Product is sold out and is NOT expected to be in stock again. Show similar products
×
Menu
K2

VO2 Max 90 BOA Black/White Inline Skates

(9)
Item sold out. Cannot be delivered
Show similar products

Popular products

Description

Great inline skate for training and long distance skating.
The
BOA closure system provides a perfect and even fit, that is fast and easy to open/close. Comfortable boot due to the Vortech ventilation system, that keeps your feet dry. The long alu frame and tall cuff provides stability, while the 90mm wheels and ILQ-9 bearings creates a fast and smooth roll.

Compatible parts

Find products compatible with K2 VO2 Max 90 BOA Black/White Inline Skates:

Compatible parts

Specifications

Wheel diameter:
90mm
Frame material:
Aluminium
Boot/Shell type:
Soft
Liner Features:
Built-in
Closure:
Powerstrap, Buckle, BOA
Bearing precision:
ILQ-9
Wheel hardness:
83A
Axle head:
Allen key
Frame type:
Flat setup
Max wheel diameter:
90mm
Boot material:
Textile, Mesh, Plastic
Liner Material:
Breathable mesh
Cuff:
High lateral support
Brake:
Yes
Weight:
59.26oz

From same brand

Show All

reviews   (9)

Vaikutti hyvältä mutta kokoja puutteellisesti niin ei voinut ostaa.
Mika Heikkinen (Ii)
05/04/2014
Rating: 3 of 5!
Rigtig god pasform. Også god til brede fødder
Kim Ochwat (Bjert)
01/04/2014
Rating: 5 of 5!
Meget god kundeservice vil jeg starte med at sige. Da jeg fik skøjterne ind gennem døren klemte de lidt omkring hælen og jeg overvejede at aflevere dem. Besluttede mig så for at lige prøve nogle andre i andre butikker og fandt ud af at ingen sad bedre på foden end disse. Nu, efter jeg har brugt dem nogle gange, er jeg kommet frem til, at de er intet mindre end helt fantastiske. De sidder SUPER godt (skulle lige køres til, som kun blev til ca. 1 km). Har kørt nogle lange ture nu og de er bare super gode. Ventilationssystemet er fantastisk. Og så kommer man ikke udenom at rose BOA systemet til skyerne. Det er let og godt på alle måder. Tager nogle sekunder at tage skøjterne af og på og strammer støvlen perfekt om min fod. Jeg har dog kun erfaringer fra K2 radicals 100 og så andre billige skøjter fra legetøjsforretninger. Man kan mærke de mindre hjul end K2 radicals 100 mm, men de kører næsten lige så hurtigt og er meget lettere at manøvre med inde i kbh.
Ragnar Klein Olsen (Vanløse)
22/03/2014
Rating: 5 of 5!
Helt utrolig gode å ha på føttene. Min datter på 8 med 36 i sko kastet seg også over dem, og har brukt dem en god del. Boa-strammingen gjorde at til og med hun kunne bruke de greit. Rask service fra SkatePro er kjempehyggelig.
Lars Eirik Sivesind (Sandefjord)
11/03/2014
Rating: 5 of 5!
K2 V02 Max 90 BOA er min tredje rulleskøjte på 13 år, og den er klart den bedste. Den sidder bedre på foden end de forrige par -- i dag har jeg rullet med den syv timer i træk uden at mine fødder har været generet. BOA-systemet spænder skøjten effektivt om foden og er i sin enkelthed en fryd at anvende. Skøjten er hurtig at få på og endnu hurtigere at få af.
Tommy Avlastenok (København NV.)
28/09/2013
Rating: 5 of 5!
Skon i sig är enormt skön. snörningen är väldigt fiffig, första skon jag köper och behåller på nära nog 5 år. Stabiliteten går absolut inte att klaga på och verkar ha riktigt bra kvalitet i hållfastheten. Hjulen och kullagren går ju alltid att byta ut men även de är riktigt bra. kullagren är jag lite fundersam över fortfarande, bara fått in cirka 6 mil i dem än men de rullade otroligt bra första dagen men runt 10% sämre fart andra gången jag provade. en hastighetsminskning från nästan 24km/h till 21.5km/h på samma sträcka. annars kan jag bara säga, tänker du köpa ny sko - Köp den här! Bästa jag provat på väldigt länge!
Joakim Kindholm (Åtvidaberg)
22/08/2013
Rating: 5 of 5!
Helt klart den bästa jag åkt på...suverän på alla sätt..bra speed och stabil i höga farter..
per-arne berg (karlskrona)
11/08/2013
Rating: 5 of 5!
En skøyte som er gjennomført bra fra A-Å. Sitter godt på foten, ruller fantastisk godt og den er fin å se på, samt at den er luftig for foten.
Martin Kollstad (Porsgrunn)
01/07/2013
Rating: 5 of 5!
Helnöjd! Superskön sko, bra hjul och skena samt en helt fenomenal snörning.
Tobias Hedenström (Karlstad)
17/05/2013
Rating: 5 of 5!
SkatePro