MENU
×
Back |

Powerslide Race Protection 3-Pack

EUR 74,95
EUR 89,95 SAVE EUR 15,00
Powerslide skates

Good to know

Zoom
Please select size 
Hurry! Only 2 in stock
 set
  Save for later

Description

Complete Powerslide Race Protection set

Knee/Elbow: Lycra fabric, abrasion resistant and comfortable protection. Material made of leather + lycra

Gloves: Ventilated mesh material, knuckle protectors, removable splint, terrycloth thumb, pull straps for easy take off.

Notice: Small in size, please choose 1 size above you usual size.

Good to know

Reviews

Ik heb XS besteld voor mn zoontje van 8 jaar. Dat is nog veel te groot! Behalve de handschoentjes
Marion K. (Hazerswoude Rijndijk)
22/06/2017
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Deze beschermingsset is bedoeld voor volwassenen, XS zou inderdaad nog te groot kunnen zijn voor een kind van 8 jaar oud. Erg jammer dat de set niet past, je bent welkom om hem gratis te retourneren als de set nog niet in gebruik genomen is!

/Laura
erittäin hyvät joustavat ja tukevat.polvivaivasele hyvät.
jari hurskainen (Nastola 2)
16/06/2016
Rating: 5 of 5!
Nie chronią przed siniakami. Zato nie zniszczysz ubrań i unikniesz ran
Daniel Drozdowski (Białystok)
11/06/2016
Rating: 5 of 5!
Beste Beschermer pack ever! Het is niet van dat harde spul. Wel is er een nadeel dat is dat je wel schaafwonden krijgt maar geen diepe wonden.
Michael Stienstra
31/05/2016
Rating: 5 of 5!
ich bin nicht sehr begeistert da die Schützer so dünn sind, das sie eigentlich gar nicht schützen. Sie sind zwar sehr angenehm anzuziehen und das Tragegefühl ist ebenfalls sehr gut, doch sind sie einfach zu dünn. Habe eherlich gesagt bessere Qualität erwartet.
Martina Kepka (Euskirchen)
15/01/2016
Rating: 3 of 5!
Jeg bestilte den størrelse, som jeg "normalt" bruger og de passer rigtig godt. De sidder behageligt og kan varmt anbefales.
Camilla C. (København S)
09/09/2014
Rating: 5 of 5!
Sitter helt okej! Nöjd!
Håkan Forsén (Linköping)
03/09/2014
Rating: 5 of 5!
Goed product maar de maat komt niet overeen zoals beschreven op de web site in verhouding zijn de handbeschermers goed van maat maar de rest is iets te groot
Catherine Billion (Oostkamp)
21/07/2014
Rating: 4 of 5!
Kniebeschermers en handschoenen zijn goed van maat; de elleboogbeschermers daarentegen zijn iets aan de grote kant. De slijtvastheid van het materiaal is iets minder goed; 1 kniebeschermer is al bijna doorgesleten door het vallen.De doorschijnende materie van de handschoen moest ik ook al repareren, deze was op 1 plaats doorgerezen. Op zich is het concept wel goed.
Maggie Van den Bosch (Aarschot)
10/06/2014
Rating: 3 of 5!
Meget bra, reddet under fall på første tur da ett hjul på høyre skøyte gikk i lås. Knær og håndledd hadde vært stygt skadet uten beskyttelse.
Oddmar Stenhaug (Strømmen)
27/06/2013
Rating: 5 of 5!
I am size large, which gives me room to spare on most things but these are small sizes. The gloves fit perfect, I just got the knee protectors on and didn't have a chance getting the elbow protectors on. Best to buy individually not in the set.
Reed Waldo (Vormsund)
15/11/2011
Rating: 3 of 5!