MENU
×
Back |

Supreme Abec 7

EUR 2,45
Zoom
 pcs
  Add to wishlist

Description

Abec7 bearings from supreme.

Low-cost quality bearing, good for speedskating or regular fitness

Specifications

Pieces per pack:
1
Bearing precision:
ABEC-7
Spacers:
Not included
Bearing type:
Closed

Reviews

Lagers schijnen te gaan rammelen als ze nat worden. Ik ben geen mooi weer stepper maar een dagelijkse stadsroller. Er zullen dus nog wel lagers volgen. Mijn verstand zegt dat een lager niet zou moeten rammelen bij nat, maar ik weet niks van lagers. Ik rol slechts.
Stan H. (Mechelen)
11/09/2017
Rating: 3 of 5!
Super lagers, de step doet het beter dan met de oude lagers.
Agnieszka Marcol (Tilburg)
24/08/2017
Rating: 5 of 5!
git
Karol Krakowski (Warszawa)
13/07/2017
Rating: 5 of 5!
Prisvärda laget
Kristian Anselius (Sigtuna)
10/07/2017
Rating: 4 of 5!
Hinta-laatu kohdallaan.
Antti I. (Saarijärvi)
03/07/2017
Rating: 3 of 5!
Es posible que estos rodamientos sean adecuados para asfalto pero yo uso los patines en pista y me resultan un poco lentos. Lps he cambiado.
Antonio Táboas Lopez (Vigo)
26/06/2017
Rating: 4 of 5!
Fast. Decently priced. Just what I needed.
R. Earl (Karlstad)
19/06/2017
Rating: 5 of 5!
Gode og rask levering
L. Løining (Randaberg)
29/05/2017
Rating: 5 of 5!
Alles Bestens
Jörg Rohn (Burgdorf)
09/05/2017
Rating: 5 of 5!
Très bon roulements
Tièche Antony (Blonay)
06/02/2017
Rating: 5 of 5!
De virker som de skal, ikke de bedste på markedet men de er helt fine til bare at køre rundt på
Sigurd H. Geismar (Skanderborg)
19/10/2016
Rating: 3 of 5!
Skulle ikke bruge lejerne til rulleskøjter, men til et trommepedal. Jeg er super tilfreds med de tilsendte lejer.
Ivan Birger Møller (Randers SØ)
05/10/2016
Rating: 5 of 5!
Laadukkaan oloiset laakerit näin amatöörin tatsilla
Sauli Tähkäpää (Mäntsälä)
12/09/2016
Rating: 4 of 5!
Ok, bra lager till rätt pris
Daniel Grahn (Sollentuna)
30/08/2016
Rating: 4 of 5!
Alles perfect
arno coessens (Sint-Martens-Latem)
22/07/2016
Rating: 5 of 5!
Kjempefornøyd. Brukt disse noen år. Anbefales.
Ole Raymond Lehne (RØYSE)
19/07/2016
Rating: 5 of 5!
Lejerne så fine ud og var nemme at montere,jeg er morfar så jeg har ikke selv prøvet l.øbehjulet men mit barnebarn har ikke klaget. MVH. O christiansen
Ole Christiansen
16/06/2016
Rating: 5 of 5!
Gode lager. Ruller som forventet.
Rune Nordmark (Finneidfjord)
11/05/2016
Rating: 4 of 5!
Hurtig og nem bestilling.
Erik Mathiesen (Holstebro)
20/04/2016
Rating: 5 of 5!
bonjour le produit va bien, l'acheminement a été chaotique, stocké à Brens, plusieurs appels, nous pensions qu'il n'arriverait pas et que nous avions à faire à une arnaque merci
bouvier Ulysse (Réalmont)
14/01/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Désolée que ceci est arrivé. Ne doutez pas de nous contacter quand vous avez des problèmes avec le service de livraison pour que nous puissions contacter avec l'agence et faire la procédure de livraison meilleure. Cordialement /Soraya
Rigtig fint leje til prisen ..
Ali Kassem (Ebeltoft)
13/10/2015
Rating: 4 of 5!
Super lejer til prisen. Løber fint. Og hurtig levering.
Ken Ibsen (Dalmose)
09/10/2015
Rating: 5 of 5!
fungerer fint - fik et legetøjs-skateboard til at køre som et mærkevare-produkt.
Familien Larsen (Brovst)
06/10/2015
Rating: 5 of 5!
Super lejer
Bo H.
20/09/2015
Rating: 5 of 5!
Helt fine lejer
Steven Gelineck (Brønshøj)
12/09/2015
Rating: 4 of 5!
ganske udemærket lejer til prisen
Thomas L. (Esbjerg)
10/06/2015
Rating: 4 of 5!
Ok.
Michael T. (Unna)
05/02/2015
Rating: 5 of 5!
Väldigt bra kullager:-)
Casper Wilhelmsson (Västerås)
25/11/2014
Rating: 5 of 5!
Vår roddmaskin går åter som den ska! Rullar fint. Snabb leverans.
Pär Frejd (Ludvika)
07/10/2014
Rating: 5 of 5!
Ok leje..
Jakob H. (Lejre)
17/09/2014
Rating: 4 of 5!
Rullar som dom ska. Kan ännu inte säga något om hållbarheten.
Henrik L. (Limhamn)
22/07/2014
Rating: 4 of 5!
Helt ok lager med vettig prisbild. Jag behöver dock ett lager som klarar lite mer påfrestning.
M. Norlin (Åkarp)
09/07/2014
Rating: 3 of 5!
ok.
Flemming Saxtorph (Næstved)
18/06/2014
Rating: 3 of 5!
de 7 lejer der er med i pakken er super godt til det jeg nu køre.. kan kun anbefales til lidt mere øvede køre..
Søren Gunnar Birch (Roskilde)
15/06/2014
Rating: 5 of 5!
Dejligt lydløse og løber rigtigt godt,,
Grete Odder Nielsen (stege)
10/06/2014
Rating: 5 of 5!
Tumme ner för att abec7 rostar. Dom stänger inte ute fukt och inte heller grus jag åker inlines i både vått och torrt så jag är inte nöjd alls men dom har rullat fantastiskt bra när dom var inkörda på torrt underlag.
Peter Särén (Borås)
06/06/2014
Rating: 3 of 5!
Kanon leje til en billig penge, fin kvalitet og hurtig levering...
Brian Jørgensen (Solrød Strand)
22/05/2014
Rating: 4 of 5!
Tummen upp!
Patrik Eriksson (Kolbäck)
14/05/2014
Rating: 5 of 5!
Allt fungerade utmärkt
Lotta Nivard Jönsson (Växjö)
23/04/2014
Rating: 5 of 5!
Goede prijs/kwaliteitverhouding
Jaap den Heijer (\'s-Gravenzande)
10/02/2014
Rating: 5 of 5!
OK!
Morgan Eriksson (Hisings Kärra)
27/12/2013
Rating: 4 of 5!
OK!
Michael Rönnblom (Bunkeflostrand)
15/10/2013
Rating: 4 of 5!
Allt till belåtenhet
Rutger Kjellson (Laholm)
17/07/2013
Rating: 5 of 5!
Kjøpt som reserve, billig nok til å kunne ligge til de trengs
Sven Jostein Kro (Hovsherad)
09/07/2013
Rating: 5 of 5!
enligt beskrivning
Anders Björkblad
06/06/2013
Rating: 5 of 5!
ikke så hurtige som jeg troede
Martin Toft
03/06/2013
Rating: 3 of 5!
Rullar bra och har bra livslängd!
Henrik Nyström (Svärtinge)
27/05/2013
Rating: 5 of 5!
Jeg købte Abec 7 for at få nogle bedre kuglelejre end de gamle Abec 5 (også fra Supreme), der sad i skøjterne, da jeg købte dem. Desværre kører de ikke nær så hurtigt som forventet :-( Jeg har netop kørt Berlin Marathon på mine gamle Abec 5 kuglelejre, da de simpelthen kørte meget bedre. Selve servicen fra SkatePro mht. modtagelse af varen var uproblematisk.
Anne Tegllund Blaabjerg (København S)
04/10/2012
Rating: 3 of 5!
Virker til at være et godt leje til prisen. Og ud af 36 stk, var der kun 3 der havde lidt slør og støj.
Thomas bej-møller (Herning)
06/09/2012
Rating: 5 of 5!
Prima lagers voor toepassing in rolstoelwieltjes
Marieke van Nieuwenhuizen (Den Haag)
24/07/2012
Rating: 4 of 5!
Super lagers, de step doet het beter dan met de oude lagers. Helemaal top
Sjaak Dieben
18/05/2012
Rating: 5 of 5!
Det kører som det skal
Kent Filsøe
21/02/2012
Rating: 5 of 5!
Det plastikrør lejerne lå i, var låget faldet af. Det gjorde at alle lejerne var faldet ud i bunden af papkassen. Det ville normalt ikke gøre noget men det støv der var i kassen, var kommet ind i lejerne. Jeg kan ikke anbefale lejer med tætningsring i stål. MVh. Henrik Petersen
Henrik Petersen
20/01/2012
Rating: 2 of 5!
Ok kuglelejer. Rimelig bilige
Dane Grace (Rungsted Kyst)
11/10/2011
Rating: 4 of 5!
Kjempe sevice:-) og resultatet er en fornøyd gutt:-)
Inger Marie Aase (Jørpeland)
27/09/2011
Rating: 5 of 5!
Sååååå køre det...
Martin Nanni (København V)
27/08/2011
Rating: 5 of 5!
Vi har ej använt de här ännu, ligger som resrv hemma.
Helene wrede (Torslanda)
29/07/2011
Rating: 5 of 5!
De er veldig gode å kjøre med og de kjører lydløst! Men de tiltrekker seg litt småstein men det skjer ingen ting uansett og det er bare og rense det bort UTEN VANN men smør dem med olje også!
Martin Brandsrud
01/07/2011
Rating: 5 of 5!
Et godt leje, som er pengene værd. Forbedrede min søns nye rulleskøjter betydeligt.
Palle Thomsen (Vallensbæk)
20/05/2011
Rating: 5 of 5!
Gamle skøjter blev som nye, ruller bare godt.
Steen Rasmussen (Dragør)
17/05/2011
Rating: 5 of 5!
Utrolig bra - stor forskjell til de orginale ABEC 5 som fulgte med sparkesykkelen...
Jan Erik Hærum-Berthelsen (Ørje)
12/05/2011
Rating: 4 of 5!
Gode lager til rimelig pris.
Atle Markeng
24/08/2010
Rating: 4 of 5!
Gode lejer til prisen - god kvalitet - min datter siger at hendes rollerblades nu ruller hurtigt og hun nemt kan følge med de andre veninder uden at få sved på panden.
Søren Andersen
17/05/2010
Rating: 4 of 5!
Fungerer super fint. Alletiders til mit gamle løbehjul.
Søren Sand (Veksø)
29/05/2009
Rating: 5 of 5!
Det er super lejer. Løbehjulet har aldrig kørt bedre. Super, fantastisk. Tak
mette hulevad
28/01/2009
Rating: 5 of 5!
Nok nogen af de jeg nogen sinde har kørt med.. kan komme op på 30 km/t er virkeligt fedt.. så alt godt her fra..
Kasper Pedersen
10/07/2008
Rating: 5 of 5!
Kører pænt og lydløst, men er ikke specielt hurtigt. Ikke optimalt til speedskating med høj fart
Stefan Flensmark (Næstved)
25/05/2008
Rating: 4 of 5!
Det er nogle super gode kugle lejer:) Køre rigtigt hurtigt og er helt lydløse...
Benjamin Andersson (Aarhus N)
18/07/2007
Rating: 5 of 5!
Alle 16 ruller ikke lige godt.
Henrik Rossen (Smørum)
01/08/2006
Rating: 3 of 5!
Kanon kuglelejer, ikke super hurtige, men dejligt lydløse og behagelige at køre på..
Alan Bojsen (kastrup)
31/07/2006
Rating: 4 of 5!