvad jeg havde forventet...
Nickolaj Hagelskjær (Aulum)
07/10/2013
Rating: 2 of 5!
Det er en rigtigt god hjelm, Dog er den lidt var at have på, men jeg overlever!
Mark Vestberg Lund
06/10/2013
Rating: 5 of 5!
Finhjälm! Sitter bra.
Johanna Larsson (Gullbrandstorp)
27/09/2013
Rating: 5 of 5!
Fed hjelm.
Lotte N. Nielsen (Karrebæksminde)
26/09/2013
Rating: 4 of 5!
Mycket bra och prisvärd produkt, hade gärna haft spårat kollinummer men produkten kom fram efter 4 dagar så relativt nöjd ändå!
Johan Stonegård (Borås)
25/09/2013
Rating: 4 of 5!
Elsker hjelmen!
Tonje Helen Danielsen (Oslo)
23/09/2013
Rating: 5 of 5!
Likar den godt, veldig bra.
Solfrid Olmhus (Oslo)
17/09/2013
Rating: 5 of 5!
svarer til forventningerne
Preben Andersen (Nyborg)
17/09/2013
Rating: 5 of 5!
Jag gillar den här hjälmen, den är bekväm och hakrem med. Jag tycker att valet av färger var bra.
Linda Hicks (Nälden)
16/09/2013
Rating: 5 of 5!
Kanon!
Jenny Jönsson (Stenungsund)
26/08/2013
Rating: 5 of 5!
Helt topp!
Wenche Al-Gargazy (InderøyInderøy)
06/06/2013
Rating: 5 of 5!
Kjempe god hjelm. Løp og kjøp :)
Kim andre christiansen mathisen (Gjøvik)
15/05/2013
Rating: 5 of 5!
Inget att klaga på, gör vad den ska.
Tom Bradish (Haninge)
22/09/2012
Rating: 5 of 5!
En kanon hjälm som är sval och gör sitt jobb kanon. Jag använder dej på mitt jobb i algeriet när jag kör med mina inlines på campen. En kanon produkt.
Johan Torvaldsson (Uddevalla)
21/09/2012
Rating: 5 of 5!
Rigtig god hjelm. Lever helt op til forventningerne. Sidder godt på hovedet og passer i størrelsen. Er mat sort så der kan tegnes graffiti på.
Paprika Engwandt (Gentofte)
29/08/2012
Rating: 5 of 5!
TSG Evolution Hjelm : Rigtig lækker hjelm og fin service!
Eva Carstensen
20/03/2012
Rating: 5 of 5!
Behagelig, god og kul! Sitter meget bra på :)
Kristoffer Espeland (Ålgård)
02/09/2011
Rating: 5 of 5!
lätt att justera i storlek och sitter så skönt så man glömmer bort den.
Patrik Winberg
05/08/2011
Rating: 5 of 5!
Fin
Søren Dengsø
01/08/2011
Rating: 4 of 5!
Väldigt bra hjälm. Vi har haft svårt att hitta bra hjälmar i den här modellen.Den här hjälmen (xx smal) sitter perfekt på min 7åring /Malin.
Malin Stenberg
25/07/2011
Rating: 5 of 5!
Riktigt bra hjälm, sitter bra och är tight i passformen, dvs ser inte ut som ett äggskal.
Mats Andersson (Lund)
13/07/2011
Rating: 5 of 5!
Super hjelm, passer perfekt til sønnen på 11 år.
Birgitte Falkenfeldt
14/06/2011
Rating: 5 of 5!