MENU
×
Back |

Powerslide Waxed Laces

EUR 7,95
Powerslide skates
Zoom
Please select length + colour 
Black
White
 pair
  Add to wishlist

Description

Waxed speed laces for speed skates. The waxing gives the laces a better grip. Rounded and reinforced edges. Fits all speed skates.

Reviews

Hochwertige Ware, qualitativ hochwertiger Service, schnelle Lieferung, empfehle ich !!! Alles super gut!!!!!
Jolita Lazauskiene (Palanga)
28/10/2017
Rating: 5 of 5!
I forhold til at det er voksede snørebånd. Ja der er lidt voks på. Det er ikke noget der gør den store forskel.
thomas grunnet (Højbjerg)
07/08/2017
Rating: 2 of 5!
Väldigt bra snören!
Robin Westergren (Uppsala)
30/07/2017
Rating: 5 of 5!
Fungerar bra!
Rolf Enkel (Trelleborg)
09/06/2016
Rating: 3 of 5!
Ware tip top. Keine Beanstandungen.
Frank B. (Boppard Oppenhausen)
19/04/2016
Rating: 5 of 5!
Goede kwaliteit.
Sigrid H. (Mechelen)
06/07/2015
Rating: 4 of 5!
Finns inte så mycket att säga, väldig bra snören med bra kvalitet
Adrian Kasperczyk (Lund)
08/05/2015
Rating: 5 of 5!
Helt greie
Einar Hansen (Solbergelva)
12/08/2014
Rating: 4 of 5!
Mega wypasione 2 sznurki
Izabela Barczyk- Olszewska (Dębina)
21/05/2014
Rating: 5 of 5!
Ikke engang værd at smide i skraldespanden, direkte i brandeovnen med dem! I øvrigt ikke noget der minder om voks på dem!! Men iøvrigt god levering. thumbs up..
Frederik Nielsen
21/04/2012
Rating: 1 of 5!
Jeg syntes de er gode, og holder skøjten spændt under hele træningen. klart de bedste jeg har haft, de har desværre ikke helt så lang holdetid.
René Hald Thorup (Slagelse)
29/04/2008
Rating: 4 of 5!