MENU
Back |

SFR Eclipse Light Up White Adjustable Ice skates

EUR 69,95
SFR Skates
Zoom
Please select colour + shoe size 
SFR Vision Skate Bag
SFR Vision Skate Bag
EUR 12,951 pcs
EUR 11,95
Ice Skate sharpening
Ice Skate sharpening
EUR 6,951 pcs
EUR 5,95
Tempish Hockey Soft Skate Guards
Tempish Hockey Soft Skate Guards
1 pair
EUR 5,95
Save for later
 pair

Description

These children's figure ice skates from SFR adjust through 4 full sizes giving them a long lifespan. The two-piece adjustable hard-boot offers great support while comfort is assured with the soft padded liner. Pre-sharpened high-polished carbon steel blade.

The SFR Eclipse Light Up kid's ice skates are size-adjustable and come in two great colors. Not only that, but the heels light up with movement!

Specifications

Boot/Shell type:
Hard, Adjustable size
Boot material:
Plastic
Closure:
Lacing, Buckle, Velcro
Cuff:
Stable
Blade material:
Carbon steel
Toepick:
Yes

Reviews

fine de
Helle Christensen (Sande V)
10/10/2017
Rating: 5 of 5!
Todo ok
Olga Sánchez Pelayo (Granada)
14/03/2017
Rating: 5 of 5!
Absolute Kaufempfehlung... ware war in 48 h da. Super Service. Vielen Dank.
Heiko Geitmann (hamburg)
27/02/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvät luistimet ja valotkin vilkkuvat hyvin. Miinusta siitä, ettei tullut käyttöohjeita miten suurennetaan. Myös hankala hahmottaa kumpi luistin on kumpaan jalkaan.
Nora L. (Helsinki)
23/01/2017
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Asiakaspalvelumme auttaa mielellään ongelmatilanteissa sekä mieltä askarruttavissa kysymyksissä, ja jos olet epävarma esimerkiksi siitä, kuinka luistimien kokoa säädetään, meihin voi aina ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen email@skatepro.fi :) On kuitenkin todella kiva kuulla, että olet muutoin tyytyväinen tyytyväinen luistimiin! /Eija
Meine Tochter ist begeistert von den Schuhen. Besonders die Blinkfunktion hat sie beeindruckt. Leider gibt es in der Mitte der Fußfläche eine Überlappung des Stoffes des Innenschuhs, der beim Eislaufen drückt. Schade.
Mag. Sandra Maren Grubinger (Obertrum am See)
19/01/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Falls du denkst, dass dies ein Materialfehler ist dann wende dich bitte an unseren Kundenservice email@skatepro.at damit wir uns deinen Fall anschauen können.

/Aneena
Unsere Tochter ist begeistert und wir sehr zufrieden. Schön weiches Innenfutter und angenehm zu tragen. Super schnelle Lieferung. Perfekt.
Nadja P. (Felsberg)
13/01/2017
Rating: 5 of 5!
Wir finden Ihren Service sehr gut und waren rundum zufrieden. Besten Dank! Die Portokosten waren überraschend hoch.
Hans Peter Brägger (Basel)
11/01/2017
Rating: 5 of 5!
Fine skøyter, enkle i bruk.
Torunn Evenstuen (Kapp)
09/01/2017
Rating: 5 of 5!
sehr zufrieden.war eine gute erfahrung.danke
ewald nemeth (übelbach)
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
Tosi hyvät luistimet joten tilaukseen olemme tyytyväisiä.
Merja Kärkkäinen (Pyhäsalmi)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Perfekt att det gick att ändra till större storlek, då passar de säkert i flera år och min dotter-dotter blev jätteglad..
Tommy Karlsson (Enköping)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Alt var i orden - let bestilling - hurtig levering
Lis Brock
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Tuote oli just sellainen, mitä luvattiin...valmiiksi teroitettukin. Itselläni on 39 jalka ja luistimen pitäisi mahtua vielä sen kokoluokan jalkaan. Vaan ei mahtunut. Tyttärelle luistimet hankittiinkin ja Hänen 36 jalkaan ne menivät hyvin. Vilkkuvat valot kantapäissä kiva lisä ja tuo lapsen luistelemaan opetteluun vielä extra potkua. Toimitus oli nopea...nopeampi, kuin suomen sisäinen Postin pakettien liikennöinti. Suosittelen !!
Satu A. (Kalajoki)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
Vi er rigtigt tilfredse med skøjterne og levering af disse.
Mette W. S. Berg (Frederiksberg)
21/09/2016
Rating: 5 of 5!
Plasten klemte for hardt over vrista. Jeg måtte returnere skøytene.
Arne Aarland (Kongsberg)
09/02/2016
Rating: 2 of 5!
Génial
Rondeau pascale (Château du loir)
09/02/2016
Rating: 5 of 5!
Strålende fornøyd med disse skøytene, hva angår både komfort & utseende :)
Yvonne T. Eide (Fjell)
02/02/2016
Rating: 5 of 5!
Kjempefine skøyter!
Katharina H. P. (Oslo)
02/02/2016
Rating: 5 of 5!
Very good. My daughter love them. High quality of materials and very fashionable.
D. Sorin (Warszawa)
14/01/2016
Rating: 5 of 5!
Super gode.
Rikke Pedersen (Horsens)
09/01/2016
Rating: 5 of 5!
En lille 6 årig pige blev jublende glad juleaften for disse skøjter, de er bare så fine og gode. Jeg bestilte en slibning i forbindelse med købet efter jeres anbefaling, det har vist sig at være en god ide. En super opdatering fra jer undervejs fra jeg bestilte skøjterne. Jeg handler gerne her igen.
Benedicte Bitsch
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Suuuupre skøyter! Kunne ikke gjort et bedre valg.
Marianne Evensen (Tønsberg)
02/01/2016
Rating: 5 of 5!
Lever op til beskrivelsen.
Mette Lysdal heinze (Silkeborg)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Købte denne skøjte til min datter .. Er meget meget tilfreds .. Et stort hit hos hende, at de lyser op ..
Lena Patterson
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Fungerar utmärkt och ser bra ut med blinkande ljus i bakkappan. Tösen som önskat dessa mycket nöjd.
Per-Åke Johansson (Nödinge)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Takk for fine skøyter!!!
Anna Gr (Solbergelva)
27/12/2015
Rating: 5 of 5!