MENU
Back |

Bones Reds 8-Pack Bearings

EUR 21,95
EUR 23,95 SAVE EUR 2,00
Bones Bearings
Zoom
Save for later
 set

Description

Recognised bearing developed for trick / stunt use. Because they offer near Bones Swiss performance at a fraction of the cost, they have become the best selling bearing in the USA.

Features

  • High speed Nylon ball retainer for greater strength and speed
  • Pre-lubricated with Speed Cream racing lubricant
  • Skate Rated clearances, tolerances, materials and lubricant provide the best performance and durability possible

Specifications

Bearing precision:
Not specified
Bearing type:
Open
Lubricant:
Oil
Spacers:
Not included
Pieces per pack:
8
Rubber shield:
Yes

Reviews

...
grant chadwick (Portsmouth)
09/06/2017
Rating: 5 of 5!
Good bearings, fast and smooth you can use these in all types of wheels and it's compatible.
brandon. reubens.
09/11/2015
Rating: 4 of 5!
Good quality and seal
John Winchester (Hauglandshella)
04/11/2015
Rating: 5 of 5!
Roulement de bonne qualité, bon rapport qualité/prix. Livraison rapide.
Mathieu Flouret (faverges seythenex)
18/10/2017
Rating: 5 of 5!
best bearing and for the price they`re worth it and all the youtubers u see talking about them every thing is true
Marion Seglsten (Fjordgard)
12/10/2017
Rating: 5 of 5!
goede lagers voor mijn sportrolstoel. draaien vele malen langer dan standaard ABEC lagers
Fernand Verweij (Enspijk)
19/09/2017
Rating: 5 of 5!
Good deal, nice bearings for the price
Andri Karl Helguson (Steinkjer)
21/07/2017
Rating: 4 of 5!
Roulement parfait des Swiss Bones pas cher et super Bonne qualité !
Helder Caiado (Neuchâtel)
13/07/2017
Rating: 5 of 5!
riktgt bra kullager
Antonio Zimmerman (Vallberga)
12/07/2017
Rating: 5 of 5!
Ikke uten grunn at disse er noen av verdens mest kjøpte kulelager.
Trygve t. (Arendal)
03/07/2017
Rating: 5 of 5!
hyvin on toiminut
Alexi Iso-oja (Helsingby)
03/07/2017
Rating: 4 of 5!
Snabba men blir skitiga snabbt. Rekommenderar om man vet lite om kullager
Marco Sjögren (malmö)
29/06/2017
Rating: 5 of 5!
De virker bare, dejligt kan kun anbefales
Dan-Palletiser A/S C/O Claus Boe Arnholt (Vemmelev)
27/06/2017
Rating: 5 of 5!
Altid en fornøjelse at køre med
Rasmus thordal sørensen (Måløv)
26/06/2017
Rating: 5 of 5!
Bones Reds har et godt rykte i skateverden og levde opp til dette i min erfaring.
Leif Lundberg (Borre)
30/05/2017
Rating: 5 of 5!
top bearings voor zijn prijs!!
chris Pelgrims (Linter)
22/05/2017
Rating: 5 of 5!
Helt klart godkända
martin bogren (sölvesborg)
28/04/2017
Rating: 4 of 5!
De var riktigt bra, över förväntan
Philip B. (Lönsboda)
24/04/2017
Rating: 5 of 5!
Helemaal goed en veilig bezorgt!
Chazz van den Hof (Hoofddorp)
01/04/2017
Rating: 5 of 5!
hyvin rullaa
Ilkka Pitkänen (Seinäjoki)
20/01/2017
Rating: 5 of 5!
De bedste
Lars kvist (Aarhus V)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Hva skal jeg si når alt var som det skulle. Hipp hopp, tipp topp
Roy E. (Skedsmokorset)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
top!
Bart Callaerts (Antwerpen)
16/11/2016
Rating: 5 of 5!
Super!!!!
M. S. (ALKMAAR)
03/11/2016
Rating: 5 of 5!
Bra, men vil anbefale keramiske lagre.
C. Knudsen (Borhaug)
27/10/2016
Rating: 4 of 5!
Bra kulelager til bra pris:-)
Rikard N. (Sellebakk)
25/10/2016
Rating: 5 of 5!
Good bearings!
C. Dahlström (Mariehamn)
11/10/2016
Rating: 5 of 5!
Hyvät laakerit, mutta alkoi jo parin käyttökerran jälkeen pitää rohinaa.
Janne P. (Kuopio)
27/09/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Laakerit voivat vaurioitua hyvin nopeasti, jos esimerkiksi laskeudut hieman sivuttain tai niihin kohdistuu "epätavallista" rasitusta. Laakerit tulisikin vaihtaa, kun ne eivät enää pyöri hyvin. Pyytäisimme sinua lisäksi ottamaan asiasta meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen email@skatepro.fi jotta voisimme perehtyä asiaan tarkemmin. /Eija
Einfach die besten
Florian Pflüger (Gerabronn)
10/09/2016
Rating: 5 of 5!
Ich hatte zuvor Hyper Hyperlite Rollen mit SFK Kugellagern gefahren welche 'gut' waren, doch diese Red Bones Kugellager sind im Vergleich noch besser, 'sehr gut' wenn nicht sogar perfekt. Ich bin sehr zufrieden. Bei einem Spin Test drehen sich die Rollen mehr als 30 sek. bis sie anhalten. (SFK etwa 20 sek.)
Matthias S. (Traiskirchen)
06/09/2016
Rating: 5 of 5!
Super lagers
Maryse Aantjes (Almere)
01/09/2016
Rating: 5 of 5!
Aparentemente, y a falta de ver cómo envejecen y responden a los saltos, son buenos rodamientos, de rodaje fino y rápido. Los utilizo para artístico-inline en pista exterior (sucia de polvo) e interior. Sólo vienen sellados por la parte exterior; por la interior la jaula (de nylon o teflón) viene al aire.
Oscar J. S. G. (Madrid)
26/08/2016
Rating: 5 of 5!
Menin rullaamaan tyttöystäväni laudalla sateen jälkeen. Maassa oli vesilammikoita ja en amatöörinä tajunnut sen olevan huonoksi laakereille. Seuraavana aamuna pyörät eivät pyörineet, laakerit olivat ruostuneet ja mun oli pakko ostaa uudet. Kaverini, joka on kokeneempi skeittari kertoi näiden laakereiden olevan todella hyvät ja erittäin edulliset laatuun nähden. Siksi tilasin ne ja olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja toimituksen nopeuteen.
Onni L. (Naantali)
25/08/2016
Rating: 5 of 5!
Goed bezig
Chris keijman (Tiel)
23/08/2016
Rating: 4 of 5!
De bedste lejer man kan få.
Simon Christiansen (Bækmarksbro)
18/08/2016
Rating: 5 of 5!
Jakość/cena –11/10. Są naprawdę szybkie ;)
Marcin Berger (Lublin)
16/08/2016
Rating: 5 of 5!
Fornøyd
lars høhrbye (oslo)
09/08/2016
Rating: 5 of 5!
Ganske fornøyd, kanskje ikke så raske som lignende typer men bra for prisen
Jay Needham (Oslo)
05/08/2016
Rating: 4 of 5!
Helt ok. Var dock lite dålig rull i ena lagret
Peter Surell (Glimåkra)
02/08/2016
Rating: 3 of 5!
Geweldige lagers, verschil in snelheid/draagvermogen tov de originele lagers van zijn board is ongelooflijk.
Svenja Knubben (Valkenburg lb)
09/07/2016
Rating: 5 of 5!
beste kulelager jeg har hatt! anbefales!
Martin Floden (Osen)
05/07/2016
Rating: 5 of 5!
Raske lager og sykt raskt service fra SKATEPRO fra jeg bestilte til det var på Posten hos meg.
Morten Johan Hagen (Skedsmokorset)
02/07/2016
Rating: 5 of 5!
Zoals gewend: de beste lagers die er zijn! Even op yt kijken hoe het moet, de eerste keer, en het is zo gebeurd! Wereld van verschil met standaard lagers :)
A. Hardam (Vlaardingen)
24/06/2016
Rating: 5 of 5!
Fikk god hjelp da jeg skulle bestille
Elisabeth Fiskerstrand Ness (Ålesund)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
ingen konkurrence, Bones Reds er det bedste derude
Rasmus Kimer Becker (Glumsø)
19/05/2016
Rating: 5 of 5!
man kan få bättre för dom pengarna och dom tål absolut inte vatten eller smuts
Lisa L. (Stockholm)
11/05/2016
Rating: 3 of 5!
Veldig gode
Sander Brønn (Horten)
27/04/2016
Rating: 5 of 5!
Jeg har altid købt Bones Red, så jeg kan ikke sige at de er de bedste på markedet. Men jeg kan dog sige, at de altid har virket upåklageligt. Altid virket som de skulle, så jeg har aldrig haft behov for at skifte over et til nyt mærke.
Nicklas Jakobsen (Mørkøv)
31/03/2016
Rating: 5 of 5!
Super til mine side-by-side rulleskøjter
Maria Hjelmborg (Esbjerg V)
24/02/2016
Rating: 5 of 5!
Altid gode - husk at smøre dem lidt inden du tager dem i brug, så holder de lidt længere :)
Anders Hauerholt
23/02/2016
Rating: 5 of 5!
Rask levering, virker veldig bra foreløbig ;)..
Sigbjørn Stava (Ålgård)
26/01/2016
Rating: 5 of 5!
Super gode kuglelejer, kan kun anbefales :-)
Lisbeth Linda andersen (Karise)
13/01/2016
Rating: 5 of 5!
prima lagers
bianca v. b. (Niebert)
28/10/2015
Rating: 5 of 5!
hoppas dessa håller bättre än dom förra han fick
Christina Andersson (Svalöv)
21/10/2015
Rating: 3 of 5!
Bones red er altid godt
Julius Halle (Hjørring)
06/10/2015
Rating: 5 of 5!
super fine. yderst tilfreds
Mikkel hvolby (Esbjerg V)
04/10/2015
Rating: 4 of 5!
Toimii
Henri P. (Söderkulla)
30/09/2015
Rating: 4 of 5!
Tosi hyvät laakerit ja toimii jos vaan on varovainen asennuksessa ja muistaa huoltaa oikein ei missään tapauksessa mitään rasvaa tai kemikaaleja sinne väliin bonesilta saa myös tähän tarkoitukseen ainetta jota voi laittaa laakereihin
Otto Pelkonen (Pello)
23/09/2015
Rating: 5 of 5!
Ze gaan snel kapot
stijn gilis (opwijk)
23/09/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vervelend dat je niet tevreden bent over de lagers! We kunnen niet zien, dat we een email van je hebben gehad over dit probleem? Als je ons alsnog een mail stuurt, kunnen we hopelijk helpen om een oplossing te vinden :)

/Laura
Top
Giuseppe Petracca (Holbæk)
14/08/2015
Rating: 5 of 5!
De er rigtig gode - og holder til lidt af hvert
Peter Thorup (Viborg)
06/08/2015
Rating: 4 of 5!
Super
Sven Meissner (Beeskow)
05/08/2015
Rating: 5 of 5!
Kjempe fornøyd. Rask levering. Anbefales :-)
atle bjørnseth (Oslo)
01/08/2015
Rating: 5 of 5!
jeg har kørt med de samme lejre i forhjulene på min kørestol og de holder til rigtig meget sne/saltvand samt jord og de bliver kun rensede hver 2 år super leje
michael hansen (herlev)
30/07/2015
Rating: 5 of 5!
De her kuglelejer er bare gode. Startede med at prøve Enuff's kuglelejer, men det var godt nok en dårlig oplevelse.
Jakob Georg Nielsen (Rødovre)
15/07/2015
Rating: 5 of 5!
Mega pozytywne wrażenia z zakupów , towar w 100 % zgodny z opisem krótko mówiąc idzie odczuć różnicę na tych łożyskach POLECAM :)
Dariusz Walawski (Sosnowiec)
07/07/2015
Rating: 5 of 5!
Ich nutze die Bones Reds für meine freeskates. Ich bin seit 3 Wochen mehr oder weniger täglich auf meinen Inlinern unterwegs. Mit Sprüngen, Powerslides und scharfen Slaloms sorge ich dafür dass diese Kugellager ordentlich traktiert werden und bis jetzt sind sie noch in Ordnung. Demnach behaupte ich mal unverbindlich dass diese Kugellager nicht all zu leicht kaputt gehen werden. Was mir jedoch aufgefallen ist, ist dass die guten Rolleigenschaften nach der ersten Runde sehr schnell nachlassen. Dies lässt sich sicher mit etwas Öl beheben war aber trotzdem etwas überraschend. Die Kugellager sind recht laut am Anfang was aber für meine Verhältnisse völlig in Ordnung geht. Dennoch bin ich nicht ganz mit diesen Kugellagern zufrieden. Deswegen nur 4 von 5 Rollen.
Jan-Eike B. (Flensburg)
26/06/2015
Rating: 4 of 5!
Sköna kullager går mjukt
Kristian Ekström (Järfälla)
17/06/2015
Rating: 5 of 5!
Tosi hyvät laakerit todella hyvään hintaan. Suosittelen
Tiina K. (Tampere)
08/06/2015
Rating: 5 of 5!
zeer goede lagers
Erik Maes (Ravels)
13/05/2015
Rating: 5 of 5!
Dårlig kvalitet, to lejer gik i stykker på første tur. Jeg har kørt på side-by-side hele mit og alt er monteret rigtigt, med spacer etc. og alligevel gik to af dem i stykker på den første km. Total ringe kvalitet og kan ikke anbefale bones til nogen andre.
Anders Krohn (Vrå)
04/05/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det lyder ikke godt! Det er bestemt ikke meningen, at lejerne skal gå i stykker efter så kort tid. Vi har generelt rigtig god erfaring med disse lejer, så det lyder som der kunne have været en fejl i lejet. Du må meget gerne kontakt os på kundeservice: Email@skatepro.dk - Med et ordrenummer og nogle billeder, sådan at vi kan se på sagen for dig. /Sebastian
Super gode.... Rollspeed lige ud af pakken. Bones virker og du er sikker på de holder... Dog brugte jeg dem til loongboard og ved nogle slides så var 2 af den gået i stykker
T. Petersen (Odense NØ)
08/04/2015
Rating: 4 of 5!
Kan varmt anbefale disse, skifte dem ud med mine gamle kuglelejer. Efter skiftet kunne julet snurre rundt i 20 sek. ca. Derudover er de også rimelig sandafvisende.
Matias Baden Busk (Silkeborg)
26/03/2015
Rating: 5 of 5!
Det er perfekt :)
Nicklas Jeppesen (Ålsgårde)
20/03/2015
Rating: 5 of 5!
Beste jeg noen gang har brukt, og til den fantastiske prisen! Anbefaler for all del.
Kamil Zastawny
18/03/2015
Rating: 5 of 5!
Vildt gode
Jonas Dahl (Børkop)
12/02/2015
Rating: 4 of 5!
Blev købt som gave til mit barnebarn som er meget tilfreds med produktet.
Kay Larsen (Korsør)
13/01/2015
Rating: 5 of 5!
En julegave til min nevø, han blev super glad, han havde brugt dem før
Ulla stockfisch (Vojens)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Nöjd!
Anna Palmgren (Rydsgård)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Min nevø blev rigtig glad og sagde de var de bedste kuglelejer man kunne få
Hanne Bredahl Laursen (Silkeborg)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Gode og har en god rollspeed
Bente P. (Roskilde)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
de har helt klart fortjent alt den ros de for fra her og der! men ville gå for bones super reds istedet men tilfreds herfra!
emil staack (Hørning)
24/11/2014
Rating: 4 of 5!
Helt fint, alt vel, både levering og indhold
vibeke h. (helsingør)
12/11/2014
Rating: 5 of 5!
super goed en snel
Robin Goes (Hooglanderveen)
05/11/2014
Rating: 5 of 5!
Fungerar bra på grabbens sparkcykel.
Cecilia Lindberg (Sjöbo)
04/11/2014
Rating: 5 of 5!
Er fuldt ud tilfredse med dem
Lisa Juel (Nørresundby)
30/10/2014
Rating: 5 of 5!
Skiftede på begge drengenes løbehjul, ruller super godt og støjsvagt
Jan S. (FredericiaFredericia)
29/10/2014
Rating: 5 of 5!
Bra!
Per Weum (Våler I Østfold)
28/10/2014
Rating: 5 of 5!
Classic!
Joakim Wall (Stockholm)
14/10/2014
Rating: 5 of 5!
Dette er di beste kulelagerne ever. Kjøp dem
Simon Skaane (Horten)
14/10/2014
Rating: 5 of 5!
Goede pasvorm, doen het prima.
Stefan Wolven (Krommenie)
03/10/2014
Rating: 5 of 5!
zijn goed
Esther Jelsma (Kerkrade)
02/10/2014
Rating: 5 of 5!
Rullar bra.
Heléne Permvik (Gärds Köpinge)
30/09/2014
Rating: 5 of 5!
Svarte ikke helt til forventningene
Ole K. S. (Staubø)
16/09/2014
Rating: 2 of 5!
de er fede
ella christoffersen (Skærbæk)
16/09/2014
Rating: 5 of 5!
Hyvät on
Emiliya Säkki (Vantaa)
02/09/2014
Rating: 5 of 5!
Bra
Kevin Bergström (Gnosjö)
26/08/2014
Rating: 5 of 5!
Drengen er fuldt ud tilfreds :-) hurtig levering SUPER
Lars Erik Lorentzen (Holstebro)
19/08/2014
Rating: 5 of 5!
Gode kuglelejer som altid tid til billige penge
Michael brus Sørensen
19/08/2014
Rating: 5 of 5!
Veldig gode kulelagre i forhold til pris. Lette å rengjøre er de også. Raskt levert av Skatepro.
Trond Øvstedal (Jar)
12/08/2014
Rating: 5 of 5!
Ruller fantastisk
Anna Cassøe (Greve)
05/08/2014
Rating: 5 of 5!
de bedste kuglelejer jeg endnu har haft fat i, de er helt lydløse og bliver da også bare ved med at køre rundt, jeg er meget tilfreds
Mathias Bech (Sindal)
18/07/2014
Rating: 5 of 5!
Toimii
Ismo Pystynen (Helsinki)
05/07/2014
Rating: 5 of 5!
okay
Rene Andersen (Hundested)
04/07/2014
Rating: 3 of 5!
Super
Gracia Zijl (Kropswolde)
25/06/2014
Rating: 5 of 5!
De bedste kuglelejer hos Skatepro
Peter Blichfeldt (Ans By)
17/06/2014
Rating: 4 of 5!
fine
Hanne Lücke Pedersen (Køge)
17/06/2014
Rating: 5 of 5!
Virklige de bedste kuglelejer jeg har købt
Magnus N. (Hirtshals)
15/06/2014
Rating: 5 of 5!
De dur .....;-)
Michael Hvidt Pedersen (Hinnerup)
12/06/2014
Rating: 5 of 5!
De bedste lejer jeg har prøvet! Og SUPER service!:-)
Nick jonas jørgensen (Fredericia)
10/06/2014
Rating: 5 of 5!
Bra
Anna Ewander (Ekeby)
08/06/2014
Rating: 5 of 5!
super
rasmus christensen (Haslev)
08/05/2014
Rating: 5 of 5!
Gode kuglelejre, køre godt :)
Michael C. Jakobsen (Faxe)
07/05/2014
Rating: 3 of 5!
super gode kuglelejer - ruller som de skal - min søn siger det de bedste han har haft. Vi har handlet hos skatepro flere gange og der er aldrig problemer og kvaliteten er i top.God og hurtig service. Fuldt ud tilfreds
jeanette povlsen (Silkeborg)
07/05/2014
Rating: 5 of 5!
Har dem till mina Nuke-hjul utomhus, de rullar framåt, hade lagt mer pengar på kullager om jag hade haft dem inomhus.
Emelie F. (Malmö)
29/04/2014
Rating: 4 of 5!
super goe
Andreas S. (Svendborg)
27/04/2014
Rating: 5 of 5!
Mega gode bedste kugleljere ever!
N. Madsen (Greve)
22/04/2014
Rating: 5 of 5!
Perfekt!
Kirstine Egeskov (Odense NV)
08/04/2014
Rating: 5 of 5!
Helt okay som förväntat.
Mats Lundgren (Segeltorp)
08/04/2014
Rating: 4 of 5!
Mega gode kuglelejer køre mega godt!!!!
Micas Sean Wachs (Slagelse)
03/04/2014
Rating: 5 of 5!
Har haft dem i over 1 måneder og de er ikke løse og køre super godt.
Mads Talbro (Odense)
30/03/2014
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering.
Heidi Birkmann (Ikast)
21/03/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode kuglelejer - 4 hjul herfra
Frederik Bruun Schmidt (Kolding)
13/03/2014
Rating: 4 of 5!
indtil videre ruller de bare
Per olsen (Hjørring)
04/03/2014
Rating: 5 of 5!
Tip top
Susanne Lynge Rasmussen (Greve)
02/02/2014
Rating: 5 of 5!
min søn er glad for dem
Sandra Klitte (Viby Sjælland)
30/01/2014
Rating: 5 of 5!
super en snelle levering!
duco pausma (den haag)
27/01/2014
Rating: 5 of 5!
super gode kuglelejer - ruller som de skal - de bedste jeg har prøvet!
Annegrethe Ringgaard (Farum)
23/01/2014
Rating: 5 of 5!
bra grejor
marie moczar (Ödåkra)
22/01/2014
Rating: 5 of 5!
Super gode service og hurtig levering
Tien Nguyen (Farum)
17/01/2014
Rating: 5 of 5!
Servicen i top (o;
May Christiansen (Stenløse)
15/01/2014
Rating: 5 of 5!
Perfekte!
Jeanett Støvring Schøler (Aabybro)
13/01/2014
Rating: 5 of 5!
Super til prisen
Keld Bjerge (Holstebro)
06/01/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode lejer til en god pris.
Lars Jørgensen (Nærum)
06/01/2014
Rating: 5 of 5!
Meget bra
Eivind Torbergsen (Tananger)
04/01/2014
Rating: 5 of 5!
Dom är bra men det finns bättre för nästan samma summa
albin moberg (Mölndal)
03/01/2014
Rating: 3 of 5!
Mijn zoon was erg blij dat het zo snel binnen was
doni vd haar (Woudenberg)
20/11/2013
Rating: 5 of 5!
helemaal oke, verder geen aan of opmerkingen
S.Den Haan (Helmond-Noord)
18/11/2013
Rating: 5 of 5!
Supre lager
Andreas Sunde (Tananger)
12/11/2013
Rating: 5 of 5!
Svårt att ge betyg än. Har inte åkt så mycket än men det verkar vara bra!
Jenny Larsson (Åmål)
15/10/2013
Rating: 4 of 5!
Vet inte så mycket än, bara kört med dem ett litet tag, men rullar bra tysta. filip.
filip johansson (Göteborg)
30/09/2013
Rating: 4 of 5!
rigtig gode har aldrig set bedre kuglelejer og nemme at tage på
Mona Lisa Christiansen (Løsning)
29/09/2013
Rating: 5 of 5!
Veldig bra
kari korneliussen (risør)
28/09/2013
Rating: 5 of 5!
Bra!
Mai To (Hyllinge)
25/09/2013
Rating: 5 of 5!
Mega mega vilde kan varmt anbefales;)
Nikolai Bæk
24/09/2013
Rating: 5 of 5!
good bearings.
Thane McEntire (Tananger)
24/09/2013
Rating: 5 of 5!
helt i orden
Preben Andersen (Nyborg)
17/09/2013
Rating: 5 of 5!
Bra rull men slits snabbt.
Marie Larsson (järfälla)
13/09/2013
Rating: 3 of 5!
Super dejlige at køre med!
Hampus Sandberg (Greve)
11/09/2013
Rating: 5 of 5!
Rodamiento de muy baja calidad se partió en menos de un mes y se granularon a la semana.
victor ramon (guadarrama)
03/09/2013
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Estos rodamientos son fabricados especialmente para el patinaje y su calidad suele ser alta. Puede que la rotura en este caso fuera producto de ajuste indebido, poca lubricación o debido a algún error de fabricación. Nos puede contactar si necesita ayuda o información sobre rodamiento para patinaje.
Helt klart de bedste bearings mit board nogensinde har haft æren af at bruge. Mad props.
joakim vester (Aalborg)
02/09/2013
Rating: 5 of 5!
Hele goede lagers een groot verschil met mijn andere lagers. Ze waren prima schoon te maken alleen komt er een beetje roest bij het midden ringentje.
Quinten Hofman (Wezep)
24/08/2013
Rating: 5 of 5!
No complaints. Good buy.
kevin merry (kongsberg)
13/08/2013
Rating: 5 of 5!
De er sindsyge
Emil Jensen (Ranum)
02/08/2013
Rating: 5 of 5!
ok.
Peter Nylin (Bergshamra)
29/07/2013
Rating: 5 of 5!
Väldigt dålig kvalitet ("kina"-skit) på dessa. Dålig passform, därav svåra att montera. Förstörde 2st vid montage. monterade mina orginal-lager på dom nya hjulen istället. Dom här lagrerna hör hemma i skrotlådan!!!
Anders Karlsson (KALMAR)
23/07/2013
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi är ledsna att höra att du är så missnöjd! Vi har faktiskt ganska bra erfarenhet och feedback med dessa lager, även om de ibland behöver lite tid för att vara kört til. Om du vill kan vi ta en titt på dina lager för att se om något var fel med dem? Bara skicka oss ett mejl med några bilder.
/Milena
Nok de bedste lejer jeg nogen sinde har haft. Men ikke de dyreste.
Emil kærholdt larsen (Nykøbingsj.)
20/07/2013
Rating: 5 of 5!
Bara skit har kört med dem i 2 veckor och dem har redan börjat gnisla och så köp dom inte min kompis har samma problem!!!!
Fabian ivarsson hansson (Halmstad)
11/07/2013
Rating: 1 of 5!
Rigtig gode kør hurtigtvog lige på vejen
christopher christiansen
02/07/2013
Rating: 5 of 5!
Skit bra kullager, Dem är snabba och håller jätte bra rekommenderar starkt.
tony sandberg (Bålsta)
30/06/2013
Rating: 5 of 5!
ruller ganske bra
Thor Magnus Fjæstad (Løten)
29/06/2013
Rating: 4 of 5!
Kører rigtig godt. Sørger man for at vedligeholde dem holder de RIGTIG længe!
Mikkel Heramb (Korsør)
24/06/2013
Rating: 4 of 5!
Virker rigtig godt efter noget tid.
Thomas Nissen (Højbjerg)
21/06/2013
Rating: 4 of 5!
de er ikke så gode i starten men de skal bare køres til
Sara Tangø Kofod (Gudhjem)
21/06/2013
Rating: 5 of 5!
Todellä hyvä
Arto Rajanen (Kempele)
13/06/2013
Rating: 5 of 5!
Findes ikke bedre.
Nicklas Ramdal
06/06/2013
Rating: 5 of 5!
Super cool
Fred Freier (Leuven)
04/06/2013
Rating: 5 of 5!
bra :)()());)
Anna lindström (Roknäs)
03/06/2013
Rating: 5 of 5!
gode
simon nielsen (ballerup)
31/05/2013
Rating: 5 of 5!
Laakereiden asennuksessa meni helposti rikki.
Raija Lempiäinen
16/05/2013
Rating: 4 of 5!
MEGA GODE!!!!! ELSKER DEM/ps man kan rense dem
Christian Gu Erichsen
02/05/2013
Rating: 5 of 5!
Jeg skifter fra "Bones Super Reds" til "Bones Reds" Har hørt det skulle være bedre! Håber jeg! :)
Mathias Ter-Borch Rytter (Bording)
29/04/2013
Rating: 5 of 5!
SUPER GODE!!! Har haft dem i 1 år og de køger stadig super godt. Man køger mega hurtit og de larmer slet ikke!
jonas jørgensen
07/04/2013
Rating: 5 of 5!
Raskt levert, og de virker jo veldig solide! Nå ble vel dette mer som å skyte spurv med kanon- kvalitetsmessig, siden guttungen har slitt ut hjullagrene på sin "Cars" spaskesykkel. Men- synes det er en billig erstatning, spesielt siden han er så glad i sykkelen. :-)
Geir Ove W. Sira (Aurskog)
19/03/2013
Rating: 5 of 5!
Kører godt, men der går slør i dem, eller så ruster de:/
isak schakow
08/03/2013
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej Isak. Ja, vi er også rigtig glade for Bones Reds lejerne, da de giver god kvalitet til en fair pris. Det er altid svært at sige hvor lang levetiden på kuglelejer er, da det kommer an på, hvor meget man kører med dem - alle kuglelejer slides med brug. Men mest af alt skal man være opmærksom på ikke at bruge sine kuglelejer på fugtige og våde veje, da de så begynder at ruste og køre dårligt. Vurderer du, at det er gået alt for hurtig med dine lejer og du er ikke kørt, når der var vådt, må du meget gerne sende os en email med dit ordrernummer og et par billeder, så ser vi på det. :)

Mange hilsner,

Milena
SkatePro
De er fine nok
Brian Hansen (Solrød Strand)
03/03/2013
Rating: 4 of 5!
works great!
Erik Magnus Berntsen (Trondheim)
30/01/2013
Rating: 5 of 5!
Ruller gerit.
Tone Akselsen (Fredrikstad)
09/01/2013
Rating: 5 of 5!
Passar utmärkt till Eagel guld stjärna hjul!
Sarah Gutestierna
28/12/2012
Rating: 5 of 5!
(DE ER MEGA AWESOME) ps. kan varmt anbefales
joachim mikkelsen (Silkeborg)
26/12/2012
Rating: 5 of 5!
love it
kasper skau johansen (Vejle)
29/11/2012
Rating: 4 of 5!
Super gode lejer
Kim Lindhardt (Viby Sjælland)
18/10/2012
Rating: 5 of 5!
elsker dem. det er altså bare de bedste kuglelejre. man holder farten hele tiden og køre som en drøm.
Rasmus Rynkeby (Hjørring)
04/10/2012
Rating: 5 of 5!
Hintalaatusuhteeltaan täydelliset laakerit! En skeittaa millään muilla.
Antti-Pekka Korhonen (Aabyhøj)
02/10/2012
Rating: 5 of 5!
hej de här kulagerna är fantastika de rular jette bra jag kunde aldrig tenka att de skulle rula så bra mycket bra!!!!
Naaznien Kheraliram
29/09/2012
Rating: 5 of 5!
følger med et klistremerke :)
Mathias Tvedt
28/09/2012
Rating: 5 of 5!
Hyvät ovat hinta/laatusuhde kohdallaan!
johnny Hamström (valkeala)
25/09/2012
Rating: 4 of 5!
Perfekte... Faktisk så gode, at knægten gik på røven da han prøvede dem første gang. Tilfreds...
Stefan Masciotti (Ballerup)
22/09/2012
Rating: 5 of 5!
Har funkat kanon.
Jessica Johansson (Alingsås)
21/09/2012
Rating: 5 of 5!
Tog bilder på de original lagren som satt på den varan ni sålde till oss, ändå blev det fel, fick ett skönt svar att ni inte kunde ha alla olika lager som reservdel, ok men man kanske inte skall sälja något annat som inte är i närheten att passa.
Mats Tufvesson (fjärås)
21/09/2012
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej,

vi beklager meget, hvis vi anbefalede dig noget, som slet ikke passer. I så fald må du selvfølgelig meget gerne sende varen retur og få dine penge tilbage. Du kan også skrive os en email til email@skatepro.se, så kan vi se på sagen uden at du skal sende noget.
Rigtig gode kuglelejer - stor tilfredshed.
Søs Sif Thiele (Hellerup)
18/09/2012
Rating: 5 of 5!
rullar bra men glappar skitmycket
Thomas Maathz (Sunnansjö)
10/09/2012
Rating: 3 of 5!
Bra! Men blir øddelagt litt fort;)
Erik Mitchell (Sande)
10/09/2012
Rating: 4 of 5!
Super gode kuglelejere til prisen! Skiftede til Bones dagen før CIC og det hjalp helt sikkert på tiden. =) Kan varmt anbefales.
Line Marie Larsen (Odense SØ)
10/09/2012
Rating: 5 of 5!
Perform skills! Perfect roll!
Anders Silber (Holte)
29/08/2012
Rating: 5 of 5!
Nice
Thomas Andre Olesen (Spydeberg)
28/07/2012
Rating: 5 of 5!
Ruller veldig bra!!! De er verdt pengene:) Har kjørt en del i regn med de, men ruller fortsatt like bra!!!
Håkon Røra
18/06/2012
Rating: 5 of 5!
nice kulager har har dom i 8år på bräda på longboard och nu npå spark e som helt nye :P
olle hammar (Tyresö)
31/05/2012
Rating: 5 of 5!
Super dope! Har haft dem i tre år. Spinder vildt godt elsker dem.
Bob Random
14/05/2012
Rating: 5 of 5!
hjulene drejer perfekt rundt, når man har sat dem på.
carl-emil hartman
09/05/2012
Rating: 5 of 5!
de er gode til at køre ned af ting og lave tricks på anbefaler dem 100%
nicolai larsen (skagen)
19/04/2012
Rating: 5 of 5!
Har selv disse kuglelejer og kan ikke sige andet, end at det er de bedste jeg har kørt med. Har brugt 3 forskellelige og self. Slår bones altid alt. Bare da jeg satte kuglelejerne i, kørte jeg lidt også tog jeg tid på hvor lang tid de kunne lade hjulende spinde. Jeg kom på 2:32.2 minutter. Helt fantastisk! Bruger dem til mit LB (Longboard).. Har kørt i regnvejr, mudder(det sprøjtede endda på mine bukser), græs og gros. Det eneste der er sket var kun mit griptape der blev beskidt. Ikke noget med de kørte langsommere, eller rust eller noget. Men helst undgå alt det, jeg gjorde. Men er ret sikker på at kuglelejerne kan holde til det! Kan varmt anbefales!
Baran Cetin (Odense M)
13/04/2012
Rating: 5 of 5!
Super gode! Bililige og gode :-) 2:05 min holder de på et hårdt ryk
Rasmus Hjelmager Nielsen (Randers)
30/03/2012
Rating: 5 of 5!
sygt gode
Karsten Hjaltelin (Jyllinge)
31/01/2012
Rating: 5 of 5!
super gode
mathias panduro
21/01/2012
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode kuldelejer når man køre ned af en barke kan man næsten ikke stoppe KØB DEM!!! ;)
Rasmus Andersen
15/01/2012
Rating: 5 of 5!
Jeg er veldig fornøyd med dem, får en ganske bra fart, og di holder seg bra.
Roy-Arne Folkestad (ørsta)
23/11/2011
Rating: 4 of 5!
kører godt og er de bedste kuglelejer jeg har haft ind til videre.
Allan Nielsen (Gudhjem)
19/11/2011
Rating: 5 of 5!
extreem goed, makkelijk schoon te maken, en rollen goed door
Johan Vos (Zwolle)
18/11/2011
Rating: 5 of 5!
Een wereld van verschil! Super smooth en eenvoudig te reinigen.
Jos Westerhuis (Den Haag)
17/11/2011
Rating: 5 of 5!
Hej Lejerene kører perfekt, men I havde skrevet forkert pakker. nr. på hvilket gav mig en del bøvl og en sur pakkeuddeler hos SPAR i Nansensgade. I får en dårlig karakter for udbringning. Mvh Kay
Kay Petersen
10/11/2011
Rating: 1 of 5!
bliver hurigt slidt
Hans Andersen (hundested)
17/10/2011
Rating: 1 of 5!
de er rigtiggode og er nemme at rengøre helt sikkert priseb vær.
Jørgen Hansen (Stege)
23/09/2011
Rating: 5 of 5!
det er nogen meget gode kuglelejer men efter 4 dage gik mine i stykker men ellers så er de vildt gode
mathias wolf
06/09/2011
Rating: 4 of 5!
veldig gode kulelager :)
Geir Gjevre
29/08/2011
Rating: 5 of 5!
bra kullager lätt värt pengarna MEN jag åkte 500m med kullagrerna och efter ett tag började dom gnissla och kärva men jag forsatte köra för jag trodde att min district broms (som äger) gick emot hjulet så jag brydde mig inte men när jag kom hem så skulle jag kolla på kullagrerna och då hade nylon grejen som håller i kulorna låsstnat helt och eftersom jag har powerslide hjul spacer i mitt hjul så vet jag inte hur jag ska få ut kullagrerna snälla hjälp!!!:-----) men fram hjulet rullar skit bra snurrar en min även fast hjulet sitter as hårt man fick 8 st men....
Terese Lindström (bromma)
16/08/2011
Rating: 3 of 5!
de her lejer er super gode! har haft dem i 7 måneder nu og de har kørt fint, men igår da jeg skulle ollie en trappe på 5 trin skete der noget med et af lejerne, og det gider ikke køre mere :(
Magnus Olsen
05/08/2011
Rating: 4 of 5!
mig og min lillebror har lige fået vores kuglelejer og de er mega gode. de kan ca. køre 1½ min. Køb dem :D
mads Hal Thomsen (allerød)
30/05/2011
Rating: 5 of 5!
Rigtig gode lejer de køre som en drøm i meget lang tid og har brugt dem omkring et halvt år og de køre stadig helt fint så kan ikke andet en anbefale at købe dem ;)
Asger Dürr
04/05/2011
Rating: 5 of 5!
nok de bedste lejer til prisen, rigtig god holbarhed og fart. Kan anbefales at give dem noget fedt når man synstes de bygender at larme eller blive langsomme, det er dejligt nemt da de er åbne på indersiden
Peter Bækmark (risskov)
17/02/2011
Rating: 4 of 5!
Købte disse lejer sammen med et sæt nye skøjter. Og forskellen på lejet var stor. De har mindre friktion end de originale lejer. Og kunne uden tvivl mærke forskellen. De skal lige have lov til at køre et stykke tid før de bliver "slidt til". Men man får bestemt noget for pengene her..
Kim Kristensen (Thisted)
04/02/2011
Rating: 5 of 5!
de er ikke så gode som alle siger...
Oskar HH
24/11/2010
Rating: 3 of 5!
har alderi bytta kule lager på bladsa mine e. men kos veit manj om kule lagera passe te hjula. foriksempel: passe sa kulelagera her te Senate Sinner 56mm, 89A
Gøran Halle Løvik
10/02/2010
Rating: 3 of 5!
vildt gode kugle lejre de triller rigtig godt kan 100 gange anbefale dem
james bond
14/11/2009
Rating: 5 of 5!