MENU
Back |

Roces Adjustable Skate Helmet

EUR 23,95
Roces
Zoom
Please select size + colour 
White
Black
Red
Save for later
 pcs

Description

Size adjustable skate helmet built specifically by Roces to reduce the risk of head injuries. This is done by exceeding CE standards for sport protective gear. The skate helmet comes with 3 point adjustable buckle for a tight and secure fit. The padding is stiched to the helmet for a longer lifespan and added comfort. Ideal helmet for extreme sports.

Notice: SkatePro recommends you to choose 1 size above measured head circumference due to small sizing design. So if your head fits within the M (54-56 cm), we recommend you to choose an L (58-60 cm).

Specifications

Size adjustable:
Yes
Certifications:
EN 1078:2012
Outer shell type:
Glued, ABS
Inner shell type:
EPS
Padding material:
Foam
Padding thickness:
2mm
Extra padding included:
No
Weight:
380g

Reviews

Good price/quality. Looks all right.
Marcin B. (Aberdeen)
16/03/2017
Rating: 5 of 5!
Very cool. Love it.
Heidi T. (Espoo)
09/07/2014
Rating: 5 of 5!
El casco me pareció excelente, es para mi pequeño que de igual forma le gusto mucho¡¡¡¡ Esta de lujo....
Alex Cortés (Ciudad de Méxcio)
25/09/2017
Rating: 5 of 5!
tres bon produit livraison conforme et rapide
PAPACHARISSIS N. (SARTROUVILLE)
25/07/2017
Rating: 5 of 5!
Dejlig hurtig service modtog varerne hurtigt til trods for de bliv sendt til Grønland
Nadja kristiansen (Nuussuaq)
03/07/2017
Rating: 5 of 5!
Det er sikkert en god hjelm. Til børn. Den største model var for lille til mit hoved på 58 cm omkreds.
Tomas Fernqvist (Ringsted)
01/06/2017
Rating: 3 of 5!
Sitter lite för högt upp på huvudet. Annars bra i storlek.
Hanna Danielsson (Långsele)
17/05/2017
Rating: 2 of 5!
Skorupa dopasowana do małego rozmiaru. Sprawia dobre wrażenie.
Krzysztof O. (Gorlice)
27/04/2017
Rating: 5 of 5!
kask jak kask
Paweł Węglarz (Wrocław)
03/04/2017
Rating: 3 of 5!
Alles gut.
Sabine Riegler (Leichlingen)
03/04/2017
Rating: 5 of 5!
Hele goeie helm voor kinderhoofdjes! Mijn dochter heeft smal hoofd en met deze helm lukt het perfect
Chloe Vlieghe (Ronse)
01/04/2017
Rating: 5 of 5!
zoals aangegeven valt hij klein en dus 1 maat groter besteld, perfect.
brigitte vink (Schoonhoven)
29/03/2017
Rating: 5 of 5!
Topp hjelm
Knut Anders Eldhuset (Nodeland)
20/03/2017
Rating: 5 of 5!
Le M est un peu trop serré... Sinon très bien.
NOGAREDE AUDRAY (LASALLE)
15/03/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Veuillez nous contacter si vous voulez faire un échange pour un casque un peu plus large! :-) Cordialement /Soraya
XL gekocht na het lezen van de waarschuwingen, maar nog steeds te klein. Ik overweeg hem met knutselen groter te maken (raad ik uiteraard iedereen af). Verder is het een goed ding. Korting zal zijn door een fout in de fabriek.
Jan Gerrit Klok (Rotterdam)
14/03/2017
Rating: 4 of 5!
bon produit ... ma fille a 8 ans a un tours de tete de 55 cm je lui ai pris une taille L . comme indiquer sur le guide des tailles . et c est parfait :)
K. muriel (dalhem)
07/03/2017
Rating: 5 of 5!
Tyylikäs ja edullinen hinta. Laitoimme myös tilauksen mukana tulleet tarrat kypärään ja johan on hieno! Poikakin tykkää!
Heidi K. (Oulu)
28/02/2017
Rating: 5 of 5!
Enkel och tuff till ett bra pris.
Sara Jensen (Traryd)
28/02/2017
Rating: 5 of 5!
taille un peu juste
fatiha rachedi (Dugny)
27/02/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Désolée que la taille soit un peu juste. Veuillez nous contacter si vous voulez faire un échange :-) Cordialement /Soraya
Prima helm voor een zeer mooie prijs die helaas erg klein valt.
P. Delis (Groet)
20/02/2017
Rating: 3 of 5!
Taille un peu juste.
BENOIT Sandrine (NEUBOIS)
20/02/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Désolée que cela soit un peu juste. Veuillez nous contacter si vous voulez l'échanger :-) Cordialement/ Soraya
Superflot hjelm, passer min dreng fint og han er rigtig glad for sin flotte nye hjelm.
Sofie Iversen (Korsør)
16/02/2017
Rating: 5 of 5!
Väldigt liten i storlek, annars är den bra
W. Sjögren (Mariestad)
06/02/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Vad synd att hjälmen kändes för liten i storleken. Om du önskar att returnera hjälmen är det inga problem. Du hittar all information om retur på denna sida www.skatepro.se/retur. Om du har några frågor eller funderingar kan du alltid kontakta oss på email@skatepro.se eller 0770-171070.
/Niklas
Degelijke kwaliteit voor een kleine prijs. Ziet er ook nog stoer uit... Zeer tevreden!
Kevin K. (Bilzen)
02/02/2017
Rating: 4 of 5!
Bon produit.
BASTIEN Jean-claude (LILLE CEDEX)
13/01/2017
Rating: 5 of 5!
Tres bon produit
Saint Jean Larguier Laure (Aspiran)
11/01/2017
Rating: 5 of 5!
Très bon produit
Martine WAMPACH (LA GRANDE MOTTE)
10/01/2017
Rating: 4 of 5!
très bon produit à recommander
BERNARD ELISE (HADOL)
10/01/2017
Rating: 5 of 5!
Helm is veel kleiner dan staat omschreven (hoofdomtrek)
nick van der meer (broek op langedijk)
06/01/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat jammer dat de helm niet past. Deze is inderdaad klein in pasvorm en raden deze aan om 1 maat groter te kiezen dan de gemeten hoofdomtrek, zoals te zien in de productbeschrijving en maattabel. Onze excuses als je deze informatie hebt gemist, we proberen dit zo goed mogelijk aan te geven. Neem graag contact met ons op als we je kunnen helpen met het vinden van een alternatief.
TRES BON PRODUIT RAS
chiantaretto valérie (Bouc-Bel-Air)
01/01/2017
Rating: 5 of 5!
Bon produit
Guimar Jean louis (Paris)
07/11/2016
Rating: 5 of 5!
Bra hjälm! Lite små storlekar vilket kanske borde framkomma tydligare.
Björn H. (Sösdala)
28/09/2016
Rating: 3 of 5!
Prima helm
Dylan C. (Zandvoort)
27/09/2016
Rating: 4 of 5!
Köpte en strlk större som rekommenderas och den passar fint
Oskar Karlsson (ENSKEDE)
20/09/2016
Rating: 4 of 5!
Avec une taille de plus il va très bien.
D. KATIA (ALISSAS)
31/08/2016
Rating: 5 of 5!
Prima helm. Stevig, goede pasvorm. Inderdaad valt hij wat klein.
Ingmar Brouwer (de meern)
29/08/2016
Rating: 4 of 5!
Prima helm! Valt wel klein.
Erica K. (Rijssen)
21/07/2016
Rating: 5 of 5!
Bra hjälm för det priset.
Christofer Ramstedt (Axvall)
22/06/2016
Rating: 4 of 5!
Fits perfect bit small on the sides
Lars B. (Gieten)
17/06/2016
Rating: 4 of 5!
Just perfect!
Kamila Adach (Warszawa)
07/06/2016
Rating: 5 of 5!
Toller Helm problemloser Umtausch.
Thomas F. (Elterlein)
26/05/2016
Rating: 5 of 5!
Goeie kwaliteit, beter dan in de standaard speelgoedwinkel.
m. hermus (Essen)
18/05/2016
Rating: 5 of 5!
Jättebra hjälm!
Ingegerd karlsson (Tranemo)
26/04/2016
Rating: 5 of 5!
Ik ben oma dus niet echt met skateboarden bezig. Maar de helm voor mijn kleindochter is top!!!!! Snelle site, snelle levering goede service Vr gr oma stanny
Stanny van Heijster (Hoogland)
14/04/2016
Rating: 5 of 5!
lever helt op til forventningerne
Per Rasmussen
06/04/2016
Rating: 5 of 5!
Fin hjelm til prisen
Mette pheiffer
05/04/2016
Rating: 5 of 5!
Correspond au besoin
TAVERNIER NATHALIE (CARQUEFOU)
21/03/2016
Rating: 4 of 5!
Prima kwaliteit
Jean-Paul Wauters (Willebroek)
24/02/2016
Rating: 5 of 5!
Rigtig god hjelm til en god pris! Lille i størrelsen! Fik anbefallet at vælge en justerbar hjelm, i stedet for den seje med klistermærker. Har købt klistermærkesæt til 29 kr. separat og drengen har meget bedre hjelm, der er super cool!
Ivona P.
16/02/2016
Rating: 5 of 5!
Tøff og god hjelp som sitter godt på hodet.
Gunn Rasmussen (YTRE ARNA)
28/01/2016
Rating: 5 of 5!
Super Helm... Ein leichter, gut sitzender abgepolsterter Helm, der auch in seiner äußeren Gestaltung für meinen 10-jährigen Enkel als " Fetzig" bezeichnet wurde.Er kam sehr gut an. Danke !
Dietmar Neumann (Beetzendorf)
08/01/2016
Rating: 5 of 5!
Sehr schöner und sicherer Helm. Habe genau diesen, passend zu meinen Roces Disco Rollers, gesucht und hier gefunden. Dank der Information in der Artikelbeschreibung, dass der Helm eine Nummer kleiner ausfällt, habe ich ihn passend (eine Nummer größer) bestellt.
Carina F. (Nordhausen)
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
Parfait !! Merci.
ROCHE Jean-François (CHINON)
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
Mit barnebarn var fuldt tilfreds med denne hjelm, som han fik i julegave.
Kurt Alminde (Horsens)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Le casque est beaucoup trop petit , il faut que je vous le retourne mais le gros soucis est le prix pour le renvoyer. Donc je ne pense pas passer de nouvelles commandes sur votre site , à moins que vous ne trouviez un moyen de retour à un prix correct
Loicq. Annick (Toulon)
05/01/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Les produits doivent être retournés au Danemark, ce qui rend le retour un peu plus cher qu'habituellement. À travers notre site nous fournissons un bon de retour standard, généralement moins cher que les frais d'envoi à travers La Poste. Par contre, vous pouvez toujours choisir un autre service de transport pour nous renvoyer les produits si vous pensez que DHL est trop cher. /Soraya
Fin service, ingen problemer.
Lone Hald
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Magnifique, la taille correspond bien, rien à reprocher.
Pagé Anne (Sainte Maure de Touraine)
26/12/2015
Rating: 5 of 5!
excellant
ramos thomas (mantes la jolie)
14/12/2015
Rating: 5 of 5!
Virkelig value for money med den hjelm, og så ser den cool ud.
Ole Persson
12/11/2015
Rating: 5 of 5!
Man skal nok bestille denne hjelm i en str større end man plejer at køre med. :)
Alexander Beutel (Aalborg SØ)
31/10/2015
Rating: 4 of 5!
Bra justering. Men lite små i storlekarna
Roger sundström (mörsil)
21/10/2015
Rating: 5 of 5!
God pasform og nem at indstille
Steen Damborg (Mariager)
06/10/2015
Rating: 5 of 5!
Sehr sicherer und schicker Helm
Wolfgang U. (Marburg)
30/09/2015
Rating: 5 of 5!
Helt fin - sidder godt
Steven Gelineck (Brønshøj)
12/09/2015
Rating: 4 of 5!
Hieno kypärä, pojan mieleen. Tilasin myös isomman koon, koska niin suositeltiin, mutta pienempi koko olikin parempi.
Mari Ylitolonen (Pori)
01/09/2015
Rating: 4 of 5!
Gutes Produkt ! Auch für Kinder einfach zu bedienen. Geringes Gewicht. Empfehlenswert !
Peter H. (Saalfelden)
19/08/2015
Rating: 5 of 5!
Niet goed gekeken bij de aanwijzingen en de andere recencies had een te kleine maat besteld. Deze reeds retour en de juiste besteld en is uiteraard weer van top kwaliteit.
martin brouwer (utrecht)
06/08/2015
Rating: 5 of 5!
Smart hjelm og børnene elsker dem
vibeke skat-rørdam
02/08/2015
Rating: 5 of 5!
God og flot hjelm
Vibeke Kajbæk (Eskilstrup)
15/07/2015
Rating: 5 of 5!
Veldig fin hjelm!!
Irene Morch (Gjøvik)
08/07/2015
Rating: 5 of 5!
Super god og billig hjelm. Den sidder super godt på mit skallede hoved.
ID53660058 michael mogensbæk (Frederikshavn)
17/06/2015
Rating: 5 of 5!
Zoals geadviseerd een maat te groot besteld, pasvorm is uitstekend. Ziet er stoer uit, zit goed.
Taco B. (Sambeek)
12/06/2015
Rating: 5 of 5!
den passer min søn regtig godt, han er glad for den. hilsen Susanne
Susanne Jørgensen (Asnæs)
10/06/2015
Rating: 5 of 5!
Bra hjälm med bra justering, något mindre i storlek.
Ronnie D. (Skelleftehamn)
02/06/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig god pasform, passede rigtig godt til en dreng på 7 år
U. Andersen (Gilleleje)
28/05/2015
Rating: 5 of 5!
toller Helm paßt sich gut an , da verstellbar
A. Anetzberger (Hauzenberg)
20/05/2015
Rating: 4 of 5!
Hjelmen var helt fin for mitt barnebarn, tøff nok!
Ida Holm Grindstrand (Gjøvik)
19/05/2015
Rating: 5 of 5!
Pojan mielestä ok!
Esa Martonen (Kauhajoki)
13/05/2015
Rating: 4 of 5!
En rigtig super flot hjelm!
Elisabeth Eiberg (Frederiksberg)
28/04/2015
Rating: 5 of 5!
Mooie helm, goede kwaliteit. Ondanks de omtrek van mijn hoofd goed gemeten te hebben, was de L-helm te klein. Wacht nu op een XL want ik wil de helm graag hebben.
Luuc van Wijk (Purmerend)
23/04/2015
Rating: 4 of 5!
God og god pris
Melanie Pedersen (Fredericia)
13/04/2015
Rating: 4 of 5!
Passet veldig godt. Sitter godt.
ann t. (hjellestad)
07/04/2015
Rating: 5 of 5!
Super fed hjelm i dejlig trafiksikker (Ferrari)farve...
Charlotte Korsager Winther (Birkerød)
24/03/2015
Rating: 5 of 5!
God hjelm, god beskyttelse.
Annbjørg Synnes (Sandefjord)
11/03/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig lækkert hjelm
Michael Petersen (Greve)
06/03/2015
Rating: 5 of 5!
Bestilte på nettet og hentede i butikken. Fik (som altid) venlig hjælp i Søften. Tilfreds med hjelmen (og prisen :-)). Min nevø og hans mor syntes den var sej!
Lotte Neergaard Jacobsen (Skødstrup)
12/02/2015
Rating: 5 of 5!
Ok men ganska liten i storlek
CAROLINA PERO (Bromma)
20/01/2015
Rating: 4 of 5!
Rigtig god hjelm - købte hjelmen et nummer større en end det vi målte os frem til og den passede fint.
Anders Petersen (Knebel)
08/01/2015
Rating: 5 of 5!
Glimrende starthjelm. Jeg synes dog ikke den er så stor i størrelsen som vejledningen antyder
John Reinhardt Larsen (Skørping)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Fin hjelm, bliver også brugt som cykelhjelm
Mette T. (Hjørring)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
God hjelm til prisen, korrekt at størrelsen er lille
Christine Hirse (Svendborg)
05/01/2015
Rating: 5 of 5!
hjelmene var til børnebørnene og de er bare rigtig gode og perfekt med den,justering i nakken og ungerne var glade..
heine skaalum (Klippinge)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
super fin til prisen, som der står er størrelsen lille så husk det
christian r. (københavn)
20/11/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg havde læst at hjelmen var lille i str. derfor købte jeg en str XL og den passede bare perfekt til barn på 11 år og at den er godkendt til cykel osse er et stort plus.
Peter og Tanja Jacobsen (Albertslund)
05/11/2014
Rating: 5 of 5!
Bra hjälm, men liten i storlek.
Christian Sandberg (Lindome)
14/10/2014
Rating: 4 of 5!
Bra hjälm till ungarna som passar för flera olika aktiviteter.
Pär P. (Lidingö)
14/10/2014
Rating: 4 of 5!
Super hjelm. God kvalitet.
pernille fabrin skipper (Haslev)
08/10/2014
Rating: 5 of 5!
Desværre havde den unge dame alt beskyttelsesudstyr, så den skal byttes
Per Irgens (Karlslunde)
23/09/2014
Rating: 5 of 5!
Super
Anne Luther (Aalborg)
22/09/2014
Rating: 4 of 5!
super
Linn Bisgaard (Vodskov)
16/09/2014
Rating: 5 of 5!
Hjelmen er perfekt, men litt for tykk pute inni.
Solfrid Kringeland (Haugesund)
26/08/2014
Rating: 4 of 5!
prima in orde
Ils Thys (Dessel)
20/08/2014
Rating: 4 of 5!
Ik vind mijn helm heel mooi. Ik vind het cool dat er Roces op staat. Hij zit lekker en ik kan hem gemakkelijk strakker zetten. Verder vind ik de site van Skatepro de beste ter wereld! Groeten Max (9jr)
Max Saelemaekers (Kontich)
17/08/2014
Rating: 5 of 5!
Sitter riktigt bra på 7 åringen, önskar man köpt dessa tidigare. Sitter bra även när 7 åringen snabbt kastar på sig den
Sidney Ssempala (Jönköping)
15/08/2014
Rating: 5 of 5!
Degelijke helm zonder poespas. Wel belangrijk om de omtrek van het hoofd op te nemen en te bepalen welke helmmaat je dan moet hebben.
Joshen Aarnoutse (Capelle aan den IJssel)
01/08/2014
Rating: 3 of 5!
Veldig deilig hjelm som tåler veldig mye. Hilsen Mats Kyrre er pappaen min.
Kyrre Trulsen (Jessheim)
14/05/2014
Rating: 5 of 5!
Fin hjelm. str. small passer kun lige akkurat til min søn på fire, så ret lille i størrelsen, ellers ok.
Mads H. (København Ø)
09/04/2014
Rating: 4 of 5!
Fin hjelm men desværre for lille. Købte ekstra en str. L til min 9 årige søn, som tog den i brug med det samme, så nu kan den jo ikke byttes :(
Maiken Maes Petersen (Hinnerup)
19/03/2014
Rating: 2 of 5!
Pojan mielestä makee kypärä
Minna Sirén (Espoo)
19/03/2014
Rating: 5 of 5!
Lækker hjelm, med god pasform til min 2 årige dreng.
Rikke Hostrup (København S)
28/01/2014
Rating: 5 of 5!
Ok til prisen
ursula hasager (Hornslet)
20/01/2014
Rating: 4 of 5!
Fin hjelm
Bodil Hansen (Skanderborg)
15/01/2014
Rating: 4 of 5!
Fin hjelm, men desværre for lille, så tilbage til pakkeshoppen.....
Mariann Sabroe (Roskilde)
13/01/2014
Rating: 5 of 5!
Grym snygg hjälm som sitter perfekt och att man kan ställa in den efter huvudform.
Mishel Berger (Växjö)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
zit fijn!
sebastian barelds (Hoogeveen)
26/11/2013
Rating: 3 of 5!
goed product, alleen bandje onder kin ging snel stuk even stikken klaar
jan van hout (Heel)
14/10/2013
Rating: 4 of 5!
prima product, prima prijs kwaliteit verhouding
Roland Reffeltrath (Bilthoven)
01/10/2013
Rating: 4 of 5!
Kanon hjelm, sidder perfekt. mega lækker at se på.
Nicklas Madsen (Nibe)
26/09/2013
Rating: 5 of 5!
ik ben er super blij mee een goede helm
siebe vanderspikken (Herkde-Stad)
05/08/2013
Rating: 5 of 5!
Super sej
Charlotte Olesen
08/07/2013
Rating: 5 of 5!
Köpte till en sjuåring som kör trickspark. Han är mycket nöjd med hjälmen. Bra att den går att justera. Lätt.
Peter Fagerkrantz (Kullavik)
07/06/2013
Rating: 4 of 5!
Superfed hjelm!!
Charlotte Feldtfos (Espergærde)
31/05/2013
Rating: 5 of 5!
Kjøpte Strl M og det var for trangt til min snart 8 åring, så litt små i strl, ellers super!
Arna Stefansdottir (Drammen)
21/05/2013
Rating: 4 of 5!
Väldigt bra passform, köpte storlek L. Men passade inte mig, så grabben fick den. Sitter utmärkt på en sexåring. Extra plus för spännfunktionen i nacken.
Stefan Bejer (Enköping)
16/05/2013
Rating: 5 of 5!
Mycket fin i finishen och otroligt bra passform. Sonen supernöjd, mamman likaså.
Anna Mårtensson (Ljusdal)
15/05/2013
Rating: 4 of 5!
goede helm goede pasvorm
Geert Spittje (Zutphen)
05/03/2013
Rating: 4 of 5!
Lækker og pæn hjelm til en god pris
Nina Maurer
24/01/2013
Rating: 5 of 5!
Error talla
LUIS CARAMES AGRAFOJO (CADIZ)
12/01/2013
Rating: 1 of 5!
Zeer Goed
Eros Tuand (Heusden-Zolder Zolder)
30/12/2012
Rating: 5 of 5!