MENU
×
Back |

Stereo Vinyls Cruiser Board

EUR 99,95
Zoom
Please select colour 
Fluorescent/Pink
Black
Blue
Transparent
Purple
Pink
Green
Red
White
Orange
Yellow
Turqouise
Lime Green
Mint
Fluorescent
Black/Green

Description

Stereo was founded in 1992 when long term friends Jason Lee and Chris Pastras decided the skateboarding world lacked what creatively drove them. The brand turned the skate world on its ears with timeless, classic, and totally original inspirations.

Stickerpack+ sunnies in Pack

Notice:

  • The bushing rubber is hard to maximise control.
  • Can be skated by everyone, but is not built for grind trick and alike.

Specifications

Deck material:
Nylon injection
Deck length:
22.5" (57.2cm)
Deck width:
6" (15.2cm)
Wheel diameter:
59mm
Weight:
1930g
Deck features:
Kicktail
Wheel width:
45mm
Wheel hardness:
78A
Bearing precision:
ABEC-7
Truck type:
Standard kingpin, Standard hanger
Truck size:
79mm (3.12")
Cushioning:
90A
Max rider weight:
100kg

Reviews

Sehr zufrieden. Super Teil, meine Tochter ist gegeistert ind sehr happy. Bestellung und Lieferung, einfach, schnell und unkompliziert. war sicher nicht die letzte Bestellung.
Ralf S. (Winterthur)
20/03/2017
Rating: 5 of 5!
Färgglad, bra kvalite, prisvärd skateboard som ger mina barn mycket glädje. Lagom mjuka jul som ger bra grepp.
agata larsson (Åkersberga)
09/02/2017
Rating: 5 of 5!
Sam śmigam na zwykłej desce ale był to prezent dla bliskiej osoby. Miałem okazję trochę pośmigac na niej przy różnych okazjach i jestem bardzo zadowolony, zero zastrzeżeń :) SZTOS!
Maciej C. (Kędzierzyn-Koźle)
19/01/2017
Rating: 5 of 5!
Wirklich ein klasse Board! Optisch ein echtes Highlight und die rollen laufen super! Unser Kleiner war super begeistert, jetzt fehlt nur noch Cruiserwetter
volker reif (Esslingen am Neckar)
09/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super, schnelle Lieferung, sehr gerne wieder
Kai P. (Alheim)
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
le matériel super, la livraison mauvaise avec DPD
Christiane Vandergeten (mamie Iscariote) (Gelbressée)
15/11/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Merci pour votre commentaire. Nous sommes contents que le produit correspondent à vos attentes et nous sommes navré du soucis de livraison avec DPD :-(
/Anaïs
Swietna
PAWEŁ D. (Warszawa)
25/10/2016
Rating: 5 of 5!
Super cruiser!
Tijs Peeters (Rijkevorsel)
29/04/2015
Rating: 5 of 5!
Super Bord, schnelle Lieferung.
Stefan Theele (Rheine)
26/02/2015
Rating: 5 of 5!
Super nöjd!!!
Anita Vujica (Helsingborg)
03/02/2015
Rating: 5 of 5!
Lauta on toiveiden mukainen
Vesa Gråsten (Helsinki)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Nopea palvelu, loistavasti todettu cruiseri
Heli Koivisto (Jämsä)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Lækkert board. Min søn på 7 år og storesøster på 9 år er vilde med det.
Marlene Boitang (Ringsted)
18/11/2014
Rating: 5 of 5!
Det selvlysende board er fuldstændig fantastisk, syntes min søn. Boardet er med i skole hver dag, fordi man kan jo kun blive bedre.
Anita Vallentin (Tølløse)
11/09/2014
Rating: 5 of 5!
supert :)
lisa jeppesen (horsens)
09/09/2014
Rating: 5 of 5!
Denna cruiser är jättebra! Rullar bra, Låter ingenting. Skulle inte göra tricks på den om jag var er.
Linus Åslund
12/07/2014
Rating: 5 of 5!
Bra service! snabb leverans :)
Ines Jakobsson (Trångsund)
04/11/2013
Rating: 5 of 5!
man kan sagtens putte grip tape på vis man vil og lave mønstre i det, men ellers rigtig godt board.
Eskild Brandsgård
05/06/2013
Rating: 5 of 5!
Barnebarn (14) fuldt ud tilfreds, men mener godt I kunne løsne skruerne lidt. Han har selv fikset det, så nu kører det perfekt ligesom jeres service.
Jan Edward Ditlevsen (Espergærde)
14/01/2013
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej Jan, dejligt at høre at han er glad for det. Det er ikke ualmindeligt at skruerne på boards lige skal løsnes eller strammes lidt, når man modtager sit board. De bliver leveret i en fabriksstandard og alt efter hvor blødt og fleksibel man kan lide sit board, skal man så selv finjustere det. Det er selvfølgelig en lille smule bøvlet, men er nok den bedste måde at opnå præcis den indstilling, man selv bedst kan lide.
ER MEGA FEDT I KLAR FORDI HJULENE ER FORSELIGE FARVER OG SOLBRILLERNE PASSER FRA 8-14 ÅR VIL ANDBEFALE AT MINIMUM 9 ÅR FORDI DET ER SVÆRT AT DREJE....
william bach askham
09/10/2012
Rating: 4 of 5!
as nice
oskar isgren (Sigtuna)
16/09/2012
Rating: 5 of 5!
perfekt bord
Sandro Sahic (Porsgrunn)
26/08/2012
Rating: 5 of 5!
Hey :) Jeg er glad for mit Stereo board. det er meget sejt. Der er bare en VIGTIG ting jeg vil sige til de unge som ikke er så tunge. den dag jeg fik mit board kunne jeg ikke dreje på det som ellers det Penny board min lillebror fik. det vi gjorde med dette problem var at fjerne de 2 nederste jern skiver på truksene. nu virker de helt fint uden problemer. ' HUSK HJÆLM man falder ofte på det lille board, og da dette er et meget hurgtigt board. :D
Ruben Sobiecki (Værløse)
13/08/2012
Rating: 3 of 5!