MENU

Triple Eight Park 2-pack

EUR 49,95
EUR 54,95 SAVE EUR 5,00
Triple Eight

Good to know

Zoom
Please select size 
Save for later
 set

Description

Comfortable set of pads intended for park use.
• Includes a set of compact knee and elbow pads with high density contoured EVA foam
• Impact resistant polyethelene caps securely attached with reinforced rivets
• Knee pad has a butterfly closing system that allows for easy on and off
• Elbow pad comes with a cool, comfortable lycra sleeve
• Pads are ergonomically designed

Good to know

Reviews

Dobrze dopasowane i wygodne, spełniają swoje zadanie :)
Kinga M. (Poznań)
29/09/2017
Rating: 5 of 5!
Taille xs beaucoup trop grand, les coudières auraient pu se mettre à la place des genoux
Rubi Alan (COARRAZE)
20/07/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Parfois malheureusement les tailles ne sont pas les mêmes pour tous le monde. Nous sommes aussi là pour vous si vous avez des doutes pour mesurer et trouver la meilleure taille pour vous. Cordialement / Soraya
Ochraniacze sprawują się bardzo dobrze gorąco polecam:)
Wiktor Brzozowski (Łódź)
25/06/2017
Rating: 5 of 5!
Aningens tighta armbågsskydd, är i övrigt mycket nöjd
Kenneth Petersson (Eskilstuna)
11/01/2017
Rating: 4 of 5!
Au top ! De la qualité des produits au service!
Bodeau Agathe (Clermont-Ferrand)
08/11/2016
Rating: 5 of 5!
Zitten goed en prima bescherming
Bas Dorland (Zevenaar)
14/09/2016
Rating: 5 of 5!
Mycket bra knä och armbågsskydd. Smidiga och inte så där stora och klumpiga som vissa andra skydd är. Upplevdes något mindre än vad storleksguiden visade. Väger 90 kg och beställde Large.
Christer Imre (Stockholm)
13/09/2016
Rating: 4 of 5!
Bestilte størrelse L som ble litt for stor. (Ganske smale bein). Bestilte ny pakke med M hvilket passet perfekt!. God kvalitet og rett så coola er de også :).
Harald Flaamo (Svalöv)
07/09/2016
Rating: 4 of 5!
Mycket bra skydd med god passform.
Sören Larsson (Vallda)
27/07/2016
Rating: 5 of 5!
Mycket besviken på kvalitén av skydden. Remmen på armbågsskydden är nästan 3 cm längre på den ena sidan och kardborrbanden stämmer inte alls mellan armarna. Jag mätte också knä och armbågar inför köpet och just denna produkt värkar mindre än storleksguiden. D.v.s., XL istället för L skulle passa bättre... även om jag ska ha L enligt guiden. Knäskydden passade bättre på det ena knät en det andra. Kan tyvärr inte rekommendera denna produkt och ska lämna tillbaka dem. Made in China.
K. Gustavsson (Lund)
12/07/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Tråkigt att du är besviken med kvaliteten på dessa skydd. Triple Eight gör normalt skydd av hög kvalitet så det är möjligt att du har fått ett såkallat "måndagsexemplar". Kontakta oss gärna på email@skatepro.se med ditt ordernummer samt några bilder på dessa skydd så ska vi försöka hitta en lösning på detta problem.
/Niklas
Ok til prisen, men små i størrelsen, en xl er meget stram til mig, som ikke er overdreven fed.
Mads Thomsen
30/06/2016
Rating: 2 of 5!
jag gick efter storleksguiden och hade knäsize 43cm så jag köpte large. men råder er att köpa en size större om ni är på gränsen (eller har kycklingben som jag) armbågsskydden satt riktigt gött och hindrade inga rörelser. jag har inte fått chansen att åka med dem då jag tänker returnera och beställa en size större. men första intrycket var väldigt bra. precis vad jag letat efter
Johan F. (Alingsås)
13/05/2016
Rating: 4 of 5!
Sitter bra och är inte bylsiga
David Wikander (Sundbyberg)
21/07/2015
Rating: 4 of 5!