×
Menu
Back |
K2 skates, snowboards, skis and gear

K2 Standard Buckle Set

15,95 €
(11)
Hot
Zoom
Length: 130mm
In stock
1 set
Qty.
1 set
2 sets
3 sets
4 sets
5 sets
6 sets
7 sets
8 sets
9 sets
10+
  Save for later
From same brand
Description

The Inline skate Buckle Sets are replacement buckle kits for your K2 Skates. Available in 2 different lengths. Match the length of the buckle you are trying to replace for optimum fit.

Set contains:

  • 2 complete buckle straps
  • 2 receiver buckles
  • Mounting hardware

Notice:

Some riveting may be required. Riveting tool not included.

reviews   (11)
Sehr schnelle Lieferung, einfache Abwicklung
Christine S. (St. Veit an der Glan)
26/01/2021
Rating: 5 of 5!
Super Service. Das Set hat perfekt auf K2 Inliner gepasst. Danke!
Wilhelm Schäfer (Schwarmstedt)
20/01/2021
Rating: 5 of 5!
Super Service und telefonische Beratung. Das Set hat perfekt auf meine Inliner gepaßt. Danke!
Susanne Schäffeler (Legau)
20/01/2021
Rating: 5 of 5!
Ras si on arrive a retirer les précédents
Emma parmentier (Colombes)
19/01/2021
Rating: 5 of 5!
Heel fijn. De gesp paste perfect op onze gebruikte skeelers, en was aan te brengen door een schoenmaker.
J. oomen (Oosteind)
11/01/2021
Rating: 4 of 5!
Het is heel goed ze kan weer skate helemaal blij
Bianca Ophof (Hoek van holland)
05/01/2021
Rating: 5 of 5!
Goed en snel geregeld. Fijn contact met de medewerkers! Hoge verzendkosten. Het pakketje paste door de brievenbus, maar je bent verplicht om voor duurdere pakketpost te kiezen.
Hanneke van den Brand (Huissen)
06/11/2020
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Hi Hanneke! Bedankt voor je review. Fijn dat alles naar wens is. :) Wat betreft de verzendkosten, wij hebben geen optie voor brievenbus pakketjes, deze pakketten krijgen namelijk geen trackinglink waardoor wij de zending niet kunnen volgen. //Iris
De sluiting werkte verkeerd om, dus de orginele laten zitten. De band was bij de eerste keer skeeleren, meteen door midden. Was ook smaller, dan de orginele band.
Tess van Rens (Horst)
13/10/2020
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hi Tess! Bedankt voor je review. We willen je graag verder helpen met de zoektocht naar de juiste gesp voor jouw skates. Zou je ons een mail daarover willens sturen? //Iris
Das K2 Standard Schnalle Set hat sehr gut auf meine schon in die Jahre gekommenen Salomon Skater gepasst. Die Montage habe ich mit M4 Flachkopfschrauben durchgeführt und die Überstände über die Muttern abgeschnitten und abgefeilt. Dadurch war kein Nietwerkzeug oder eine Fachwerkstätte erforderlich.
Gerald A. (Walding)
28/06/2017
Rating: 5 of 5!
très bien aucun probleme
Claude JOURNOT (Métabief)
20/06/2017
Rating: 5 of 5!
Goede gespen
Dave Defer (Schoten)
03/05/2017
Rating: 5 of 5!
SkatePro