MENU
Back |

Root Air Black Complete Stunt scooter wheels 2-pack

EUR 65,95
Root Industries
Zoom
Please select diameter + colour 
Amazon
Camouflage
Paddlepop
Save for later
 pair

Description

With a weight of only 220 grammes per stunt scooter wheel (with bearings) - The Root stunt scooter wheels are among the lightest wheels ever to hit the market. Thanks to the use of high grade 6061 aluminium and a unique construction.

The Air wheels from Root are made with hollowcore technology. This is essentially air trapped in the core between two sturdy aluminium plates. This not only creates a light construction but also makes it very strong.

The PU formula that Root uses has rapidly become a favourite amongst many pro riders. It makes the stunt scooter wheel super fast and strong.

Specifications

Bearings and spacers:
Included
Wheel hub width:
24mm
Core design:
Solid
Wheel diameter:
110mm
Weight:
440g
Wheels per pack:
2
Core material:
Aluminium 6061
Wheel profile:
Round
Bearing precision:
Not specified
Bearing size:
608
Axle diameter:
8mm

Reviews

Yet again great products fast international delivery. Super service thanks again
mitchell alderson (leics)
22/08/2017
Rating: 5 of 5!
The wheels are great
Harry N. (Whitstable, Kent)
11/08/2017
Rating: 5 of 5!
The wheels are so fast and smooth and have lasted my son ages. The delivery was really fast and cheap. The colour of the wheels are amazing.
Antionette cornwell (Isle of Wight)
08/08/2017
Rating: 5 of 5!
fantastic and quick delivery
Joanne M. (Shiremoor)
22/05/2017
Rating: 5 of 5!
Fantastic wheels. I have one very happy son!
Emma Beanland (Eastrington)
29/03/2017
Rating: 5 of 5!
Awesome
Keeley Dye (Norwich)
22/02/2017
Rating: 5 of 5!
top
noah aartman (zevenhoven)
08/10/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvä laatu ja kaunis kiitos!!!!
Natalia Tervonen (Kajaani)
21/09/2017
Rating: 5 of 5!
Step heel veel. Goede wielen en heb er veel plezier van.
Berend V. (Arnhem)
17/09/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvät ja laadukkaat renkaat! suosittelen!
Mia d. (Kerava)
09/09/2017
Rating: 5 of 5!
Rullar bra o riktigt snygga !
Jan Björklund (Alingsås)
29/08/2017
Rating: 5 of 5!
Het is een heel goed product
mats hofstetter (Amersfoort)
14/08/2017
Rating: 5 of 5!
Hei folkens dere som har disse dekkene så har disse dekkene dei beste kule lageret som kan få med høy fart i! Både proffe anbefaler disse. men det er ikke smart å bremse med sparkesykkelen for da ødelegger du hjulene raskt. og det er jo ikke hjulene sin feil det er dei som bruker dem som er grunnen til at dei blir ødelagt. så tenk dere om 2 ganger før dere skriver at det er hjulene sitt problem.
Aleksander Kinserdal (Øvre Årdal)
12/08/2017
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Takk for en god og gjennomtenkt feedback. Du har helt rett. Mange av hjulene i høy kvalitet er ikke laget for å bremse hardt med. Du har helt rett ofte er det ikke hjulene som er problemet da mange av hjulene er laget i lett materiale for mindre vekt slik at du kan hoppe høyere o.l Igjen takk for god feedback.
//Tommy =)
Afgelopen maand (25-7)o.a.2 wielen besteld ,root air zwart,maar daar was tot mijn verbazing na 2 weken al 1 wiel stuk(achterwiel)er was 1 vierde deel van het wiel uitgebroken! Hoe dit mogelijk is weet ik niet maar ik vind dit wel heel snel,misschien moet ik 100mm nemen i.p.v. 110mm? Dus nu maar verder op de oude van 100mm.
j.j.a. kok (Uithoorn)
10/08/2017
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat ontzettend vervelend dat dit gebeurd is zeg!
Kan het zijn dat je hierover nog geen contact met ons opgenomen hebt? Dit kunnen we namelijk niet terug vinden in ons systeem.
We hopen dat je dit alsnog zult doen, zodat we dit voor je op kunnen lossen!

/Laura
Jätte bra hjul nu glider jag i skateparkerna
Ingela Olsson Vernberg (Helsingborg)
02/08/2017
Rating: 5 of 5!
Bei euch bestellt man gerne! Einfach Spitze.
Ingela Olsson Vernberg (Helsingborg)
02/08/2017
Rating: 5 of 5!
Sønnen er veldig fornøyd
June Britt Eriksen (Halden)
01/08/2017
Rating: 5 of 5!
De er sååå smukke, og kvaliteten er fin nok :) efter de er brugt 5-6 gange er de behalige at bruge ( selfølgelig ) og kassen er virkelig fin
June Britt Eriksen (Halden)
01/08/2017
Rating: 5 of 5!
rahansa arvoiset ovat! olen tyytyväinen
Otto Savolainen (Hanko)
25/07/2017
Rating: 5 of 5!
Schnelle Lieferung, optisch perfekt!
Manuel Meier (Rumlikon)
09/07/2017
Rating: 5 of 5!
jeg har ikke haft særlig god oplevelse hjulene gumiede på hjul er begyndt at flade af efter en månede
hans k. s.
08/07/2017
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Det lyder ikke så godt at gummiet allerede er ved at falde hjulene efter en måned. Du må meget gerne sende os nogle billeder af hjulene så vi kan kigge på det for dig. Vi står altid klar til at hjælpe hvis man er bange for at ens produkter er ved at gå i stykker pga. en produktionsfejl. Send gerne billederne til email@skatepro.dk, så kigger vi på det for dig :)
/Mads
Veldig fornøyd..!
Hans Jørgen Johnsen (Tjelta)
26/06/2017
Rating: 5 of 5!
Bon
Darrieux Gilles (plabennec)
23/06/2017
Rating: 5 of 5!
Sykt gode hjul! men blir fort slitt...
Kasper Elvenes (Tromsø)
17/06/2017
Rating: 3 of 5!
Die Rollen laufen sehr gut und sind sehr leicht
Andreas L. (Wilhelmshaven)
30/05/2017
Rating: 5 of 5!
De var det enda som funkade direkt och de sitter på plats.....men i övrigt..
Irén Lindblom (Härnösand)
29/05/2017
Rating: 3 of 5!
Sonen var väldigt nöjd. Snygga, bra hjul som levererades snabbt. :-)
Åsa K. (Huddinge)
29/05/2017
Rating: 5 of 5!
Tosi hyvät ja kevyet renkaat, mutta naarmuuntuvat helposti.
Päivi L. (Turku)
24/05/2017
Rating: 4 of 5!
Super fedt og behageligt hjul
Mikkel Hagemann (Kalundborg)
18/05/2017
Rating: 5 of 5!
Jeg hadde disse hjulene i 1 dag før de ble firkantet, jeg fikk høre det var bra hjul men jeg likte dem ikke.
Rita Andreassen (Bøn)
15/05/2017
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Hei Rita
Jeg er lei for å høre at hjulene har blitt firkantet etter en dag. Et hjul blir vanligvis firkantet om man låser hjulet med bremsen eller forsøke å slide med det. Dette forekommer uansett hvilke type kvalitet eller pris hjulene har. Likevel vil vi gjerne se nærmere på det for deg, så om du kunne sende oss en melding på email@skatepro.no med noen bilder, så kan vi se nærmere på det for deg :)
//Petter
syyyykt smoooth!
Even Strand (Skatval)
13/05/2017
Rating: 5 of 5!
sonen har nu använt dessa 3 veckor och de verkar hålla måttet. Funkar bra och är snygga
Peter L. (Västerås)
10/05/2017
Rating: 5 of 5!
Brae men blir fort dehubba
Henrik Pollestad (Kristiansand S)
08/05/2017
Rating: 4 of 5!
Mitt barnbarn är jätte nöjd med produkten, men han han har ju haft hjulen bara en vecka. Vi hoppas att dom håller länge.
Jirina Janzbach (Svanesund)
02/05/2017
Rating: 5 of 5!
Dåliga kullager,men sköna hjul
Marie Andersson (Sundsvall)
02/05/2017
Rating: 4 of 5!
Jättebra o stabil
Mariana Danielsson (Hammarstrand)
01/05/2017
Rating: 5 of 5!
Mine root gik i stykker efter 1 månede hvor jeg næsten ikke havde kørt. Lejerne er også gået i stykker og holder ikke såå godt men ellers flotte hjul og ret gode men går hurtigt i stykker
Marcus braun
01/05/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi er kede af at høre at dine hjul er gået i stykker efter kort tids brug. Hvis du sender os en beskrivelse af hvordan hjulene gik i stykker samt et par billeder af hjulene. Så skal vi gøre vores bedste for at finde en fornuftig løsning. /Frede
God hjul som spinner bra
Alexander Munck-Johansen (Drøbak)
25/04/2017
Rating: 5 of 5!
Kanon bra service = Jätte nöjd.
Roger Karlsson (Mariestad)
24/04/2017
Rating: 5 of 5!
Mein Sohn hat mich sieben angerufen vom SkillsPark. Diese neuen Rollen lösen sich bereits auf
Nadia Hitz (Tann)
12/04/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:   Danke für deine Bewertung. Es tut uns sehr leid, dass ihr schon einen Mangel feststellen musstet. Kontaktiere und doch bitte mit ein paar Fotos von den Rollen damit, wir uns das ganze mal anschauen können. Unsere Emailadresse ist: email@skatepro.ch

/Aneena
Første par gik i stykker men fik et nyt par af skatepro og de nye er ikke gået i stykker endu.
Miki J. L. (Rønne)
03/04/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi beklager meget at din første oplevelse med disse hjul ikke levede op til dine forventninger. Vi håber dog at de nye gør. Hvis der skulle blive andet er du meget velkommen til at kontakte os på Email@Skatepro.dk
/Frede
Super hjul. De ser rå ud og så kører de godt. En klar forbedring i forhold til de originale Shredder 2 hjul, som sønnen kørte med før.
Jan S. (Hillerød)
30/03/2017
Rating: 5 of 5!
Købte hjul til løbehjul og lejerne er færdige efter 1 uge.
Jens Rasmussen (Brovst)
23/03/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi beklager meget at hjulene ikke har levet op til dine forventninger. Lejernes levetid variere efter hvilken behandling de får. Hvis du sender nogle billeder af hjulene til os på Email@skatepro.dk så vil vi meget gerne se nærmere på hjulene og se om vi kan finde en løsning på problemet.
/Frede
hyvät on
Mikko Pitkäranta (Julkujärvi)
22/01/2017
Rating: 4 of 5!
super
Claus Lund Hansen (Svendborg)
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super service og venlig support, lavede reklamation vedr. Lejer i et sæt scooter hjul, sendte en lydfile med raslen der kom fra lejerne og samme dag sendte de et nyt sæt hjul og jeg returnerede de defekte dagen efter. Super og problemfri service, tak og Godt Nytår
Claus Eggertsen (Esbjerg)
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Sykt bra!
kristoffer Pettersen (Verdal)
10/08/2016
Rating: 5 of 5!
Køre godt
Lonni flex (Hedehusene)
26/07/2016
Rating: 5 of 5!
Elsker dem hjula og kulelagerene.
Inger marie gjøvaag (ås)
22/07/2016
Rating: 5 of 5!
Zijn super lekker en goed
Maryse Aantjes (almere)
23/06/2016
Rating: 5 of 5!