MENU
Back |

K2 76mm Complete Inline Skate Wheels set 8-pack

EUR 49,95
K2 skates, snowboards, skis and gear
Zoom
Save for later
 set

Description

The set includes:

8x 76mm, 80a K2 wheel
8x 6mm Alu spacer
16x ILQ-5 bearings

Wheels, bearings and spacers are assembled, for easy replacement.

Specifications

Wheel diameter:
76mm
Wheel hardness:
80A
Bearings and spacers:
Included
Wheels per pack:
8
Core material:
Nylon
Bearing precision:
ILQ-5

Reviews

Alles perfekt
Markus Z. (Zell am Moos)
20/09/2017
Rating: 5 of 5!
Blitzschneller Versand, die 76mm-Rollen wirken qualitativ hochwertig und passen auch perfekt in meine alten Rollerblade-Schalenschuhe, die aufgrund der Hinterbau-Konstruktion leider keine 80mm-Rollen vertragen. Beide Daumen hoch!
Ralph Stenzel (Fürth)
24/08/2017
Rating: 5 of 5!
Degelijk materiaal!
Alwin vissers (Ruisbroek puurs)
19/07/2017
Rating: 5 of 5!
Wieltjes heb ik vaker besteld en zijn perfect. Enige wat ik jammer vind is dat ze niet meer standaard thuis worden bezorgd. In mijn omgeving is er maar 1 afhaalpunt.
C. Bos (Spijkenisse)
14/07/2017
Rating: 4 of 5!
Correcte service. Na enkele dagen geleverd. Goede klantendienst, en snel antwoord bij vragen.
Koen Vanhooff (Sint-Katelijne-Waver)
10/07/2017
Rating: 5 of 5!
Nopea toimitus ja kaikin puolin helposti sujui. Pyörät ovat oikein hyvät ja kovuus minulle oikea.
Kyösti Raiden (Helsinki)
21/06/2017
Rating: 5 of 5!
Prima wielen voor een leuke prijs
Edwin Schoonen (Roosendaal)
22/05/2017
Rating: 5 of 5!
Werkt perfect!
Sylvia E. (Zoetermeer)
08/05/2017
Rating: 4 of 5!
prima wielen en perfecte levering!
Jan Lips (Boxtel)
02/05/2017
Rating: 5 of 5!
Alles OK. Rollen passen auch auf Salomon Skates allerdings nur mit Umbau der Spacer.
Alexander S. (Viktring)
01/05/2017
Rating: 5 of 5!
OK.
Robert Prugarewicz (Warszawa)
06/04/2017
Rating: 5 of 5!
bon produit . correspond a mes attentes
C. patrick (Loucelles)
23/03/2017
Rating: 4 of 5!
Schitterende k2 wielen passen perfect
G. R. (Terschuur)
20/03/2017
Rating: 5 of 5!
Allt funkade perfekt
Mats R. (Karlshamn)
20/03/2017
Rating: 5 of 5!
All is fine ... fitted perfectly. Only one note i have for this selection of size and hardness only one set available and not really a choice.
Caroline Hilprecht (Frankfurt am Main)
07/09/2016
Rating: 5 of 5!
Passade perfekt!
Thomas Karlsson (Hedemora)
23/08/2016
Rating: 5 of 5!
Alkuperäiset K2-luistinteni renkaat olivat paremmat. Uudet renkaat kopsahtavat ikävästi, kun ne koskettavat maata. Vanhat olivat hiljaiset.
Ilona H. (Ylivieska)
28/07/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Kuvailemasi ääni voi johtua useasta eri asiasta ja pyytäisimme sinua olemaan asiasta yhteydessä asiakaspalveluumme (email@skatepro.fi), jotta voisimme perehtyä asiaan tarkemmin :) /Eija
Bra produkt till bra pris
Magnus Strömbom (Södertälje)
05/07/2016
Rating: 4 of 5!
Jätte nöjd :)
L. Nilsson (Malmö)
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
En ce qui concerne les roues, pas de problème, c'est le top ! Par contre les envoyer du Danemark au sud de la France en enveloppe bulle, ça c'est pas terrible... Elle est arrivée éventrée, et j'ai eu de la chance qu'elle soit complète, à revoir...
L. Jérôme (Entraigues-sur-la-Sorgue)
10/05/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Désolée de ceci - mais nous sommes contents qui s'est rien passé concernant les roues. Nous vous remercions de votre feedback et nous allons tenir ceci en compte pour les futurs commandes. /Soraya
Snelle levering, alles ok
An Cornelissen (Rijkevorsel)
20/04/2016
Rating: 5 of 5!
Muessen noch eingelaufen werden, aber bin zufrieden
Florian Dötzer (Maisach)
24/03/2016
Rating: 5 of 5!
Très bon produit, taille difficile à trouver ailleurs en Europe
Beate T. (Nancy)
23/09/2015
Rating: 5 of 5!
Prima wielen en ook snelle levering!
Marc Kooij (Maarssen)
16/09/2015
Rating: 5 of 5!
Loistavat
H. Andersson (Helsinki)
26/08/2015
Rating: 5 of 5!
Erst mal sehr schnelle Lieferung!!! Sonntags bestellt ... Mittwochs geliefert! Rollen montiert und los gefahren ... die Dinger sind klasse genau die richtige Härte und ein tolles Fahrgefühl. Werde demnächst auch für meine Frau genau diese Rollen hier bestellen ... Top!!!
Heinz-Peter Mäurer (Nettetal)
15/07/2015
Rating: 5 of 5!
De levering duurde iets langer, omdat de bestelling uit Denemarken komt. Geen probleem, want er wordt duidelijk over gecommuniceerd. Toen ik ze ontving waren de naven te smal voor mijn oude bouten. Ik ben geen kenner, dus belde op. Na intoetsen van mijn ordernummer direct een Nederlands sprekende dame in Denemarken aan de lijn. Ze wist precies waar ze het over had en kon mij prima helpen. Ik kreeg een e-mail met Youtube filmpje om alles in orde te maken. En dat lukte! Nu past alles en rij ik weer lekker op mijn nieuwe wieltjes. Top!
Arjan v. L. (Rozenburg)
03/06/2015
Rating: 4 of 5!
hyvä ostos, nopea toimitus
Ilkka Mollberg (Klaukkala)
13/05/2015
Rating: 5 of 5!
Jag upplevde att kullagren inte alls var till belåtenhet.
Esmeralda Peeters (Arvika)
13/05/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vad tråkigt att höra att det uppståt problem med era kullager. Kullager är tyvärr en slitdel som vill slitas med tiden, utsätts kullager för blöta och fuktiga underlag vill livslängden förkortas betydligt. Var det inte fallet här vill gärna ha ett filmklipp när ni snurrar hjulet runt till: email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer, så vill vi se på det för dig. /Martina
Perfekt till det de skal brukes på
Christine D. (Straumsbukta)
12/05/2015
Rating: 3 of 5!
Snygga. Köpte fel och bytte.
Jörgen Oskarsson (Forshaga)
06/05/2015
Rating: 5 of 5!
Wielen oké , de eerste km. zitten er weer op.
Karin van der Lely (Zaandam)
17/04/2015
Rating: 4 of 5!
Ganske udemærket hjul.
Kasper Meedom (Aulum)
07/04/2015
Rating: 4 of 5!
Alles gut angekommen. Rollen passen auch auf RollerBlade Skates. Es fährt sich wieder besser!
Axel M. (Rheinberg)
01/04/2015
Rating: 5 of 5!
Goede wielen al kan ik me niet van de indruk ontdoen dat ze redelijk vlug sluiten.
David Eersels (Herent)
16/09/2014
Rating: 3 of 5!
Bra webbsida, produkt och leverenstid!
Thomas R. (Malmö)
20/08/2014
Rating: 5 of 5!
Prima wieltjes in stevige verpakking
A. Scheffers (\'s-Hertogenbosch)
09/07/2014
Rating: 5 of 5!
Muy buen servicio.
Alberto López Gómez (Madrid)
08/07/2014
Rating: 5 of 5!
Der Versand erfolgte äußerst zügig. Die Ware ist 1a. Inlineskaten macht nun wieder Spaß!
Corinna K. (Kirchzarten)
07/07/2014
Rating: 5 of 5!
Prima wielen. Ben geen expert in wieltjes. maar ik rij weer lekker. Erwin
Erwin van der Steen (Almere)
05/07/2014
Rating: 4 of 5!
Toimitus hyvä, tuote hyvä.
Seppo Nuutinen (Vantaa)
05/07/2014
Rating: 5 of 5!
Hyvin toimivat
Paula A. (Hollola 2)
26/06/2014
Rating: 4 of 5!
Jättenöjda med hjulen och att jag slapp att montera lager. P.Köhler
Patrik Köhler (Högsby)
23/06/2014
Rating: 5 of 5!
rigtig gode hjul. jeg bruger dem til at køre en 5-10 km tur et par gange i ugen
Pernille B. (Hednested)
20/06/2014
Rating: 5 of 5!
Een goede set wielen. Keurig en snel geleverd. Tevreden klant
Will Henst (Best)
11/06/2014
Rating: 5 of 5!
Fijne wielen, skates als nieuw en levering snel en netjes.
Irene van der Klugt (Assendelft)
21/05/2014
Rating: 5 of 5!
De är väldigt hala om det är lite blött ute, annars helt okej.
Magnus Eriksson (Mariestad)
14/05/2014
Rating: 3 of 5!