×
MENU
Back |
Powerslide skates

Powerslide One Rutscherla Kids ice skates

EUR 16,95
EUR 19,95 SAVE EUR 3,00
 
(94)
Hot
Zoom
Size: 19-25
19-25
In stock

Please select

No, thank you
SFR Vision Skate Bag
Disco
Blue/pink
Black
Tropical
Add-on items
SFR Vision Skate Bag
SFR Vision Skate Bag
1 pcs
No, thank you
EUR 12,95
+ EUR 11,95
1 pair

Qty.

1 pair
2 pair
3 pair
4 pair
5 pair
6 pair
7 pair
8 pair
9 pair
10+

Qty.

1 pair
2 pair
3 pair
4 pair
5 pair
6 pair
7 pair
8 pair
9 pair
10+
  Save for later
From same brand
Description

Kid's ice skates for use with their own shoes or winter boots. Very easy to use and with this model you get an extra wide blade space for added stability. These children's ice skates are ideal for your child's first-time ice skating experience thanks to the stable twin-blade construction.

  • Twin blades for more balance
  • Adjustable bindings to fit different footprints
  • Anti-slipping surface for shoes
  • Blades of chrome steel
  • Size-adjustable gliders

Notice:

  • The buckle straps are a bit short, which can restrict the compatibility with larger shoes.
  • This model cannot be sharpened by Skatepro.
    The effect if attempted to sharpen will be minimal because both blades on one skate always have a 90 degrees contact with the ice, and since you are never in a different angle a sharper blade does not change grip.
Specifications
Boot/Shell type:
Adjustable size
Closure:
2x Buckles
Blade sharpening:
Not required
reviews  
 
(94)
Great product and very fast service.
Elfie Jarratt (Barnet)
04/01/2019
Rating: 5 of 5!
All was good shall be ordering again panicked a bit when I found out you was based in Denmark after I had paid but glad that happened otherwise I wouldn't have ordered shall be using you in future
louis s. (Gosport)
20/04/2018
Rating: 5 of 5!
My son can use is easily. he is still trying to use it for ice skating.
Rizki K. (Helsinki)
14/03/2018
Rating: 3 of 5!
nej,skridskorna gick ej att sätta på barnbarnets vinterkängor !!! de var för smala för helt vanliga vinterkängor !!! man kan ju inte ha vanliga sportskor för en vinteraktivitet !!!
Ingegerd Törnquist (Listerby)
16/02/2019
Rating: 1 of 5!
Jättenöjd med skridskorna och väldigt snabb leverans. Tack!
Maria Enmark (Enskede)
13/02/2019
Rating: 5 of 5!
Funkade bra 👍
Andres Gonzalez (Vega)
11/02/2019
Rating: 4 of 5!
Precis som många har skrivit så är banden alldeles för korta så man kan inte ha vinterkängor utan en betydligt nättare sko. Vi har en 8-åring med funktionsnedsättning så trots stl 32-40 så är hennes skor i stl 29 för stora för att få runt spännet. Är ändå nöjd med funktionen och att de finns även för större barn.
Malin Kristianson (Uppsala)
11/02/2019
Rating: 3 of 5!
Passade väldigt bra och bra leveranstid👍
Hanna Nygren (Färnäs)
07/02/2019
Rating: 5 of 5!
Superbra! Precis som i beskrivningen
Lenita Blom (Vendelsö)
06/02/2019
Rating: 5 of 5!
De er meget smalle i det, men super fine.
Carla Mortensen (Rønne)
06/02/2019
Rating: 4 of 5!
Rask levering, bra kvalitet. Veldig fornøyd med kjøpet og SkatePro :)
Kinga Juhos (Røyken)
06/02/2019
Rating: 5 of 5!
Virkelig ringe i forhold til str! Min datter bruger str 31/32 og selvom skøjterne hedder str 32-40, så er de alligevel til den meget lille side i forhold til bredden på skøjten og længden på stropperne. Jeg forstår virkelig ikke at der ikke er bedre produkter på markedet.
Ina Eliasen
04/02/2019
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej Ina.

Vi er kede af at høre om den ringe størrelse.
Den skulle selvfølgelig gerne passe lidt bedre end det du beskriver der.

Vi er altid åbne for en dialog om tingene, og vil gerne bytte eller refundere, skulle det være den bedste udvej.

Du må meget gerne kontake os på email@skatepro.dk eller tlf 70500333 hvis vi lige skal finde en god løsning sammen :)

Vh Nicki
Nemme at bruge, dog er skøjten lidt smal fortil så når remmen strammes løftes foden fra skøjten. Ellers giver de parrelelle skøjteklinger god støtte som hjælper en lille ny skøjteprinsesse med balancen :-) .
Rikke Steenbergen (København N)
30/01/2019
Rating: 4 of 5!
Fungerade inte alls. Remmarna var för korta och gick inte knäppa runt skaftet på barnstöveln. SkatePro hade fint bemötande vid kontakter och reklamation av produkten.
Anneli H. (Älgarås)
28/01/2019
Rating: 1 of 5!
Größe reicht bis max. Größe 27 danach steht der Schuh zuweit raus. Die vordere Spanner sind zu eng für Winterschuhe, selbst mit Halbschuhe sitzt der Schuh nicht auf dem Metall auf. Die hintere Spanner sollten noch etwas enger am Schuh anliegen können um ein herausschlupfen zu verhindern. Im großen und ganzen für die ersten geh bzw stehversuche auf dem Eis geeignet.
Iris B. (Lichtenstein)
28/01/2019
Rating: 3 of 5!
Lieferung sehr schnell. Produkt insgesamt sehr gut. 1 Stern Abzug da die Größe nicht ganz passt. Sollten bis Größe 32 passen aber da würde der Schuh deutlich überstehen.
M. Stur (Wilfersdorf)
26/01/2019
Rating: 4 of 5!
Mycket nöjd!
Jirina Maddock (Stockholm)
21/01/2019
Rating: 5 of 5!
Roligt att hitta något till min tvååring. Kollade i affärer utan att hitta så glad att de fanns att beställa. Vi har inte hunnit testa ännu men ser framemot det. Håller med några andra när det gäller storleken. Det är inte helt lätt att få in en vintersko och max längd är rätt kort. Men det går nog ändå. Snabb leverans
Eleonora Falk (Huddinge)
17/01/2019
Rating: 4 of 5!
Är helnöjd.
Irene Rindestam (Malmö)
16/01/2019
Rating: 5 of 5!
Var meget godt fornøyd, enkle å bruke. Bra leveringstid. Handler gjerne her igjen. Andre gang jeg handler her
Trond Olav Imset (Tiller)
16/01/2019
Rating: 5 of 5!
Perfekt
Maria Retteg (Zürich)
16/01/2019
Rating: 5 of 5!
TRÈS STABLE, IDÉAL POUR DONNER LA CONFIANCE AUX ENFANTS
Vincent Touati Jessica (La Celle-Saint-Cloud)
15/01/2019
Rating: 4 of 5!
Alles super gelaufen Bestellung,Lieferung,Schlittschuhe 👍
Drandofile Avdili (St. Gallen)
15/01/2019
Rating: 5 of 5!
Jeg reklamerte på produktet, og ny vare ble ettersendt umiddelbart! Meget rask og god håndtering av reklamasjon! Håper bare den nye varen har noe bedre kvalitet---!
Bjørn Ringstad (Moss)
14/01/2019
Rating: 5 of 5!
Enkla att justera i längdled och smidig av- och påtagning. Dock skulle den främre ”skoplattan” behöva vara lite bredare eftersom barns vinterkängor är för breda i sulan för att passa på ett perfekt sätt.
Mattias Olsson (Karlskoga)
14/01/2019
Rating: 4 of 5!
Meget korte remme, og ikke særlig gode at skøjte i.
Anette Pedersen (Rønne)
14/01/2019
Rating: 1 of 5!
Perfekta skridskor för att vår tvååring ska kunna vara med oss andra på isen och få en rolig upplevelse utan att ramla hela tiden. Hon har haft ett par pax-kängor i dessa, passar utmärkt!
Caroline Magnevall (Huskvarna)
14/01/2019
Rating: 5 of 5!
Superbra nybörjarskridsko. Vår dotter har storlek 22. Har just nu ett par vinterskor från Kavat som går i skridskon perfekt! Är jättenöjd! Så roligt att även de yngsta kan vara med och åka skridskor!
Elisabeth Dutina (Bromma)
07/01/2019
Rating: 5 of 5!
Ist noch nicht a gekommen.
Sascha Hersche (Sutz)
07/01/2019
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hallo Sascha,
Vielen Dank für deine Mail. Tut mir leid, dass sich die Lieferung durch GLS verzögert hat. Ich kann sehen, dass die Ware gestern eingetroffen ist. Sollte dies nicht der Fall sein, würde ich dich bitten das du uns nochmal kontaktierst. /Kathrin
Wurden noch nicht getestet aber super Preis / Leistung
Lambrigger Jean-Pierre (Unterbäch VS)
07/01/2019
Rating: 5 of 5!
Produits livrés en temps et en heure et super qualité... Merci
LESAUVAGE WILFRIED (Tourves)
07/01/2019
Rating: 4 of 5!
Väldigt smal I framkant så skon vilar inte på metallen och tån är högre än hälen. Dottern har stl 22 och skridskon är redan på längsta för att få i hennes vinterskor fast de ska passa till stl 25. Vi har inte hunnit åka ännu, men fast dessa "brister" så ser vi fram emot att testa!
Ymke d. J. (Täby)
06/01/2019
Rating: 3 of 5!
Skridskon är för smal för att få i ett par normala vinterskor i strl 20 vilket känns konstigt då de ska passa för strl 19-25. Snabb leverans.
Niklas Eklund (Solna)
05/01/2019
Rating: 2 of 5!
Lite korta i remmarna, så de gick upp då och då. Vår fem-åring har storlek 29 i skor, och det gick precis att knäppa på vinterskorna. Ger bra balans, och han kunde ta sig fram själv på skridskorna. Kunde åka tillräckligt bra efter 15 min att han började trixa, med att försöka hoppa och "spring-åka med dem". I efterhand hade jag kanske köpt ett par barnskridskor med endast en skena, för att ge honom lite utmaning. Men det är svrt att säga, kan hända att det skulle vara för svårt med en skena att lära sig åka första gången. Skridskorn var bra, men remmarna är för korta, så han kommer inte kunna använda dem nästa säsong.
lina lu (Solna)
04/01/2019
Rating: 3 of 5!
Rigtig fint til str 32-37? Men oplevede at min søn som bruger str 38 ikke kunne bruge dem da remmene var for korte på anklen- da man også skal have støvler på.
Camilla Sørensen (Greve)
04/01/2019
Rating: 4 of 5!
4 åring har prøvd de for første gang og syns det var gøy!
Arne ( Holberg ) Wiig (Rolvsøy)
04/01/2019
Rating: 5 of 5!
Väldigt bra skridsko för treåring. Lätt att hålla balans och kunna vara med de äldre barnen i leken.
Karin e. (Varberg)
04/01/2019
Rating: 5 of 5!
Zitten goed, ook met maat 25
Lisette wijmenga (Amsterdam)
03/01/2019
Rating: 5 of 5!
Un peu étroit à l'extrémité du pied lorsqu'on les met avec des chaussures de neige. Mais ces patins semblent être un bon ustensile pour débuter sur la glace.
camarasa laurent (Grenoble)
03/01/2019
Rating: 4 of 5!
Nöjd med varan och snabb leverans.
Annelill Engström (Örebro)
03/01/2019
Rating: 5 of 5!
Den som gjort denna produkt har inte överhuvudtaget tänkt att en vintersko ska få plats. Jag såg framemot att min fysiskt handikappade son äntligen skulle kunna åka lite skridsko. Hans vintersko gick inte i alls (stl 35). Dottern har en väldigt smal fot och vintersko i stl 33. Inte heller denna går i så att skon vilar på underlaget, utan i så fall får jag pressa in den med våld så att utsidan av skon vilar på remmarna. Jag fick dock god service vid återköp och reklamation.
Helene Ekman (Genarp)
03/01/2019
Rating: 1 of 5!
Allt fungerade perfekt och väldigt snabbt, trots juletid!
Gunilla Grube (Stockholm)
03/01/2019
Rating: 5 of 5!
Super produit, super service
Daire Shaw (Scherwiller)
03/01/2019
Rating: 5 of 5!
Mycket bra. Perfekt att bara sätta fast på barnens skor. Och bra med två skenor för lättare balans. Supernöjd!
Sara Johansson (Strömsund)
03/01/2019
Rating: 5 of 5!
Väldigt nöjd med varan och snabb leverans.
Nina W. (Bromma)
03/01/2019
Rating: 5 of 5!
Fungerade smidigt att beställa och skridskorna var jättebra Riktigt lågt pris höjer upplevelsen ytterligare
Connie Bertilsson (Malmö)
03/01/2019
Rating: 5 of 5!
Skridskorna funkade som förväntat, men det var synd att de inte var slipade vid leverans.
David Aspenberg (Linköping)
02/01/2019
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Det är tyvärr inte möjligt att slipa denna typ av skridskor med 2st skenor. Om du har några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss på email@skatepro.se eller 0770-171070.
/Niklas
Mycket bra
Irmeli Thalen (Hammarstrand)
02/01/2019
Rating: 5 of 5!
Jättebra skridsko och att barnen kan hålla balansen. Supernöjda👌👌
Therese Höglund (Vinninga)
02/01/2019
Rating: 5 of 5!
Bra och snabb leverans!
Anna Mazza (Sundsvall)
02/01/2019
Rating: 5 of 5!
Vet inte om det går att justera men Skon på mitt barnbarn liksom hänger i luften. Skon är för bred för skridskon. Lite synd. Han har inte breda fötter. Annars var er service bra och snabb var leveransen.
Päivi Warreby (Torshälla)
02/01/2019
Rating: 3 of 5!
Rekommenderar inte denna produkt. Vi var tvungna att justera bak i hälen på skridskon då hälen var tiltad bakåt vilket gjorde att skon som man monterar på skenan inte får något stöd. Det andra som inte var bra var att själva skon var för smal så skon som vi ville montera på (en normalstor sko) inte fick plats. Det blev en glipa mellan skon och botten. Detta justerade vi genom att lägga i en träbit i botten. En annan nackdel är att det inte finns någon slipyta på skenorna vilket gör att man bara hasar runt och inte kan glida på isen. Detta är förståss likadant på alla sådana här skridskor. Utöver detta så tyckte våran 13 månaders att det var roligt att åka på isen.
Caroline R. (Örebro)
02/01/2019
Rating: 1 of 5!
Perfekta skridskor för en liten nybörjare! Snabb leverans!
Malin Sund (Bromma)
02/01/2019
Rating: 5 of 5!
Fin och uppskattad julklapp till lilla syskonbarnet! Rejäla spännen och passande bredd och längd på skären.
Viktoria Kangas (Kiruna)
02/01/2019
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans och jättebra skidskor till småbarn!
Karin persson (Älvkarleby)
02/01/2019
Rating: 5 of 5!
Funkade bra för lilltjejen (18 månader) att vara med på isen med de här skridskorna
Adam T. (Sandviken)
02/01/2019
Rating: 4 of 5!
Quick delivery but the product is not as expected. It’s hard for using since the front part is too narrow so the child’s foot is standing wrong.
Husein Velic (Sollentuna)
02/01/2019
Rating: 2 of 5!
Snabb leverans och rejäla grejor
Carina T. (Sundsvall)
02/01/2019
Rating: 5 of 5!
Dom är mycket bra och smidiga. Jag kan rekommendera dem.
Maria Lind (Brunflo)
02/01/2019
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans. Nöjd, lilltjejen(13 månader) tyckte det var roligt att få vara med och åka skridskor. Enda som är minus var själva passform för hennes skor, men har man andra skor så blir det nog bra. Passform är att hennes skor går inte helt ner i den smala framdelen. Men hon tyckte ändå det var kul att få glida lite på isen med storebror.
Julia D. (Solna)
02/01/2019
Rating: 4 of 5!
Mycket nöjd med mitt köp 🙂
Hanna Alfonsson Bystrand (Töcksfors)
02/01/2019
Rating: 5 of 5!
Snabb och bra leverans. Har rekommenderat vidare
Charlotte Löfgren (Bankeryd)
02/01/2019
Rating: 5 of 5!
Supergulliga och praktiska!
M. Bergman (Domsjö)
02/01/2019
Rating: 4 of 5!
Tyvärr förkorta i remmarna o hoppas ortopeden har en lösning på detta inför vintern
Elisabeth lindström (Karlstad)
03/05/2018
Rating: 3 of 5!
Oikein mainiot meidän käyttötarkoitukseen muuten, mutta remmit saisi olla vähän pidemmät. Nilkkaremmi ylettyy kiinni juuri ja juuri.
Johanna K. (Akaa)
28/03/2018
Rating: 4 of 5!
Takaremmi ei yltä millään minkään kengän ympäri.
Riikka T. (Hämeenlinna)
27/03/2018
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Solkiremmit ovat tosiaan melko lyhyet, ja se voi harmi kyllä rajoittaa yhteensopivuutta isojen/topattujen kenkien kanssa - tieto on myös mainittu tuotetekstissä :) Mutta jos luistimet ovat edelleen käyttämättömät, voit aina halutessasi palauttaa ne ilmaiseksi palautusohjeitamme noudattamalla: https://www.skatepro.fi/return /Eija
Bei unserer Tochter halten die Spanner nicht richtig. Sie öffnen sich langsam von allein nach etwa 30Min.. Nach einem halben Tag Eislaufen sieht man dem Produkt schon sehr deutliche Gebrauchsspuren an. Eislaufen ist damit auch kaum möglich, eher ein ungestümes stolpern und springen inkl. Tobsuchtsanfälle der Tochter, weil es mit richtigen Schuhen offensichtlich besser läuft. Man kann die Kinder ebenso mit glatten Schuhen auf´s Eis schicken. Was gut geht, ist die Kinder an einem Seil hinterher über den Teich ziehen, dafür kann man aber auch einen Schlitten nehmen.
Martin, Trommler (Olbernhau)
16/03/2018
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Hallo Martin,

vielen Dank für dein Feedback bzgl. der Powerslide One Rutscherla Kinderschlittschuhe. Es tut mir leid, dass sich das Schlittschuhfahren in diesem Fall als so beschwerlich heraustellt. Diese Kinderschlittschuhe sind für unsere aller kleinsten Schlittschuhläufer gedacht und je nach Talent ist das Niveau schnell überschritten. Bereits ab Schuhgröße 25 bieten wir Schlittschuhe an, bei denen die Kufen geschliffen werden können, sodass ein kontrollierbares Laufen möglich ist. Vielleicht ist das die passende Lösung für deine Tochter.
Für das Schlittschuhfahren auf dem Teich, bzw. auf unbehandeltem Eis machen Schlittschuhe mehr Sinn. Die Rutscherla können nicht geschliffen werden, daher gleiten sie am besten auf behandeltem Eis. Auf "wildem Eis" bekommen Kufen in der Regel schneller Gebrauchsspuren. Geschliffene Schlittschuhe muss man eher wieder schleifen, wenn man am liebsten draußen unterwegs ist.
Gerne schaue ich mir Bilder von euren Rutscherla an, um gemeinsam mit euch eine Lösung zu finden, sodass die Tochter schnell wieder aufs Eis kann.

Mit freundlichen Grüßen,
Jelte
Ma fille est différente et elle ne peux utiliser des patins ordinaire. Super elle prend plaisir et elle aime enfin le patinage.
Christophe Mermoud (Muraz (Sierre))
15/03/2018
Rating: 5 of 5!
👍👍👍
Emma J. (Staffanstorp)
08/03/2018
Rating: 5 of 5!
Mycket bra produkt. Vår 2,5 åring tycker det är jätteskoj. Enda minuset är att framdelen (vid banden) är väldigt smal så undersidan av skon får ju tryckas ned mot remmen vilket kanske inte är ultimat. Men det förtar ju inte nöjet för den lilla:)
P. Edström (Åby)
06/03/2018
Rating: 4 of 5!
fin,men rem lidt for kort
Eiler Poulsen (Skive)
27/02/2018
Rating: 5 of 5!
En tiedä kun en löydä niihin sopivia kenkiä. Kärki on kapea ja takaremmiä on vaikea saada kiinni nilkan kohdalta. Voi olla että joudun palauttamaan , jollei pian löydy kenkiä.
Inkeri Tiitinen (Harjavalta)
21/02/2018
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Luistimien kiinnitysihnat ovat tosiaan melko lyhyet, joten esimerkiksi malliltaan isot kengät voivat rajoittaa yhteensopivuutta - tieto on myös mainittu tuotetekstissä :) Ja toki, jos luistimet ovat edelleen käyttämättömät, voit halutessasi palauttaa ne ilmaiseksi ohjeitamme noudattamalla: https://www.skatepro.fi/return / Eija
Olin tyytyväinen ja niin oli lapsikin :) Hyvin sopii talvikenkien kanssa.
Jenna H. (Lohja)
20/02/2018
Rating: 5 of 5!
Beställde dessa till min son som har CP, men jag är inte nöjd då banden är för korta, då vi bor i Norrbotten där det är jättekallt på vintern. Då han måste ha vinterskor på sig, blir de för smala framtill och banden når inte över, inte ens i den större storleken.
E. Olofsson (Luleå)
20/02/2018
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Tack för att du tog dig tid att skriva till oss!
Vad tråkigt att höra att skridskorna inte fungerar på de skor som din son har. Tyvärr är dessa lite korta i remmarna.

Om du har några funderingar eller frågor angånde dessa skridskor eller andra frågor är du välkommen att kontakta oss på email@skatepro.se
De är smala för vinterskorna. Har de största str 32-40. Men för små för de som str 38. Spännerna som man sätter fast skridskorna på skorna/stöveln är för korta. Finns det något sätt man kan förlänga dem med.
Ann-christin Björsberg (Uppsala)
19/02/2018
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Tack för din recension!
Jag beklagar att skridskorna inte passar och att remmen är för kort. Desvärre finns det ingen förlängning till dessa skridskor. Tyvärr passar inte denna skridsko till alla vinterskor.

Du är välkommen att kontakta oss på email@skatepro.se om du har några frågor angående dessa skridskor eller om du har andra frågor.

Perfekt för vår 21 månaders med stl 22 som tog sina första skär andra gången de var på. Minus för aningen trångt i hälpartiet annars rekommenderas!
Frida B. (Bromma)
19/02/2018
Rating: 5 of 5!
Helt perfekta och smidiga att sätta direkt på skorna!
Angelica Å. (Karlskoga)
15/02/2018
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans och skridskorna fick mycket väl godkänd.
Magdalena Sundman (Yttermark)
15/02/2018
Rating: 5 of 5!
Jätte nöjd! Super snabb frakt och en toppen produkt för de mindre så de tycker de är kul att åka! Som sonen själv sa ”mina skridskor är mkt bättre än hennes” (hennes va med en skena vilket gjorde att de va svårare att åka)
Emelie l. (Gnosjö)
14/02/2018
Rating: 5 of 5!
Altfor smale tåstropper. Såvidt man får presset ned et par vanlige vintersko som er godt innenfor størrelsen som står på skøytene. Siden stroppene er så smale og stive får man ikke foten like over platen men presset ut til siden. Funker sikkert fint hvis man har veldig små/smale sko, men til normale vintersko er modellen dessverre altfor smal foran.
Sivert E. (Oslo)
12/02/2018
Rating: 3 of 5!
Toimitus oli nopeaa ja Luistimet on todella hyvät ja toimivat hyvin
Anne Katajamäki (Savonlinna)
08/02/2018
Rating: 5 of 5!
Små i størrelsen synes jeg. Passer ikke til vintersko med borrelås på toppen for da får jeg ikke på skøytene. Gikk i stykker etter 10 min bruk. Da falt de sammen og vi måtte avslutte. Vi måtte finne nye skruer til skøytene... Ikke noe greit. Ikke helt fornøyd nei...
camilla jacobsen (Grimstad)
06/02/2018
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej!

Tack för din kommentar på sköytene!

Vi har haft kontakt på e-mail och försökt finna en lösning, men vi är glada för att du har funnit en lösning för vi fick det att veta.

Vi hoppas att ni kommer få det fint med sköyterne nu när ni har dem och de är fixade.

Ha en fin dag!

MVH
Martina
Skatepro
Super
R. slivo (Stockholm)
05/02/2018
Rating: 5 of 5!
Toimitus oli nopea ja luistimet toimii niinkuin pitää. Soljet voisivat ehkä olla napakammat, mutta pysyivät lapsella kyllä hyvin jalassa.
Katri Aarnio-Hänninen (Helsinki)
05/02/2018
Rating: 4 of 5!
Świetne łyżwy :-)
Kinga Gembarzewska (Kraków)
05/02/2018
Rating: 5 of 5!
Hyvä tuote
Tuija Nousiainen (Uukuniemi)
29/01/2018
Rating: 4 of 5!
Kanonbra! Vår nyblivna tvååring har länge velat åka skridskor då storasyster tränar konståkning och storebror åker skridskor, klockrent att sätta utanpå befintliga skor.
Katarina H. (Bergeforsen)
25/01/2018
Rating: 5 of 5!
Brukt første gang på treåring sist søndag. Åpenbart den rette typen å starte med. Grei å stille inn størrelse på, og lett å ta på utestøvler. Alt i alt fornøyd!
Kari E. Høyer (Drammen)
23/01/2018
Rating: 4 of 5!
Pikkulapsen ekoiksi harjoitteluluistimiksi sopivat. Helppo laittaa jalkaan ja ottaa pois.
Tiina Arola (Akaa)
23/01/2018
Rating: 4 of 5!
Nopea toimitus ja hyvät luistimet.
Niko Örling (Vantaa)
23/01/2018
Rating: 5 of 5!
Super bra skridskor! Vi köpte storlek 25-32 till vår 2,5 åring så att de räcker lite längre. Skriskor har tillräckligt långa spännen och sitter bra på skorna. De är mycket stabila så vår lillen känner sig ganska tryggt på isen.
Anna S. (Solna)
12/01/2018
Rating: 5 of 5!
Super facile à installé !
Christian Bron (Biel/Bienne)
10/01/2018
Rating: 5 of 5!
Schuhe wurden noch nicht getestet. Ist aber günstiger Preis. Unkomplizierter Verkauf und schnelle Lieferung.
Gabi Zingerle-Saurwein (INNSBRUCK)
09/01/2018
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd med nybegynnerskøytene vi kjøpte til vår datter. Hun har nettopp blitt 3 år og dette var perfekt for å prøve seg litt på isen og bli litt tryggere. Veldig rask forsendelse og topp produkt.
Stein Tore Fredriksen (Nodeland)
08/01/2018
Rating: 5 of 5!