MENU
Back |

Mindless Voodoo Lakota Longboard

EUR 159,95
EUR 199,95 SAVE EUR 40,00
Mindless longboards

Good to know

Zoom
SkatePro Skate Tool
SkatePro Skate Tool (Black)
EUR 7,951 pcs
EUR 5,95
Save for later
 pcs

Description

The Lakota is a stunning board showing off its Bamboo and Canadian maple construction in all its glory. Has lots of flex wich can be ideal for carving and cruising.

Measuring in as the longest board in our quiver, it offers a beautifully smooth surfy riding experience. CNC wheel wells cut to the complementing stained layer seal the deal.

Wheelbase: 79,8cm (31,4")

Specifications

Deck length:
44" (111.7cm)
Deck width:
9.75" (24.7cm)
Deck material:
Canadian Maple, 6-ply
Wheel diameter:
69mm
Truck type:
Inverted kingpin
Recommended for:
Dancing, Cruise
Additional materials:
Bamboo, 1-ply
Weight:
3460g
Deck features:
Wheel wells, Pin tail
Wheel width:
51mm
Wheel hardness:
81A
Truck size:
180mm (7")
Cushioning:
87A
Griptape:
Pre-gripped
Max rider weight:
130kg

Good to know

Reviews

Really nice board, rolls like à Rolls ;-) very quick, smooth and agile. Also good looking board. When I'm not riding it's hanging on my wall ;-).
Dave M. (Aartselaar)
30/07/2017
Rating: 4 of 5!
Til manden der har alt. Han blev som ung igen og nu kan han bruge en masse tid med sine tre døtre hvor de triller afsted. Dejligt.
Britta Hovad Petersen (Bjert)
19/04/2017
Rating: 5 of 5!
Bonjour, Ma fille est très satisfaite de sa planche, légère et très maniable. Le suivi du coli est pratique et on a pu voir la progression de la livraison. La planche était bien emballée. A bientôt j ai 2 autres Board a commander.
Reynald MEAR (CASTRES-GIRONDE)
23/03/2016
Rating: 5 of 5!
Mitt første longboard og må si jeg er stor fornøyd med dette brette. God kvalitet og renner smooth. Anbefales!
John Rasmussen (Randaberg)
15/03/2016
Rating: 5 of 5!
Jeg bare ELSKER mitt nye Lakota Longboard! :D Allerede første dagen, var jeg helt avhengig av det! Nå har det kommet til det stadiet, at hvis jeg må gå og/eller ikke har det med meg, så blir jeg ekstremt furt.. Det ruller så godt og svinger uten problemer, samtidig som det er stødig, noe som passer meg utmerket med tanke på hvor klønete jeg kan være til tider.. ;D
Ingeborg Nikoline Lereggen (Furnes)
16/06/2015
Rating: 5 of 5!
Dette board var mit første longboard, men jeg startede ud med et cruiser, hvilket jeg synes er godt at starte ud med. Longboardet drejer helt suverænt, og kuglelejerne er der intet i vejen med. jeg vil nærmest tro at kuglelejerne er så gode at hjulende kan dreje i 2 minutter. har helt klart fortjent fem hjul :) :) :)
Mads L. D.
21/04/2014
Rating: 5 of 5!
Det nærmeste du kommer himmelen på asfalt! Dette brettet er utrolig morsomt å stå på, den svinger fantastisk godt! Spesielt gøy å bli trukket av en sprek sibirian husky på flata! Tusen hjertelig takk! Veldig fornøyd med kort leveringstid og mulighet til å betale med faktura!
viggo gabriel pellicer (oslo)
18/09/2013
Rating: 5 of 5!
Lækkert board, det ligger virkelig godt på vejen, også helt perfekt at starte ud med hvis man er nybegynder. Jeg har aldrig stået på skateboard eller longboard før, men det tog ikke mig mere end et par timer at lære at stå på det og styre det. Kan varmt anbefales!
Rolf Meldgaard (Holstebro)
22/08/2013
Rating: 5 of 5!
Utrolig bra longboard elsker det, det er helt perfekt. Veldig fint for nybeggynere og andre. Jeg er værtfall veldig fornøyd
magnus sørensen
28/07/2013
Rating: 5 of 5!