×
MENU
Roces

Roces Paradise White Figure Skates

EUR 49,95
 
(128)
Hot
Zoom
Shoe size: 40
40
In stock

Please select

No, thank you
Tempish Figure Soft Guards
Black (+ 5,95)
Pink (+ 5,95)
White (+ 5,95)
Roces Blade Cover
Black (+ 5,95)
White (+ 5,95)
Grey (+ 5,95)

Please select

No, thank you
Ice Skate sharpening
Yes, please

Please select

No, thank you
Tempish Laces 230cm
230cm - Orange
230cm - Neon
230cm - Green
Add-on items
Ice Skate sharpening
Ice Skate sharpening
1 pcs
No, thank you
+ EUR 5,95
Tempish Laces 230cm
Tempish Laces 230cm
1 pair
No, thank you
EUR 4,95
+ EUR 3,95
1 pair

Qty.

1 pair
2 pair
3 pair
4 pair
5 pair
6 pair
7 pair
8 pair
9 pair
10+

Qty.

1 pair
2 pair
3 pair
4 pair
5 pair
Limited quantity available

Qty.

1 pair
2 pair
3 pair
4 pair
5 pair
6 pair
7 pair
8 pair
9 pair
10+

Qty.

1 pair
2 pair
3 pair
4 pair
5 pair
6 pair
7 pair
8 pair
9 pair
10+

Qty.

1 pair
2 pair
3 pair
4 pair
5 pair
6 pair
7 pair
8 pair
9 pair
10+

Qty.

1 pair
2 pair
3 pair
4 pair
5 pair
6 pair
7 pair
8 pair
Limited quantity available

Qty.

1 pair
2 pair
3 pair
4 pair
5 pair
6 pair
7 pair
8 pair
9 pair
10+

Qty.

1 pair
2 pair
3 pair
4 pair
5 pair
6 pair
7 pair
Limited quantity available

Qty.

1 pair
2 pair
Limited quantity available

Qty.

1 pair
2 pair
3 pair
4 pair
5 pair
6 pair
7 pair
8 pair
Limited quantity available

Qty.

1 pair
2 pair
3 pair
4 pair
5 pair
6 pair
Limited quantity available

Qty.

1 pair
2 pair
3 pair
4 pair
5 pair
6 pair
7 pair
8 pair
9 pair
10+

Qty.

1 pair
2 pair
3 pair
4 pair
5 pair
6 pair
7 pair
8 pair
9 pair
10+

Qty.

1 pair
2 pair
3 pair
4 pair
5 pair
6 pair
7 pair
8 pair
9 pair
10+

Qty.

1 pair
2 pair
3 pair
4 pair
5 pair
6 pair
7 pair
8 pair
9 pair
10+

Qty.

1 pair
2 pair
3 pair
Limited quantity available
  Save for later
From same brand
Description

Classic white figure ice skates from Italian Roces with a clean retro look and design. High heel and carbon steel figure skate blade with toe pick. Upper and tongue is made of PVC.

With these Roces Paradise ice skates you can choose to keep the classic or you can easily spice them up with some colored laces or other accessories for a personalized look.

Specifications
Boot/Shell type:
One-piece, Soft
Boot material:
PVC
Liner features:
Anatomically shaped
Closure:
Lacing
Liner material:
PU leather
Cuff:
Mid-cut
Outsole:
Injected
Blade sharpening:
Factory sharpened
Toepick:
Yes
reviews  
 
(128)
Really happy with these - bought them for my daughter and she loves them and really fast delivery to the UK - arrived much earlier then expected!
Jane Burden (Walton-on-Thames)
07/01/2019
Rating: 5 of 5!
buono
Giampietri Mauro (Milano)
20/02/2019
Rating: 4 of 5!
Datteren vår er veldig fornøyd med skøytene.
Anders A. (Råholt)
17/02/2019
Rating: 5 of 5!
Nopea toimitus ,hyvät luistimet ja tarpeeksi tilaa villasukille.
Katainen Terhi (Suinula)
15/02/2019
Rating: 5 of 5!
Fina skridskor, bra service
Aksana Lebedevich (Sundbyberg)
14/02/2019
Rating: 5 of 5!
Sehr schnelle Lieferung, alles super. Bin sehr zufrieden. Lieben Dank!
Lissa Sorokina (Kreuzlingen)
12/02/2019
Rating: 5 of 5!
Passform ist super, auch bei Größe 44. Material (Leder) ist anfangs etwas steif. Lieferung prompt und Bezahlung einfach.
Andrea Wachtler (Guntersdorf)
11/02/2019
Rating: 5 of 5!
Super a rychlé dodání zboží. Velká spokojenost.
Jolana Masopustová (České Budějovice)
07/02/2019
Rating: 5 of 5!
Veldig bra skøyter!
Anja Medbø (Jar)
31/01/2019
Rating: 5 of 5!
OTTIMO! Ad un prezzo irrisorio. Bel pattino confortevole resistente classico nella forma Ho preso taglia 42 una in più della mia ma ho trovato un 42 abbondante Forse tengono conto che si usa il calzino.
Biscaro annalisa (Corvara In Badia Bolzano)
29/01/2019
Rating: 5 of 5!
Bra!
Elisabet Toven Diesen (Skedsmokorset)
28/01/2019
Rating: 5 of 5!
Grazie per la rapida evasione dell'ordine.
LOUISE MARGRIT RUSCH (Passignano Sul Trasimeno)
26/01/2019
Rating: 5 of 5!
Tres contente de mon achat. Les patins sont de bonne qualité et agréable à porter. La taille est environ une demie plus grande , parfaite pour les grosses chaussettes. L’envoi était rapide et soigné.
Mallory Kessler (St-Sulpice VD)
24/01/2019
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd!
Tina Ovesen Johansen (Tromsdalen)
23/01/2019
Rating: 5 of 5!
Rigtig godt produkt og passer virkelig godt! :)
Nadja Asferg Sørensen (Aalborg)
22/01/2019
Rating: 5 of 5!
Fina skridskor med bra passform! Många skridskor vi provat i butik tenderade att vara för smala i tån men dessa satt bra och skönt. Snabb leverans!
Pernilla B. (Bandhagen)
21/01/2019
Rating: 5 of 5!
Jalkaan sopivat ja hyvät luistimet. Suojat toimivat.
Sanna Kurki (Monninkylä)
21/01/2019
Rating: 4 of 5!
Rigtig gode skøjter.
Vera Rasmussen (Randers NV)
20/01/2019
Rating: 5 of 5!
Guten Tag Habe die Bestellung bekommen aber leider nicht vollständig den Schlittschuh Schleifservice (Sharpening) für 6.95 Fr Habe ich bezahlt jedoch nicht erhalten!! Was machen Sie da ????
Roger Wernli (Gontenschwil)
16/01/2019
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Hallo Roger,
Vielen Dank für deine Bewertung.
Tut mir leid, dass der Schleifservice bei dir vergessen wurde. Das ist natürlich keine Absicht. Ich habe dir den Betrag für den Service natürlich auf deine originale Zahlweise zurück erstattet. /Kathrin
FANTASTISKE SKØJTER!😍 Der stod der ville gå imellem 1-3 dage men der gik 4 dage. Men jeg bor også på Bornholm!❤️ MEN SUPER DEJLIGE SKØJTER
Frida Kristiansen (Gudhjem)
15/01/2019
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans och fina saker! Mycket nöjd
Meg Engström Karlsson (Västervik)
14/01/2019
Rating: 5 of 5!
Hyvälaatuinen tuote, nopea toimitus 👍
Elena B. (LOHJA)
10/01/2019
Rating: 5 of 5!
Guter Anfängerschlittschuh, sehr zu empfehlen. Schnelle Lieferung und das Preis/ Leistungsverhältnis stimmt. Zu Anfang sind die Schuhe etwas starr, nach 2-3 Mal laufen werden sie weicher. Er könnte etwas besser gepolstert sein, ich würde empfehlen (vor allem zu Beginn) Stulpen zu tragen um im Schaftbereich das untere Schienbein zu schützen. Schade, dass der erste Schliff extra kostet. Ein kleiner Flyer mit Anleitung zum Binden/ der Pflege des Schuhs wäre schön.
Johanna B. (Deckenpfronn)
09/01/2019
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Hallo Johanna,
Vielen Dank für deine Bewertung.
Danke, dass du deine Erfahrung zum ,,Einlaufen'' dieser Schlittschuhe mit uns teilst.
Die Schlittschuhe werden mit einem normlaen Fabrikschliff bei uns angeboten, den Schliff kann man optional dazu buchen. /Kathrin
Super god og hurtig service. Jeg bestilte et par skøjter til en julegave. De var så for små. Sendte dem retur og bad om dem et par numre større - ingen problem, de kom 2 dage efter.
Helle Brendholdt
08/01/2019
Rating: 5 of 5!
Sehr schöne Schlittschuhe ! Weiter zu empfehlen
Ursula Nüske (Sternenfels)
08/01/2019
Rating: 5 of 5!
Sehr gute Schlittschuhe. Für Anfänger super geeignet, auch der Preis stimmt. Schnell geliefert
Olga Specht (Bergheim)
08/01/2019
Rating: 5 of 5!
Tolle schlittschuhe, super Service, immer wieder
Claudia Gehn (Dormagen)
08/01/2019
Rating: 5 of 5!
Taille très grand donc je ne peut pas essayer car 2 pointure trop grande même avec une semelle mais je vous conseille de prendre 1 taille voir 2 taille en dessous sinon ils sont magnifique
Marie Deneau (Illiers-Combray)
08/01/2019
Rating: 5 of 5!
Mit barnebarn er vildt glad for hendes skøjter og må tage hatten af for hurtig levering ( ca kl 17 om eftermiddag til næste dag kl 10 kunne jeg hente min pakke 😄
Marianne Mortensen (Sønderborg)
07/01/2019
Rating: 5 of 5!
Super bra!
Jaqueline Reimer (Hägersten)
07/01/2019
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd. Rask levering.
Bodil Hvamstad (Skotselv)
07/01/2019
Rating: 5 of 5!
Ma fille très contente de son cadeau
LE ROY (Jaux)
07/01/2019
Rating: 5 of 5!
Gute Qualität. Sehr schnelle Lieferung. Unsere Tochter ist begeistert. Super.
Olga Braun (Dieburg)
07/01/2019
Rating: 5 of 5!
Commande parfaite,bon matériel rien à dire
D. sebastian (TUBIZE)
07/01/2019
Rating: 4 of 5!
Hurtig levering, gode skøjter til en god pris.
Bettina Risgaard Stillits (Søborg)
06/01/2019
Rating: 5 of 5!
Mega hurtig levering !!
Henrik de Gier (Virum)
05/01/2019
Rating: 5 of 5!
Ottimo prodotto consegnato in tempo record !!!!!
Platé Federica (Bisuschio)
05/01/2019
Rating: 5 of 5!
Super god skøjte til pengene!
H. Nielsen (Sorø)
05/01/2019
Rating: 5 of 5!
Hurtig og gin betjening.
Annette Damkjær (Frederiksberg C)
05/01/2019
Rating: 5 of 5!
God service
sofia wulff (Frederiksberg C)
04/01/2019
Rating: 4 of 5!
Flotte skøjter med hurtig levering.
Christiane Bayer Hvas (Horsens)
04/01/2019
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering, mit barnebarn jublede da hun fik dem
Niels Ebbesen (Sønderborg)
04/01/2019
Rating: 5 of 5!
Super , hurtig levering, 👍
Kirsten Ring (Solrød Strand)
04/01/2019
Rating: 5 of 5!
Super god og hurtig levering samt god service og betjening
Ib Bülow Larsen (Holbæk)
04/01/2019
Rating: 5 of 5!
Hurtig og god service
Jens l. (Gråsten)
04/01/2019
Rating: 5 of 5!
Venlig og god service, samt hurtig levering:)
Gitte Wassmann
04/01/2019
Rating: 5 of 5!
God
Malene Hald
04/01/2019
Rating: 5 of 5!
Pattini perfetti, eccezionali ! Servizio veloce e preciso
Francesca Alliata (Omegna)
04/01/2019
Rating: 5 of 5!
Varerne (en gave) er helt tilfredsstillende.
Carsten Grubb (Farum)
04/01/2019
Rating: 5 of 5!
Alles tip top!
Chantal Fedakar (Klingnau)
03/01/2019
Rating: 5 of 5!
Det var godt
Arman Dedic (Sønderborg)
03/01/2019
Rating: 5 of 5!
Modtageren blev meget glad for de fine skøjter
Irene Thomsen (Nivå)
03/01/2019
Rating: 5 of 5!
Hinta-laatusuhde hyvä, tyytyväinen ostokseen.
Ville Rahunen (Kangasala As)
03/01/2019
Rating: 4 of 5!
Vierjährige läuft in den Schuhen sehr gut, schöne Schuhe,super schneller Versand. Sehr zufrieden.
Marina Moss (München)
03/01/2019
Rating: 5 of 5!
Superfin service og pris. Samt rigtig hurtig levering fra dag til dag
Diana Bang (Nørresundby)
03/01/2019
Rating: 5 of 5!
Super hurtig levering og gode skøjter
Dorte Stærk (København NV)
03/01/2019
Rating: 5 of 5!
Ottimo venditore. Ho sbagliato il numero del pattino in fase d ordine e l assistenza telefonica mi ha corretto immediatamente la taglia.
L. ANDREA (MALONNO)
03/01/2019
Rating: 5 of 5!
Jeg har været meget tilfreds med service, hjemmesiden, levering mm. Der var en fejl ift. sending/levering, som SkatePro klaret bare så fint! Jeg vil varmt anbefale SkatePro til andre.
Nanna Øhlenschlæger (Esbjerg Ø)
03/01/2019
Rating: 5 of 5!
Hurtig forsendelse . God kvalitet og velslebne.
Ejnar Skytte Ankersen (Sønderborg)
03/01/2019
Rating: 5 of 5!
Mi hija está muy contenta con los patínes. Está muy bien tanto el precio como la calidad.
Michiko A. (Murcia)
03/01/2019
Rating: 5 of 5!
Skøjterne var til modtagerens glæde lige hvad, hun havde ønsket sig. De var fint slebne, som ønsket.
Lissy Dissing (Horsens)
03/01/2019
Rating: 5 of 5!
Echt top
Rutger Bormans (Beringen)
03/01/2019
Rating: 5 of 5!
Gute Qualität, wie beschrieben. Schneller Versand.
Simone Will (Margetshöchheim)
03/01/2019
Rating: 5 of 5!
Schöner und geeigneter Schlittschuh für kleine Anfänger, sprich 4 Jahre. Nicht zu schwer und hart, aber stabil genug. Wäre schön, wenn der Schliff im Preis mit inbegriffen wäre. Ansonsten super zufrieden!
Angie G. (Rohrdorf)
03/01/2019
Rating: 4 of 5!
Mått tabellen stämmde ej så beställde för små. Men snabb och bra service då jag behövde göra ett byte av storlek. Dottern är nöjd över sina nya skridskor.
M. Nilsson (Lycksele)
02/01/2019
Rating: 5 of 5!
En super god skøjte og er utrolig elegant at se på også. Blev givet i julegave og de bragte lykke. Men der står de ikke er med beskyttere, så jeg købte et sæt, men der er beskytter på skøjten..
Winnie Nielsen (FREDERICIA)
02/01/2019
Rating: 5 of 5!
Fantastiske og flotte og behagelige med god støtte
Pia christensen (Haslev)
02/01/2019
Rating: 4 of 5!
De er mega gode
Jamila Basini (Vejle)
02/01/2019
Rating: 5 of 5!
Super fin produkt, god kvalitet og super fin pris.
Marlene Olsen (Aalborg)
02/01/2019
Rating: 5 of 5!
Hej. Är nöjd med allt.Fungerade perfekt. 👍 Mvh.Lars
Lars Andersson (Sollebrunn)
02/01/2019
Rating: 5 of 5!
Super hurtig ekspedition, et døgn efter var skøjterne leveret✌️✌✌
Jytte Løvaa (Viborg)
02/01/2019
Rating: 5 of 5!
Fantastisk betjening , som sadvanligt hos Jer i Hinnerup og utrolige hjælpsomme, der gør man komme igen hos jer. Skøjterne har virkelig vakt lykke, men mangler mere vinter til bruge mere end skøjtehallen :-)
Dorethe Leth Pedersen
02/01/2019
Rating: 5 of 5!
Schnelle lieferung bin sehr zufrieden
Petra Bösiger (Oberbipp)
02/01/2019
Rating: 5 of 5!
Gut
Markus Zeitvogel (Weingarten, Württemberg)
02/01/2019
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd
Anne- Berit Kjølberg (Skiptvet)
02/01/2019
Rating: 5 of 5!
Super!!!
Doros Sergiu (Nice)
02/01/2019
Rating: 5 of 5!
Rigtige gedine skøjter af super kvalitet 👍
Erik Lykke Petersen (Ølstykke)
02/01/2019
Rating: 5 of 5!
Super fine skøjter til prisen.
Vicki Muff (Esbjerg V)
02/01/2019
Rating: 5 of 5!
Fantastiske skøyter. God kvalitet og veldig behagelig på foten. Stemmer godt i størrelsen. Rask sending og levering. Disse skøytene kan absolutt anbefales.
Guro Brynildsrud Toverød (Moss)
02/01/2019
Rating: 5 of 5!
Passar perfekt på mina fötter och riktig fina. Fick dem snabbt och lätt förpackad. Skulle högt rekommenderat för skridskoråkare.
Gabriella Olivia Beatris Sjostrand (Halmstad)
02/01/2019
Rating: 5 of 5!
Port rapide, bon produit, bien emballés
VINCENT-ARNAUD Marie-Catherine (Saint-Jean-Bonnefonds)
29/10/2018
Rating: 5 of 5!
Sköna skor , min dotter var nöjd .sitter stabila på fötter .vanlig storlek som passar rätt .snabb leverans 👍
Nihal Alamour (Domsjö)
17/10/2018
Rating: 5 of 5!
Fina och sitter skönt på foten. En extra strumpa ryms.
Carola N. (Övertorneå)
15/10/2018
Rating: 5 of 5!
Schöner Schlittschuh, finde er fällt einen Tick größer aus.
Angelika H. (Krefeld)
01/10/2018
Rating: 5 of 5!
Ich bin sehr zufrieden - alles unkompliziert, Lieferung schnell und tip top.
Anna Gacparska (Schmitten (Albula))
27/09/2018
Rating: 5 of 5!
Gode skøyter
Sigrun H Johannessen (Bergen)
11/09/2018
Rating: 4 of 5!
anbefaler👍
Anne Krüger (Fedje)
14/08/2018
Rating: 5 of 5!
El patin es bueno, quizá le falta un poco más mullido en la zona de la lengüeta.
Marta Larrañaga (Pozuelo De Alarcon)
31/01/2018
Rating: 4 of 5!
Fin stand og hurtig ombytning og levering. Ingen beklagelser. mvh Anne-Mette Uldall
Jakob Uldall (Hillerød)
27/01/2018
Rating: 5 of 5!
Bardzo dobrej jakości towar i do tego w dużych rozmiarach, co mnie akturat interesuje.
Beata R. (Poznań)
18/01/2018
Rating: 5 of 5!
Rigtig hurtig levering selv om der var helligdage op til jul.
Per Nielsen (Ranum)
10/01/2018
Rating: 5 of 5!
OK.!
Erich Hufschmid (Dottikon)
09/01/2018
Rating: 5 of 5!
Sehr schöne Schlittschuhe, weich und doch sehr stabil. Meine Tochter (13 Jahre) liebt sie. Größe 40 entspricht auch dieser. Der Versand ging blitzschnell.
Heike K. (Hodenhagen)
09/01/2018
Rating: 5 of 5!
Skøjterne var til min datter og de er gode at have på siger hun, selvom det kræver nogle gange før de rigtig sidder rigtig godt. Slibning synes at være god. Man kunne måske overveje at sælge flere bløde skøjtebeskyttere.
Brian J. (Brønshøj)
08/01/2018
Rating: 5 of 5!
Givet som julegave til vort barnebarn, og hun er meget tilfreds!
Erik Knudsen
05/01/2018
Rating: 5 of 5!
Sind super zufrieden!!! Unsere 12jährige Tochter hat Schuhgröße 43/44 und wir hatten es schon aufgegeben Schlittschuhe in dieser Größe zu finden. Aber dann entdeckten wir bei SkatePro welche in Größe 44. Sie passen perfekt und unsere Tochter ist sehr glücklich damit
Indre Schmied (Freiberg am Neckar)
05/01/2018
Rating: 5 of 5!
Jeg købte skøjter til mit barnebarn i julegave, og hun er rigtig glad for disse, og synes de sidder godt på foden.
Karen Larsen (Jyllinge)
05/01/2018
Rating: 5 of 5!
Gute Ware , gute Qualität
Annika Wülpern (Breddorf)
13/11/2017
Rating: 4 of 5!
La pointure correspond vraiment à celle des chaussures de ville, pas de mauvaise surprise. Patins très confortables, je n'ai pas eu d'ampoules contrairement à mes précédents.
V. Mélanie (Chartres)
04/11/2017
Rating: 4 of 5!
var en fornøyet jente som fikk disse i gave
Helle Christensen (Sande V)
10/10/2017
Rating: 5 of 5!
God kunstskøjter!
Valer Brad
07/09/2017
Rating: 5 of 5!
Tous les crochets partent suis vraiment decue Dommage
hecketsweiler karine (kaysersberg)
25/06/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Nous attendons des photos pour vous donner une solution :-) Cordialement / Soraya
El producto es bueno,rapidez en la entrega
MARIA MUÑOZ MARTINEZ (peligros (GRANADA))
04/04/2017
Rating: 4 of 5!
Unos patines muy muy buenos, estoy super satisfecha. Muy buen material y muy cómodos.
Raquel Padilla amoros (Alicante)
29/03/2017
Rating: 5 of 5!
Erilaisie ovat nykyluistimet, mutta hyviä. Kantapäälle hyvä tuki.
Anne T. (Ylämylly)
16/03/2017
Rating: 4 of 5!
Skoene sitter bra på, er skarpe (etter å ha blitt slipt) og er fine. Det eneste er at jeg har brukt dem kun fem ganger og allerede går hullene til skolisser begynt å ruste og dermed lagt igjen en stygg oransjefarge på skoene. IKKE bra.
Hannah S. (Oslo)
06/03/2017
Rating: 2 of 5!
God skøjte
Jannie Persson
27/02/2017
Rating: 5 of 5!
Super Eislaufschuh, gute Qualität, Versand prompt. Ich bin sehr zufrieden.
Tanja Stanisic (Wien)
23/02/2017
Rating: 5 of 5!
Hienot & hyvät!
S. Pia (Nastola)
13/02/2017
Rating: 4 of 5!
Køb i den str. Du normalt bruger. Lækre skøjter til fritidsbrug.
Ann-Marie Ringheim (Brønshøj)
08/02/2017
Rating: 5 of 5!
Ilmeisen hyvät, ja vastaavat kokoaan koska teini ei ole antanut mitään palautetta niistä
Hanna S. (Kolkanlahti)
01/02/2017
Rating: 4 of 5!
Er knallfornøyd med skøytene - endelig prinsesse på isen igjen! Og like fornøyd med kundebehandling og hvor raskt de kom i posten :-)
Camilla Sarepta (Lier)
30/01/2017
Rating: 5 of 5!
Ich bin sehr zufrieden.
Ursula Koch (Graz)
26/01/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvä laatu ja edukas hinta.
Kimmo Topi (Tampere)
23/01/2017
Rating: 4 of 5!
Udmærket kunstskøjte til almindelig brug.
Karl H. (Hørsholm)
23/01/2017
Rating: 5 of 5!
Udmærkede skøjter. Helt hvad jeg havde forventet.
Sønderskov I/S (Ribe)
22/01/2017
Rating: 5 of 5!
estupendos
NIEVES GARCIA PEREZ (NANCLARES DE LA OCA)
17/01/2017
Rating: 5 of 5!
Lækker støvle
Stig Mundt
16/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super Ware, schneller Versand, perfekte Kundenbetreuung/Info per Mail.
Ingmar Falb (Oberwart)
09/01/2017
Rating: 5 of 5!
Is een goede schaats met een goede pasvorm. Ben bekend met het merk Roces en heb daar goede ervaringen mee.
Daan P. (Zoetermeer)
04/01/2017
Rating: 4 of 5!
Er fuldt ud tilfreds med at handle hos SkatePro. Alt virkede, og skøjterne kom i god tid inden jul.
Annette Michelsen
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Meget tilfreds...
k. olsen
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Flotte skøyter - utseende messig (har ikke fått anledning å prøve dem enda.
Ann Karin Olsen (Kvaløya)
27/12/2016
Rating: 5 of 5!
Huonot luistimet, monta reikien paikoissa meni rikki, käytetty 3,5 kuukauta ja tarvis ostaa uudet.
Olga I. (Lappeenranta)
30/11/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Olemme pahoillamme kuullessamme, että luistimet ovat menneet rikki! Pyytäisimme sinua ottamaan asiasta meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen email@skatepro.fi jotta voisimme perehtyä asiaan tarkemmin. Sähköpostiin kannattaa liittää tilausnumero sekä muutamia havainnollistavia kuvia luistimista ja kertoa tarkempia taustatietoja asian käsittelyn nopeuttamiseksi :) /Eija
HYPER SATISFAITE DES MES PATINS A GLACE TROP BEAUX ET SUPER CONFORTABLE !! JE VAIS MEME REPASSER COMMANDE POUR MA FILLE
DENETRE SANDRINE (Neuilly-Plaisance)
02/03/2016
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Nous sommes très contents que vous soyez satisfaite des patins. Nous espérons que votre fille va les aimer autant que vous ! :-) / Soraya
Hurtigt og professional
june bjerg
12/01/2016
Rating: 5 of 5!
Super dejlig skøjte! Det skal dog siges at støvlen er ret høj, så på isen kan man godt få lidt kramper hvis du har en høj vrist ligesom jeg. Støvlen bliver dog blødere med tiden :)
Rebecca Bastue-Bredal (Valby)
13/01/2014
Rating: 4 of 5!
Service var veldig god. Jeg var bekymret om størelsen, men så via mail fikk gode råd i fra Ellen. Jeg anbefaller 1,5-2 størrelser opp. Ellers skøyter sitter bra på foten og jeg er meget fornøyd med kjøpet.
Rimute Paleviciute (Sundebru)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!