MENU
Back |

Roces protection Standard 3-Pack

EUR 24,95
Roces

Good to know

Zoom
Please select size 
Save for later
 set

Description

Extra ventilated protective set, anatomically designed and with velcro bindings on the back. The set includes protection for both knees, elbows and wrists. The protective caps are made of high quality PP material which keeps you safe on impact.

Good to know

Reviews

Solid og stilig beskyttelses sett. Bestilte str L som var største tilgjengelig. Jeg er 184 høy og 80kg. Håndbeskyttelsen passet veldig bra! Knebeskytteren var litt liten og albuebeskyttelsen passet sånn ok. Uansett veldig mye for pengene!
Ole F. (Fyllingsdalen)
15/09/2017
Rating: 4 of 5!
Perfekt!
Anke H. (München)
11/09/2017
Rating: 5 of 5!
Super!
Silke G. (St. Pölten)
11/07/2017
Rating: 5 of 5!
Passer perfekt!
Mikkel Skovby Jørgensen (Brande)
20/06/2017
Rating: 5 of 5!
super produit je me suis cassé la gueule quatre fois et il sont toujours aussi bien
perrotin david (la rochelle)
19/03/2017
Rating: 5 of 5!
Parfaitement ajusté et pratique à utiliser.
NOGAREDE AUDRAY (LASALLE)
15/03/2017
Rating: 5 of 5!
Albue og håndledd passet bra, men knenbeskytterne var litt trange. 169 cm, 95 ish kg
Sunniva Elise Haugene (Levanger)
28/02/2017
Rating: 4 of 5!
Perfekt passform och prisvärda skydd.
Fredrik H. (Landskrona)
06/02/2017
Rating: 5 of 5!
Towar zgodny z opisem, starannie wykonany, spełnia moje oczekiwania, jestem b. zadowolona z zakupu i szybkości realizacji zamówienia
Marzena b. (Oświęcim)
23/01/2017
Rating: 5 of 5!
Sehr netter Service. Toll!
Cornelia Kind (Dresden)
20/01/2017
Rating: 5 of 5!
Superbes ! je suis ravie !
Agnes LARA (Saint-Cyr-au-Mont-d'Or)
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
Jakość bardzo dobra, spełniają swoją role w 100%. Polecam :)
Iwona Krzywda (Kraków)
13/09/2016
Rating: 5 of 5!
Beskyttelsesættet er ok
Laila Rasmussen
20/08/2016
Rating: 5 of 5!
PRODUKT OK
EMILIA S. (Zabrodzie)
03/08/2016
Rating: 5 of 5!
Preis-Leistungsverhältnis TOP! Nichts auszusetzen, kann sie jedem Anfänger empfehlen.
J. Benz (Idar-Oberstein)
20/07/2016
Rating: 5 of 5!
Preis-Leistungsverhältnis wird wohl stimmen. Für mich sind sie jedoch nicht ausreichend gut verarbeitet. Die Nähte waren teilweise schon aufgetrennt, bevor ich sie angezogen habe. Billig kauft man halt doch immer zweimal.
Marie Wagner (Gerbstedt)
14/07/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Nähte sollten unabhängig vom Preisniveau gut verarbeitet sein. Vielleicht handelt es sich bei diesem Fall um einen Produktionsfehler. Wende dich doch am besten mit ein paar Fotos vom Produkt bei unserem Kundenservice, damit diese den Fall dann überprüfen können.

/Gregor
Ok. Håndledsbeskytter er dog ret stor.
Marie Thyrgaard Jensen
12/07/2016
Rating: 3 of 5!
Very comfortable. Size just like in producent's tables.
Kamila Adach (Warszawa)
07/06/2016
Rating: 5 of 5!
Godt beskyttelsessæt. Grunden, til at den sidste stjerne ikke kommer med, er, at størrelsessammensætningen mellem de tre ting er sjovt. Albuebeskytterne passer perfekt, dem til knæene er ok, men remmen til håndledsbeskytterne er ALT for stor, så velcroen kun lige præcis holder sammen med 0,5-1 cm.
Charlotte A. (Aarhus C)
17/05/2016
Rating: 4 of 5!
Excellent
LENGLET CAMILLE (VERGIES)
17/02/2016
Rating: 5 of 5!
Väldigt bra! Är 188 cm och väger runt 80 kg, XL passade bra på mig.
Nicklas Elofsson (Oslo)
12/02/2016
Rating: 5 of 5!
Goede, sterke bescherming. Breekt perfect de val. Let op met de maten: S is dan ook echt small!
Barbara F. (Leiden)
22/01/2016
Rating: 4 of 5!
Fantastisk
Maria Houman
02/09/2015
Rating: 5 of 5!
Goede beschermers, alleen de klittenbanden mochten wel wat steviger. Tevens rekening houden dat je huid niet echt goed kan ademen, want de achterkant van de knie- en elleboogbeschermer is compleet bedekt.
Ulas T. (Rotterdam)
16/07/2015
Rating: 4 of 5!
Fine
Thomas L. (Esbjerg)
10/06/2015
Rating: 4 of 5!
Passer perfekt og ser smart ud.
Jonas Lisgaard (København NV)
28/04/2015
Rating: 5 of 5!
praktisch und effektiv
Doris K. (Wien)
21/04/2015
Rating: 5 of 5!
Super god begynder beskyttelse... Fair pris og godt fit. Min datter er glade for dette sæt
T. Petersen (Odense NØ)
08/04/2015
Rating: 5 of 5!
ihan ok
iida jokelainen (Perkiömäki)
11/03/2015
Rating: 1 of 5!
anbefales! Aldri uten! topp kvalitet
Christian M. (Kabelvåg)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Prima
Hanny Verburg (Avenhorn)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Fint
Anne Marie vorsaa (Skødstrup)
29/12/2014
Rating: 4 of 5!
Nemt at tage af/på, og generer ikke som andre typer kan gøre. Go' pris.
Lene K. (Ikast)
29/10/2014
Rating: 4 of 5!
Desverre er knee beskyttere for små. Resten er bra. Er 1,82 høy, 78 kg. Grei kvalitet, midt på tre.
Vincent BANTERLA (Oslo)
03/10/2014
Rating: 2 of 5!
Fungerer som de skal, men var noe små i størrelsen. De strammer veldig, noe som ikke er mulig å justere. De har borrelås-strammere, så man kan stramme de inn. Kjøp heller litt større.
Marit Vatne Eide (Molde)
02/10/2014
Rating: 4 of 5!
Perfect
Terence Tommeleyn (Eindhoven)
01/10/2014
Rating: 5 of 5!
Funkar bra. Kvaliteten sådär men priset är lågt. Small passade 10-årig flicka bra.
C. Rosen (Lomma)
16/07/2014
Rating: 3 of 5!
Bra skydd om än lite väl varma.
Karin Sahlin (Örebro)
06/07/2014
Rating: 3 of 5!
Jeg bestilte varerne, hvilket var nemt. Kom dog til at bestille en forkert størrelse, men det blev hurtigt rettet også selvom det var weekend. Det var fedt. Kvaliteten af produktet er ok. Men jeg har kun brugt dem 3 gange og det virker som ret ringe kvalitet. Da jeg har oplevet at elastikken ved knæbeskytteren "smuldre" og der må derfor ikke hives i den når den skal af. Det er også lidt svært hvis man sveder efter en lang tur på rulleskøjter. Men med lidt påpasselighed er det ok.
Janet Pedersen (Give)
22/06/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Tak for de fine ord!
Angående problemet med elastikken, så kontakt os endelig på kundeservice: email@skatepro.dk - med en beskrivelse af problemet, nogle billeder af elastikken eller et filmklip og et ordrenummer. Da det lyder som en mulig produktfejl, så vi vil meget gerne se på sagen for dig!
/Sebastian
Storlek S passade perfekt till en 9-årig tjej, och de satt som gjutna. Dessutom glittrade de i solen, vilket var ett plus.
Rolf Ohlsson (Östhammar)
15/06/2014
Rating: 5 of 5!
Behagelig at have på. Stoffet bliver dog hurtigt lidt "nulret" af velcroen, men det er rent kosmetisk. Alt i alt er vi godt tilfredse.
Mille Nielsen (Samsø)
17/04/2014
Rating: 4 of 5!
Jeg købte dette sæt som et 'begyndersæt' til roller derby i slutningen af Februar og har nu brugt det i snart en måned... Efter utallige fald er syningen i håndleds beskytterne ved at være slidt op, så skal snart have nogle nye. Alt i alt rigtig god beskyttelse! Men ikke egnet til derby :)
Lærke Rasmussen
28/03/2014
Rating: 5 of 5!
Lidt lille i str. men er blevet lovet at de kan byttes, så det vender vi tilbage med om nødvendigt
Brian Johansen (Løsning)
18/03/2014
Rating: 5 of 5!
Veldig bra. Passer godt og beskytter godt - det er det viktigste. Ikke noe mer å forvente.
Krzysztof Les (Espeland)
17/03/2014
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering, perfekt vare.
Steven Andersen (København N)
19/02/2014
Rating: 5 of 5!
Vi koebte to beskyttelsessaet denne jul. Dette og det fra SFR. Roces beskyttelsessaet er helt klart af meget bedre kvalitet. Den eneste ulempe, i hvert fald her i vinter, er at det er moegbesvaerligt at traekke det op over flyverdragten.
Helle Kampp (Holstebro)
17/01/2014
Rating: 3 of 5!
Dette er helt ok produkt
Vidar Velle (Ålesund)
04/01/2014
Rating: 3 of 5!
God pasform Meget fin til prisen
Michael Cruusberg (Bagsværd)
03/01/2014
Rating: 4 of 5!
Rigtig godt til prisen
Pia Michelsen (Middelfart)
03/01/2014
Rating: 4 of 5!
Bra men lite små i storlekarna.
Andreas Dannerbauer (Stockholm)
14/11/2013
Rating: 3 of 5!
God fasong og synes det er bra med elastisk bakstykke i tillegg til strammereimer. Dessverre dårlig søm på den ene borrelåsen som trekker ned.
Nils Kristian Valle (Molde)
29/10/2013
Rating: 3 of 5!
De polsbeschermers vallen ruim. De kniebeschermers zitten met elastiek om je been. Heel hilarisch als je eerst je rolschaatsen aantrekt (ook klittenband, trouwens).
N. de Weert-Hendriksen (Eindhoven)
09/09/2013
Rating: 4 of 5!
Har reddet mig for skræmmer flere gange. Grunden til at den ikke får 5 "hjul" er fordi mine albuebeskytter er lidt for små. Jeg har ikke pumpede arme, men skulle nok havde købt en str. l. Jeg købte str. m
Dennis Thinh Tan Nguyen (Vejle)
29/08/2013
Rating: 4 of 5!
Passade perfekt! Det var bra att ta del av tidigare recensioner för att förstå vilken storlek som skulle kunna tänkas passa, och de passade dottern perfekt.
Eva Löfgren (Dvärsätt)
28/08/2013
Rating: 5 of 5!
Sköna och lätta. Klart prisvärda.
Liselott Hennersson (Avesta)
15/08/2013
Rating: 4 of 5!
Et fint sæt, svare dog ikke til det viste på billedet. I str small er Knæ og albuebeskyttere er et nummer for lille til en dreng på 12 år, men passer nok en 8 årig.
Nicolai sommer (Dyssegård)
14/06/2013
Rating: 4 of 5!
godt til prisen
Jane Vie Christensen (Vestervig)
11/06/2013
Rating: 5 of 5!
Lækkert produkt med god pasform til prisen. Syningen på den ene rem gik desværre op efter første dags brug. S er lidt for stor til min knægt på 6 år
Jacob Munk
12/04/2013
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej Jacob, dejligt at I synes godt om varen. Det er selvfølgelig ikke meningen at det skal gå i stykker på første dagen, så I må meget gerne sende en mail til os med et lille billede af det, så finder vi en løsning.

Mange hilsner,

Milena
SkatePro
Allt ok!
Jacek Matyjasik (Kalmar)
02/04/2013
Rating: 5 of 5!