MENU
×
Back |

Fila Primo Alu Black Mens Inline Skates

EUR 99,95
EUR 124,95 SAVE EUR 25,00
Fila Skates
Zoom
Please select shoe size 
Hurry! This item is selling fast
SkatePro Fitness Backpack
SkatePro Fitness Backpack
EUR 39,951 pcs
EUR 17,95
Fila Brake pad 2
Fila Brake pad 2
EUR 7,951 pcs
EUR 6,95
 pair
  Add to wishlist

Description

Lightweight and comfortable thanks to the SoftWearTM and Air Flow technologies, this is the ideal product if you want to skate for fun.

Specifications

Wheel diameter:
80mm
Frame material:
Aluminium, 6000 Series
Boot/Shell type:
Soft
Liner features:
Ventilated, Anatomically shaped
Closure:
Lacing, Powerstrap, Buckle
Bearing precision:
ABEC-5
Wheel hardness:
82A
Frame type:
Flat setup
Max wheel diameter:
84mm
Boot material:
Mesh, Plastic
Liner material:
Breathable mesh, Foam
Cuff:
High lateral support
Brake:
Yes
Weight:
1440g
Recommended for:
Fitness skating

Reviews

Passade perfekt. Sköna och rullar på bra.
Andreas Petersson (Hässleholm)
07/08/2017
Rating: 5 of 5!
Super støvle. Den sidder godt og behagelig om foden. Ikke noget at klage over der. Alt er som forventet. Men hjulene er en anden snak. De var totalt døde efter ca 10 km. De forreste hjul var slidt helt ind til kernen og de andre var begyndt at smuldre. Men med nye hjul så er skøjten perfekt!
Nikolaj Lykke
15/07/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Fantastisk at støvlen sidder som den skal, men det var noget skidt med hjulene. Vi er rigtig glade for at vi kom i kontakt så vi kunne finde en løsning, så du kunne få hjul under fødderne igen og komme ud og rulle i det til tider dejlige sommervejr :)
/Mads
Bra rulleskøyter men hjulene slites raskt
Roy Larsen (Førde)
12/06/2017
Rating: 4 of 5!
Fijne skates goede schoen alleen de wieltjes waren na een paar kilometer helemaal versleten maar nieuwe wielen gekocht en helemaal perfect
Ronald Legen (Rotterdam)
07/06/2017
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat jammer dat de wielen al snel versleten waren!
Je bent hartstikke welkom om contact met ons op te nemen als je niet geheel tevreden bent met je bestelling, we kijken natuurlijk graag of we iets voor je betekenen kunnen! :-)

/Laura
Jeg er vild med mine nye rulleskøjter! Det er en ren fornøjelse når jeg er på tur.
Nina S. V.
29/04/2017
Rating: 4 of 5!
Skates sind super. Schnelle Lieferung. Alles prima.
Josef Götz (Ingolstadt)
28/03/2017
Rating: 5 of 5!
Super skøjte. Passer perfekt til min søns smalle fødder.
Rikke Ernlund (Esbjerg V)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Første gang på rulleskøyter, så fornøyd....
Jon A. (Torp)
07/09/2016
Rating: 4 of 5!
Sitter bra men hjulen slits snabbt...
Mikael W. (Arlöv)
09/08/2016
Rating: 4 of 5!
Mkt bra nybörjar rullor! Sitter skönt och känns smidiga på! Hjulen har slitits snabbt...
Stefan Mårtensson (Ystad)
09/05/2016
Rating: 5 of 5!
Sitter mycket bra om foten och bra rull!
Zebastian Leonardsson (Söderköping)
07/05/2016
Rating: 5 of 5!
Artikel genau wie erwartet. Gute Verarbeitung und passender Sitz.
Patrick Werker (Kerpen)
28/04/2016
Rating: 5 of 5!
Supers patins.....;-)
Seguin ludovic (MENTON)
08/03/2016
Rating: 5 of 5!
Som støpt rundt foten og knallservice på kunderservicetlf.
Rune Mondtad (Tønsberg)
09/02/2016
Rating: 5 of 5!
Myke hjul og stødig allrounderskøyte. Bruker den til mosjonsturer på 5-25km og de funker veldig bra til dette.
John Richard Petersen (Sørumsand)
12/08/2015
Rating: 5 of 5!
Todella hyvät. Nämä luistimet muotoutuvat tukevasti jalkaan, ja istuvat täydellisesti! Helposti ohjautuvat, nopeahkot ja edulliset. Laakerit ovat ainakin omissa luistimissani abec 5:ksi melko korkealaatuiset. Jarrupala on kestävä, mutta pysäyttää hyvin. Kiskon kiinnitys luistimeen voisi olla ehkä tukevampi.
Otto L. (Luumäki)
22/07/2015
Rating: 5 of 5!
Kolme pitkää lenkkiä tehty luistimilla. Erittäin hyvä hankinta.
S. Aku (Helsinki)
11/06/2015
Rating: 5 of 5!
Helt ok. Har dom när jag åker med hunden
Ulf Fransson (Oskarshamn)
21/04/2015
Rating: 4 of 5!