MENU
×
Back |

Hyper Superlite Inline Skate Wheels, 4 pack

EUR 22,95
Hyper Wheels
Zoom
Please select diameter + durometer 
 set
  Save for later

Description

Allround fitness wheel suitable for all kind of outdoor surfaces. Recommended for fitness and fun skating. Set with 4 wheels.

Durometer:
78A for average to rough surfaces.
82A for average to smooth surfaces

Model specifications

ModelWheel diameter
72mm - 82A72mm
76mm - 82A76mm
80mm - 82A80mm
82mm - 82A82mm

Specifications

Bearings and spacers:
Not included
Wheels per pack:
4
Core material:
Nylon

Reviews

Used these twice indoors in a sports hall and they have been great, no problems
Brett Colmer (Cheltenham)
02/10/2017
Rating: 5 of 5!
Very satisfied with wheels & speed of delivery.
John Coburn (Hull)
14/09/2016
Rating: 5 of 5!
These wheels are excellent on the dry pavement. Hyper quality! But not for the season, on the wet surfaces they are really slippery. In the wet condition is better to use softer wheels, less then 80A.
Michael Linovich (Tirat Ha-Karmel)
01/11/2005
Rating: 5 of 5!
El producto venía en su empaque original lo que me sorprendió y muestra la calidad de los productos que manejan.
Clara Salazar Lechuga (Culiacan)
12/10/2017
Rating: 5 of 5!
Bra!
Sonne Dahl (Grästorp)
22/08/2017
Rating: 5 of 5!
Nickel, produit conforme a la description. Rien à redire.
Jean F. (Paris)
12/05/2017
Rating: 5 of 5!
Heb ze nog maar 1x kunnen gebruiken maar top sinds jaren eindelijk weer op de skates en goeie service top!!
S.A van Voorbergen (Middenbeemster)
05/10/2016
Rating: 4 of 5!
Llegaron muy rápido, y en perfectas condiciones. Enhorabuena.
sebastian segovia parra (Málaga)
05/10/2016
Rating: 5 of 5!
wszystko w porządku
Katarzyna B. (Kielce)
13/09/2016
Rating: 5 of 5!
Slippery and harsh by comparison to 80 mm 82A Rollerblade oem wheels. Might get better with more bedding in. Even with 2 mm extra (Max size by skate manufacturer 82 mm) diameter they feel slower (not measured) and not more stable than oem. Smaller rim and more tyre compared to oem. Prize is reasonable though.
Pekka Väyrynen (Kajaani)
13/07/2016
Rating: 3 of 5!
Very nice wheels, a good value for money!
Cédrick L. (Clermont-Ferrand)
30/08/2015
Rating: 5 of 5!
Toimitus lähelle ja renkaat ok.
Pekonen Jukka-Pekka (Imatra)
13/08/2015
Rating: 4 of 5!
Jest OK, polecam :)
Tomasz B. (Warszawa)
27/05/2015
Rating: 4 of 5!
Prima wielen. Gebruikt voor de reparatie van 1 kapot wiel (gelijk beiden evrvangen) aan de carry-on tas voor het vliegen. Zoeft op 4 lagers weer als een zonnetje. De 2 spare wielen uit de set voor een volgende keer dan.
Jack P. (Waalwijk)
11/03/2015
Rating: 5 of 5!
Hade varit bra om ni kunde skriva vilken storlek det är på kullagrerna. Microkullager passar inte på dessa så nu har jag dels rengjort dem gammal i onödan och nu måste jag köpa nya dessutom! Har alltså inte kunnat prova däcken
Andreas Ekman
09/08/2014
Rating: 3 of 5!
Varen er rigtig fin - de kører bare :) SkatePro leverede en rigtig god service også, da min første bestilling ikke passede i størrelsen. Hertil gik ombytningen fuldstændig smertefrit. Nemt og lige til..
Michael S. (Aalborg SØ)
31/07/2014
Rating: 5 of 5!
Hyvät renkaat!
Laura Miettinen (Joensuu)
30/07/2014
Rating: 5 of 5!
Zijn fijne wielen en comfortabel!
Angela Baris (Rotterdam)
29/07/2014
Rating: 4 of 5!
Prima wielen. Dankzij de goede en zeer uitgebreide informatie over de juiste wielen voor mijn skates heb ik goede wielen die lekker rijden. Gebruik ze op de weg. Nu nog overal goed asfalt.. mijn wielen zijn er klaar voor.
Wilma van Wensveen (Bodegraven)
25/07/2014
Rating: 5 of 5!
Wielen rijden prima, slijten wel vrij snel
Garrelt van der Veer (Winsum)
08/07/2014
Rating: 3 of 5!
Prettige wielen
kris Schieving (Hengelo)
01/04/2014
Rating: 5 of 5!
Super bra! Gillade dessa som tusan, riktigt bra grepp!
Mattias Wickenberg
10/02/2014
Rating: 5 of 5!
Bra hjul till bra pris!
Anders Jonsson (Lier)
03/10/2013
Rating: 4 of 5!
Het was precies wat we nodig hadden
Frans Bourgondien (Tienhoven (Maarssen))
12/09/2013
Rating: 5 of 5!
God størrelse hjul (er nybegynder på 62) de løber let og giver mig en bedre følelse af kontrol versus de 84mm der fulgte med skøjterne
Axel Oldenskov (Hvidovre)
01/09/2013
Rating: 4 of 5!
Aivan hyvä ostos
Olavi Pärkkä (KortesjärviKortesjärvi)
21/08/2013
Rating: 4 of 5!
Ruller fantastisk. Jeg bestilte 4 hjul til min venstre skøjte, da 2 af hjulene var ved at revne. De blev ekspederet samme dag, og leveret med post dagen efter. Jeg skiftede dem, og oplevede at de ruller bedre. jeg bestilte 4 mere til højre skøjte, og så blev det vildt - og sjovt. Der hvor jeg troede vejen var vandret, gik den lidt nedad, og jeg accelrerede bare ved at stå. Jeg måtte ned 2 gange, inden jeg lærte at styre dem, så de ikke løber væk under mig. Rigtig gode hjul og super service både i telefonen inden købet, og ved ekspedition og forsendelse. // Henning
Henning Buddig (Rønde)
14/08/2013
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Tak for den gode historie, det fik os lige til at smile! Det er simpelthen så dejligt når man kan mærke en tydelig forskel efter at have købt nye varer og vi håber du får mange gode rulletimer endnu!
/Milena
ok til prisen
andreas suhr (Alta)
19/07/2013
Rating: 5 of 5!
bliver lidt hurtigt slidt men ellers gode
Martin Toft
03/06/2013
Rating: 3 of 5!
Fijne wielen voor normaal gebruik. Rijden comfortabel en vlot.
Nico Kleijnen
03/06/2013
Rating: 5 of 5!
De fungerar mycket bra.
Jan Bohman (Hisings Backa)
14/05/2013
Rating: 5 of 5!
Har ikke prøvd disse 2 hjulene enda, men skal en måned på ferie til Asia nå. Disse hjulene skal jeg bruke på en trillebag/kuffert, da de som satt der var av dårlig kvalitet. og alt for mange km rundt i verden.. Dette blir en stor oppgradering.... Veldig fornøyd med service fra dere i SkatePro.....
Svein Leknes (Oslo)
20/11/2012
Rating: 4 of 5!
Købte mig sådan et par 80mm.. Jeg var lidt skeptisk med hårdheden, da jeg på ingen måde har specielt god asfalt omkring mig, men de virker til stadig at være dejlig bløde.. Kosmetisk havde jeg forventet mig et hvidt hjul, men fik et gennemsigtigt.. Men hva faen..
Jacob Rasmussen (Haarby)
09/09/2012
Rating: 5 of 5!
skönt at opleve så god service. elsker mine nye gamle rullesköjter med de her hjul på. presis så blöde som önsket. total god kontrol med jorden og suser alligevel afsted. lige som jeg ville have det. og enda uden at larme overhovedet. helt klart tilfreds, og tak for hjälpen.
Simone Bech Aktor (København N)
30/08/2012
Rating: 5 of 5!
Fine hjul. Bruger dem på mit waveboard. Kan anbefales.
Nicky Andersen (rønne)
24/07/2012
Rating: 4 of 5!
Dessa hjul var en väldigt bra ersättning för mina 12 år gamla hjul. Bra grepp, men ändå mjuka. Jag kan varm rekommendera dessa.
Tomas Nilsson (Uppsala)
18/08/2011
Rating: 4 of 5!
Selvom disse skulle have god frwiktion kører de bare hurtigt på cykelstierne,men gummiet absorbere stadig en del af stødet. Super.
Anne Hvilsom (Odense SØ)
14/05/2011
Rating: 4 of 5!
Rigtig gode hjul til min datters behov (12 år) - har indtil videre kun prøvet dem indendørs, men her er der kommet mere fart på end tidligere - hvis komforten udendørs også er god, er det et rigtig godt køb.
Morten Hansen (Aalborg)
18/02/2011
Rating: 5 of 5!
køre godt noget hårde men det jo en smagssag
Søren Falkenberg (Karise)
30/06/2010
Rating: 4 of 5!
Tak for en fin service og hjulene lever op til hvad jeg havde forventet mig
Benny Pedersen
25/06/2010
Rating: 4 of 5!
Det fungerer fint med lidt hårdere hjul. Lidt mere larm, men fint greb i asfalten.
Thilde Deleuran (Riskilde)
17/08/2009
Rating: 4 of 5!
Hjulene er fine til prisen, men af egen erfaring skal man helst ikke vælge hjul over 80A som entusiast, da de er for hårde at køre på. Så skal man gå efter helst gå efter 78A, selv disse er lidt dyrere.
Dmitri Rousskikh
20/07/2009
Rating: 3 of 5!
Jag skickade efter hjulen åt kompis,han är nöjd.God leverans,allt funkar bra. Hälsningar Håkan.
håkan lenemark
11/07/2009
Rating: 5 of 5!
som forventet lidt mere støj, men damn det kører det her, og slidmæssigt er det her bare bedre for mig.
Brian Olesen (lunderskov)
07/07/2009
Rating: 4 of 5!
Rigtig gode hjul, man suser afsted:-) dejlig hurtig levering.
Maria Kværnø (Hvidovre)
25/06/2009
Rating: 5 of 5!
Hjulen var mycket bra och SkatePro levererade snabbt. Rekommenderas !
Gunnar Nyborg (Uppsala)
22/06/2009
Rating: 5 of 5!
ok til prisen
martin hilleberg
01/06/2009
Rating: 3 of 5!
Fine hjul. Lever op til forventningerne. Hurtig levering
Peter Stobbe Nielsen (Silkeborg)
24/05/2009
Rating: 5 of 5!
har ikke den store erfaring med hjul, men de føles gode at køre på.
Claes Rasmussen (Hvidovre)
21/05/2009
Rating: 5 of 5!
gode og billige hjul :-) Husk gode lejer og spacere. Kører godt på både asfalt, cement og indendørs
Thomas Møller (Nørresundby)
19/04/2009
Rating: 4 of 5!
Utrulig gode dekk funker bra på alle flater! Er kansje litt harde ,men det er bare bra.
Jostein Hermansson
03/05/2006
Rating: 5 of 5!
Har lige modtaget dem. Meget slidstærke. Holder ca 3x så længe som standard hjul som fulgte med mine K2 skøjter. Bruger dem til fitness og de har godt grip på de fleste overflader. Fart og slidstyrke er kendetegn. :)
Thomas Nielsen (Næstved)
05/08/2005
Rating: 4 of 5!
Bra och prisvärt hjul. Kanske något för mjuk trots sin "hårdhetsklass".
Klaes Jahnsén (Älmhult)
22/07/2005
Rating: 4 of 5!