MENU
×
Back |

SFR Stomper Kids Roller Skates

EUR 49,95
SFR Skates
Zoom
Please select colour + shoe size 
Pink
Blue
Hurry! This item is selling fast
SkatePro DeLuxe Skate Bag
SkatePro DeLuxe Skate Bag
EUR 24,951 pcs
EUR 17,95
HangUp Kids Skate Protection 3-pack
HangUp Kids Skate Protection 3-pack
EUR 18,951 set
EUR 11,95  Show size guide
SkatePro Skate Tool
SkatePro Skate Tool (Black)
EUR 7,951 pcs
EUR 5,95
 pair
  Save for later

Description

One of the most starter-friendly rollerskates for kids. The foot is placed very low for better control with the big wheels on the outside. The whole skate can be size adjusted to grow with the child for a longer lifespan. Good ankle stability and removable & washable liner. Safetybuckles that don`t open by themselves and slow rolling bearings which improves safety for first time skaters these are replaceable.

Specifications

Boot type:
Hard, Adjustable size
Plate Material:
Composite
Liner features:
Removable
Closure:
2x Buckles
Boot material:
Plastic
Cuff:
High lateral support
Brake:
Yes

Reviews

Excellent product, my granddaughter wanted to sleep in them!
yvonne eastham (ruthin,)
06/04/2016
Rating: 5 of 5!
jenta min på 2,5 år liker det god, fint farge og god kvalitet
Ilana B. (Sortland)
07/11/2017
Rating: 5 of 5!
Mi hija de 3 años tiene el pie pequeñito, no he encontrado patines de línea para su talla de pie (23). Por eso compré estos patines, que se deslizan bien y a la vez, al tener 4 ruedas, la verdad que le dan estabilidad. Mi hija va a clases de patinaje y está encantada, va progresando muy rápido. En las mismas condiciones los volvería a comprar sin duda.
Carmen Gil (Pamplona/Iruña)
30/10/2017
Rating: 5 of 5!
Alles super! Tolle Rollschuhe für Anfänger! Unsere 6-Jährige ist begeistert.
Manuela K. G. (St-Prex)
19/10/2017
Rating: 5 of 5!
Allereerst een dank je wel voor de geweldige service, na een door onszelf verkeerd geplaatste bestelling. Daarnaast is het product zeer in de goede aarde gevallen bij onze kleindochter. Een mooi paar eerste rolschaatsen.
Jolanda und Alexander Doezie (Enkhuizen)
16/10/2017
Rating: 5 of 5!
Super super
Birthe lykke (Vejle)
16/10/2017
Rating: 5 of 5!
Bardzo fajny sklep,błyskawiczna przesyłka,a towar super.
Łukasz B. (Zaborze)
06/09/2017
Rating: 5 of 5!
wrotki bardzo ładne wizualnie , jeszcze nie wypróbowane, więc trudni mi coś napisać o walorach użytkowych. Będą wręczone na 5 urodziny pod koniec sierpnia ,dziecku na pewno się spodobają.
krystyna krawczyk (Chorzów)
15/08/2017
Rating: 5 of 5!
Produkt spełnia oczekiwania. Zgodny z opisem w 100%. Czas realizacji super. Polecam.
Kamila Banasiak (Radom)
04/08/2017
Rating: 5 of 5!
Super skøjter...selvom der står at de er små i størrelsen vil jeg sige de er MEGET små. Min datter bruger normalt str 28 (vi købte 28-32) og alligevel er de næsten skruet ud til Max størrelse.
Christina Malmberg
17/07/2017
Rating: 5 of 5!
Todo estupendo: el envío y el producto. A la niña le encantó y van muy bien para aprender.
Lidia Pacheco Prieto (Barcelona)
03/07/2017
Rating: 5 of 5!
Beau produit
Robbe Brigitte (Les verrières de joux)
03/07/2017
Rating: 4 of 5!
Dobrze wykonane, stabilne :)
Agata Bagrowska (Michałowice)
30/05/2017
Rating: 5 of 5!
Très bon produit, qui a l'air bien robuste.
Ana-Lucia CRUZ (Viry-Châtillon)
22/05/2017
Rating: 5 of 5!
Ma filles de 5 ans les adore!
Alix Fevre (Bordeaux)
22/05/2017
Rating: 5 of 5!
Très très bien.
Véronique ROLLAND (Villiers-sur-Marne)
08/05/2017
Rating: 5 of 5!
Ausgepackt, angeschnallt und bis zum Abend nicht mehr ausgezogen. Unsere 5jährige Tochter ist voll begeistert von den Rollschuhen. Die Schnallen sind einfach zu bedienen und nach dem zweiten Tag kann sie schon einigermassen alleine fahren.
Barbara S. (Wald ZH)
29/04/2017
Rating: 5 of 5!
Wrotki świetne, regulacja Ok. Szkoda że nie dotarły na święta. Ale rozumiem, ze to trudny okres
Ilona Pietruszewska (Jaworzno)
27/04/2017
Rating: 5 of 5!
Mooie, stevige en veilige rolschaatsen ,ideaal voor beginners !
S. Karina (Kruibeke)
26/04/2017
Rating: 5 of 5!
Parfait
diakite tene (Le Plessis-Robinson)
20/04/2017
Rating: 5 of 5!
Für Anfänger perfekt!
Karin Capt (Buttikon SZ)
18/04/2017
Rating: 5 of 5!
Ma fille de 4 ans en est dingue! A recommander!
MOSQUERA CARLOS (MONTET)
03/04/2017
Rating: 5 of 5!
Ideal für kleine Anfänger! Selbst für unsere Tocher mit Down Syndrom eine tolle Sache...
Stefanie S. (Leutenberg)
22/03/2017
Rating: 5 of 5!
Wrotki bardzo ładne i solidne. Czekamy na wiosnę, żeby sprawdzić. Dla najmniejszych może trochę za szerokie - jazda w rozkroku.
Paweł Mikuła (Gdańsk)
20/03/2017
Rating: 4 of 5!
Min dotter älska dem :)
Katarzyna G. (Malmö)
20/02/2017
Rating: 5 of 5!
Een mooie rolschaats en erg fijn dat het product er al is vanaf maat 23!Echt waar voor je geld.
Y. M Visser-de Bes (Soest)
06/02/2017
Rating: 5 of 5!
le produit correspond parfaitement a la description. ma petite fille en est ravie. pour le service et le produit sont parfaits.
DEVOT JOELLE (VITTONCOURT)
12/01/2017
Rating: 5 of 5!
Ma petite fille de 6 ans s'amuse comme une petite fille avec ses patins. Elle a très vite trouvé son équilibre. Très bon produit pour débutants.
RICHARD CHANTAL (SALIES DE BEARN)
29/12/2016
Rating: 5 of 5!
Dattera mi elsker dem
Gintaute S. (Søvik)
27/09/2016
Rating: 5 of 5!
mycket nöjd. Barnbarnet kommer att sova med dom på i natt.
bo bergström (Vellinge)
28/08/2016
Rating: 5 of 5!
Min søn på 3 år har disse, men jeg synes de virker alt for brede med de baghjul. Han har svært ved at køre på dem, fordi han er tvunget til at holde fødderne langt fra hinanden pga. at baghjulene sidder udenpå og er så store. Når han kører, så kommer han til at støde dem sammen pga. de store hjul. Det er ret ærgerligt, da de ellers virker enormt gode. De er meget stabile og sidder godt på foden og det er super smart at man kan indstille størrelsen.
Mette Amdisen
22/04/2016
Rating: 3 of 5!
Mitt 3-åriga barnbarn älskar dem.
Kerstin V. (Sjömarken)
14/04/2016
Rating: 5 of 5!
Min dotter älskar dem!!!
Magdalena O. (Uddevalla)
01/03/2016
Rating: 5 of 5!
duidelijke webpagina, werkt lekker snel. bij vragen kreeg ik heel snel antwoord dus alles prima bevonden! nu nog leren rolschaatsen.
Hélène Rijkers (Veghel)
18/02/2016
Rating: 5 of 5!
Mycket bra rookie rullskridsko för min 6 år gamla dotter. Rullar lagom med låg tyngdpunkt. Lätta att justera och att ta på och av. Min dotter tycker att dom ser jätte snygga och tuffa ut :-)
Henrik B. (Älvsjö)
04/02/2016
Rating: 5 of 5!
Super lækker rulleskøjte - meget tilfreds. Ros for den meget hurtige levering.
M. Jørgensen
30/01/2016
Rating: 5 of 5!
Disse har vært på min datters fot 10 timer pr dag siden julaften!!!! Trenger ikke si mer
martine greftegreff (jevnaker)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
super für Anfänger. Beiliegende Garantieversprechen entsprechen nicht den deutschen Regeln und sind nur auf englisch, aber das macht die Qualität wieder wett!
Daniel Soll (Marburg)
04/11/2015
Rating: 5 of 5!
Känns mindre än utskriven storlek då dottern som har stl 29 tycker att de sitter för tight trots att det är inställda på största storleken. Tyvärr ingen hit och har anmälts extremt lite sen hon fick dem för 4 månader sedan.
Stina Östberg (Landskrona)
13/10/2015
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Det var tråkigt att höra att storleken inte passade. Är rullskridskon i nyskick och oanvänd är ni mycket välkomna att skicka den tillbaka i retur. Det gör ni kostnadsfritt genom att följa anvisningarna här: www.skatepro.se/retur /Martina
Veldig fornøyd. Stødig og perfekt for en nybegynner i 5 års alder :-)
Gry Aker (Hamar)
21/07/2015
Rating: 4 of 5!
Vårt barnebarn på 5 år var superfornøyd med disse. Ikke minst fargen!!! Hun fikset veldig bra å bruke dem, selv om hun var litt ustø i begynnelsen. Supert med reguleringsmuligheter mht. størrelse.
Guri V. S. (Skien)
02/07/2015
Rating: 5 of 5!
Prima product. De 5-jarige, die nog nooit op schaatsen of rolschaatsen had gestaan reed er zo mee weg. (zonder te vallen !)
Jos J. (Maastricht)
20/05/2015
Rating: 5 of 5!
Todella hyvät ,lapsi ei kaadu niissä kun kantapäässä jarrut on sen verran pitkät.
Helena Ovaska (Rajamäki)
28/04/2015
Rating: 5 of 5!
Mycket nöjd med rullskridskorna. Min 5 åring lärde sig åka på bara några dagar. Enkela att hantera och ändra storlek.
Jelena Vdovitchenko (Skokloster)
17/03/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig 'tøsedejlige' til en 5 års pige, som blev meeeget glad og straks skulle prøve dem. Smart, at de kan reguleres i længden, og supergodt med de lidt træge lejer. Den relativt store afstand mellem baghjulene giver god stabilitet, og de tætsiddende forhjul øger manøvredygtigheden. Kan varmt anbefales.
Karen Marie Kjeldgaard (Hillerød)
08/01/2015
Rating: 5 of 5!
Helemaal top
manuela spel (Amsterdam-Oost)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Min datterdatter på 5 år eeeelsket disse! Litt dyr, men verd prisen ! Fikk andre gaver til jul, men disse tok kaka!!! Anbefales!!
Grete H. (Hol I Tjeldsund)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Ideale Rollschuhe für Anfänger. Gut verarbeitet. Die Rollen sind zwar leichtgängig aber nicht zu schnell. Ein- und Ausstieg in den Schuh geht problemlos.
Heinrich H. (Weinstadt)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig lækker rulleskøjte i skønne farver og materialer. Lækkert, at lejerne ikke bare stikker af med barnet. God stabilitet. Dejligt, de er justerbare.
Pia Jonas (Skanderborg)
13/11/2014
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering Pigen blev meget glad Smart at man kan øge længden.
susanne helmark (Herlev)
05/08/2014
Rating: 5 of 5!
Perfekt til små børn; min niece er kun tre men de passer fint og er ikke for tunge.
Ana-Maria Oltean (København S)
24/06/2014
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans, varan var som jag tänkt mig! Super helt enkelt!
Sofia Brolin (Lindome)
03/06/2014
Rating: 5 of 5!
superskate voor meisjes die t nog een beetje spannend vinden en het graag willen leren. Onze dochter gaat als een speer!
Anouk Pickhard-Reek (Tilburg)
03/02/2014
Rating: 5 of 5!
Väldigt nöjt barn åker så fort det finns möjlighet!
Hanna Holmlund (Umeå)
07/01/2014
Rating: 5 of 5!