MENU
×

Supreme Cantop Figure Skate Mens

EUR 49,95
Zoom
Please select shoe size 

Description

  • Stainless steel runner
  • Syntetic Leatherboot
  • TÜV approved

Specifications

Boot material:
PU leather
Closure:
Lacing
Blade material:
Stainless steel
Blade sharpening:
Factory sharpened
Toepick:
Yes
Replaceable blade:
No

Reviews

Super Schuh für Alle die Eislaufen lernen möchte, kann ich nur weiterempfehlen
C. Sonja (Vösendorf)
08/02/2016
Rating: 5 of 5!
ich bin bereits dreimal mit dem Schuh gelaufen und bin sehr zufrieden. Er eine recht gute Passform. Der einzige Abstrich den ich mache ist die Schuhzunge. Sie drückt gelegentlich, wenn man sie nicht an die richtige Stelle legt. Hat man die richtige Stelle gefunden geht es.
Jürgen K. (Halle)
08/01/2016
Rating: 4 of 5!
J'ai récemment acheté ces patins pour mon fils et il en est très content. Bon rapport qualité/prix. Livraison rapide.
Z. Agata (Nantes)
19/11/2015
Rating: 4 of 5!
Bra pris, snabb leverans och framför allt lycklig man.
Danuta Martuszewska (Malmö)
03/02/2015
Rating: 5 of 5!
Var til en gave, men så meget fornuftig ud.
T. Jensen (Sandved)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
god
Mortan Thomsen (København NV)
04/11/2014
Rating: 5 of 5!
Kjøpte herreskøyter til meg selv fordi jeg ikke passet de billige dameskøytene som sportsbutikkene rundt her selger. Jeg er bred over risten, så siden jeg ikke kunne prøve satset jeg på en størrelse større enn jeg pleier, så fikk jeg en god ullsåle i. Jeg skulle bare ha skøyter så jeg skulle stå sammen med barna mine. Bedre å være med på leken enn og stå og fryse! Fornøyd med skøytene, grei støtte og moro å stå på skøyter igjen.
Eli Hågan (Torp)
27/02/2014
Rating: 4 of 5!
Sonen var överlycklig! Har länge letat efter likadana i Sverige som vi har råd med. En stor tack från invandrare från Ryssland!
Maja Anokhina (Tumba)
14/02/2014
Rating: 5 of 5!
Disse er jo i utgangspunktet ikke noen kvalitetsskøyter, ved tanke på den lille prisen. Disse var de eneste kunstløpskøytene jeg fant i min størrelse, så jeg kjøpte de. Men det er ting jeg er misfornøyd med. Når jeg bremser på isen, uansett om det er den elegante "the fly" bremsemåten, eller "hockeybremsemåten", kommet det en HØY SKJÆRENDE PIPELYD. Hver gang jeg bremser, får alle i skøytesalen vondt i ørene. Ingen av trenerne har en gang hørt en sånn lyd av skøyter før. Og en ting til, det er ikke noe støtte på anklene. Dette gjør at det er utrolig vanskelig å velge å stå på verken ytterskjær eller innerskjær. Ankelen knekker bare ned. Skøytene funker å stå på, men jeg vil ikke anbefale de.
Tore Eide Bordal (Paradis)
03/02/2014
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er virkelig ærgerligt at du oplever en høj pipelyd fra dine skøjter! Supreme Cantop er en nybegynder skøjte og problemet kan måske opstå af at du er over det niveau og har brug for en is skøjte som egner sig til mere erfarne løber. Vi fører basic kunstskøjter som egner sig til fritidsbrug, hvis skøjterne skal bruges til mere avanceret skøjteløb anbefaler vi at tage kontakt med en special forretning.
/Sara
En prisvärd och snygg skridsko. Snabb leveranstid.
Ann-Christine Sjölund (Kalmar)
21/01/2014
Rating: 4 of 5!
(Y)
tanja rapatti (Lahela)
10/01/2014
Rating: 4 of 5!
zeer tevreden als ik thuis kwam ston het pakje al klaar
Roelandts Johnny (sleidinge)
02/04/2013
Rating: 5 of 5!
Passer bra og er veldig komfortable!
Bjørn-Ingar Kristiansen (Hakadal)
01/03/2013
Rating: 5 of 5!
Fine skøjter.
Marianne steen larsen
26/02/2013
Rating: 5 of 5!
Dialog kort og klar, varen i orden. Fornuftig pris Logistikken fungerer. Jeg køber gerne igen. Mvh Charlotte
Charlotte Pletcher-Frankild (Birkerød)
05/02/2013
Rating: 5 of 5!
I recommend these shoes. We bought them for my husband and he really is comfortable with them.
Parvaneh Ebrahimi (Frederiksberg C)
29/01/2013
Rating: 5 of 5!
Bra pris bra kvalité
Elena Kladova
15/01/2013
Rating: 4 of 5!
Prisvärda pojkskridskor!
Evelina Ekman
20/01/2012
Rating: 4 of 5!