MENU
Back |

Odi Longneck St grips

EUR 15,95
Odi grips
Zoom
Please select colour 
Red
Purple
Turqouise
Orange
White
Green
Pink
Save for later
 pair

Description

Classic mushroom style collapsible rib pattern
Constructed of our proprietary grip compound for comfort and durability
The grip of choice for top atheletes around the globe
Open ends with Thug Plug end plugs included

Notice: Plug ends don´t fit aluminum bars

Specifications

Grip Length:
14.5cm
Flange:
Flanged
Material:
Rubber
Plugs:
Included
Hardness:
Medium
Weight:
50g

Reviews

Good product
Sigrun Halla Asgeirsdottir (Reykjavik)
10/09/2014
Rating: 4 of 5!
Hyvät
susa valkonen (Hyvinkää)
16/09/2017
Rating: 5 of 5!
Gode håndtag som er dejlige at holde ved. Det eneste problem jeg havde var at de var MEGET svære at få på. Havde læst at andre havde nemt ved at få dem på men det havde jeg i hvertfald ikke selvom vi prøvede alle mulige tricks til at det skulle blive nemmere.
Sebastian Bang Jensen (Auning)
09/05/2017
Rating: 4 of 5!
Bra
Ingun Dal (Østerås)
10/10/2016
Rating: 4 of 5!
Super produit Conseil en français par un service client au top du top
Sigaud p. (gujan mestras)
01/09/2016
Rating: 5 of 5!
bra kvalite till rätt pris
susanne andersson (Tibro)
10/08/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig behagelige og slitesterke
Ole Kristian Strandene (Staubø)
20/04/2016
Rating: 5 of 5!
Min søn er meget glad for dem.
Lene K. (Grenaa)
12/01/2016
Rating: 5 of 5!
Meget behagelige håndtak, for en overkommelig pris! Ser fett ut med lilla på svart bar! Alle vennene mine elsker de:) anbefales sterkt
Edvard Skei Tønset (Oslo)
26/12/2015
Rating: 5 of 5!
Gode at holde på
karin christensen
08/10/2015
Rating: 5 of 5!
Min søn er tilfreds
Christian Wammen (Virum)
22/09/2015
Rating: 4 of 5!
Sie sind echt gut
Stefan Schöttler (Bad Orb)
16/09/2015
Rating: 5 of 5!
Väldigt sköna handtag man får ett mycket grepp
Åsa Frithiof Esser (Bunkeflostrand)
01/09/2015
Rating: 5 of 5!
Odi ist halt Odi.... was braucht man mehr!
Steffen W. (Kandel)
18/08/2015
Rating: 4 of 5!
Passade jättebra ! Snabb leverans
Anette Åström (Ersmark)
28/07/2015
Rating: 5 of 5!
Nöjd kille och snabb leverans. Vi har köpt sådana handtag förut. Funkar bra!!!
Anneth Håkansson (Rydboholm)
21/07/2015
Rating: 5 of 5!
brae
Terje Rustad (Sørumsand)
01/07/2015
Rating: 5 of 5!
Super gode
brian svenningsen (Hjørring)
12/06/2015
Rating: 3 of 5!
Bra men går sönder fort
Ludvig Alfinson (Sjömarken)
20/05/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Det var tråkigt att höra! Självklart ska dom hålla ett tag, men handtag är tyvärr en slitdel och beroende på hur sparkcykeln används slits de olika. Har era handtag gått sönder efter kort tid får ni gärna skicka en bild på dom till: email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer, så vill vi se på det för er. /Martina
Grabben blev supernöjd.Funkar kannonbra
lars halldin (söderköping)
21/04/2015
Rating: 5 of 5!
Grabben är mkt nöjd med handtagen.Första försändelsen kom aldrig fram men fick en helt otrolig service från SkatePro då de genast skickade nya grejer.Det kallar jag sevicemind.Grabbarna blev jätteglada.
Richard Holm (Surahammar)
21/04/2015
Rating: 5 of 5!
5/5
Dylan Versluys (Lochristi)
17/04/2015
Rating: 5 of 5!
Sonen jätte nöjd över handtagen. Snabb leverans
Annika L. (Sollefteå)
14/04/2015
Rating: 5 of 5!
Bra grips sköna att hålla i. Och det står instruktioner när man tar av de
Hidajet c. (Göteborgs kommun)
07/04/2015
Rating: 4 of 5!
veldig fornøyd :)
Kim André Holst (Tårnåsen)
07/04/2015
Rating: 4 of 5!
Tummen upp!
maria jacobsson (Fellingsbro)
31/03/2015
Rating: 5 of 5!
Mycket bra!!!
Björn Lindman (Uppsala)
02/02/2015
Rating: 5 of 5!
Gode
Maj-Britt uggerholt (Hjørring)
28/01/2015
Rating: 5 of 5!
Best
H. Pollestad (Kristiansand S)
22/01/2015
Rating: 5 of 5!
Bra.
Nils K. (Västra Frölunda)
08/01/2015
Rating: 5 of 5!
Bra
Anna Palmgren (Rydsgård)
06/01/2015
Rating: 3 of 5!
Snabb leverans grabben är nöjd .
kenneth larsen (ekeby)
30/12/2014
Rating: 4 of 5!
Varerne kom hurtigt og alt var super..
michael hasager pedersen (Horsens)
26/11/2014
Rating: 5 of 5!
Helt ok handtag men går lätt sönder
Henrik Pettersson (Fellingsbro)
15/10/2014
Rating: 3 of 5!
Fungerade bra
per rosberg (Askim)
07/10/2014
Rating: 5 of 5!
Supre grips veldig soft og de glir ikke fram eller tilbake :-)!!!
Jakob Konradsen (Tromsø)
07/10/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg er SINDSYG Glad for dem,men fik dog 1 Vabel men den er væk nu men ellers er de gode til Barspins og tailwhips:) hel klart pengene vær:D 5 hjul herfra;D Hilsen Mikkel.
Signe Øllgaard (Esbjerg)
05/10/2014
Rating: 5 of 5!
Gode håndtag siger sønnen. Og meget nemme at trække på. Kom lidt hårskum ind i håndtaget og de gled på uden at skulle bruge kræfter.
Helle Hansen (Jægerspris)
24/09/2014
Rating: 5 of 5!
Perfekt=D
Pia Högsten (Hyllinge)
22/09/2014
Rating: 5 of 5!
Gode
Rolf køhler kreutzer (Helsinge)
18/09/2014
Rating: 4 of 5!
Litt skuffet.. Ikke så bra grep, men ikke dårlige
Niklas berntsson (Hemsedal)
16/09/2014
Rating: 3 of 5!
altijd geholpen
Filip Berden (Alken)
02/09/2014
Rating: 4 of 5!
super gode håndtag er dog lidt svære at montere
cliff lauritzen
02/09/2014
Rating: 5 of 5!
Bra
Åsa Andersson (Boda Kyrkby)
28/08/2014
Rating: 5 of 5!
De er meget gode. Man får ikke vabler
Sarah khalil (Sydals)
20/08/2014
Rating: 5 of 5!
Jättebra handtag.
Bianca Frenz (Täby)
12/08/2014
Rating: 5 of 5!
Gode håndtag
Merethe Jamissen Jensen (Slagelse)
07/08/2014
Rating: 5 of 5!
Solide gode håndtaket som sitter godt
Iver Koht Selnes (Tromsdalen)
29/07/2014
Rating: 5 of 5!
Bra handtag med bra grepp :)
Christian Edberg (Eskilstuna)
29/07/2014
Rating: 5 of 5!
Super stærke, brug evt. hårlak på styret før de påsættes så sidder de kanon godt fast og glider ikke som hvis man bruger olie.
Dorte Møller (Nykøbing M)
29/07/2014
Rating: 5 of 5!
Tror inte det fins några bättre:---)))
Loke welander (Sölvesborg)
29/07/2014
Rating: 5 of 5!
Bra handtag
Maria Helander (Ruda)
24/07/2014
Rating: 4 of 5!
11-vuotias vaihtoi gripit itse ja on huipputyytyväinen:)
Minna Räty (Jyväskylä)
16/07/2014
Rating: 5 of 5!
Dritt bra
Lars Fogelin (Buvika)
13/07/2014
Rating: 5 of 5!
De handvaten zijn zeer goed prijs kwaliteit vergeleken.
Joël Steeman (Okegem)
09/07/2014
Rating: 4 of 5!
Super gode. Benytter man lidt kædeolie kommer de uden besvær på styret
A. laursen (Karup J)
05/07/2014
Rating: 5 of 5!
hoelang duurt het voor een mail aan te krijge
k. martens
05/07/2014
Rating: 5 of 5!
Syntes de er alt for hårde og giver vabler
sebastian ustrup (Skibby)
29/06/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Beklager hvis håndtagene har været ubehagelige at bruge!
Det er meget personligt hvilken hårdhed som man kan lide at køre med. Nogle kører med hårde grips fordi de føler, at de har bedre greb. Andre vil hellere have nogle bløde håndtag, hvor det er komforten som er i centrum.
Noget andet som man skal notere ved håndtag er: Hårde håndtag vil have en længere levetid end de bløde. Så det handler også om hvad man lægger mest vægt på.
/Sebastian
jättenöjd 10 åring
Ruchan Bayrami (Gränna)
28/06/2014
Rating: 5 of 5!
Prima handvaten en super snelle levering en service.
Delano Rijsbergen (Wormer)
18/06/2014
Rating: 5 of 5!
Ved brug af trykluft smuttede håndtagene lige på.....
Villy Kaae Jørgensen (Allingåbro)
17/06/2014
Rating: 5 of 5!
bra
M. Pettersson (Västerås)
07/06/2014
Rating: 5 of 5!
Lätt och enkelt att få hem! Min son som är 10 klarar att beställa själv och det blir till ett familje nöje. Synd bara att det kostar 30 kr på faktura :(( men servicen är toppen!!:)
Malin Johansson (Kristinehamn)
04/06/2014
Rating: 4 of 5!
bra, skaver man av barendesen går de i alubar
Albin Gennemark (Falköping)
04/06/2014
Rating: 3 of 5!
Prima handvaten, en makkelijk te monteren met een beetje alcohol, zoals in de gebruiksaanwijzing aangegeven
jasper bon (Eemnes)
03/06/2014
Rating: 4 of 5!
Perfekta handtag!
Greger Löfbom (Ersmark)
03/06/2014
Rating: 5 of 5!
Gode håndtag men man får vabler af dem
Martin Dahl Gråbæk (Randers SV)
01/06/2014
Rating: 4 of 5!
Godt greb
Jon Goldbech (Jægerspris)
27/05/2014
Rating: 5 of 5!
Vi har været meget tilfreds med det vi har købt.
Lene Hald Meier (Højbjerg)
20/05/2014
Rating: 5 of 5!
Snygga hantag, snabb leverans. Perfekt!
Göran Christensson (Tyresö)
15/05/2014
Rating: 5 of 5!
on hyvät
heikki marin (Ivalo)
14/05/2014
Rating: 5 of 5!
Sonen är mycket nöjd
kristina jonsson (Falun)
07/05/2014
Rating: 5 of 5!
Mycket bra grepp!
Anders Eskilsson (Nacka)
23/04/2014
Rating: 4 of 5!
Jättebra!
Camilla Johansson (Lilla Edet)
01/04/2014
Rating: 5 of 5!
:-))
John Dresler (Skanderborg)
06/03/2014
Rating: 5 of 5!
härliga
Linda Nolander (Gråbo)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
Fint
Lisbeth Busk (Hjørring)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
Mycket bra, rätt färg och grabben blev helnöjd! Snabb lev!
Jörgen Jönsson (Södertälje)
07/01/2014
Rating: 5 of 5!
Super gribs, skulle dog være længere, så de skal desværre retur :-(
Annette Greiersen (Gadstrup)
07/01/2014
Rating: 5 of 5!
Super gode ODI håndtag som er gode at holde ved. De var dog lidt svære at montere.
Morten Brix Andreasen (Aabybro)
06/01/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg er super tilfreds med håndtagene....
Marcus Sørensen (Kirke Hyllinge)
06/01/2014
Rating: 5 of 5!
Bra, snabb leverans!
Rickard Ahlqvist (Gränna)
04/01/2014
Rating: 5 of 5!
Bra grejer. Nöjd.
Daniel Söderman (Norrtälje)
03/01/2014
Rating: 4 of 5!
Bra grejer med snabb leverans, tack
Johan Carlius (Storvreta)
24/11/2013
Rating: 5 of 5!
Snygga och sköna. Sonen supernöjd!
anna brimalm (Linköping)
19/11/2013
Rating: 5 of 5!
oikein hyvät vaimentaa iskua hyvin ja ei tule liukkaikksi
Heli Impivaara (Naantali)
12/11/2013
Rating: 5 of 5!
Jeg er veldig fornøyd..
Øistein Magnus Døsen (Trondheim)
05/11/2013
Rating: 5 of 5!
Enligt önskemål :)
Tia Söderlund (Espoo)
05/11/2013
Rating: 5 of 5!
Kjempegode
Karl Martin Sjøli (Steinkjer)
28/10/2013
Rating: 5 of 5!
Nöjd
hugo bühlmann (Rönninge)
02/10/2013
Rating: 4 of 5!
Sonen är supernöjd!!!
Anna Tengvert (Hörby)
18/09/2013
Rating: 5 of 5!
De är sköna bara det att det ena handtaget var längre än det andra!
august erdenstam (Motala)
18/09/2013
Rating: 3 of 5!
Sköna och prisvärda handtag! Lite svåra att få på, men tipset att använda hårspray som smörj-, och sen när det torkat, lås-medel funkade bra.
Johan Åberg Asterbäck (Norrköping)
11/09/2013
Rating: 5 of 5!
Veldig bra kvalitet,Litt vanskelig og ta barspin med ellers veldig gode
Kjell Gjestvang (Skreia)
09/09/2013
Rating: 5 of 5!
Blev lätt utslitna, men sköna.
Therese Rizk (motala)
09/09/2013
Rating: 3 of 5!
Super gode gribs
Karina Rask (Ørnhøj)
09/09/2013
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd med håndtakene
marianne varsi (Blystadlia)
02/09/2013
Rating: 5 of 5!
Bäst! /Filip
Nadja Nordsäter (Lilla Edet)
28/08/2013
Rating: 5 of 5!
Jätte nöjd!
sven bengtsson (alingsås)
28/08/2013
Rating: 5 of 5!
supre
Nina Nørve (Haslum)
27/08/2013
Rating: 5 of 5!
Supre!!!
Kari Bratvold (Raufoss)
19/08/2013
Rating: 5 of 5!
Perfekt
maria hagman (Billdal)
12/08/2013
Rating: 5 of 5!
Allt enligt önskemål
Jan Sundin (Alnö)
24/07/2013
Rating: 5 of 5!
Heel goede handvaten goede houvast rijden super lekker. :)
Mietje de Keyser (Tessenderlo)
15/07/2013
Rating: 5 of 5!
elsker de
Elin Topstad (Kristiansand)
08/07/2013
Rating: 5 of 5!
sonen är mycket nöjd med dom
Peter Björkman (hjo)
08/07/2013
Rating: 4 of 5!
Bästa som finns!
Ulrica Strömgren (Gräsmyr)
06/07/2013
Rating: 5 of 5!
Bløde velfungerende håndtag, et godt køb.
Karina Ryberg (Værløse)
03/07/2013
Rating: 5 of 5!
kan inte ta av dom och sätta på dom på min nya sparkcykel men annars bra
Simon Larsson (Våxtorp)
29/06/2013
Rating: 4 of 5!
Kunne ikke få dem på uden smørrelse (vaskemiddel). De sidder stadig lidt løst. Gode at holde på med svedige hænder. Ser godt ud.
Mark Dansøn (Helsingør)
29/06/2013
Rating: 5 of 5!
er drit digge i bolen
Joakim Gustavsen (Svelvik)
29/06/2013
Rating: 5 of 5!
Beste håndtakene til en god pris!
Brynjar Skartland (Stavanger)
29/06/2013
Rating: 5 of 5!
sämsta handtag jag använt stenhårda=(
Liam Jeffery
27/06/2013
Rating: 1 of 5!
De beste jeg noen gang har hatt, bør kjøpes i stedet for noen andre men du kan jo også kjøpe odi sensus eller odi soft, men uansett bør kjøpes hvis du liker og kjøre scoot og ta barspin eller bare kjøre street eller ramp :):):):):):):):):):):):):):):):) P.s. Ser bra ut i fargen fiolett
ludvik kristoffersen (DrammenDrammen)
26/06/2013
Rating: 5 of 5!
De er ret gode, men de bliver desværre hurtigt bekskidte. Men de er gode og rigtig bløde at holde på. Magnus 9 år.
Anja Stelsig Hald (Fredensborg)
24/06/2013
Rating: 4 of 5!
Gode gribs....
Thomas Nissen (Højbjerg)
21/06/2013
Rating: 4 of 5!
Bra o snabb leverans!
Maja Irveland
20/06/2013
Rating: 4 of 5!
Ze zitten en hebben goede houdvast
Suzanne Wild (Goes)
19/06/2013
Rating: 5 of 5!
Loistavat ja väri on aivan upea!
Tiina Tuomisalo (Vaala)
17/06/2013
Rating: 5 of 5!
super en fantastische service!!!!
tim sleeubus (Niel)
13/06/2013
Rating: 5 of 5!
Jeg elsker Odi Longneck St håndtag de er dejlig bløde og gode og faste at holde ved :).
Frederik Lydolph (Vejle)
06/06/2013
Rating: 5 of 5!
Bra men härda
Martin hedquist (Stockholm)
05/06/2013
Rating: 4 of 5!
Beste grips ever har haft dem
Kim Mølgaard Jensen (Hjørring)
02/06/2013
Rating: 5 of 5!
Skönt grepp!
Henrik Nyström (Svärtinge)
27/05/2013
Rating: 5 of 5!
Sonen är happy!
Malin Vincent (Rydebäck)
15/05/2013
Rating: 5 of 5!
Digge! Beste jeg har kjørt med ever! Har hatt de på i snart 3 år å ikke utslitte i det hele tatt!! Syyyykt digge å scoote med! KJØP!
Jonas bakken (Ski)
30/04/2013
Rating: 5 of 5!
comfi
Thane McEntire (Tananger)
27/04/2013
Rating: 5 of 5!
verdens beste holker... kan ikke bli bedre enn dette... de er farlig gode ;)) kjøp et par nå og drit i de jævla Raptor gripsene, selv om de også er gode ;))
mathias rutgersen (Ålesund)
12/04/2013
Rating: 4 of 5!
bra
Jan olof moberg (Bålsta)
11/04/2013
Rating: 5 of 5!
BÄST
gustaf andersson (Norrköping)
31/03/2013
Rating: 5 of 5!
Elsker dem de er syge men syntes det er irreterne at bar-ends ikke passer til alu bar så jeg blev nød til at skære i dem :( men ellers sygt gode :)
Banipal shlimon
06/03/2013
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej Banipal, tak for din feedback, det er godt at høre. Vi er helt enig, det er irriterende at bar ends og aluminiumbars ikke vil lege sammen. Der findes dog specielle Bar ends, som er lavet til alubars. Vi har en af dem her: http://www.skatepro.dk/246-6688.htm

I alubars er materialet simpelthen lidt tykkere for at kunne give den samme holdbarhed som stålbars, hvilket gør at der er mindre plads ind i dem.

Mange hilsner,

Milena
SkatePro
de er mega gode jeg syntes soft er for bløde det er dem her der er de bedste (fedest i blå)
marcus elvis
26/02/2013
Rating: 5 of 5!
rigtig gode men odi soft er bedrer
Marcus Valbjørn (Hårlev)
24/01/2013
Rating: 5 of 5!
Sykt digge håndtak. odi er det beste du kan få jeg har prøvd andre odi grips de er også digge å ta barspin og sånt med men andre merker får jeg veldig ofte utslett i hånda. Kjøp odi grips spiller ikke noe rolle hvem det er men kjøp odi grips.
Jonas Colombo (Mysen)
04/01/2013
Rating: 5 of 5!
synes de er gode køb dem
benjamin finken (Broby)
02/01/2013
Rating: 5 of 5!
bra som fan
Marita Malmqvist (Åstorp)
20/11/2012
Rating: 5 of 5!
Meget gode bra kvalitet men litt for harde grips kjøp heller odi soft
Lars Erik Jensen (Asker)
08/11/2012
Rating: 3 of 5!
Jättebra
Cecilia Rösmark (Järfälla)
06/11/2012
Rating: 5 of 5!
de handvaten zijn perfect.
Esther Jelsma (Kerkrade)
01/11/2012
Rating: 5 of 5!
De är världens bästa handtag
Charlott Viberg (Vallentuna)
31/10/2012
Rating: 5 of 5!
anbefaler denne til BMX
Fredrik Fjeldberg (Oslo)
28/10/2012
Rating: 5 of 5!
Riktigt bra handtag! Rekommenderar dom!
Kevin Lundström (Ersmark)
21/10/2012
Rating: 5 of 5!
Bra handtag med ett underbart grepp
Björn Thid (Hökerum)
17/10/2012
Rating: 5 of 5!
mega gode og bløde har selv i grøn godt køb
benjamin finken (Broby)
16/10/2012
Rating: 5 of 5!
Ganske bra holder seg lenge men jeg anbefaler madd kjøp de i hvite du for fargete hender av de andre
teo kjos
13/10/2012
Rating: 4 of 5!
BÄSTA HANDTAGEN EVER!!!!
Johannes Trodell
11/10/2012
Rating: 5 of 5!
De er sykt digge! Hvis du har Madd nitro she devil passer de. Et tips for å få dem på er å spraye litt silikon spray i dem. Kjøp!! Kjøp!!
Marita mobakken
28/09/2012
Rating: 5 of 5!
De er rigtig gode køb dem
Theis sølberg
24/09/2012
Rating: 5 of 5!
Handtagen är jätte bra
Suzana Rasic (Helsingborg)
22/09/2012
Rating: 5 of 5!
Min son är jättenöjd med handtagen. Om det ska sägas något negativt så är det att få på handtagen på styret...
Susanne Olsson (Sundsvall)
21/09/2012
Rating: 5 of 5!
riktigt bra och sköna handtag :)
Mikael Bryngelsson (Rättvik)
19/09/2012
Rating: 5 of 5!
det er ok håndtag men ikke bedre en odi logneck st stoft
Filip Basco Jacobsen (Bagsværd)
15/09/2012
Rating: 5 of 5!
de er helt fatastiske
siv nevland hegreberg (Ålgård)
15/09/2012
Rating: 5 of 5!
Brae, Men hvis du skall kutte av rimmlene blir de bare stygge på en ene siden. Anbefaler Soft
Tobias Abrahamsen (Kristiansand)
14/09/2012
Rating: 3 of 5!
Nest beste ever av håndtak!!!!! Soft er litt bedre;)
Erik Mitchell (Sande)
10/09/2012
Rating: 5 of 5!
De er super gode og mega diglige at holde på køb dem køb dem
Jonas lundgren stage
07/09/2012
Rating: 5 of 5!
Super gode håndtag ifølge sønnike. Lidt svært at få sat på men et trick om at spraye med vinduesspray før man satte på virkede ret godt :)
Susanne Bay (Kastrup)
28/08/2012
Rating: 5 of 5!
super håldbare og uden stød. Mega behalige og til at holde ud. råder til at købe dem :)
mikkel fenger
21/08/2012
Rating: 5 of 5!
De eier hart beste gripsa i verden!!!!1
Bjørnar Sørumshaugen (brattrud)
17/08/2012
Rating: 5 of 5!
VILDT FEDE HÅNDTAG man får slet ikke vabler har snart kørt med dem i 1 år og de er ikke blevet slidt det mindste ps. læg dem i 80 graders varmt vand så bliver de blødere pps. brug vinduesrens til at få dem på med
Mads Rumle Nordstrøm
16/08/2012
Rating: 5 of 5!
mega gode
Christoffer Emil Rønnest
13/08/2012
Rating: 5 of 5!
Jättesköna handtag, rekommederas!!
Susanne Bergman (Järfälla)
24/07/2012
Rating: 5 of 5!
Wow! Virkelig fede grips. De er lidt hårde i starten men efter hånden bliver de bløde. 5/5 Herfra
Halfdan Steenholdt
23/07/2012
Rating: 5 of 5!
Riktigt sköna man får aldrig blåsor av dom och dom går aldrig sönder köp köp köp
Jonas Boström (kvidinge)
17/07/2012
Rating: 5 of 5!
Killarna är supernöjda med sina handtag....
Johan Nordlund (Nyhamnsläge)
14/07/2012
Rating: 5 of 5!
Riktigt sköna handtag
Ian Albrektsson@live.se (skåne)
14/07/2012
Rating: 5 of 5!
Var gave til en 12 år gammel gutt
Jarle Nygaard (Laksevåg)
10/07/2012
Rating: 5 of 5!
Ok gode håndtag, men gir lidt vabler :(
Martin Hedegaard (Allerød)
06/07/2012
Rating: 3 of 5!
Ze rijden lekker en blijven goed zitten
Bram van der Sluis (Kerkrade)
01/07/2012
Rating: 5 of 5!
Äger! Dom går aldrig sönder och man får bar ends på köpet. Det går att klippa ut märket och använda som nyckelring!
Anna-Karin Lundberg (Kungsängen)
01/07/2012
Rating: 5 of 5!
de er helt vilt bløde og behagelige men de er godt nok svære og få på jeg har brugt vaseline men gribsne skraber det bare af igen og den ene er halt på og anden mangler kun det yderste og mine hænner smadret af det men så tror jeg ivertfald at de bliver der:)
magnus jensen (stenløse)
29/06/2012
Rating: 5 of 5!
Beste håndtak ever!!! :D
Endre Strand Noren
29/06/2012
Rating: 5 of 5!
Verdens beste håndtak de er veldig bra.!!!
jan olav brænd (AULI)
25/06/2012
Rating: 5 of 5!
Hej jeg har bestilt odi håndtag har brøvet dem hus en af mine venner vilt gode
Frederik Skovgaard (Jyllinge)
22/06/2012
Rating: 5 of 5!
De er super gode!!! farven smitter heller ikke af
lucas holm hansen
22/06/2012
Rating: 5 of 5!
rigtig gode håndtag! Dejlige at holde ved!
Andreas Bjørnsen (Højbjerg)
19/06/2012
Rating: 5 of 5!
De här handtagen är väldigt dyra och skit hårda och håller inte länge!
max juhlin
18/06/2012
Rating: 1 of 5!
De är jättebra
Michael Larsson (Norrköping)
14/06/2012
Rating: 5 of 5!
bästa handtagen jag haft och kommer alltid ha dom
Holger Lindau
14/06/2012
Rating: 5 of 5!
de er meget gode men addict grips er bedre
william simonsen
10/06/2012
Rating: 4 of 5!
ADDICT GRIPS ER MEGET BEDRE!!!
tobias jørgensen
10/06/2012
Rating: 3 of 5!
De er skide gode! til de penge det koster, vil anbefale andre køber disse håndtag, hvis du er træt at vabler ;)
Mike Laybourn (Svenstrup J)
08/06/2012
Rating: 5 of 5!
Fedt har lige bestilt nogle blå... men har prøvet min vens jeg elsker dem 5+ GIVER JEG i love this men det dårlige er af det koster for anbrigning... :)
line harriet nørredal (Nærum)
07/06/2012
Rating: 5 of 5!
Bra hantag. Skönare än District handtag som bara gick sönder och blev hårda. Synd bara att vi fick hämta dom 15km bort men annars bra.
Maria de la Motte (Rydebäck)
06/06/2012
Rating: 4 of 5!
de är jätte bra å håller bra och skyddar styret!
Pia Fridolfsson (Porvoo)
05/06/2012
Rating: 5 of 5!
glider lätt
Patrik Larsson (Dalby)
01/06/2012
Rating: 1 of 5!
Kanonbra och sköna grepp! Hälsningar JK
Denny Kayborn
28/05/2012
Rating: 5 of 5!
mega fede og gode :)
daniel jessen
26/05/2012
Rating: 5 of 5!
super fede.. kanon grip.. kan kun anbefale andre køber dem..
Kasper Starup
22/05/2012
Rating: 5 of 5!
Riktigt bra grips! Mjuka för mina händer ( Håller länge ) Billigt pris! ;D
Oscar Lundbladh (Jonstorp)
19/05/2012
Rating: 5 of 5!
de er rigtig gode og behagelige
Sotirios Chatzigiannis (Svenstrup J.)
17/05/2012
Rating: 5 of 5!
Det er verdens beste håndtak
henrik Larsen
15/05/2012
Rating: 5 of 5!
Disse gripsene er bare de beste! Varer lenge og har bra grep. Barendsene passa ikke på baren min så jeg måtte spikke dem :( Men det gjør ikke noe de EIER LØP & KJØP!
Benjamin Pedersen (Hvalstad)
10/05/2012
Rating: 5 of 5!
De er så dejlige og super gode.
carl-emil hartman
09/05/2012
Rating: 5 of 5!
Jag har fått blåsor på mina händer av dem. Kanske lite för hårda att hålla i. Annars är de bra och håller länge. Har bytat till district grips för de är skönare och mjukare tycker jag. :/ 4/5
Alve Mattsson (DALBY)
04/05/2012
Rating: 4 of 5!
Disse er de beste jeg har hatt noensinne.NB! Det går ann å få berendsen i rattet selv om du ikke har stål bar, det er bare og kutte rillene.
Eirik Bakkene (Asker)
03/05/2012
Rating: 5 of 5!
skide gode mega seje i gul de bliver bare lidt beskidte:( men er mega gode de bedste jeg har prøvet de owner:D
Matshias Sejling (Randers C)
28/04/2012
Rating: 5 of 5!
Ja, de er litt vanskelige å få på men fysøren og bra de er. de er syykt digge! Lite tips til å få de på: Ta litt vann inni de ;) IKKE SÅPE! DET VIL VÆRE DER FOR ALLTID OG DE GLIR NED
Anders Berg (Horten)
18/04/2012
Rating: 5 of 5!
Litt vanskelig å få på. men goooooeeeee!!!
bente bakke
17/04/2012
Rating: 5 of 5!
Helt perfekta inga problem med att sätta på eller ta av. Jätte sköna och lagom långa.
Birgitta Henningsen
14/04/2012
Rating: 5 of 5!
bra grips väligt bra!
nico scooter
13/04/2012
Rating: 5 of 5!
Litt vanskelig å få på.
Heidi Brundtland (VÅLE)
13/04/2012
Rating: 5 of 5!
De er MEGA god, men husk at sætte dem rigtigt på:D
mads oxlund
02/04/2012
Rating: 5 of 5!
ikk køb den i sort dine hænder bliver klistrede køb dem i alle andre farve end sort :D -.-'!
Marius Krogh
01/04/2012
Rating: 5 of 5!
de bedste håndtag ever de holder til meget og er behagelige at køre med. helt klart 5+
Rasmus Husum Munksgaard (Lemvig)
01/04/2012
Rating: 5 of 5!
Vildt gode grips! er især virkelig glad for bar-ends!
Asger Dürr (Bryrup)
29/03/2012
Rating: 5 of 5!
Nöjda !
Milos Aleksic (malmö)
17/03/2012
Rating: 4 of 5!
Gode Håndtak :D
Kristian Venaas
13/03/2012
Rating: 5 of 5!
Super gode grips og i fede farver. Fedt der følger bar-ends med :)
Niels Mortensen (Søborg)
08/03/2012
Rating: 5 of 5!
så fede jeg elsker dem
Thomas Holm (Rødovre)
06/03/2012
Rating: 5 of 5!
Super sköna Grips!! Men endplugsen passar inte på V3 bar;( Men KÖP DE!!;D
Simon Lidholm (Billdal)
06/03/2012
Rating: 5 of 5!
de er god køb dem :-)
lauritz krebs
28/02/2012
Rating: 5 of 5!
Svære at montere indtil man lige finder tricket.
Zibrandt Greisen
23/02/2012
Rating: 5 of 5!
Alle pengene værd, kan klart anbefales!!!
Gustav Paustian
18/02/2012
Rating: 5 of 5!
Man kan ikke få bedre grips xD
Emil Bredahl (Arden)
11/02/2012
Rating: 5 of 5!
Super deglige!! 100 procent pengene værd!
Oliver Bjorkroth
09/02/2012
Rating: 5 of 5!
Hej, Vi är nöjda :)
Sandra Skvarc
08/02/2012
Rating: 5 of 5!
mega gode!!!! køb dem
julius bjerre
05/02/2012
Rating: 5 of 5!
De er super gode.
Charlotte Hansen
26/01/2012
Rating: 5 of 5!
Min son som skulle ha dessa är supernöjd!
Louise Sandberg (VÄSTRA FRÖLUNDA)
26/01/2012
Rating: 5 of 5!
Gode - men hvad er det hemmelige trick, når man skal have dem på...
Morten Schousboe (København Ø)
25/01/2012
Rating: 5 of 5!
er meget behagelige og jeg har kørt med ODI i omkring 1-2 år, men dog ikke det samme par men selvom de ikke holder flere år er de virkeligt gode! Den eneste negative ting er at hvis man holder stramt fast om dem i lang tid begynde de at blive fugtige. -Mathias Holst
Mathias holst (Abyhøj)
19/01/2012
Rating: 5 of 5!
de er mega gode og når man hopper ned fra trapper mærker man slet ikke stød i armene
Allan From Hansen (Brøndby)
18/01/2012
Rating: 4 of 5!
Allt fungera jätte bra Paketet kom snabbt och mottagren av julklappen blev nöjd
Eva Thulin
17/01/2012
Rating: 5 of 5!
Super godt
Jette Hill Ludvigsen (vanløse)
17/01/2012
Rating: 5 of 5!
Kjempe brae håndtak!
Geir Morten Sæther (Sandefjord)
16/01/2012
Rating: 5 of 5!
Jeg vil anbefalde de her håndtag, de har et godt greb og er super diglige KØB DEM!!! ;)
Rasmus Andersen
15/01/2012
Rating: 5 of 5!
MEGA GODE.
Birk Tjelum
14/01/2012
Rating: 5 of 5!
gripsne er gode men barends gik i stykker efter to uger
Ebbe pedersen
14/01/2012
Rating: 5 of 5!
Super duper nöjd! Skönaste handtagen jag har haft och jag har haft ungefär 20 st olika!
Vicktor Olofsson (Luleå)
13/01/2012
Rating: 5 of 5!
seje håndtage. virkelig gode produkter.
Anton Møller Petersen (Nuuk)
12/01/2012
Rating: 5 of 5!
Gode håndtag der er bløde og holder godt :)
mike andersen (Frederikssund)
09/01/2012
Rating: 5 of 5!
nogen gange kan jeg ikke holde fingrene fra dem KØB DEM :-D
Peter Hartelius
07/01/2012
Rating: 5 of 5!
MEGA SEJE OG GODE :-D
Bastian Jørgensen (Næstved)
06/01/2012
Rating: 5 of 5!
VILD GODE HÅNDTAG
Peter Jørgensen
06/01/2012
Rating: 5 of 5!
Det er nogle lækre håndtag de er dejlige at røre ved og de er meget bløde så alt i alt er de rigtig gode
Pia Kildahl
04/01/2012
Rating: 5 of 5!
Godt grep og matcher flott til sykkelen. Levert og forventniger til produktet som forventet. Meget fornøyd. Anbefales !!!!
Bjørn Haugen (Drammen)
04/01/2012
Rating: 5 of 5!
super :)
danielle cohen (göteborg)
02/01/2012
Rating: 5 of 5!
super bra!!!=)=)=)=)=)=)
felix gustavsson
27/12/2011
Rating: 5 of 5!
Super gode grips! klart de bedste jeg nogensinde her prøvet, har intet dårligt at sige om dem
Emil Weile (soeborg)
25/12/2011
Rating: 5 of 5!
har lige fået dem de er mega bløde og det ligger op til 5 stjerner. der gik lidt lang tid inden jeg fik dem men jeg er ligeglad kh MS
Martin Schou (Virum)
15/12/2011
Rating: 5 of 5!
good !
harald nærland
06/12/2011
Rating: 5 of 5!
de er gode at holde på og de kan næstn ikke gå i stykker
sofus holm (klampenborg)
05/12/2011
Rating: 5 of 5!
Riktigt bra!
Joel Nordström (glumslöv)
03/12/2011
Rating: 5 of 5!
kan klart anbefales de bliver seriøst aldrig slidt ned, og man for odi barens med de er sgu for fede de er også 50kr billiger end andre steder.
Lukas Mittun
03/12/2011
Rating: 5 of 5!
det är dom bästa handtagen !
fabian thulin
02/12/2011
Rating: 5 of 5!
Odi longneck er di perfekte håndtakene, uansett proff eller amatør
Tobias Kleiveland (lonevåg)
28/11/2011
Rating: 5 of 5!
Vädigt bra. Håller sig mjuka och grippiga länge.
Jakob Jansson
27/11/2011
Rating: 5 of 5!
rigtig god
Mathilde christensen (københavn)
23/11/2011
Rating: 5 of 5!
LOL de er sat op i pris... men ellers er de rimlig dope
lasse donslund (vallekilde)
17/11/2011
Rating: 5 of 5!
VERDENS BEDSTE HÅNTAG ppppps: mega behagelige
Karsten Hjaltelin (Jyllinge)
16/11/2011
Rating: 5 of 5!
drit digge grips!!!!
jonas habberstad boe (Oslo)
16/11/2011
Rating: 5 of 5!
vidlt gode grips verdens bedste og det bedste er at man ikke for vabler som alle andre håndtag.. jeg elsker dem bare.... men er der nogen der ved hvad for nogle grips jeg skal have hvis det skal være nogle odi hvad syndes i om jeg skal købe odi o eller odi sensus det er bare lidt nedern fordi man kan ikke få bar ends på alu/alminium bar,s men jeg kender bare nogen som godt kan få dem i hvordan gør de kan i hjælpe mig?? eller,s verdens bedste håndtag
simon Krasnik
12/11/2011
Rating: 5 of 5!
de er gode og dejlige at holde på, køb dem
Britt Frisch (Hellerup)
12/11/2011
Rating: 5 of 5!
Disse er de beste håndtakene i verden! KJØP DEM :):):)
Nikolai Trondal Abusland
10/11/2011
Rating: 5 of 5!
dem är värdens bästa handtag säger alla!!!!
oskar lindeås
06/11/2011
Rating: 5 of 5!
de beste håndtag i hele verden køb den og mener set
mathias møller
02/11/2011
Rating: 5 of 5!
mega gode håndtag køb dem hvis i vil have bløde håndtag
niels kirkegaard (uggelhuse)
02/11/2011
Rating: 5 of 5!
Virkelig gode! de er hårde lige i starten, men bliver bløde når man har kørt med dem i et stykke tid.
Danielle Bohr (Kokkedal)
23/10/2011
Rating: 5 of 5!
jeg har lige bestilt dem og jeg håber bare at de lever op til alle de gode anmeldelser. ps. en af mine venner har dem så ved faktisk allerede at de er herre gode
lauritz wolff
17/10/2011
Rating: 5 of 5!
devid krasnik du kommer noget olie ind under dem og gnider lidt og så ryger de af så nemt af som ingen tting
rasmus larsen (holte)
17/10/2011
Rating: 5 of 5!
Køb dem!!!!
Ludvig Aaes (Snekkersten)
16/10/2011
Rating: 5 of 5!
De er herre fede og bløde... det gode er at man ikke for vabler af dem!! Men hvordan får man dem af fordi jeg har lige købt en ny bar og aner ikke hvordan man får dem af. Kan i hjælpe mig?? :D
David Krasnik
15/10/2011
Rating: 5 of 5!
KØB DEM !!! de er så fede !!!
Mads Peter Jensen (charlottenlund)
11/10/2011
Rating: 5 of 5!
mega gode grips KØB DEM!!!
Katrine Jou Nielsen (Søborg)
10/10/2011
Rating: 4 of 5!
Superfin service!
Charlotte Graversen (Hellerup)
10/10/2011
Rating: 5 of 5!
Har dem i hvide køb dem ikke i hvide køb dem i gule!
Victor Astrup Stephensen (Hellerup)
09/10/2011
Rating: 4 of 5!
de er meget gode men man skal klippe de der runde ting af
Mads Peter fjeldsøe larsen (hørsholm)
07/10/2011
Rating: 5 of 5!
rigtig gode læg dem i varmt vand i 1 time så bliver de blødere.
Nikolaj Bryde nielsen
05/10/2011
Rating: 5 of 5!
Man kan altså sagtens få Plug ends ind i aluminium bars..
Jeppe Normann (Rungsted Kyst)
29/09/2011
Rating: 5 of 5!
vildt dejlige og gode
Patrick Garcia (Smørum)
29/09/2011
Rating: 5 of 5!
køb dem nu p.s er mega fede i gul
Lukas Skjønnemand
25/09/2011
Rating: 5 of 5!
Hurtig ekspedition. Super service
Lise Kordon (Brøndby)
23/09/2011
Rating: 5 of 5!
hvordan tager man håndtagene på? ps de er rigtig gode
Oliver Prag
21/09/2011
Rating: 5 of 5!
De er MEGA gode :)
taj bigum
21/09/2011
Rating: 5 of 5!
Mooie handvatten, maar helaas in 2 kleuren rood geleverd en geen klantvriendelijke service daarna.
Yvonn van der Giessen (Delft)
19/09/2011
Rating: 3 of 5!
helt klart VERDENS beste håndak!!! elsker dem, har dem på min customized razor ultra pro lo!
Oskar Grevstad (JAR)
08/09/2011
Rating: 5 of 5!
de er mega gode
Casper Kjeldsen
05/09/2011
Rating: 5 of 5!
Helt vildt gode.... KØB DEM IDAG :)
Andreas Parby
31/08/2011
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode og nemme at sætte på.
Lotte Pedersen (Holstebro)
29/08/2011
Rating: 4 of 5!
mega nice håndtag. pisse gode men sæt dem på en dag hvor du ikke bruger dem og lad dem stå natten over ellers glider de let af
nicolaj damsgaard
19/08/2011
Rating: 5 of 5!
super digge håndtak anbefaler dem til alle!!!
Tove Gran Magnussen (Revetal)
15/08/2011
Rating: 5 of 5!
suber gode håndtag kåb dem de holler rigtigt godt.
oliver oliver nielsen
08/08/2011
Rating: 5 of 5!
super ;)
markus sommer
20/07/2011
Rating: 5 of 5!
mega gode håndtag det eneste er at når du sveder lidt i hænderne så glider de let ud af hånden men de er stadig mega godt :D
Victor Ottesen (thorsø)
17/07/2011
Rating: 4 of 5!
det er lidt fail at der er et biled med dem i blå ,men de er der ikke i blå. put dem i lunten vand i et kvater så bliver de bløder ;)
Charlotte Naomi Rønne Krøigaard (Vedbæk)
13/07/2011
Rating: 5 of 5!
de er pisse gode køb dem de holder ca. 6-8 måneder køøøøøb dem. ;-)
asger knøss (uggelhuse)
10/07/2011
Rating: 5 of 5!
de er mega gode
nikolaj skjøtt (randers)
01/07/2011
Rating: 5 of 5!
kjepe deilige håndtak:)))) kjøp nåååå
erik bakkejord (Oslo)
24/06/2011
Rating: 5 of 5!
skal kanskje kjøpe dem i fiolett!
Martin Brandsrud
22/06/2011
Rating: 5 of 5!