MENU
×
Back |

Puky R 07L Scooter

EUR 129,95
Zoom
Hurry! Only 3 in stock
Abus Coil Cable Lock
Abus Coil Cable Lock (Orange)
EUR 10,951 pcs
EUR 6,95
 pcs
  Save for later

Description

Quality Scooter ideal for transportation, great for small trips and park rides.

By registering your new Puky product on their website within 4 weeks of your purchase date, you activate Puky's 5 year warranty on frame, fork and handlebars. To register your product simply follow the instructions on their online registration page found here.

  • Air wheel
  • Padded steering bar
  • Caliper front hand brake
  • Two colour aluminium rims
  • Safety handlebar grips
  • Impact resistant powder coating
  • Bell
  • Anti slip surface (deck)

Recommended for 5 years (105cm) and up

Specifications

Total height:
78-90cm
Deck design:
One-piece
Max rider weight:
85kg
Weight:
7800g
Tyre width:
2.4"

Reviews

Love my new scooter. Perfectly suitable for a smallish adult like me. Very quick delivery and minimal, but adequate, packaging.
H. Dawber (Leamington Spa)
24/08/2017
Rating: 5 of 5!
Great scooter, perfect for transport, my son loves it!
Isidora Popovic (London)
29/09/2016
Rating: 5 of 5!
Great scooter . Bought it for our grandsons birthday - he loves it
Stanley Andrew (Hyde)
18/02/2016
Rating: 5 of 5!
Super trottinette robuste et esthétique ! Sans regret ! Seul bémol emballage complètement ouvert décevant de la part du transporteur !
K’vennic isabelle (Mennecy)
25/11/2017
Rating: 4 of 5!
Solid og kompakt sparkesykkel. Den perfekte gaven til to tvillingjenter i verste herjealderen, og vil også kunne brukes av mor. Veldig fornøyd!
Gunnar Trones (Ålesund)
16/11/2017
Rating: 5 of 5!
Toller Roller.. Unsere 7 jährige Tochter hat sich riesig über dieses Geschenk gefreut und fährt täglich damit herum..Gute Qualität..
Stefan B. (Ennenda)
25/10/2017
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering og løbehjulet virker rigtig fint
Bo Schaarup Christensen (Årslev)
21/10/2017
Rating: 5 of 5!
Belle trottinette qui semble robuste mais après le premier envoi, renvoyé à cause du transporteur qui a abîmé le colis, nous avons renvoyé le produit (le SAV a été excellent et rapide) et reçu une nouvelle trottinette... et cette fois encore la roue arrière est voilée... les freins frottent et du coup la vitesse en est réduite. Un peu décevant pour le prix.
Claire M. (Champagné-Saint-Hilaire)
05/10/2017
Rating: 2 of 5!
Veramente bello , molto Figo
Ivan Russo (Moncalieri)
27/09/2017
Rating: 5 of 5!
Très belle trottinette qui fait le bonheur de ma fille. RAS. Assemblage soigné et robuste.
L. Michel (Auradé)
19/09/2017
Rating: 5 of 5!
Bra sparkcykel även för grusunderlag.
C. Widd (Vöyri)
19/09/2017
Rating: 5 of 5!
livraison rapide et produit de très bonne qualité
SCHOTT Rudy (ISSOIRE)
31/08/2017
Rating: 5 of 5!
Très jolie trottinette, solide, achetée pour notre enfant de 8 ans qui ne la lâche plus. Elle passe partout (nous habitons à la campagne), elle descend sur l'herbe, maniable, excellent produit. Nous en sommes très satisfaits. Elle va jusqu'à 50kg et le guidon est réglable en hauteur. Nous la conseillons vivement.
REMY A. (Orgnac sur Vézère)
15/08/2017
Rating: 5 of 5!
Super trotinette de très bonne qualité.Mon fils est super content.Livraison rapide ,merci.
D'ANDREA JEROME (NOAILLY)
26/07/2017
Rating: 5 of 5!
Parfaite
Yannick C. (Sainghin-en-Mélantois)
19/07/2017
Rating: 5 of 5!
Mon fils de 7 ans adore sa trottinette, il la prête aussi à son frère de 10 ans, elle est vraiment tout terrain, que du bonheur !
Mr L. (Le Bignon du Maine)
15/07/2017
Rating: 5 of 5!
Très contente de mon achat pour les 9 ans de mon fils ..expédition rapide et bien suivie , et produit de belle qualité ! Merci
girard sophie (cordon)
06/07/2017
Rating: 5 of 5!
Super ravie! Produit excellent! Livraison en 3 jours...Top!
B. ANNE-LAURE (Treviso)
28/06/2017
Rating: 5 of 5!
Min 6-åring älskar den. Strulade med transporten men det var PostNords fel och en ny sparkcykel skickades omedelbart. Mycket trevligt bemötande.
Mats-Ola Jönsson (Lund)
26/06/2017
Rating: 5 of 5!
Satisfait globalement du produit. Nécessité de desserrer les frein car roue arrière légèrement voilée. Sinon la trottinette correspond à notre attente et à celle de son utilisatrice. Merci
S. Gilles (MASEVAUX)
26/06/2017
Rating: 4 of 5!
La trottinette est magnifique, c'est pour l'anniversaire de mon petit fils, je suis certain qu'elle lui procurera beaucoup de plaisir
jean-pol roquet (nassogne)
20/06/2017
Rating: 5 of 5!
Datteren min er veldig fornøyd med denne. Funker bra på grusveier og asfalt.
Heidi K. (Kvål)
19/06/2017
Rating: 5 of 5!
Super...Produit conforme...Livraison express
Vidar Sophie (Villedieu-sur-Indre)
18/06/2017
Rating: 5 of 5!
Rask levering og fornøyd med sykkelen.
Sten Snapa (Sørumsand)
09/06/2017
Rating: 5 of 5!
Achetée pour les 9 ans de ma fille. Vraiment génial !!!
DURREY Céline (LAYRAC)
19/05/2017
Rating: 5 of 5!
Trotinette de très bonne facture. Le protès potence a été enlevée par ma fille car elle ne trouvait pas très beau. A part çà, RAS !
DOUCET Arnaud (St Jean de Braye)
02/05/2017
Rating: 5 of 5!
Laadultaan ihan hyvä potkulauta. Keskellä oleva lauta on melko korkealla maasta. Hieman liian suuri oli vielä 6-vuotiaalle tytölle, mutta isompana ehkä parempi.
Mari Herttuala (Ylitornio)
02/05/2017
Rating: 3 of 5!
Super trotinette de très bonne qualité qui fait la joie de mes enfants de 5 et 8 ans
L. Dominique (Stotzheim)
26/04/2017
Rating: 5 of 5!
Super sparkesykkel med håndbrems til bakhjul, passer også for voksene og den kan lett låses med sykkellås. Rask levering og god service!
marte nicolaysen (Oslo)
19/04/2017
Rating: 5 of 5!
Achetée pour les 8 ans de mon fils. Trottinette qui semble solide, roule très bien. Elle pourra servir plusieurs années car le guidon n'est pas réglé au plus haut (mon fils mesure 1m20). Nous avons choisi cette trottinette car nous habitons dans une région vallonnée, avons des chemins non goudronnés, besoin qu'elle roule sur l'herbe aussi. Nous ne regrettons pas, elle passe partout avec ses pneus. Et le frein est appréciable pour les descentes (et les dérapages !). Mon fils l'adore.
Géraldine R. (Champagné St Hilaire)
14/04/2017
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Nous sommes super contents que vous aviez trouvé une bonne trottinette pour que votre fils puisse bien rouler partout où il veut :-) Bonnes Pâcques! /Soraya
Très bonne qualité. Super trottinette robuste. Livraison très rapide. Même les pneus étaient gonflés à bonne pression, prêts à rouler. Petite chose: il nous manquait une cléf pour monter le gidon (cléf hexagonale de 5 mm).
Jytte Andersen (Wavre, Belgique)
10/04/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvä ja näppärä laite lyhehköön ( 4 km ) työmatkaan
Mikael V. (Espoo)
10/04/2017
Rating: 5 of 5!
Super trottinette,mon fils de 7ans est fan , il peut enfin passer partout. Produit top qualité et merci à skate pro pour la livraison très rapide. Je conseil ce produit
EARL D. J. F. (REMIGNY)
19/03/2017
Rating: 5 of 5!
Super Roller, unser Junge 6 Jahre hat sehr Freude. Top Qualität, kann alles selbst eingestellt werden und super schnelle Lieferung. Danke.
Viola V. (Herzogenbuchsee)
13/03/2017
Rating: 5 of 5!
Kjempe bra sparkesykkel funker optimalt på både asfalt og grusveierB-)
frode ydstebø (Kvitsøy)
06/03/2017
Rating: 5 of 5!
Tukevan oloinen. Sopivan kokoinen 5-vuotiaalle. Tuotekuvaus vastasi hyvin tuotetta.
L. Anne (Pori)
06/03/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvä potkulauta. Poika on iloinen.
Tatiana Rychkova (Oulainen)
22/02/2017
Rating: 5 of 5!
Perfect!
Karl Kunz (Diemtigen)
10/01/2017
Rating: 5 of 5!
Très bonne trottinette mon neveu de 6 ans vas de partout avec. Merci
G. florent (Montbrison)
10/01/2017
Rating: 5 of 5!
Trottinette de qualité, elle convient parfaitement à mes enfants de 5 et 9 ans, ils l'utilisent sur différents types de sol, légère, facile à transporter, je recommande...
GARSON françois (ROYAT)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Très bon produit. Juste le frein qui frotte assez fort sur la roue. Je suppose qu'il faut un peu d'usure. Service SkatePro très efficace.
Smits Catherine (Wemmel)
03/01/2017
Rating: 4 of 5!
Veldig fornøyd med sykkelen. Solid og går godt i terreng og grus.
June Myhre (Disenå)
29/12/2016
Rating: 5 of 5!
God på grus og fantastisk på asfalt. Virkelig fornøyd!
Kristin Nicolaisen (Våg)
12/10/2016
Rating: 5 of 5!
Vastasi odotuksia ja kaikki toimii. Toimitus oli nopeaa. Kaikki ok!
Verna Ojanen (Karjaa)
27/09/2016
Rating: 4 of 5!
Helt topp sparkesykkel for en åtteåring.
Knut Mæhlum (Ås)
27/09/2016
Rating: 5 of 5!
Mitt 7 åriga barnbarn är mycket nöjd och älskar verkligen denna sparkcykel ! Vi vuxna tycker at kvalitén är toppen! Vill verkligen rekomandera denna cyckel!
Björg Andersson (Grästorp)
20/09/2016
Rating: 5 of 5!
Mitt barnebarn er kjempe fornøyd med denne sparkesykkelen. For den triller lett og du kan bruke den på grus veier og kjøre på rampe med den. Og den er meget solid. For han har en fra før med store plasthjul som også triller bra men kan ikke måle seg med denne. Så dette er et knall kjøp. :-)
Atle Sjøberg (Sætre)
12/07/2016
Rating: 5 of 5!
Très bon produit et robuste super je conseille cette trottinette merci !
Sarnow virginie (Maisoncelles en brie)
06/07/2016
Rating: 5 of 5!
Laatu potkulauta,juuri sellainen jollaiseksi sen ajattelinkin. Nopea toimitus. Hyvä laatu ja hinta suhde. Siisti ulkonäkö.
Anne Puisto (perttula)
14/06/2016
Rating: 5 of 5!
Stabil och rejäl. Mycket lätt att montera. Lagom stor till en 6-åring.
Edvin J. (Ystad)
14/06/2016
Rating: 5 of 5!
Laadukkaan oloinen laite. Ite 29-vuotiaana potkuttelen työmatkat tällä. :D
Henna P. (Kerava)
08/06/2016
Rating: 4 of 5!
Super !! Très confortable et pas déçue, j'adore.
Delaunay Eva (La Varenne Saint Hilaire)
07/06/2016
Rating: 5 of 5!
Idealna, córcia jest zachwycona.
Dorota Karbowniczek-Kuszner (Gdynia)
01/06/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd, en sparkesykkel som kan brukes overalt !
Finn Ståle Remmem Sollibø (Skedsmokorset)
19/05/2016
Rating: 5 of 5!
Supert transportmiddel som ankom i vårt hjem for 14 dager siden, og har allerede rullet noen kilometer. Barna i nabolaget har fått prøveturer, og er ikke i tvil om hva de skal ønske seg til neste fødselsdag. Allerede foreldre som har kontaktet meg for å høre om kjøpested, og jeg har anbefalt Skatepro. God service, og hurtig levering. Fem av fem herfra
Lisbeth B. (Oslo)
17/05/2016
Rating: 5 of 5!
Herlig sparkesykkel for oss som bor med stort sett grusveier i nærområdet
Leif Erik Solstad (Skaun)
12/04/2016
Rating: 5 of 5!
Superbra sykkel, rask levering og gutten på 10 år er kjempefornøyd :)
Agusta Joelsdottir (Sandefjord)
22/03/2016
Rating: 5 of 5!
Mycket bra och rejäl sparkcykel. Snabb leverans.
Annika Aronsson (Kopparberg)
16/03/2016
Rating: 5 of 5!
Super sparkesykkel. Stødig med sine breie hjul. Topp med håndbrems.
Gunn Rasmussen (YTRE ARNA)
28/01/2016
Rating: 5 of 5!
Puky Løbehjul - super kvalitet som helt lever op til de forventninger vi havde, efter at have nærlæst Skate Pro's varedeklaration. Dertil er at tilføje, at firmaet kan være stolte af nogle kompetente, venlige og hjælpsomme medarbejdere! Jeg anbefaler gerne jeres produkt til andre Venlig hillsen Lotte Saugsted (farmor til løbehjulets ejermand )
Lise-Lotte Saugsted (Mern)
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
Roller an sich ein tolles Teil, unserer hatte nur leider schon bei Lieferung einen ziemlichen Achter hinten (das darf bei der Preisklasse nicht sein!!!!), die Bremse hat sich nach zwei Tagen gelöst, wenn der Mann Handwerker ist, kein Problem ;_) Klingel, Bremse und Ständer sind sinnvolles Zubehör, Teil macht sowohl Tochter 7 Jahre als auch Sohn 10 Jahre, wilder biker, Spass!!!
Uta Oehmichen (Augsburg)
01/12/2015
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Leider kommen alle Waren bei uns komplett verpackt an, so dass wir diese, nicht so leicht überprüfen können. Da der Produktkarton dann nur noch in einen Versandkarton gelegt wird. Deshalb ist es wichtig, dass, wenn ein Mangel festgestellt wird, unser Kundendienst sofort kontaktiert wird, damit wir uns dann sofort dem Problem annehmen können.

/Gregor
Solid god sykkel. Lett og montere. Rask levering fra skatepro
L. Gjerde (Fosnavåg)
01/10/2015
Rating: 5 of 5!
Veldig bra sparkesykkel
Erik Haugsmoen (skarnes)
22/09/2015
Rating: 5 of 5!
Hyvä potkulauta, joka kulkee hyvin tasaisella soratielläkin. Ekaluokkalainen potkii koulumatkat tällä, mutta äitikin on lainannut välillä. :) Käsijarrukahva on aika iso, joten ei ihan pieneen käteen ole suunniteltu.
Helena K. (Huittinen)
04/09/2015
Rating: 4 of 5!
Laadukas, tukeva ja hyvä potkulauta. Ostettiin n. 100cm:lle. On aavistuksen liian iso, mutta ensi kesänä sopiva.
A. Österberg (Espoo)
02/09/2015
Rating: 5 of 5!
Erittäin kiva ja hyvälaatuinen tuote. Sopii hiekkateille ja meidän 3 v oppi heti hallitsemaan laudan.
Anna O. (Porvoo)
02/09/2015
Rating: 5 of 5!
Sønnen min fikk denne til sin første skoledag. En bedre overraskelse kunne han ikke ha fått! Sykkelen er utrolig stabil og robust, og håndbrems til bakhjul er helt genialt. Vi visste den var bra, for storesøster har tilsvarende (også fra Skatepro) i hvit og rød. Jeg låner den rett som det er når jeg skal ut og lufte hunden, og er veldig begeistret. Kan ikke tenke meg en kulere og bedre sparkesykkel! ANBEFALES på det sterkeste!
Berit O. (Snarøya)
18/08/2015
Rating: 5 of 5!
Mycket nöjd med mitt köp, dottern älskar denna sparkcykel. Riktigt bra hjul som funkar överallt. Bra broms. Helt nöjd
Mikael Johansson (marstrand)
14/08/2015
Rating: 5 of 5!
Laadukas potkulauta; annoin syntymäpäivälahjaksi 5-vuotiaalle. Vastaanotto oli innostunut ja lauta heti ahkerassa käytössä.
H. Österman (Loimaa)
26/07/2015
Rating: 5 of 5!
Fantastisk god sparkesykkel både til små og litt større ungar:)
Sissel Bruland Gurvin (Førde)
08/07/2015
Rating: 4 of 5!
Knallbra, gutten er storfornøyd!
Rachel Olsen (Oslo)
03/07/2015
Rating: 5 of 5!
Kjempefin og robust sykkel til en overkommelig pris. Store hjul som Gjør den velegnet på grus og grassunderlag.
Kjell Nilsen (Larvik)
25/06/2015
Rating: 4 of 5!
Laadukas ja edullinen!
Jari L. (Kuusamo)
04/06/2015
Rating: 5 of 5!
Laadukas!
Pipsa W. (Hämeenlinna)
28/05/2015
Rating: 4 of 5!
Laadukkaan oloinen tuote. Poika on tyytyväinen. Nopea toimitus.
Sanna O. (Salla)
21/05/2015
Rating: 5 of 5!
Vi har nå kjøpt sparkesykkel x 2 i familien. God kvalitet og veldig populær hos venner også :-) Godt kjøp!!
Anneli Rønstad (Sunde I Sunnhordland)
13/05/2015
Rating: 5 of 5!
Olen tyytyväinen laadukkaaseen tuotteeseen. Tyttären tytär on todella tyytyväinen potkulautaan varsinkin kun pihan isommat pojat sanoivat haluavansa samanlaisen!
Pertti R. (Salo)
13/05/2015
Rating: 5 of 5!
Kjapp levering! Sykkelen er veldig solid og lettkjørt. Supert kjøp!
Vidar Jensen (Hetlevik)
11/05/2015
Rating: 5 of 5!
Laadukas potkulauta. Potkulauta oli meille vielä vähän liian iso; poika 4,5v, mutta loppukesällä jo varmaan sopiva.
Marina A. (Turku)
05/05/2015
Rating: 5 of 5!
Jag är mycket nöjd men hade önskat mig att en insexnyckel hade följt med vid leveransen samt att avståndet mellan bromshandtag och styre vore lite kortare. Som så mycket annat är den förmodligen gjord för män, men jag är kvinna och 73 år.
Margareta Hjert (Osby)
05/05/2015
Rating: 4 of 5!
Pojan tyttäreni jolle Puky tilattiin on täysin tyytyväinen laitteeseen.
Reijo Litmanen (Vantaa)
28/04/2015
Rating: 5 of 5!
Fikk i posten etter 3 dager. KJapt og enkelt. En meget bra sparkesykkel som alle andre også vil ha nå!
Niklas Kokkinn-Thoresen (Oslo)
28/04/2015
Rating: 5 of 5!
Tuntu olevan mieluinen ja toimiva peli - jokseenkin vaikuttaa ohjaustanko aika lyhyeltä eli taitaa jäädä pieneksi ennen kuin painoraja tulee vastaan. Käsijarrun jarrupala on melkein vanteessa kiinni, ja toisessa (ostin samalla kaksi kpl) jarrupala laahaa vaikka ei ole jarrua soratiellä tarvittu.. pitänee poistaa koko turhake. Kaiken kaikkiaan vaikuttavat hyviltä hankinnoilta pikku"vioista" huolimatta.
Tanja S. (Kaukalampi)
14/04/2015
Rating: 4 of 5!
Virkelig et godt product og sønnen er glad.
Martin Hansen (Hvidovre)
08/04/2015
Rating: 5 of 5!
Sopii hyvin lapselle, joka on alle 150cm. Tyttöni on oikein tyytyväinen! Käytössä noin viikon, emme huomanneet vielä vikoja. Toivottavasti niitä ei tule ))).
Olga P. (Savonlinna)
08/04/2015
Rating: 5 of 5!
Tosi hyvä menopeli! Helppo kasata, joten poika 4v ajoi sen suoraan kotiin.
Satu Latvala (Lapua)
31/03/2015
Rating: 5 of 5!
Nettopp mottatt og foreløpig godt fornøyd med design og bruk
per morten mørk (stavanger)
24/03/2015
Rating: 4 of 5!
Perfekt til en 5-årig dreng - nemt at håndtere - selvfølgelig er styret sat så lavt som muligt men så passer det også rigtig fint
Lars Hindby (Viby J)
19/03/2015
Rating: 5 of 5!
Super lækkert løbehjul i kraftig kvalitet. Hurtig levering. Alt perfekt.
Lise Lotte Aabrink (Lille Skensved)
03/03/2015
Rating: 5 of 5!
Veldig solid
Bjørn A. (Indre Arna)
01/03/2015
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd med sparkesykkelen. Den virker godt sammenskrudd og tåler selv en voksen kar på 100 kg uten problemer. Jeg er enig i det som andre skriver her at det hadde vært supert dersom man kunne kjøpt skjermer som ekstrautstyr. Ellers er jeg meget fornøyd
Gunnar Brandt-Eilertsen (Stavanger)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
sykkelen er veldig god, men det er tre ting eg vil sette en strek under. 1. støtta er veldig dårlig 2. plata der du står burde vert veldig mye lengre 3. styre er veldig lite og burde kunne vere lengre en 90 cm det burde bli minst 1 m ellers er sparkesykkelen god den har bra fart og er veldig behagelig og mjuk og stå på mvh Agnes 11 år
Agnes M. (Lauvstad)
04/12/2014
Rating: 4 of 5!
Super fint, robust og god kvalitet. Dog er det alt for stort 5 år/105 cm. Vi byttede det til størrelsen mindre som passer perfekt. Tror det passer ca 7 år og opefter.
Katja T. (Ry)
26/11/2014
Rating: 5 of 5!
Er superfornøyd med sparkesykkelen. Den er i daglig bruk og er solid og bra!MEN det som jeg syntes mangler er en skjerm på hjulene..når det regner eller er vått på bakken så spruter det opp på buksen/jakken..Finner ikke at dere selger skjermer seperat heller....
Karina L. (Kleppestø)
11/11/2014
Rating: 5 of 5!
Broren min ble kjempefornøyd å få den til 30års gave. Men innpakningen var missvisende, forhold til det som var vist på bildet.
Steffen S. (Hokksund)
04/11/2014
Rating: 4 of 5!
Et supert produkt! Veldig fornøyd :)
Jeanette Sjetne (Fjellhamar)
28/10/2014
Rating: 5 of 5!
För liten för min 11-åring tyvärr.
Cecilia Moll (Hjärup)
14/10/2014
Rating: 3 of 5!
Det er et super godt løbehjul som er både smart og solidt med god bremse og min datter er meget glad for det og bruger det rigtig meget.
Peter Linnet
10/10/2014
Rating: 5 of 5!
Suverent med luftfylte dekk på ujevnt underlag. Tøffeste sparkesykkelen i klasse 1C.
Alf Håkon Haugland (Sola)
07/10/2014
Rating: 5 of 5!
Laadukas ja erittäin hyvin rullaava lauta. Menee pitkään 5 vuotiaasta - 10 vuotiaaseen.
Kerttu T. (Pyhäjoki)
07/10/2014
Rating: 5 of 5!
Gutten på 8 er superfornøyd
Håvard lundal (Røros)
16/09/2014
Rating: 5 of 5!
Dårlige dekk pungterte etter 3 dager.
Hildegunn Utne Augdal (Nå)
16/09/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det var leit å høre. Du må gjerne kontakte vår kundeservice med ditt ordrenummer og noen bilder så vill vi prøve å finne en løsning på det.
Min jente på 9 år er kjempefornøyd med sparkesykkelen. Hun sparker med glede til skolen hver dag. Bremsen og støtten og bjella var helt råååå.
Nina Solheim (Fjellhamar)
10/09/2014
Rating: 5 of 5!
Laadukkaan oloinen potkis. Pieni miinus karheasta takavanteesta, joka syö jarrupalat nopeasti. 3 kertaa joutunut säätämään paloja lähemmäksi parin viikon käytön aikana.
Ari Vehma (Hämeenlinna)
09/09/2014
Rating: 4 of 5!
Kjempefin sykkel som er rask og behagelig å kjøre pga lufthjulene. Bursdagsbarnet ble KJEMPE FORNØYD! Brukes hver eneste dag til og fra skolen! Super rask levering og ikke minst fraktfritt!
Hildegunn J. (Elverum)
04/09/2014
Rating: 5 of 5!
Loistava kulkupeli 7 vuotiaan pojan käyttöön! Isot renkaat tekevät siitä vakaan ja tasapainoisen potkutella. Hyvin rullaa ja hienokin on!
Tuire V. (Vääksy)
03/09/2014
Rating: 5 of 5!
Superbra sykkel (2 stk) for både barna og oss voksne. Luftfylte hjul gjør dem meget behagelige og raske å kjøre. Lynrask levering. Anbefales!!!
Per-Gunnar Jarud (Asker)
02/09/2014
Rating: 5 of 5!
Is leuke step maar hebben probleem om te stuurstand onderaan vast te klikken. M.a.w stuur zit niet vast.
Philippe De Ganck (Nazareth)
26/08/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Als je problemen hebt met de step, stuur ons dan gerust een mailtje naar email@skatepro.nl, dan kunnen we kijken of we het probleem kunnen verhelpen.

/Laura
Haettiin hiekkatielle sopivaa ja tämä peli käy siihen loistavasti.
Pasi Köseoglu (Porvoo)
23/08/2014
Rating: 5 of 5!
Super sykkel, og super service.
Papirplaneten Kari Kongelf AS (Sogndal)
06/08/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg er super glad for mit køb :-) jeg bruger det til mig selv eftersom jeg er mor og bonus mor til 4 børn ialt og nu kan jeg følge med flokken :-) Jeg er dog lidt ærgelig over at det ikke kan foldes sammen..
Maria Negrijn Tranberg (København Ø)
05/08/2014
Rating: 5 of 5!
Tuote vastaa kuvausta, ja on ollut oikein hyvä menopeli meidän tytölle 7v! Ja sopii tosiaan hyvin myös hiekkatielle!
sari äikäs (Miehikkälä)
05/08/2014
Rating: 5 of 5!
Meget fornøyd! Kjøpsprosess særdeles enkel og vare levert på døren. Den heldige mottager av sykkelen er også veldig fornøyd, og sykkelen har vært i bruk siden dag 1.
Kristin Hovda Anfinsen (Sandnes)
01/07/2014
Rating: 5 of 5!
Konge sykkel dattern min på 9 er super fornøyd kjører fra alle gutta, og dem har veldig lyst på samme sykkel
Terje Meiner (Oslo)
29/06/2014
Rating: 5 of 5!
Aivan loistava menopeli. Tällä pääsee hyvin myös hiekkatiellä eteenpäin. Toimitus perillä viidessä arkipäivässä. Suosittelen.
Teija L. (Kortejoki)
25/06/2014
Rating: 5 of 5!
super duper for både mor og barn !
therese grønner (Bergen)
24/06/2014
Rating: 5 of 5!
super dejligt løbehjul - men bremsen var ikke i orden ("slæbte" og blev først i orden da min svigersøn byttede om på nogle "muffer")
Jens Hæstrup (København K)
19/06/2014
Rating: 4 of 5!
Jeg er kjempe fornøyd med produktet; bruker det til og fra togstasjon og er et ypperlig fremkomstmiddel også for voksne!
Sissel Pedersen Lundeby (Oslo)
17/06/2014
Rating: 5 of 5!
Et lykketreff dette ble da vårt barnebarn fikk denne sykkelen i bursdagsgave. Ikke bare han jublet, men alle hans venner som var i bursdagslaget. Alle ropte store hjul det vil vi også ha. Søndag 11. mai, var vi på sykkeltur på Fetsund lensemuseum, hvor det var masse mennesker. Turen på museet tok lang tid, da vårt barnebarn William ble stoppet hele tiden, for alle barn ville se på og prøve hans nye Puky R 7 sparkesykkel. Det ble en fin dag for William. Reidar Linnerud, Fetsund
Reidar Linnerud (Fetsund)
22/05/2014
Rating: 5 of 5!
Hyvin kulkee
Siitonen Kari (Saari)
06/05/2014
Rating: 5 of 5!
Vi har kjøpt to eksemplarer av Puky R7, og kidsa (og mor i huset som får låne av og til) er kjempefornøyd.
Olav Grande (Holmestrand)
29/04/2014
Rating: 5 of 5!
Kjempegøy sparkesykkel.. Beste bursdagsgaven han fikk. Eneste han misforstod og trodde han skulle bremse med å sette rumpen ned på bakhjulet. Han fant fort ut hvor den virkelige bremsen var :-D Han går nå i scateparken og viser frem sykkelen til de store scate gutta..skikkelig tøff nå. Thumbs up for Puky ;-)
Per Joa (Sauda)
25/03/2014
Rating: 4 of 5!
Fantastisk sparkesykkel.. 8 åringen gikk bananas! Og resten av familien ønsker seg en!;) Kjempe robust og virkelig tåler en støyt. Veldig bra dekk.
Trude Olsen (LillestrømLillestrøm)
18/03/2014
Rating: 5 of 5!
Hei! Dette var en sparkesykkel barnebarna satte pris på. God fart samt god sikkerhet. Veldig stødig samt kjempebra på grus. Andre barn gjør store øyne når de ser sykkelen. Mange har spurt hvor den er kjøpt. Da sier vi det. Anbefales på det sterkeste. Mvh Tore Hem Vestby Norge.
Tore Hem (Vestby)
18/09/2013
Rating: 5 of 5!
Solid og praktisk til mange forskjellige underlag. God brems. Anbefales!
Morten Orre (Hafrsfjord)
07/08/2013
Rating: 5 of 5!
En super sparkesykkel, gode dekk som fungerer veldig godt på grusvei. Et godt kjøp.
Aina Helen Sjødahl (Brevik)
02/08/2013
Rating: 5 of 5!
Kul sak! Min sønn liker den godt! :-)
Terje Rodvang (Oslo)
23/06/2013
Rating: 4 of 5!
Mycket njöd
maria dapar (Solna)
16/05/2013
Rating: 5 of 5!
Tilaus oli helppo tehdä ja tuote vastasi odotuksia. Toimitus tuli nopeasti kotiin asti ja koko homma sujui kiitettävästi. Olen erittäin tyytyväinen toimintaanne. terv, Juha Suntio
Juha Suntio (Neuvoton)
15/05/2013
Rating: 5 of 5!