MENU
×

Rune Naegling No1 Cruiser Longboard

EUR 94,95
EUR 219,95 SAVE EUR 125,00
Rune Longboards

Good to know

Zoom
Please select size + flex 
SkatePro Skate Tool
SkatePro Skate Tool (Black)
EUR 7,951 pcs
EUR 5,95
 
1

Qty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Qty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Qty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+
pcs
  Save for later

Description

A nice looking and very stable longboard. The drop through trucks, the long 42.1inch deck and large 70mm wheels with 80a in hardness are features that makes this board both ideal for cruising and speed.

The Naegling No1 has fast Abec 7 bearings.

Choose between three different board flexes - 1, 2 or 3.

Flex 1: from 171.9 lbs (7 Ply Maple)
Flex 2: 121.2 - 194 lbs (6 Ply Maple)
Flex 3: 66.13 - 143.3 lbs (5 Ply Maple)

Specifications

Truck type:
Drop through
Recommended for:
Cruise, Carving
Wheel diameter:
70mm
Deck features:
Cut outs
Concave:
Shallow
Wheel hardness:
80A
Bearing precision:
ABEC-7
Truck size:
180mm (7")

Good to know

Reviews

La calidad, tiempo y precio es muy buena, y me agrado mucho hacer la compra
Emmanuel Reyes González (Jaltipan)
22/02/2018
Rating: 5 of 5!
Super tevreden!! Dit is mijn eerste board en het rijdt perfect!! Zeker een aanrader!!
Meishan Balyn (Rotterdam)
19/02/2018
Rating: 5 of 5!
Longboard is verjaardagscadeau voor kleinzoon, die zeer tevreden reageerde en direct aan de slag ging.....Gebruik van Servicepoint was grote teleurstelling!
Florus Ruigendijk (Dordrecht)
18/02/2018
Rating: 4 of 5!
Produit super très belle board correspond tout à fais à mes attentes. Top
C. David (Onex)
14/02/2018
Rating: 5 of 5!
Helt topp brett til meg
christoffer s. (Rolvsøy)
06/02/2018
Rating: 5 of 5!
This is my first board and it’s really nice! Very stable and easy to ride!
Heleen W. (Amsterdam)
05/02/2018
Rating: 5 of 5!
Excelente longboard. Me encanto.
Beatriz L. M. (La paz Estado de México)
26/01/2018
Rating: 5 of 5!
Schysst bräda, fantastiskt rea pris, har inte hunnit tests den eftersom vädret är kasst men jag komner att ha många timmars skoj på den
Alan Hinshalwood (Stenungsund)
19/01/2018
Rating: 5 of 5!
Mein Sohn ist begeistert. Longboard sieht gut aus und Qualität ist auch in Ordnung.
Daniela M. (Klein Meckelsen)
18/01/2018
Rating: 5 of 5!
a realy nice longbord, trucks are perfect, super stable, flex is kinda big (even tho i've taken a bigger one for my weight) looks awesome, but have only one con- white trucks are getting messy fairly easy
Dawid Szymski (Wrocław)
17/01/2018
Rating: 5 of 5!
La livraison et le produit sont impeccable. Votre démarche de Feed black est plus qu'efficace. Bonne continuation:)
raharisoamalala Marry (Montpellier)
10/01/2018
Rating: 5 of 5!
Snygg bräda. Bra kvalité. Lättstyrd bräda.
D. Antic (Lidköping)
07/01/2018
Rating: 5 of 5!
Plutôt sympa. Ma deuxième longboard. Planche assez souple et très agréable. Je trouve les roues un peu souples du coup je vais en changer plus tard car en mode promenade c’est un peu moins roulant (elles freinent un peu). Elle est plutôt belle et maniable. Je recommande pour le rapport qualité/prix.
BÉDIER Cinthia (SOUVIGNÉ)
29/12/2017
Rating: 5 of 5!
Nemt at svinge og flytte sig på under kørsel. Jeg hsr købt flex1 og føler det passer til 100 kg, men fart er der ikke så meget af, hvilket er rigtig ærgerligt når nu alt andet fungere perfekt i forhold til højde og vægt. Har prøvet drengens Rune gram og ville nok vælge det ved næste køb i den korte udgave.... men igen - to forskellige stilarter efter min mening. Konklussion: let kørt, Fed flex, og go størrelse. Men mangler fart. Gram og no1 har samme hjul så jeg tilskriver ikke den manglende fart hjulene men nok Mere flexen. Tip. Fik vejledning om at sætte mindre hjul på, hvilket måske kan øge hastigheden.
Klaus Bo Larsen (Ringsted)
15/11/2017
Rating: 3 of 5!
Tilpas længde, efter jeg havde prøvet et lidt kortere board, med en anden udformning før. Hjulene er tilsyneladende lidt bredere hvilket gør, at hastigheden på boardet er lidt lavere end på et stift Cruiser-board. Det kan også være, at flex'en har noget at sige mht. hastigheden. Men kurverne er meget blødere med det her board, end et stift Cruiser-board, hvor jeg ofte var ved at blive vippet af i svingene. Det der flex skal jeg lige vende mig til, men det lærer jeg nok.
Rune Vang Sommer (Jelling)
19/09/2017
Rating: 5 of 5!
super cruiser longboard, kører perfekt, det bedste longboard vi har haft, samtidig med at det er det billigste, så det er jo perfekt!
kim nielsen
19/09/2017
Rating: 5 of 5!
Lovely !! älskar den :D
Hanna Lundqvist (Piteå)
06/09/2017
Rating: 5 of 5!
Schysst bräda för pengarna :)
William S. (Örebro)
28/08/2017
Rating: 5 of 5!
Rekommenderas!
Dimitrios Z. (Uppsala)
28/08/2017
Rating: 5 of 5!
erstklassiges Board tadellose kundenfreundliche Abwicklung
Hans-Gerd Nolten (waldfeucht)
24/08/2017
Rating: 5 of 5!
Reçu rapidement, bonne planche. Satisfaite de l'achat
Michèle CREACH (SAINT POL DE LEON)
16/08/2017
Rating: 5 of 5!
Bonne planche, bon flex, bonne stabilité,satisfait du ce choix ,planche maniable et agreable
b. olivier (Florange)
03/08/2017
Rating: 4 of 5!
Hyvä hinta-laatusuhde ja hieno tuote.
A. Azevedo (Gdańsk)
02/08/2017
Rating: 5 of 5!
Excellent product. However, I didn't expected to be very long as it is.
A. Azevedo (Gdańsk)
02/08/2017
Rating: 5 of 5!
rigtig dejlig longboard til lange veje
Heike Thye (Tinglev)
19/07/2017
Rating: 5 of 5!
Älskar den, snygg och enkel att åka på, funkar bra för mig som är nybörjare, fett nöjd och rekommenderar den absolut!
Terese H. (Bjuv)
10/07/2017
Rating: 5 of 5!
Väldesignad och lättåkt bräda. Rekommenderas varmt!
Lisbeth Johansson (Vittsjö)
01/07/2017
Rating: 5 of 5!
Super snygg bräda med skönt flex och bra rull. Grymt prisvärd och bra för cruising
Joel W. (Norrtälje)
26/06/2017
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd med brett, men byttet ut lagrene, da det var litt lite fart i brettet. Nå ruller det veldig mye bedre. Stabilt og meget pent brett.
Kurt Steffenakk (Tromsø)
13/06/2017
Rating: 3 of 5!
fint nok lidt mærkeligt i starten men når du har prøvet det nogen par gange er det godt
M. olesen
31/05/2017
Rating: 4 of 5!
Rullar skönt, snyggt mönster och griptape.
Lisa Wiking (Trollhättan)
15/05/2017
Rating: 4 of 5!
Sjukt stabil bräda! Trivs as bra med den. Rekommenderar till cruisers!
Maryam A. (Växjö)
10/05/2017
Rating: 5 of 5!
Bonne planche, très stable.facile à prendre en main. Le flex 2 est assez souple.bon achat pour ma 1ère longboard.
Pilliez Raphaël (Anderlues)
08/05/2017
Rating: 4 of 5!
super godt board til cruising og downhill
Oliver B.
01/05/2017
Rating: 5 of 5!