MENU
Back |

Rellik Blank Board Skateboard Deck

EUR 24,95
EUR 27,95 SAVE EUR 3,00
Rellik
Zoom
Enuff Grip Tape Sheet
Enuff Grip Tape Sheet
EUR 5,951 pcs
Free!      
Enuff 1' Truck Bolts
Enuff 1' Truck Bolts
1 set
EUR 2,95
Save for later
 pcs

Description

Original deck from Rellik with plain all-over color, medium concave and solid 7-ply Canadian maple construction - Bound together with epoxy resin for a long lasting pop.

Notice: The color of the veneer changes varies.

Specifications

Deck width:
7.375" (18.7cm)
Deck length:
31" (78.7cm)
Deck material:
Canadian Maple, 7-ply
Additional materials:
Epoxy
Concave:
Medium
Deck features:
Double kicktail
Griptape:
Not included

Reviews

Passer perfekt
nico smekens (Buggenhout Opstal)
02/08/2017
Rating: 5 of 5!
goed board,
nico smekens (Buggenhout Opstal)
02/08/2017
Rating: 5 of 5!
Bra och prisvärd
Kristian Hallsten (Södra Sandby)
24/07/2017
Rating: 5 of 5!
Väldigt bra bräda för detta pris!
Adrian Koqani (Värnamo)
17/07/2017
Rating: 5 of 5!
Perfect shape ! I love it.
Rodrigo B. Greco (Samsø)
16/07/2017
Rating: 5 of 5!
So far after couple of sessions i've been very pleased. Does it's thing in my use. I've been on board over ten years, tho recently been rolling much lighter style, avoiding big obstacles like stairs and handrails. I think i won't need any graphics no longer if i can get a deck this good, at this price.
Lukas v. B. (Jyväskylä)
27/06/2017
Rating: 5 of 5!
Bra deck, bra pris!
A. Kalkowski (Ekne)
12/06/2017
Rating: 5 of 5!
Prima deck!
D. Van Eik (Vleuten)
18/05/2017
Rating: 5 of 5!
Lijkt me prijs/kwaliteit een correct board. Ikzelf heb het gebruikt om een schildering op aan te brengen en dat lukt aardig... over de rijkwaliteiten kan ik dus niks meedelen.
B. Bossche (melle)
26/01/2017
Rating: 3 of 5!
Perfekt! Og så til den prisen....!!! Ja her er det bare å ta av seg hatten og bøye seg dypt ned i svevestøvet! Terningkast 100!
Helge V. (Bergen)
09/11/2016
Rating: 5 of 5!
Kjempe fornøyd med denne plata. Merker ingen forskjell fra denne og de "dyre" platene. Kan du skate, spiller ikke merket på brette noen rolle, eneste som har noe å si for min del er at størrelsen er som den skal. Alle mine fliptriks satt first try!
Sindre A. (Stavanger)
15/10/2016
Rating: 5 of 5!
Okay deck, a bit weird colors, otherwise it 's fine
C. Dahlström (Mariehamn)
11/10/2016
Rating: 5 of 5!
Brädan skatar jag fortfarrande efter 1 år. Griptejpen är lite för grov så jag rekommenderar köpa annan än vad som kommer med brädan, annars lyssande produkt
Noah Nihlen (Lund)
30/08/2016
Rating: 4 of 5!
Sweet brett!
lars høhrbye (oslo)
09/08/2016
Rating: 5 of 5!
Goeie deck
Kristof V. (Oostende (Mariakerke))
05/08/2016
Rating: 4 of 5!
Loistava hinta/laatu -suhde!
Hans Ekroos (Joensuu)
22/07/2016
Rating: 4 of 5!
Platen er perfekt og billig. Jeg liker at man har muligheten til å justere på bredden og lengden etter hva man selv foretrekker! Noe jeg savner er kanskje å ha muligheten til å velge fargen på undersiden av brettet. Slik at hvis man kjøper 2 plater eller flere i samme bestilling, så skal det være enklere å se forskjellen når de ankommer i posten. Annet enn det, så er jeg veldig fornøyd, og jeg kommer mest sannsynlig til å kjøpe samme type plate igjen dersom min nåværende plate knekker. q:)
Markus Lødding (krokelvdalen)
21/07/2016
Rating: 5 of 5!
Täysin susi lauta. Neljä olen tilannut ja kaikki menneet poikki parin viikon sisällä. Viimeinen meni toisella skeittikerralla. Tuntuu, että ovat myös tavallista löysempiä. Tavallinen normidekki kestää +3 viikkoa, jonka jälkeen vaihtuu yleisen kulumisen takia. +10 vuotta rullausta takana ja en ole koskaan ajanut näin heikolla laudalla. Tosin hinta ehkä kertoo kaikki laadusta. Seuraavaksi testiin menee hieman kalliimpi Enuff.
Richard L.
10/07/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Olemme pahoillamme kuullessamme, ettet ole tyytyväinen lautaan! Pyytäisimme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme (email@skatepro.fi), jotta voisimme perehtyä asiaan tarkemmin. Sähköpostiin kannattaa lisäksi liittää tilausnumero sekä muutama kuva katkenneesta laudasta asian käsittelyn nopeuttamiseksi. /Eija
niks mis mee
wouter witten (Wageningen)
06/07/2016
Rating: 4 of 5!
laadukas lauta hyvään hintaan
pekka isokoski (Pietarsaari)
01/07/2016
Rating: 4 of 5!
Godt billigt Deck
Peter Halle (Hjørring)
28/06/2016
Rating: 5 of 5!
Mycketbra bräda speciellt för en nybörjare :)
Maria Ivarsson (Göteborg)
28/06/2016
Rating: 4 of 5!
Hyvä hintalaatusuhde
Pekka K. (Mellilä)
21/06/2016
Rating: 4 of 5!
Prima dekje
Niels Boswinkel (Amsterdam)
15/06/2016
Rating: 5 of 5!
good board for the money, great for adding art
d. schellekens (Oosterhout)
14/06/2016
Rating: 4 of 5!
Kjempefornøyd alt topp bra skateboard rask levering god service
Terje Hagen (Sandefjord)
07/06/2016
Rating: 5 of 5!
Jeg har kørt ialt 6 år på skateboard, og synes dette board er helt iorden. Jeg har også anbefalet dette board til flere af dem jeg har skatet med, som har spurgt til råds.
Mads J. (Kirke Såby)
02/06/2016
Rating: 5 of 5!
riktigt skön bräda för det priset verkar hålla bra med :)
f. martinsson (fredriksberg)
23/05/2016
Rating: 5 of 5!