MENU
×
Back |

Powerslide Kids Skate Protection Set

EUR 19,95
Powerslide skates

Good to know

Zoom
Please select size 
 set
  Add to wishlist

Description

Kids skate protection from Powerslide. Includes knee pads, elbow pads and wrist guards.

  • Anatomical shape
  • 600D Nylon material
  • High density EVA foam
  • reflective logo on strap
  • double strap system on knee + elbow
  • ventilated mesh material
  • replaceable splint
  • splint and triple strap system on wristsguards

Good to know

Reviews

5,5-vuotiaalle pojalle ihan hyvän kokoiset (xs). T-paidalla ja shortseilla paljasta ihoa vasten vähän hiertää ja painaa, mutta siltähän se monesti tuntuu, varsinkin tottomattomalla käyttäjällä. Vaikuttaa laadukkaalta setiltä, käyttöä tosin vasta muutama päivä takana.
Heikki T. (Kiviniemi)
10/08/2017
Rating: 4 of 5!
Très bon niveau de protection!
LA P. F. (Troyes)
26/07/2017
Rating: 4 of 5!
Bra skydd :)
Nathaly Touba Söhr (Eskilstuna)
21/06/2017
Rating: 5 of 5!
trop petit
leonardo castellana (Vésenaz)
20/06/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Comme convenu par email, vous voulons bien vous aider pour faire l'échange. Cordialement / Soraya
Bra passform!
Sofia L. (Tyresö)
19/06/2017
Rating: 5 of 5!
Funkar perfekt!
Helén S. (Habo)
06/06/2017
Rating: 5 of 5!
Fint sett, god passform til jente, 7år.
Robert L. (Oslo)
08/11/2016
Rating: 5 of 5!
Passade liten 6åring utmärkt
Lena Mathson (Trosa)
02/11/2016
Rating: 5 of 5!
God
Amal A. (Varde)
11/10/2016
Rating: 5 of 5!
Kniebeschermers gaan snel stuk. De stiknaden zijn na 2 weken al los...
Dylan C. (Zandvoort)
27/09/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Dat is natuurlijk niet de bedoeling! We kunnen niet terug vinden dat er contact met ons opgenomen is hierover, zou je dit alsnog willen doen, zodat we kunnen helpen?
Bedankt!

/Laura
Utstyret passet. Bra levert.
Ola Netteberg (Oslo)
17/08/2016
Rating: 5 of 5!
Fijne bescherming, makkelijk aan te doen en zitten prima.
Yvonne Braam (Wemeldinge)
27/07/2016
Rating: 5 of 5!
Goede pasvorm, zitten perfect bij mijn dochter van 7!
Femke Nijkamp (Haarle)
19/07/2016
Rating: 5 of 5!
Ik had als oma een stuntstep en een beschermingsset voor Arno, mijn kleinzoon gekocht. De blauwe plekken en schaafwonden die daardoor verhinderd zijn, zijn niet te tellen. De dankbare blik die ik van de mama heb gekregen zal ik nooit vergeten. En Arno die vindt dat beschermingsset cool wegens zeer stoer!
Anne-Marie Paelinck (Sinaai)
12/07/2016
Rating: 5 of 5!
Goede pasvorm, goede bescherming
M. Bartels (Den Hoorn)
19/06/2016
Rating: 5 of 5!
Helt ok skydd, dock var skydden för armbågarna för stora för min ganska smala 7-åring.
Linda Karlsson (Stockholm)
14/06/2016
Rating: 4 of 5!
Satt som en smäck på sexåring
Marie B. (Enebyberg)
14/06/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig trange. Selv om jeg kjøpte seg til begge barna på 8 og 10 så er de for trange. De kan ikke bruke det. Bortkastet penger føler jeg
Danuta Teresa Zablotna (Førde)
08/06/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hei Danuta
Jeg er lei for å høre at beskyttelsesettet ikke passet. Vi forsøker å opplyse så godt vi kan om hvilken størrelse man bør velge i våres størrelsesguide, men vi er alle bygget forskjellige og derfor kan det noen ganger forekomme at et produkt ikke passer. Av den grunn tilbyr vi 365 dagers returrett slik at du både kan prøve og sende varen i retur om det er noe som ikke passer. Du kan finne mer informasjon om returrett og retur her: https://www.skatepro.no/retur
//Petter
Beskytter det de skal :)
Casper Isaksson (Aarhus C)
07/06/2016
Rating: 5 of 5!
Ma fille a 12 ans, les protection en XS sont trop petites, dommage car elles sont vraiment bien.
ACCARY Charlène (REGNY)
03/06/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  N'hésitez pas à nous contacter pour pouvoir procéder à un échange, sur email@skatepro.fr
Vous pouvez voir aussi la procédure ici: https://www.skatepro.fr/d23.htm :-) /Soraya
Die Protektoren passen sehr gut ( meine Tochter ist 9 1/2 ) , lassen sich leicht anziehen und haben einen guten Sitz .
Henriette Risch (Weiterstadt)
19/05/2016
Rating: 5 of 5!
Sorry men dårlig kvalitet på d settet jeg kjøpte bla på festestropper som har løsnet opp i sømmene etter 2-3 gangers bruk.
Thomas Listuen (Oslo)
26/04/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hei Thomas
Så leit å høre at produktet ikke fungerer som det skal. Du må gjerne ta kontakt med våres kundeservice på email@skatepro.no med ordrenummer og noen bilder, så kan vi se om det er noe vi kan gjøre for deg.
Produkt ładny, estetycznie wykonany, niestety rozmiar XS jest za ciasny dla dziecka, które jest szczupłe (29 kg) i mierzy 131 cm wzrostu, choć ten rozmiar był wskazany jako odpowiedni dla dzieci poniżej 150 cm wzrostu. Produkt dobry, opis zły
Anna Kubalska (Warszawa)
20/04/2016
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Na stronie posiadamy oficjalną rozmiarówkę marki, a podane tam wartości są wartościami orientacyjnymi. Bardzo mi przykro, że ochraniacze nie pasowały, oczywiście nie będzie żadnego problemu z wymianą na inny rozmiar/model bądź ze zwrotem produktu. W razie problemów prosze o kontakt. /Magda
Super godt sæt, som passer perfekt til pige på 11 år.
susanne vath carlsen (Rødovre)
19/04/2016
Rating: 5 of 5!
Goede bescherming
Mans Poelman (Rijssen)
31/03/2016
Rating: 5 of 5!
Super handel!!!
Bolette Høy
15/03/2016
Rating: 5 of 5!
Passformen på handskydden kändes aldrig riktigt bra, men för ett barn som växer och snart behöver en ny omgång skydd var denna sats bra och prisvärd. Skydden satt kvar när barnet ramlade och de tog det mesta av stötarna. Mer än så kan man inte begära, tycker jag.
D. Nordlund (Torslanda)
08/03/2016
Rating: 4 of 5!
XS var størrelsen til en jente på 7 år
B. Ellingsen (Trondheim)
23/02/2016
Rating: 5 of 5!
Bra med sett, da får msn med alt man trenger. God forklaring av str til barn
Anne Cathrine Whist (Stabekk)
17/02/2016
Rating: 5 of 5!
Bra skydd! Dock små i storlek.
Elenor Pettersson (Gimo)
09/02/2016
Rating: 5 of 5!
Fint sæt op til 7 år
Jeanne Graversen (Ry)
19/01/2016
Rating: 5 of 5!
god kvalitet...
Jacob R.
11/01/2016
Rating: 5 of 5!
Super
Rikke Pedersen (Horsens)
09/01/2016
Rating: 4 of 5!
Størrelsesguiden stemmer slet ikke. Kvaliteten ser ud til at være fin
Didde Sandorff
07/01/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Alle størrelsesguides på vores hjemmeside er vejledene. Det betyder at den information som er opgivet i tabellerne ikke 100% passer på alle, men fungere som en ledetråd til at finde det rigtige. Vi tilbyder vores kunder gratis returfragt, så man nemt kan få ombyttet en vare der er købt i forkert størrelse. Man er også altid velkommen til at kontakte kundeservice og få vejledning. Vi kan kontaktes på tlf. 86 76 36 96 eller på email@skatepro.dk
/Mads
Goede bescherming!
Huson frank (Rotterdam)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Ok grejer. Kändes dock som att man kunde gått upp en strl....leveransen var föredömlig.
Anders Larsson (Kode)
05/01/2016
Rating: 4 of 5!
très bien
philippe ortodoro (bussy st georges)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Disse passet perfekt til han på 4,5 år. Flott sett med kvalitet.
Gitte Navjord (Holmestrand)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Jätte bra grejor!
Lottie Sundberg (Orsa)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Sitter bra.
Linn Wänersjö (Lund)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Ikke prøvd på ennå, men ser bra ut! Rask levering
Marit Vollan (Trondheim)
11/11/2015
Rating: 5 of 5!
helt ok
Heike Katharina Uhlig (Leirvik i Sogn)
27/10/2015
Rating: 5 of 5!
Bra skydd som sitter bra på smal sjuåring som väger 20 kg.
Niclas Köhler (Bagarmossen)
20/10/2015
Rating: 3 of 5!
Lagom stora skydd till min 7-åriga dotter som är väldigt smal. Mycket nöjd och snabb leverans.
Stina Östberg (Landskrona)
13/10/2015
Rating: 5 of 5!
Sidder godt. nem at sætte på
Steen Damborg (Mariager)
06/10/2015
Rating: 5 of 5!
Topp!
Bjørn Hanssen (STJØRDAL)
29/09/2015
Rating: 5 of 5!
Mycket bra skydd som sitter bra och dessutom prisvärda.
marie werner (västra frölunda)
22/09/2015
Rating: 5 of 5!
Min sonson blev mycket glad för skate-board skydden och de passade bra. XS var rätt storlek för en gosse som fick skydden i 6-årspresent.
Helena Ranneby (Näsåker)
08/09/2015
Rating: 4 of 5!
Håller med Eva Ljungman nedan. Vore bra om ni kunde använda tillverkarnas storlekstabeller för att hitta rätt storlek. med de generella råd som gavs på sidan blev det först för små skydd, jättetråkigt då vi haft flera motgångar i att hitta rätt storlek till 8-åringen. Men ett fantastiskt bemötande i telefon hos kundtjänst när jag ringde för att gör nybeställningen o snabb leverans o smidigt byte! :-) Bra skydd som sitter träs på men sedan även kan stoleksregleras med dubbla kardborreband.
Ulrika H. (Johanneshov)
02/09/2015
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Det var tråkigt att höra att storleken inte passade. Storleksguiden som vi har online på hemsidan från Powerslide är bara vägledande. Skulle storleken inte passa kan man alltid kostnadsfritt returnera dom tillbaka, så länge varan är i nyskick och oanvända, det gör man genom att följa anvisningarna här: www.skatepro.se/retur. /Martina
Drengene tager beskyttelsessættet på hver gang nu uden at brokke sig. De sidder godt på dem.
Maria Houman
02/09/2015
Rating: 5 of 5!
Meillä 6-vuotiaalle polvisuojat on turhan tiukat, muut suojat just hyvän kokoiset.
Marianne Ilvonen (Helsinki)
02/09/2015
Rating: 4 of 5!
Hyvät suojat , ostettiin kahdelle 6-v pojalle ja koko xs on oikein sopiva , skeittaukseen oikein hyvät ja muotoilu antaa liikkuvuutta paremmin kuin vanhat suojat ja on noilla tultu jo isostakin rampista alas ilman vahinkoja , todella hyvä hinta/laatusuhde !!
Janne T. (kotka)
02/09/2015
Rating: 5 of 5!
Skydden fungerar bra men det var lite svårt att välja storlek via hemsidan, skulle ha valt en större storlek (i förpackningen fanns en jättebra storlekstabell). Med en otålig tjej bredvid mig hade jag inte hjärta att skicka tillbaka dem.
Eva Ljungman (Skogås)
02/09/2015
Rating: 3 of 5!
Fint beskyttelses sæt, dejlig enkelt
Christina nilsson (Ballerup)
01/09/2015
Rating: 4 of 5!
Vallen klein! Voor kind van 9, slank postuur aan de krappe kant.
S. Laschen (De Meern)
01/09/2015
Rating: 3 of 5!
Fin vare til god pris ..
Kim Juhl
25/08/2015
Rating: 5 of 5!
Så enkelt at det kunne blive en god vane, både inliners og beskyttelse er i rigtig god kvalitet. Tak for god service : )
Allan Andersen
17/08/2015
Rating: 5 of 5!
Ganska enkla men funktionella skydd som sitter bra på min 6 åring.
Björn Ståhl (Värmdö)
27/07/2015
Rating: 5 of 5!
snelle levering en het product was goed
marjolein ongers (Eindhoven)
10/07/2015
Rating: 5 of 5!
Zoals verwacht, degelijke bescherming!
Ferre Lamberts (Sint-Amands)
08/07/2015
Rating: 5 of 5!
helt ok
david sämsjö (Nynäshamn)
03/07/2015
Rating: 3 of 5!
Kan kun anbefale at handle her
Tina Tjeen Andersen (Bagsværd)
25/06/2015
Rating: 5 of 5!
Prisvärda!
Ingela Nordin (Borlänge)
14/06/2015
Rating: 5 of 5!
Tyytyväinen!
Okko Sivonen (Jorvas)
03/06/2015
Rating: 5 of 5!
Bra skydd och bra pris.
Tommy A. (Stockholm)
26/05/2015
Rating: 4 of 5!
Hurtig levering og fine varer !
Dorte Stephansen (Esbjerg V)
20/05/2015
Rating: 5 of 5!
Leider sind Knie und Ellenbogenschützer auf der Innenseite zu hoch Gepolstert (keine Mulde) und verrutschen dadurch bei jedem Sturz.
Peter Grießer (St. Georgen/Gailtal)
15/05/2015
Rating: 1 of 5!
Børne-str. er bare lidt for store i small str. Kunne være dejligt hvis det var muligt at ændre velcro-båndet,så det ku' sidde bedre fast på arme og ben. Min søn er 5 år gammel.
Henrik Jønck (Næstved)
06/05/2015
Rating: 3 of 5!
zeer handig in gebruik, een sterke aanrader!
katrien carlier (galmaarden)
03/05/2015
Rating: 5 of 5!
Ihan perushyvä suojasetti.
Elina V. (Turku)
29/04/2015
Rating: 4 of 5!
De er gode, min søn på 7 er glad for dem.
Rie Freitag (Store Heddinge)
21/04/2015
Rating: 5 of 5!
Super godt
Ditte Fenger (Hørsholm)
21/04/2015
Rating: 5 of 5!
Passar bra på min son som är 7 år. Gör sitt jobb mer än väl
Johan P. (Färjestaden)
25/03/2015
Rating: 5 of 5!
Helt ok.
Henk K. (Fana)
18/03/2015
Rating: 4 of 5!
Bestillte XS til min datter på 9 år, bra utstyr, men håndbeskytterne var litt små.
Annbjørg Synnes (Sandefjord)
11/03/2015
Rating: 5 of 5!
Passar bra
Malgorzata Wernerowska (Tumba)
28/02/2015
Rating: 5 of 5!
Super
Hanne Hansen (Kalundborg)
23/02/2015
Rating: 5 of 5!
Helt greit beskyttelsesutstyr.
Hilde Røstad (Ski)
20/01/2015
Rating: 4 of 5!
Goed
R&B d. J. (Delft)
15/01/2015
Rating: 5 of 5!
Perfekta, har beställt samma skydd två gånger. Prisvärda.
Anna Burlion (Lund)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Lätta skydd som fungerar utmärkt
Anne Johansson (Höganäs)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
super
Ulla Kreiser (Kokkedal)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig fint sæt til snart 4-årig dreng.
Rita Guldin Pedersen (Nørre Snede)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
vil helt sikkert handle igen
Allan Bang (Egtved)
04/01/2015
Rating: 5 of 5!
Lätta och perfekta till vår åttaåring
Carina Winroth (Kungsängen)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Goede beschermers en makkelijk te bevestigen.
A. Boer (Nieuw-Beijerland)
18/11/2014
Rating: 4 of 5!
För stora
Lena Myhrberg (Skogås)
04/11/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Tråkigt att höra att storleken inte passade, är dom i nyskick och oanvända är det inga problem att göra ett byte mot en mindre storlek. Du retunerar dom kostnadsfritt tillbaka genom att följa anvisningarna här: www.skatepro.se/retur
Helt OK
Aslaug Mangrud Neset (Stavanger)
21/10/2014
Rating: 4 of 5!
Var lite stora, men kommer att vara till nytta.
Ellenor Salomonsson (Strängnäs)
02/09/2014
Rating: 3 of 5!
Hyvin ovat suojanneet uusia harrastajia.
Janne T. (Helsinki)
18/07/2014
Rating: 4 of 5!
Kjempefornøyd med varene jeg bestilte!
Silje Mari Olsen (Ankenesstrand)
08/07/2014
Rating: 5 of 5!
Laadukas suojasetti. Nelivuotiaalle hieman reilun kokoinen, mutta vuotta vanhemmalle sopii hyvin.
Niko Vuorio (hyvinkää)
20/05/2014
Rating: 4 of 5!
Gode håndledsbeskyttere. Knæ- og albue-beskyttere er uens i størrelsen. Den ene passer og på den anden er stropperne lidt længere, så de sidder lidt løst. Nemme at bruge for 6-årig
Peter K. (Søborg)
20/05/2014
Rating: 3 of 5!
Helt ok!
Karin Martyris (Stockholm)
13/05/2014
Rating: 4 of 5!
Var veldig store i størrelsen, både kne- og albuebeskyttere var for store til vår 6-åring.
Elisabeth G. (Oslo)
13/05/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er ofte veldig vanskelig å treffe riktig på størrelser når man handler online. Men du er mer en velkommen til å retunere beskyttelsessettet så kan vi bytte det til en mindre størrelse.

- Hanne
Bra skydd till bra pris
Håkan Häggblad (Järved)
06/05/2014
Rating: 4 of 5!
Vores datter på 4.5 blev glade for dem sammen med rulleskøjterne.
Thomas H. (Dyssegård)
22/04/2014
Rating: 4 of 5!
Ihan OK
Henri Halme (Järvelä)
16/04/2014
Rating: 4 of 5!
Mycket bra skydd för det priset.
Elisabet Ek (Karlstad)
04/04/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig godt sæt!
Karen Hentze Mortensen (Vejle)
02/04/2014
Rating: 5 of 5!
Ihan toimivat pelit. Ranne/käsisuojat ovat tiukat että kovat. Pitemmän aikaa kun on päällä ranteen päältä alkaa sattumaan. Ehkä joku pehmuste siihen...
Kirsi Ålander (Siivikkala)
18/03/2014
Rating: 4 of 5!
Bra skydd, lätt att ta på, snabb leverans.
Christina Hörnsten (Umeå)
18/03/2014
Rating: 5 of 5!
Alt OK
Poul Erik Jensen (Allerød)
17/02/2014
Rating: 5 of 5!
Perfekt pasform til datter på 6, snart 7. Nemme at bruge
Signe Poulsen (Ballerup)
15/01/2014
Rating: 5 of 5!
Alt OK
Asta Wielandt (Hellerup)
14/01/2014
Rating: 5 of 5!
Sættet er sikkert fint til mindre børn, men håndbeskytterne virker lidt små til min datter på 8 (str. 146). Derudover er der ikke den store forskel på knæ og albuebeskyttere.
henriette schultz (Kalundborg)
09/01/2014
Rating: 2 of 5!
Str. S er fine til mine piger på 5 år. De skal selvfølgelig spændes ind og helst side uden på tøjet, men så er det fint
Mikkel Juel Christoffersen (Hovedgård)
07/01/2014
Rating: 5 of 5!
Meget tilfreds
Daniel Thierbach (Ishøj)
06/01/2014
Rating: 5 of 5!
super
rasmus christensen (Haslev)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
Bra skydd till min 6 åriga kille , passar nog ännu bättre vid 7-8 års ålder men XS var det minsta och min grabb är 121 lång , men helt ok ändå.
ANDERS ÖGREN (Pixbo)
30/09/2013
Rating: 4 of 5!
Litt store til min seksåring, men kvaliteten er ikke å klage på.
Ståle Fossum (Sandefjord)
25/09/2013
Rating: 3 of 5!
super passer bare på en tynd pige på 9 og en normal dreng på6.
Bjarne Lundorff (Kolding)
08/09/2013
Rating: 4 of 5!
Dom var lite för stora för vår 2,5 åring men det hade vi räknat med också. Snabb leverans, inga problem.
Joachim Roth (Göteborg)
20/08/2013
Rating: 5 of 5!
Fikk utstyret ett par tre dager etter bestilling :-) Sitter litt løst, men gjør nytten. Må sies at guttungen er 4 år og tynn, så xs er fortsatt litt å vokse i. Alt i alt, veldig fornøyd :-)
cathrine woldstad (hokksund)
04/08/2013
Rating: 5 of 5!
Str. S er for lille til min søn på 10 år. Velcrobåndet kunne være længere så ville det passe de fleste. Vi løser det ved at sy knæ og albuebeskyttere lidt ind. Sættet virker solidt og det er det vigtigste.
Charlotte Mathiesen (Allerød)
25/07/2013
Rating: 4 of 5!
Virker gode og solide
Hanne Barsdal (Vig)
23/07/2013
Rating: 4 of 5!
Fint begyndersæt, dog passer størrelserne ikke helt sammen. Håndledsbeskytteren er meget lille/stram i det, mens vi har måttet sy knæ- og albuebeskyttere lidt ind.
Jette Hansen (Stege)
19/07/2013
Rating: 3 of 5!
Prima beschermers!
Caroline Noijons (Asse)
11/07/2013
Rating: 4 of 5!
Smart og nemt udstyr at bruge. Er dog lidt stor i størrelsen - burde have længere stykker velcro til fastspænding. Ellers helt fin!
marianne jørgensen (Kastrup)
10/07/2013
Rating: 5 of 5!
Välgjorda skydd som är lagom stora till min 7-åring. Framför allt går det att spänna åt armbågsskydden ordentligt vilket vi hade problem med på de gamla skydden. Skickades snabbt och kom fram några dagar senare.
Patrik Nylander (Stockholm)
30/06/2013
Rating: 5 of 5!
Havde valgt str. S, men den var alligevel for stor til min datter der blev 9 år, det skal dog siges at hun er asiat og derfor ikke så stor, men alligevel. Måske lidt stor i str.
Marianne Delfer (Vedbæk)
07/06/2013
Rating: 3 of 5!
fint begynder sæt til børn
Kenneth Skou Willumsen (Aalborg SØ)
22/10/2012
Rating: 5 of 5!
ze zijn een beetje te groot voor mij mischien is het beter als je er in moet met je arm of been en dan extra het klitten band. bij mn polsen zit het wel heel goed.
Joshua Versluis (Ter Aar)
02/10/2012
Rating: 3 of 5!
str XS til femårsdreng. Helt tilfreds og god pasform.
Karina Larsen
16/07/2012
Rating: 4 of 5!
Størrelse XS passer fint til en høj, slank dreng på 5 ½. Lidt løst i elastikkerne på albuebeskytterne, men det går fint over jakken. Håndled-beskytterne virker en anelse klodsede, men de virker efter hensigten. Det er klart den del, der har været mest i asfalten indtil nu, og det har været helt uden tårer.
Sidse Kristensen (Aalborg)
15/04/2012
Rating: 4 of 5!
Is helemaal in orde!
FG Kist
30/03/2012
Rating: 3 of 5!
Jättefina skydd! Sonen kände sig mycket snygg i skaterampen :)
Therese Sundén (Alingsås)
30/03/2012
Rating: 5 of 5!
Fina skydd som sitter bra. Det är armbågsskydd, knäskydd och handledsskydd som var lite svårt att förstå. Snabb leverans.
Gerd Magnusson
29/03/2012
Rating: 5 of 5!
Havde læst en anden brugers anbefaling om alder og passende størrelse. Men hos os var børnebeskyttelses sæt str. S alt for stort til drenge på 7 år. Da emballagen forsvandt i julehurlumhejet var der ikke andet for end at købe nye sæt. Vil tro str. S kan passe store 8-9 årige. Kvaliteten virker OK
Kirsten Kasch
17/01/2012
Rating: 2 of 5!
Pæne og tilsyneladende fin kvalitet (har kun prøvet dem 2 gange). Jeg købte str XS til en dreng på 5 år. Knæ og håndled passer fint, men albue-beskytterne er for store. Men størrelsesguiden ovenfor kan man da ikke bruge til noget!
Marianne Toft (Værløse)
05/09/2011
Rating: 4 of 5!
kanon produkt passer godt på mine drenge på 6½ år
Thomas Odgaard (Søndersø)
02/09/2011
Rating: 5 of 5!
Tilspændinger lidt store for en tynd dreng på 7 år. skulle måske have valgt XS. Pasform på beskyttelsen er dog fin. SÅ lidt mindre tilspændinger eller mere velcro kune være godt.
Troels Møller
28/07/2011
Rating: 3 of 5!
Albuebeskytterne er lidt store og kan ikke spændes helt ind. Ellers fin størrelse til en pige på seks år.
Kristine Meyer (Åbyhøj)
16/06/2011
Rating: 3 of 5!
Passer fint til pige på 5 år (110 høj og alm. bygning) og er brugt flittigt - virker ikke sp "plastikagtige" som dem jeg har set i legetøjsforretninger.
Helene Madsen (Skævinge)
23/05/2011
Rating: 4 of 5!
Bestilte det til min 6 årige datter der er en meget tynd pige. Det er derfor svært at få strammet knæ- og albuebeskytterne nok, så vi er nødt til at "vikle velcroen omkring sig selv". Men så er pasformen også rigtig god, og det beskytter fint ved de mange fald hun har.
Dorthe Grønkjær
26/04/2011
Rating: 4 of 5!
Kvaliteten er helt i top, og børnene kan nemt selv spænde dem på. Rigtig god pasform, og kan holde til mange fald....:-)
Christina Grove (Græsted)
28/06/2010
Rating: 5 of 5!
Min datter (7) elsker dem - "de er seje". Hun falder fortsat tit og de beskytter holder ret godt.
Marius de Jager (Viby J)
25/05/2010
Rating: 4 of 5!
Børnebeskyttelsessættet er meget fin og sidder godt og beskyttende.
Dorit Hørlyck (Ølstykke)
10/05/2010
Rating: 5 of 5!