MENU
×
Back |

Odi Longneck XL Grips

EUR 14,95
EUR 19,95 SAVE EUR 5,00
Odi grips
Zoom
Please select colour 
Purple
Pink
 pair
  Save for later

Description

Extra long version of the super popular and comfortable Longneck ST grips.

The Longneck XL grips are a huge 9″ (230mm) long and feature a slimmer profile along with the option of cutting them down to whatever length suits you.


Notice: Plug ends don´t fit aluminium bars.

Specifications

Grip Length:
23cm
Material:
Rubber
Plugs:
Included
Flange:
Flanged
Hardness:
Medium

Reviews

Nice length, but would be better flangeless, thicker and a bit softer. Would recommend tilt grips over these.
William R. (Bishop Auckland)
12/05/2016
Rating: 3 of 5!
Ihana!
Ganna Dobrovolska (Vantaa)
19/10/2017
Rating: 5 of 5!
Grote lange grips. Ze hebben meer grip dan de gemiddelde handvatten met deze heb je perfecte controle over je stuur. Ze gaan ook veel langer me dan andere grips maar daar tegen over zijn ze wel harder dan andere merken. Ze zitten goed vast. Ik wil nooit meer iets anders.
Mickey Oosterling (Rotterdam)
02/10/2017
Rating: 5 of 5!
Sonen är jättenöjd!
angelica vinskär (Oskarshamn)
19/04/2017
Rating: 5 of 5!
Vielä hieman uutuuden kankeat, mutta kuulemma hyvät!!
Riikka Havia (Anjala)
25/01/2017
Rating: 5 of 5!
Mooie handvaten, passen perfect!
Finn Zandstra (Lelystad)
23/08/2016
Rating: 5 of 5!
Emma Tärnqvist (Fjugesta)
07/06/2016
Rating: 5 of 5!
lidt hårde men det giver jo også god levetid
Bertil Young Andersen (Risskov)
11/10/2015
Rating: 4 of 5!
Gode gripe som alle kan bruke! Har dem på en apexbar
Noah Morin Sølvberg (Stord)
16/08/2015
Rating: 5 of 5!
Fijne handvatten
Floris Groenouwe (Gorssel)
27/06/2015
Rating: 5 of 5!
Awesome!
Pär F. (Kovland)
13/01/2015
Rating: 5 of 5!
Mega Nice
Hanne Hansen (Holstebro)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Riktigt bra och snygga (KÖP DEM)
Tor B.
02/01/2015
Rating: 5 of 5!
mega fede,gode håndtag
Evalyne Nyokabi Mwarari (Varde)
01/12/2014
Rating: 5 of 5!
goed zit lekker in de hand
Robin Goes (Hooglanderveen)
05/11/2014
Rating: 5 of 5!
riktigt långa!
Hakan Manning (Göteborg)
23/10/2014
Rating: 5 of 5!
Mega gode. Ser super fede ud i pink
Rolf køhler kreutzer (Helsinge)
18/09/2014
Rating: 5 of 5!
Passer perfekt ;-) Rigtig god kvalitet
Tina Thorvil (Hedensted)
02/09/2014
Rating: 5 of 5!
Sykt harde
Thomas Herman Hoem (kristiansund)
28/08/2014
Rating: 2 of 5!
Grabben är väldigt nöjd och tycker dom är sköna.
Marica Aalto (Hörnefors)
19/08/2014
Rating: 5 of 5!
Bra
Linda Kjellbom (Djurhamn)
05/08/2014
Rating: 5 of 5!
de er sat på mit løbehjul og jeg elsker dem....
georg skibsted (Gram)
31/07/2014
Rating: 5 of 5!
bra
Anders Nilsson (Luleå)
17/07/2014
Rating: 4 of 5!
Ja, dom va´grymma!! sa´Emil
Eva Holgersson (Norrtälje)
16/07/2014
Rating: 5 of 5!
disse håndtakene gir utrolig bra grip på styre, men er veldigt vanskelig å få på et District ST-2 V2 Color Bar. og litt for lange så man burde kutte dem av litt. jeg måtte bruke såpe for å få dem på. siden dem var for smale til District ST-2 V2 Color Baret mitt. :)
august skarning (Øyslebø)
19/06/2014
Rating: 5 of 5!
goed product
Johannes Klinkenberg (Assendelft)
19/06/2014
Rating: 5 of 5!
Helnöjd!
Sonny Klang (Skövde)
17/06/2014
Rating: 5 of 5!
Mega gode grips er dejlige til at lave barspin med. Køb køb køb!!
Frederik Rhode
14/06/2014
Rating: 5 of 5!
Godt produkt. Knægten blev glad ;-)
henrik Sumborg (Fredericia)
11/06/2014
Rating: 5 of 5!
Sonen var jättenöjd, och lätta att kapa för önskad längd!
Jonas Karlsson (hönö)
05/06/2014
Rating: 5 of 5!
Jättebra grepp, och slitstarka.
Magnus Olsson (Bromölla)
17/05/2014
Rating: 5 of 5!
Kjempefornøyd. Godt grip på disse.
Frank Meyer (Rissa)
13/05/2014
Rating: 5 of 5!
Sonen blev jättenöjd!!!
Wenche Johansson (Rydaholm)
13/05/2014
Rating: 5 of 5!
Lekere hand vaaten maar naa een dag kapot op de district2014 5van de5
Wanda D. L. (Goedereede)
07/05/2014
Rating: 5 of 5!
Aluksi todella kovat mutta kun käyttää ne muuttuvat pehmeiksi (:
Anton von Alfthan
06/05/2014
Rating: 4 of 5!
perfekt,god og hurtig levering
Jan T. (Samsø)
06/05/2014
Rating: 5 of 5!
veldig gode. ingen ting å klage på :)
David Friestad (kleppe)
17/04/2014
Rating: 5 of 5!
Goede handvatten
Anne Poisseroux (Spiere- Helkijn)
16/04/2014
Rating: 5 of 5!
mega seje men hårde
Gustav Enstrøm (Vodskov)
03/04/2014
Rating: 3 of 5!
100 % nöjd !
Niclas Bondesson (Helsingborg)
26/03/2014
Rating: 5 of 5!
mega gode håndtager
ditte nielsen (Bedsted Thy)
25/03/2014
Rating: 5 of 5!
Dit zijn erg fijne handvatten maar gaan moeilijk over het stuur (bar).
Maarten Klompmaker (Koog aan de Zaan)
19/02/2014
Rating: 4 of 5!
mega fede og bliver hurgtigt bløde
tim romby
16/02/2014
Rating: 5 of 5!
Godt tilfreds.
Camilla Hjortnæs (Esbjerg V)
30/01/2014
Rating: 5 of 5!
Käns som små hårda handtag men mjukar upp sig ju fler gånger du använder dom, annars jätte bra grepp och riktigt sköna ! //Olle
Maria Törngren (Skogstorp)
20/01/2014
Rating: 4 of 5!
Super seje
majbritt hansen (Hjørring)
12/01/2014
Rating: 5 of 5!
Lucas tycker att de här handtagen är jättebra.
Roger Karlsson (Vara)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
Äger hälsar sonen , hårda i början men as bra
Christina Blomberg (Skärblacka)
14/12/2013
Rating: 4 of 5!
jeg fikk mine plugs i en aleminiumbar drittbra!!!
Mads ingebretsen
21/11/2013
Rating: 5 of 5!
Skulle ønske de var litt mjukere
Tor Andersen (Tromsø)
12/11/2013
Rating: 4 of 5!
Superbra om man har en bredare bar
Stefan Terelius (Älvsjö)
04/11/2013
Rating: 5 of 5!
skitdåliga hårda och fula
Brad Ackerman
27/10/2013
Rating: 1 of 5!
gode håndtag. Irriterende at bar ends de ikke passer til district alu bars så man bliver nødt til at skære i dem
emil balslev
27/10/2013
Rating: 4 of 5!
Køb dem vis du elsker barspin
Johnny Andreasen (Odder)
24/10/2013
Rating: 4 of 5!
Dom är jätte bra! Köp!
Felix bp
17/10/2013
Rating: 5 of 5!
När jag äntligen fått på mina handtag, det var inte lätt men pappa ordnade det, tur han är händig och har verktyg till det, så blev det toppenbra. Är helnöjd.
Artur Euström (Trelleborg)
10/10/2013
Rating: 5 of 5!
Udemærkede håndtag
Anja Dujardin (Skovlunde)
19/09/2013
Rating: 5 of 5!
ASS bra grep slits sakta!!!
victor mattsson (Sundsvall)
28/08/2013
Rating: 5 of 5!
Lite hårda i början men mjukar upp sig! /Filip
Nadja Nordsäter (Lilla Edet)
28/08/2013
Rating: 5 of 5!
De er smmoooottthh!! Har de i turkis
Jonas bakken (Ski)
06/08/2013
Rating: 5 of 5!
Handtagen är ganska bra förutom att de är hårda och slits ut lätt.
tony sandberg (Bålsta)
30/06/2013
Rating: 3 of 5!
Virkelig gode!!
jackie brun pedersen (Broby)
28/06/2013
Rating: 5 of 5!
Sköna med bra grepp
Christer Wistedt (Älvsjö)
24/06/2013
Rating: 5 of 5!
Meget tilfreds
Helle Skov Larsen
19/06/2013
Rating: 5 of 5!
Erittäin hyvät,pito on mainio -Jero
Pirjo Pesonen (Vantaa)
18/06/2013
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode har dem selv jeg anbefaler at man køber dem
Betina Mindedal (Esbjerg N)
06/06/2013
Rating: 5 of 5!
Tosi hyvät!
Anna Pelkonen
27/05/2013
Rating: 5 of 5!
Gode, men litt harde. Annbefalles å kutte de ned så de ikke er så lange
Bjørnar Sørumshaugen (brattrud)
23/05/2013
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej Bjørnar, man kan selvfølgelig kutte dem, så de passer til ens bar, men ideen med disse XL håndtak er præcist, at de skal være lidt længere, hvis man nu bedst kan lide det.
Sköna hälsar sonen
Susanna Löfgren (Västerhaninge)
18/05/2013
Rating: 5 of 5!
Elsker dem har lige fået dem vildt gode at lave barspin med men var lidt svære at få på mit Lucky crew løbehjul
Andreas Jensen (Aabybro)
08/05/2013
Rating: 4 of 5!
Gode nok
mikkel madsen (holstebro)
02/05/2013
Rating: 3 of 5!
dejlige til barspin køb dem jeg vil helt klart anbefale dem til en streeter :=-)
Stefan Petersen (Helsingør)
28/04/2013
Rating: 5 of 5!
køb den hvis du elsker bar spind mega fedt!!! :)
peter johansen (Otterup)
16/03/2013
Rating: 5 of 5!
Jätte bra. det äger att dem är så långa. jag valde färgen svart. Och om du vill ha på dem lätt så spruta in lite diskmedel i dem.
olof engvall (Viken)
04/02/2013
Rating: 5 of 5!
Hållbara men hårda, grymt bra att dom är så långa om man vill lära sig barspin och hålla långt in på styret!
Vicktor Olofsson (Luleå)
13/12/2012
Rating: 4 of 5!
vildt gode køb dem!!!!!
jalte larsen (Aabybro)
08/12/2012
Rating: 5 of 5!
jeg har dem og de er vildt gode! elsker at de er længere pga de er vildt gode til at lave barspin med!!!
Marcus Yderholm (Åbyhøj)
02/12/2012
Rating: 5 of 5!
bedste håndtag og passer perfekt til district al-2 bar!!!!!
isak schakow
26/11/2012
Rating: 5 of 5!
Bra grips!
Felix Roupe (Helsingborg)
21/11/2012
Rating: 5 of 5!
Sykt dige
Christian Thollefsen (Oppegård)
28/10/2012
Rating: 5 of 5!
Jeg liker at de er lengre, for det hjelper når du skal lære deg bar tricks, men det jeg ikke liker med disse, det er at de er litt tynnere enn de vanlige longnecks :P
Daniel Krüger Knudsen (Ålesund)
26/10/2012
Rating: 3 of 5!
riktigt nice på district skullaz bar
gustaf andersson (Norrköping)
16/08/2012
Rating: 5 of 5!
super sköna rekomendera dom starkt
Jacob Samuelsson (Jämjö)
01/08/2012
Rating: 5 of 5!
Super sköna handtag!! /Tim
Ulf Hägg
13/07/2012
Rating: 5 of 5!
HAR DEM OG GLAD...
Toke Lars Bjarke (København Ø)
06/06/2012
Rating: 5 of 5!
Handtagen funkar kanonbra!
Jenny Gustavsson (Kristianstad)
30/05/2012
Rating: 5 of 5!
kanon
William Johannsson (Helsingborg)
19/04/2012
Rating: 4 of 5!
de er meget gode
simon heidemann sørensen
05/04/2012
Rating: 4 of 5!
As bra har köpt dom till min sons Madd gear pro 2010!!!!
Anna Holm (Högsäter)
01/04/2012
Rating: 5 of 5!