MENU
×
Back |

Tempish Scooter Pegs

EUR 11,95
Zoom
Please select colour 
Gold
Silver
Blue
Purple
Red
 pair
  Save for later

Description

Aluminium scooter pegs from Tempish Freestyle scooter accessories. They comes with a lightweight and ribbed design.

Note: Axle and locknut not included.

Specifications

Peg length:
6cm
Axle:
Not included
Axle diameter:
8mm
Pieces per pack:
2
Material:
Aluminium
Weight per peg:
31g
Weight:
62g

Reviews

Jag köpte dem för att ha till mitt Ethic Pandemonium deck men vet inte vilken hjulbult jag ska köpa. Kan man få ett tips?
Oskar selg
22/11/2017
Rating: 5 of 5!
Exakt som förväntat. På hemsidan för peggsen skulle det funnits rekomendationer för längre skruvar då jag helt missade det.
Stefan Svedin (KRAMFORS)
07/09/2017
Rating: 4 of 5!
Kalliita!!!!
Julius Partanen (Turenki)
31/05/2017
Rating: 5 of 5!
10 v pojan käyttöön, edullinen hinta laatu suhde. Toimii kuten pitääkin.
Mika P. (Kuopio)
15/03/2017
Rating: 4 of 5!
produkt dorał na czas,odpowiedni do zamówienia,stan bardzo dobry.
PIOTR MAJEWICZ (Szczecin)
16/01/2017
Rating: 5 of 5!
Pegi ok, jednak nie pasują do hulajnogi.
Marzena Szumska-Komarnicka (Lubin)
20/09/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Bardzo nam przykro z powodu niepasujących pegów. Prosimy pamiętać, że nie wszystkie pegi pasują do wszystkich hulajnóg. Zalecamy wybór pegów i widelca od tego samego producenta. Dla pewności lub w razie wątpliwości zachęcamy do kontaktowania się z naszą obsługą klienta w celu wybrania odpowiedniego produktu. Zawsze istnieje opcja zwrotu lub wymiany produktu w przeciągu 365 dni od dokonania zakupu. Prosimy o kontakt pod adresem mailowym email@skatepro.com.pl. Na pewno pomożemy rozwiązać problem. /Paulina
Tuote ok
Anu Nurmi (Kaarina)
01/09/2016
Rating: 4 of 5!
Saknade att det inte var med bultar då de inte passade med nuvarande pegs... Annars såg de bra ut men jag kan inte använda dem!
Thomas Moberg (Åkersberga)
24/05/2016
Rating: 3 of 5!
En god info til os ville være at man skal bruge længer skruer
Noah Funder-Eriksen (Grevinge)
03/05/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Mange tak for din feedback. Det er med til at gøre vores hjemmeside bedre :) Vi har tilføjet at møtrik + bolt ikke er inkluderet. Hvis du ikke har fundet en må du meget gerne kontakte os på email@skatepro.dk eller tlf.: 70 500 333. /Phillip
Het was een kadootje maar ik hoor dat ze goed bevallen!
Cheryl V. (Breda)
14/01/2016
Rating: 5 of 5!
Als leek zijnde is het zo goed als onmogelijk deze pegs te monteren. Je moet ook maar weten dat je nog tig onderdeeltjes nodig hebt om deze pegs daadwerkelijk te monteren. Nu weet ik dit! Toen ze uiteindelijk gemonteerd waren liep het achterwiel van de step volledig vast. Resultaat; step niet meer bruikbaar. Jammer. Wel wil ik nog even benoemen dat, ondanks het feit dat ik nooit meer Pegs bestel, de service en klantgerichtheid van de medewerkers ZEER goed is.
Sammie K. (Maastricht)
06/01/2016
Rating: 3 of 5!
Eigenlijk veel te lange pegs passen op voorvork maar wel op achterkant deck
Tim van Kleef (Nijmegen)
30/12/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Voor een eventuele volgende keer, de lengte van de pegs kun je bij de specificaties vinden :) dan kun je kijken of de de lengte van de pegs geschikt vind, voordat je de bestelling plaatst. Mochten ze verder niet gebruikt zijn, kun je ze naar ons terug sturen om ze om te ruilen.

/Laura