MENU
×
Back |

Anarchy Ramp Protective Gloves

EUR 34,95
Anarchy Skates

Good to know

Zoom
Please select size 

Description

Anarchy Bulletproof Ramp Gloves provide protection for skating, skateboarding, mountain boarding, BMX or other extreme sport. These leather gloves feature kevlar abrasion padding and removable high density impact caps to minimise the impact of a fall.

Good to know

Reviews

good design , the stitch around fingers is quit itchy but that's ok.
AMELINE Guillaume (Le Havre)
14/09/2016
Rating: 4 of 5!
Komfortable å ha på. Anbefales.
Ana D. (Oslo)
15/06/2017
Rating: 5 of 5!
Très bonne protections! Et très utile les petites "boucles" entre les doigts pour les enlever facilement.
T. karine (Aspremont)
16/03/2017
Rating: 5 of 5!
Er i stykker efter kort brug
Michael olsen (Slagelse)
04/04/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Hvis du føler at produktet ikke lever op til forventningerne og at det er gået i stykker uden rimelig grund, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice på email@skatepro.dk. Send os gerne et par billeder af det ødelagte produkt, en kort beskrivelse af hvordan det er sket og dit ordrenummer. Så vil vi kigge nærmere på sagen.
/Frederik
bon produit
S. David (gondecourt)
23/03/2016
Rating: 5 of 5!
na jaren mijn skates niet meer gebruikt te hebben moest ik nieuwe wieltjes kopen omdat de oude uitgedroogd en kapot waren. heb hier nieuwe wieltjes gekocht en zag die bescherms er ook op de site staan en kom mijn ouden niet meer vinden heb dus nieuwe gekocht die zitten super
Dennis Theunissen (Echt)
08/02/2016
Rating: 4 of 5!
De virker gode. Jeg byttede dem, da jeg fandt ud af, at jeg havde mere brug for håndledsbeskyttere.
Ronni A.
19/11/2015
Rating: 4 of 5!
God kvalitet og god beskyttelse. Dejligt blødt læder der er nemme at tage på og af
Annette Rahbek
08/09/2015
Rating: 5 of 5!
Början var hanskarna trånga så man fick kramper mellan fingrarna men efter man användt dom en stund blev lädret mjukare och skönare att ha och på sig. handleden skulle kunna skyddas bättre. Men helt nöjd med köpet passar bra till ramper.
Niklas Holmlund (Jakobstad)
10/06/2015
Rating: 3 of 5!
Behagelig å ha på. Å er ikke så knottete å fest som mange andre håndledd beskyttere er.
J. Sandseth (Bodø)
02/06/2015
Rating: 4 of 5!
Super Gloves für Aggressive! Schale ist mit gutem Klett ersetzbar. Trage Komfort und Style einfach klasse. Sehr empfehlenswert.
C. Kehrer (Kehl)
06/05/2015
Rating: 5 of 5!
Ik moet zeggen dat mijn zoontje er weg van is van wege de looks. Ik zelf dacht polsbeschermers gekocht te hebben omdat ze onder die categorie staan. Laten we maar hopen dat er niets gebeurd.
Ron van Klaveren (Hillegersberg)
15/11/2013
Rating: 2 of 5!
Rigtig fede hansker (til Ramper) De er rigtig gode fordi man kan bevæge håndledet og få fat i kanten eller hvad man skal have fat i. +: udskiftlig plastik plade lavet i gode materialer så det ikke kredser nogen steder. stropper til at tage hansken af med laver så dine hænder kan trække vejret -: jeg kan lave ridser i plastik pladen med min negl så det måtte gerne have været et lidt hårdere materiale. det kan godt være man kan skifte plastikpladen ud, men ved ikke hvor jeg skal købe nye Velcroen på plastikpladen kan falde af hvis man tager plastik pladen af hansken da velcroen sidder godt fast fed hanske, men jeg synes bare at de skulle have rettet de små felj der er, når man betaler 319kr
Magnus Bjerager (Roskkilde)
14/04/2013
Rating: 3 of 5!
Megalækre. Blødt skind i god kvalitet og god beskyttelse. Håber også I får dem m håndledbeskyttere :-)
Christina Folting (Hellerup)
18/04/2012
Rating: 4 of 5!
Mycket sköna och enkla att ta på sig. Sitter bra och är snygga.
Robin Fors (Torslanda)
21/03/2012
Rating: 4 of 5!
De er super gode har fede detaljer er super!!!
Johnni Hanson (Birkerød)
22/07/2011
Rating: 5 of 5!
rigtig gode til ramper :D
Willads Berg Petersen (skibby)
12/06/2011
Rating: 4 of 5!
Otto din halvhjerne, det er jo også det, som er meningen, da det er Rampe beskyttere, og derfor kræver ekstra god bevægelse.
Victor Sørensen (Odense)
21/03/2011
Rating: 5 of 5!
Beskytter mod rasp fra astfalt og fjedrer så de også tager fra ved slaget. er behagelige at have på og man behøver ikke at tage dem af når man skal bruge hænderne til noget andet.Vil man have en større beskyttelse af håndledet skal man nok vælge en traditionel handledsbeskytter med en skinne der dækker selve håndledet. Men jeg er meget tilfreds med dem her.
Jan Sandahl (Brabrand)
24/11/2010
Rating: 4 of 5!
Jeg synes handskerne ser fede ud, og er gode at have på. Der er bare det ved dem, at det kun beskytter håndfladerne, og ikke selve ledet.
Otto Stadel (værløse)
13/09/2010
Rating: 3 of 5!
Hanskerne passede - men gik hurtig i stykker - har dog fået syet dem selv. Igen hurtig levering. Pia Frederiksen
Pia Frederiksen
02/07/2010
Rating: 5 of 5!
De er rigtig fede og gode at have på. De er et godt køb.
Charlotte Ibsen
21/01/2010
Rating: 5 of 5!