MENU

Triple Eight KP Pro Knee pads

EUR 59,95
Triple Eight

Good to know

Zoom
Please select size 
Save for later
 pair

Description

Compact Highend knee pads for the demanding professional. Specially contoured body for maximum protection and comfort without the bulk. Comes with big velcro straps for a secure fit.

Good to know

Reviews

die Knieschützer sind unbedingt zu empfehlen. Der Plastikschutz sowie der stabile Schutz an den Rändern, deckt das Kniegelenk weiträumig vor Stößen ab. Wenn man sich direkt aus dem Stand auf die Knie fallen lässt merkt man in diesen Schonern nichts. Das anlegen der Schützer klappt tadellos und die Klettverschlüsse verhindern ein verrutschen. Die Schützer sehen auf dem Bild klobiger aus, als sie tatsächlich sind. Sie bauen trotz Plastikschutz relativ schmal, so daß auch das Übersetzen beim Inlineskaten tadellos und ohne Einschränkung funktioniert. Unbedingt empfehlenswert!!
Volker Fahrnbach (Schwerte)
13/10/2017
Rating: 5 of 5!
A real knee saver; good fit, don't need to take my shoes off to put them on, work great on concrete parks, very strong, very happy with them.
Boaz D. (Amsterdam)
28/08/2017
Rating: 5 of 5!
Funker veldig bra
Øyvind Normann (Stjørdal)
26/06/2017
Rating: 4 of 5!
Sitter bra!
Jarle Bonn Pedersen (Drammen)
17/05/2017
Rating: 5 of 5!
gode
Henrik Pollestad (Kristiansand S)
14/10/2016
Rating: 5 of 5!
Jättebra knäskydd för roller derby!
Shirin Golsirat (Helsingborg)
05/10/2016
Rating: 5 of 5!
Svært behagelige neoprenvelcro sammen med gode strammestropper gjør at de sitter godt uten å gnage slik mine gamle gjorde.
Lars K. (Lysaker)
08/09/2016
Rating: 5 of 5!
Den er fede, men lidt små i størrelserne.
Emil Åmand Christensen
28/04/2016
Rating: 4 of 5!
Na een paar jaar met volleybal/zachte beschermers te hebben gereden, ben ik weer overgestapt op serieuze beschermers met -harde schaal-. Het voordeel van zachte beschermers is dat ze eigenlijk niet echt in de weg zitten. Echter, wekelijks met een zak ijs op je knieën is op de lange duur ook niet best. Daarom heb ik gekozen om weer voor stevigere beschermers te gaan. Je ziet er uit als robocop, maar het spaart uiteindelijk wel je knieën. Opzich ben ik gewend aan grote pads met harde schaal van het vert skaten vroeger. Tegenwoordig gebruik ik ze voor 't land(kite)boarden. Of dit merk beter is dan een ander merk kan ik niet beoordelen. Wel vangen ze zeer goed de grote klappen op. Ook de keuze om voor deze te gaan en niet die met de extra band onder de pads bevalt. Het geeft iets meer bewegingsvrijheid.
J. P. (Amsterdam)
27/10/2015
Rating: 4 of 5!
Passar perfekt!
Joakim Wall (Stockholm)
19/05/2015
Rating: 4 of 5!
Super gode.... God pasform og sidder godt på knæet. Nemt at bevæge sig når du har dem...Alle pengene værd...
Thomas P. (Odense NØ)
21/04/2015
Rating: 5 of 5!