MENU
Back |

Dakine Wrist guard

EUR 23,95
Dakine backpack

Good to know

Zoom
Please select size + colour 
Save for later
 pair

Description

The Wrist guard from Dakine is a super comfortable wrist protector intended for wear inside gloves. It has a low profile design with a lightweight aluminium stay. The body is made from neoprene for added comfort and it has an adjustable hook and loop wrist cinch.

Specifications

Gender:
Man, Woman
Activity:
Snowboard

Good to know

Reviews

Har dem mellan inner- och ytterhandsken när jag åker snowboard, då passar de grymt bra. Jag mätte 22cm runt handen och valde L så jag kan ha en lite tjockare innerhandske. Toknöjd.
Niklas R. (Hjärup)
27/02/2017
Rating: 5 of 5!
Rigtig godt tilfreds med disse håndledsbeskyttere. Den ene af dem gik en lille smule op i en syning da jeg tog dem i brug, men det var ikke noget, der gjorde at de ikke kunne bruges, og synes stadig at det var et godt køb til prisen. Varerne kom dagen efter jeg havde bestilt dem, rigtig fin service.
Iben Egebæk Nikolajsen
06/02/2017
Rating: 5 of 5!
Erittäin hyvin istuvat käteen ja mahtuu lasketteluhanskan alle hyvin. Miellyttävän tuntuiset. Suosittelen.
Sanna Kiiski (Mikkeli)
03/02/2017
Rating: 5 of 5!
Varen blev leveret hurtigt. Det var en julegave til mit barnebarn, de var desværre for store, men hun har fået pengene igen uden problemer, da hendes størrelse var udsolgt. Fin service.
Sonja Dybdahl (Roskilde)
06/01/2017
Rating: 5 of 5!
God hjemmeside. God og hurtig levering.
Conni Breum (Haderslev)
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Sitter riktigt bra och verkar skydda fint. Passar bra vid snowboardåkning då de är smidiga under handskarna
Daniel Grahn (Sollentuna)
30/08/2016
Rating: 5 of 5!
Mycket bra kvalitet.
Daniel Larsson (Härnösand)
23/03/2016
Rating: 5 of 5!
Storlek L erbjuder perfekt tajt passform för mina stora händer (som kräver storlek 10–10½ för vanliga handskar). Kardborren precis lagom lång med stor vidhäftningsyta. Inga lösa ändar som fladdrar!
Thomas Nilsson (Malmö)
23/03/2016
Rating: 5 of 5!
Istuu hyvin ja on melko huomaamaton.
Pasi Vehmanen (Röölä)
09/03/2016
Rating: 5 of 5!
För kort för min smak. 6-8cm längre hade känts säkrare.
Simon B. (Ullånger)
03/02/2016
Rating: 3 of 5!
Grymt bra, har haft mina förra i snart 10 år, Vurpat ordentligt och sist böjdes skenan och handsken spräcktes men hel handled ändå. Lika självklart som hjälm
Daniel i. (Halmstad)
17/01/2016
Rating: 5 of 5!