MENU
×
Back |

K2 Seem Snowboard Boots

EUR 189,95
K2 skates, snowboards, skis and gear
Zoom
Please select shoe size 
SkatePro Boot/Helmetbag
SkatePro Boot/Helmetbag
EUR 37,951 pcs
EUR 17,95
 pair
  Add to wishlist

Description

The Seem snowboard boots from K2 focus on being easy to use and has a clean design. It has the unique BOA lacing system. It provides comfort, smartness and a good fit. The boot liner provides the boot with a soft flex. This boot is for playful times on the snowboard in the snow.

Specifications

Flex:
Soft
Skill Level:
First timer, Beginner, Intermediate
Riding Style:
All Mountain, Jib, Park
Closure:
BOA
Liner features:
Removable, Heat moldable

Reviews

Sivulla olevan kokotaulukon mukaan koon 41 olisi pitänyt olla sopiva, tilasin kuitenkin kengät kokoa 42, normikengänkoko minulla on 43-44. Kengät olivat minulle liian pienet, varpaat ottivat kärkeen kiinni. Muuten olivat suht ok tuntuiset. BOA-nauhasysteemiä en suosittele, hankala kiristää tasaisesti jolloin alempaa nauhat ovat liian löysällä ja ylhäältä liian kireällä. Vaijeri on niin ohut että sormin hankala vetää löysiä pois. Rinteessä en tietenkään ole kenkiä testannut liian pienen koon takia.
Markus B. (Joensuu)
01/04/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Todella harmillista kuulla, että kengät olivat liian pienet! Tässä tapauksessa, kun kenkiä ei ole käytetty voit toki palauttaa ne takaisin meille :) Tuotteen palautus onnistuu kaikista näppärimmin palautusohjeitamme noudattamalla: https://www.skatepro.fi/return /Eija
Fungere rigtigt godt
Leif Kühl (Ballerup)
23/03/2017
Rating: 5 of 5!