MENU
Back |

JD Bug Deluxe Adult Scooter

EUR 89,95
EUR 109,95 SAVE EUR 20,00
JD Bug scooter & scooter parts

Good to know

Zoom
Please select colour 
Black
White
Abus Coil Cable Lock
Abus Coil Cable Lock
EUR 10,951 pcs
EUR 6,95
Save for later
 pcs

Description

Built for easy and convenient transportation with its 200mm big and wide wheels. The height can be adjusted for comfort. Foldable design takes up minimal space, and the ergonomic handle for folding is easy to use.

Recommended age 8 years and up.

Specifications

Total height:
76-99cm
Wheel diameter:
200mm
Deck design:
Foldable
Max rider weight:
100kg
Deck length:
54cm (21.25")
Material:
Chrome Steel, Aluminium
Weight:
5260g
Headset type:
Non-integrated
Deck width:
12cm (4.72")
Fork type:
Threaded
Bar height:
640mm
Bar width:
320mm
Bar outer diameter:
32mm (Regular)
Bar inner diameter:
28mm
Clamp size:
Double
Core material:
Nylon
Core design:
Spoked
Bearing precision:
ABEC-5
Brake type:
Bolt/Spring
Assembly:
Assembled

Good to know

Reviews

Hjulene var større end jeg havde forestllet, GODT. Min datter på 9 blev super glad - og storebror sagde: sådan ét vil jeg også have. Money for value!
Anette Holler Ingwardo (Skanderborg)
27/09/2017
Rating: 5 of 5!
Veldig fin sparkesykkel, bra med store hjul, gode håndtak. Grei å slå sammen, lett synlig. Fin å bruke- også for voksne Meget bra service
Anne Berit Walter (Oslo)
25/09/2017
Rating: 5 of 5!
Funkar perfekt till min 7-åring. Riktigt snabb leverans! Bara bra att säga
Petter S. (Skövde)
20/09/2017
Rating: 5 of 5!
Super sparkesykkel - som forventet.
Xi Z. (Oslo)
11/09/2017
Rating: 5 of 5!
Great quality scooter! I love the large wheels, though when you fold it together, it can be a bit heavy to carry around. Overall, a good experience and the fast postal service was a plus too!
Ellen B. (Den Haag)
27/04/2017
Rating: 5 of 5!
Super bra! Snabb service, snabb leverans, fin produkt och bra pris. Mycket nöjd!
Ines Puric Mulabdic (Malmö)
24/04/2017
Rating: 5 of 5!
Erinomainen tuote kohtuuhintaan. Kulkee mukana kätevästi ja kuljettaa aikuisenkin päällään.
Hannu P. (Taavetti)
15/04/2017
Rating: 4 of 5!
Min datter på 7. år, fik det til fødselsdag - begejstringen og glæden ville ingen ende tage - vildt godt løbehjul:-)
Ole Demuth Hansen (Haderslev)
28/02/2017
Rating: 5 of 5!
Jättenöjd med sparkcykeln som jag ska använda för att pendla till jobb. Dessutom får man motion på köpet. Funkar bäst vid jämt underlag. Tummen upp!
Sofie E. (Malmö)
23/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super fedt løbehjul som kører rigtig godt. Min datter på syv er meget glad for det :-)
Anette Lund (Silkeborg)
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
Det er rigtig godt og man får hurtig fart på. Det er rart at pladen er bred så man kan stå der med begge fødder
Henrik Munch Andersen
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super sparkesykkel - som forventet. Har kjøpt en tilsvarende tidligere til storesøster, og nå var det endelig lillesøsters tur. Flotte store hjul som triller godt og er myke mot underlaget. Vi er kjempefornøyde! Servicen er helt upåklagelig, og leveringen likså. Anbefales!
Janne Teodora Aksnes (Oslo)
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super god løbehjul Passer fint til voksne!
Jens P.
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
Super sparkesykkel og ungene er strålende fornøyd. Solid og god til daglig bruk. Anbefales !
Lena Karin Ellingsæter Giske (Giske)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
Er en jente på 9 år, og koser meg med sparkesykkelen. Hjulene er litt store, akkurat som at det finnes små hjul, mellomstore hjul og store hjul. Og denne sparkesykkelen har store hjul. Rattet kan gå høyt opp. Sparkesykkelen er i passe størrelse. Så jeg likte sparkesykkelen godt
Hildegunn S. (Hafrsfjord)
27/12/2016
Rating: 5 of 5!
Helt etter forventningene.
Thale Marie Østgård (Inderøy)
27/12/2016
Rating: 5 of 5!
jättefin sparkcykel, kom dagen efter jag beställde, toppen
Sylvia Ryman Risfelt (Mölndal)
15/11/2016
Rating: 5 of 5!
Mye for pengene
Marius K. (Fornebu)
04/10/2016
Rating: 4 of 5!
Lækkert løbehjul, men styret med håndtagene er for smalt. Burde være mulige at justere ud, således at styret var bredere at holde på!
Tina sørensen
06/09/2016
Rating: 3 of 5!
Trottinette offerte à un préado de 11 ans : elle est agréable à conduire. Les grandes roues permettent de sauter plus facilement les trottoirs. La couleur est mixte. Elle n'est pas lourde. Je suis très contente de mon achat.
P. JACQUELINE (PUY-GUILLAUME)
27/08/2016
Rating: 4 of 5!
Super løbehjul til dreng på 7 (og hans mor). Kører godt, er hurtigt og klarer mindre ujævnheder godt. Praktisk at kunne klappe løbehjulet sammen.
Pernille Sørensen
25/08/2016
Rating: 4 of 5!
Fantastisk service och enormt snabb leverans!! Fin sparkcykel som är ett bra komplement till longboard när man leker med barnen.
Martin Ericsson (Göteborg)
17/08/2016
Rating: 5 of 5!
Cykeln kom dagen efter beställningen så leveransen var typ chockerande snabb. Shälva cykeln är jättefin. Man kan fälla ihop den på fem sekunder och fälla ut den lika snabbt. Den glider fint och är skön. Det enda som stör är att den har ganska dålig broms. Den duger tyvärr inte särskilt mycket till. Det gör ingenting oftast men ibland när det blir lite brantare tycker jag (som är ovan) att det är lite läskigt att bromsen inte tar. Men overall så är jag nöjd och glad.
SONJA ABRAHAMSSON (Kungälv)
17/08/2016
Rating: 4 of 5!
Super løbehjul. Kører godt. Min datter på 12 er godt tilfreds.
Rikke Egebæk Johnsen
11/08/2016
Rating: 5 of 5!
besten Dank! am Angebot, am Kauf, an der Kaufabwicklung und der Lieferung gibt es absolut nichts auszusetzen. Meine Tochter bekommt den Roller erst zur Einschulung Anfang September, so das ich die Qualität des Produkts nicht kommentieren kann. Die Sichtprüfung war aber o.k. Ich gehe mal davon aus das 5 Sterne "sehr gut" bedeuten :-)
Carsten R. (berlin)
04/08/2016
Rating: 5 of 5!
Super sparkesykkel til daglig bruk. Ungene wr kjempe fornøyd. Gode store hjul.
Nina Rognlien (Lommedalen)
03/08/2016
Rating: 5 of 5!
Ryddig og bra gjennom hele prosessen. Kan anbefales. Mvh Eva
Eva Straume (Nesttun)
02/08/2016
Rating: 5 of 5!
et ønske at få netop dette løbehjul søsteren fik et i julegave det blev godt meget godt modtaget .
Birgit Møller
15/06/2016
Rating: 5 of 5!
Robust och bra sparkcykel. Bäst av allt är den fina servicen från SkatePro!
nils f. (Lund)
26/01/2016
Rating: 5 of 5!
Solidt og godt
N. Hansen (København S)
11/09/2015
Rating: 5 of 5!
Fin
Jens Find (Vejle)
25/08/2015
Rating: 5 of 5!
I purchased JD Bug Deluxe Scooter recently for my 10 years old daughter. This is the best Scooter in this money. Every thing is ultimate perfect even I am very impress with design and delivery. I recommend this product. Good Purchase
Amit Sharma (Fredericia)
07/08/2015
Rating: 5 of 5!
Oikein hyvä, todella kiva potkutella sekä 8v. että aikuisen. Ainoa vika, mikä tuntuu vaivaavan liki kaikkia potkulautoja on ohjainlaakerin löysyys. Hyvä olisi jos valmistaja tai jälleenmyyjä laittaisi valmiiksi laakerit riittävän kireälle.
Väinö Forss (Tampere)
27/07/2015
Rating: 4 of 5!
Svært fornøyd! Fungerer utmerket til daglig urban bruk på både asfalt og lett gruslagte veier. SUPERrask levering.
Sverre Oftedal Fjerdingstad (Oslo)
08/07/2015
Rating: 5 of 5!
Ganske fint løbehjul - lige klar til brug når det kommer. Kører godt og nemt at indstille i højde. Bruges hos os til 10 årige.
Merete B.
07/07/2015
Rating: 5 of 5!
Godt og sikkert løbehjul
Jan Kramhoeft (Værløse)
17/06/2015
Rating: 5 of 5!
Kjøpte sparkesykkelen til min 10år gamle datter. Den fungerer utmerket, spesielt fordi den er lett å bruke både på brostein og grus. Superrask levering!
Cicilie ingrirud (Vikersund)
20/05/2015
Rating: 4 of 5!
Superrask levering..:) Kjempefornøyd, gutta i gata gir den full score. Store hjul, ruller godt, virker til å være en solid sparkesykkel.. Anbefales til lekende voksne :)
Olav E. (Røros)
19/05/2015
Rating: 5 of 5!
Rask levering, hyggelig kundeservice. God hjep på tlf. da styret var skjevt ved levering. Skuffende at sykkelen ble levert skjev slik at vi selv må begynne å skru.
Tone Haugland (OSLO)
01/04/2015
Rating: 4 of 5!
Kiva kompakti, ihan nättikin potkulauta. Vielä kelien takia testaamatta, mutta pikkuajelu sujui hyvin..tarkoitus siis aikuistenkin tällä potkia..
Kirsi C. (Pirkkala)
31/03/2015
Rating: 5 of 5!
Jag köpte cykeln i syfte att använda den till och från bussen, eftersom jag pendlar mycket. Nu använder jag den även för motion. Cykeln har ersatt min mountainbike och mina joggingskor. Mycket smidigt att fälla ihop, under 5 sekunder och utan behov av verktyg. Cykeln väcker mycket uppmärksamhet vilket på sitt sätt är roligt. Jag testade t.om. att ta ut den på skogsäventyr. Den är lätt att bära genom terrängen och den fungerar helt ok på skogsstigar. Leveransen gick väldigt fort. Dock finns det ett fel på cykeln som jag fick. Detta stör mig inte längre. Styret är svetsat fel. Ungefär 5-10 grader åt vänster vilket endast var lite förvirrande i början. Det är min första kickbike därför har jag inte så mycket att jämföra med. Men jag anser att jag fick långt mer än vad jag betalade för.
Pierre Reda (Borås)
24/03/2015
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Jag beklagar om eran sparkcykel har blivit svetsad fel, har ni mölighet att ta ett par tydliga bilder av problemet och skicka till: email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer så vill vi se på det för dig och behandla en reklamation. /Martina
Perfect ! Ik ben heel tevreden.
Isabelle Van Molhem (La Hulpe)
01/01/2015
Rating: 5 of 5!
Super sparkesykkel.
Henning Surdal (Stavanger)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Super dejligt og nemt løbehjul til vores datter på 7 ½ år. Mvh Liv
Liv r. (Frederiksberg C)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
Muuten erittäin toimiva, mutta jarru aika tehoton ja kadun ollessa märkä takarengas roiskii pohkeille, sillä lokari on liian lyhyt.
Kimmo K. (Helsinki)
06/11/2014
Rating: 3 of 5!
Det er et fantastisk godt løbehjul som er nem at folde ud/sammen og som kører fan tastisk godt.
Poul Bøgelund Lassen (Glostrup)
14/10/2014
Rating: 5 of 5!
Virkelig lækkert løbehjul til glad 11-årig. Super service.
R. Holst (Risskov)
16/09/2014
Rating: 5 of 5!
'Lekkere' step. Rijdt super op de weg. Jammer dat het stuur alleen in de hoogste stand vast blijft zitten, maar verder zeer tevreden.
Bram oort (Enschede)
29/08/2014
Rating: 4 of 5!
Mooi product, stevig en makkelijk hanteerbaar. De aansluiting van de handvaten (te veel speling) in het stuur lijkt me een aandachtspunt.
Stefan Vanfraechem (Tervuren)
28/08/2014
Rating: 4 of 5!
Grei nok. Liker ikke at det er "skranglelyder" fra den. Riktignok ikke mye, men litt irriterende.
Svein André Jørgensborg (Steinsholt)
19/08/2014
Rating: 3 of 5!
Super godt løbehjul og nemt at have med rundt til alle mulige arrangementer, da det kan foldes sammen. Løbehjulet bliver anvendt af min datter på 16 år, som ikke er så godt gående pga en operation. Vi har det med rundt til dyreskuer, byture i både ud- og indland og meget mere. Rådgivning inden køb var helt i top. jeg kan varmt anbefale at købe hos SkatePro. AMS ved Mariager
Ann Margaret Sørensen (Mariager)
08/07/2014
Rating: 5 of 5!
Prima stevige degelijke step:aanrader , onze zoon 8 jaar is er weg van, en de papa kan er ook eens mee rijden, iedereen contenct
Jan V. D. V. (Rupelmonde)
18/06/2014
Rating: 5 of 5!
Tosi hyvä menopeli kelpaa ajella. :D
A. Lahti (Joroinen)
13/06/2014
Rating: 5 of 5!
Laadukas peli, ei nitise eikä pauku. Päivittäisessä ajossa kelistä riippumatta ja pieniä temppujakin koitellaan (8v tyttö). Hintansa väärti. Suosittelen kyllä.
Pekka Nieminen (Kokemäki)
02/05/2014
Rating: 5 of 5!
Mitt barnbarn blev väldigt glad och nöjd när hon fick denna sparkcykel. Vi är helnöjda. Leveransen var väldigt snabb, vi har inget att klaga på.
Tina Östling (Saltsjö-Boo)
29/04/2014
Rating: 5 of 5!
Jättenöjd med cykel och bemötande från Skatepro. Snabb leverans, gedigen produkt!
Tobias Lundin (Skanör)
29/04/2014
Rating: 5 of 5!
Kiva menopeli. Sopii myös pienikokoiselle aikuiselle.
Sanna Multanen (Helsinki)
28/04/2014
Rating: 5 of 5!
Är helnöjd med sparkcykeln. Har en son på 6 år, inga problem för honom att använda den då styret är justerbart. Det enda jag skulle önska är att styret skulle Ha en lite bättre passform i styrstammen, annars är det en fantastiskt fin och prisvärd cykel. Otroligt snabb leverans, jag hade den hemma på 22 timmar efter beställning!
Martin Toresson (Göteborg)
23/04/2014
Rating: 5 of 5!
Helt fin sparkesykkel, jeg er en mann på rundt 75kg som bruker den ofte til og fra busstoppet langs vekselsvis både jevn og "humpete" asfalt. Sparer ca 40% tid på det :) Brettes raskt og fint sammen, og passer bra i min "xootr" bærebag (JD bug har ikke egen bag). Den ser også veldig bra ut (har den i svart). Selv om de harde hjulene gir mer direkte feedback til armene på ujevne asfaltflater enn jeg trodde (har ingen tidligere erfaring), så er de fortsatt verdt det i min bok, siden de oppleves så robuste og vedlikeholdsfrie. Det er litt slark i de to påmonterte håndtakene som en annen bruker påpeker, som kanskje burde vært litt redusert, men jeg tror at dette samtidig har en heldig bieffekt av å dempe overføringen av vibrasjon på de ujevne underlagene jeg må kjøre på ;) Fornøyd! (Karakter vurderes i forhold til prisklasse og forventninger, jeg har ingen forutsetninger for noen "absolutt" rating)
Christian Berthelsen (Moss)
31/03/2014
Rating: 4 of 5!
Jeg købte løbehjulet som gave til mit barnebarn på hans 7-års fødselsdag. Det blev en vældig succes. Så både barnet, hans forældre og jeg er super tilfredse :-) Selvfølgelig hvad angår produktet, men også rådgivning inden køb via tlf., levering og pris. Så jeg kan varmt anbefale SkatePro til andre :-)
Marianne Nielsen (Kolding)
11/03/2014
Rating: 5 of 5!
Isot renkaat antaa vakautta, kuitenkin ihan näppärä pyöritellä. 9v-tyttö tykkäsi!
Tiina Teräväinen (Lempäälä)
22/02/2014
Rating: 5 of 5!
Mit barnebarn fik det i gave til sin 12 års fødselsdag. Hun er meget glad for sit nye løbehjul.
Lena Stilling (Hellerup)
17/02/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg er en voksen mand på 90 kilo, og kører 4 x 3 kilometer, 3-5 gange om ugen. Løbehjulet er solidt, men samtidig sporty og pæn i detaljerne. Det virker som om, at det godt kan holde til min vægt og brug (anmeldelsen er skrevet efter 3 uger). Jeg kører til og fra tog og bus med det, og det er smaddernemt at slå sammen / op, og have med i offentlig transport . De massive gummidæk er OK at køre på. Jeg vil overveje at købe dæk med luft i en anden gang, for at få en endnu mere behagelig/sikker kørsel... men på den anden side er jo også rart, at disse dæk ikke kan punktere. Jeg er en smule bekymet for, om selve styret er en anelse for ustabilt, da den vandrette del af styret består af to seperate håndtag, der kan foldes ind (smart under forsendelse, men ikke en funktion, der er brugbar i hverdagen). At håndtagene kan foldes ind giver en smule slør, men OK, det går. Alt i alt tilfreds, og jeg har det smadder sjovt.
Nikolai Christensen (Roskilde)
26/01/2014
Rating: 4 of 5!
Kiitos, tuote oli hyvä ja toimitus nopea!
Ville Syrjänen (Hamari)
20/01/2014
Rating: 5 of 5!
Syntes det var et dyrt løbehjul, men da jeg så kvaliteten på løbehjulet var jeg ikke i tvivl om at det var prisen værd! Knægten er mega glad for det og løber på det til skole hver dag. Trods det står ude i en carport døgnet rundt er der ingen overfladerust på de blanke metaldele. Kører super stabilt med de store bløde gummihjul. Egerne er af plastic men virker meget stærke og kraftige. Det kan klappes sammen og styret kan sænkes, så det ingen ting fylder i bilen løbet af 2 sek. I den grad noget helt andet end de billige løbehjul man kan købe i en legetøjsforretning. Vægten syntes jeg dog var lidt høj, men dette betyder intet når knægten løber på det. Mvh. Jakob.
Jakob Paldan Sørensen (Rønne)
18/01/2014
Rating: 5 of 5!
et godt og flot løbehjul, men lidt tungt at bære for en pige på 10 år!
Mona Tallgren (København V)
14/01/2014
Rating: 3 of 5!
Gjorde stor lykke hos barnebarn på 10 år
Jørgen Storgaard (Randers NV)
14/01/2014
Rating: 5 of 5!
Vi gav vores datter på 11 år dette løbehjul i julegave, og det er lige som hun forventede. Det køre super godt og er nemt at have med i tog og bil, da det kan klappes sammen meget nemt. Det er super nemt at justere højden på styret og hun kan gøre det selv. Kan varmt anbefale andre at købe dette løbehjul. Det kan sagtens bruges af voksne også, fordi styret kan komme så højt op.
Ania Wollerup (Næstved)
12/01/2014
Rating: 5 of 5!
Totalt fedt løbehjul og min 9 årrige datter er vild med det. Kører super godt/stabilt og er let at justere/klappe sammen.
Jeanne Olesen Skriver (Hasselager)
12/01/2014
Rating: 5 of 5!
Julegave til min søn på 9 år. Løbehjulet lever helt op til forventningerne. Nemt at folde ud/slå sammen. God fart. Stabilt. Let at justere i højde. Rigtig god service før og efter køb. Hurtig levering. Meget tilfreds!
Lise Stengade (Slagelse)
10/01/2014
Rating: 5 of 5!
Passer fint til vores 7-årige datter. Bliver helt sikkert brugt til det ikke kan mere. Super fint "glid" i hjulene. Ærgerligt at der ikke kan monteres støtteben på.
Birgitte Kaae (Skanderborg)
09/01/2014
Rating: 4 of 5!
Ei storfornøyd bursdagsjente!
Hege Warendorph Broen (Oslo)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
Valitettavasti en ole vielä saanut tilaamaani(ja jo maksamaani tuotetta). Myös laskusta muistutettiin, vaikka olin maksanut sen jo heti tilaamisen tapahduttua. Olen siis odottavalla kannalla, mutta TOIVON, että kaikki on sujunut hyvin....
Päivärinta, Marjut (Helsinki)
08/01/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Valitettavasti joulun pyhät, uusi vuosi ja loppiainen sotkivat kuljetuksia sen verran tehokkaasti että toimitusajat ovat olleet poikkeuksellisen pitkiä. Onneksi tilanne on vähitellen palaamassa ennalleen, ja paketit saapuvat perille luvatussa 3-5 arkipäivässä. Tarkistin että olet eilen saanut vihdoin pakettisi perille, toivottavasti olet tyytyväinen tilaamaasi potkulautaan.
Pahoittelemme pyhäpäivistä johtunutta viivettä toimituksissa!
/Niina
Sykkelen svarte til forventningene. Ankom posten relativt raskt etter bestilling. Er fornøyd med handelen.
Arne bjørkheim (Hafrsfjord)
06/01/2014
Rating: 5 of 5!
Købt som julegave, nok lidt sent, men pga. af hurtig betjening, uden problemer :-) sejt løbehjul, som bliver brugt flittigt.
Torben Ibsen (Herning)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
Fedt løbehjul! God kvalitet.
Asger Heinrichsen (Helsingør)
24/01/2012
Rating: 5 of 5!
super - kører rigtig godt
Ulrik Madsen (Viby J.)
19/01/2012
Rating: 5 of 5!
Leveringen av sparkesykkelen gikk helt fint. Min datter syntes den var fin, men har brukt den lite pga. vinterføre. Jeg kan derfor ikke gi så mye tilbakemelding på den enda.
Gerd Iren Tala
05/01/2012
Rating: 4 of 5!
Levering helt efter planen. Barnet blev glad for sin julegave og syntes løbehjulet var rigtig flot. Hilsen Inge
Inge Petersen
03/01/2012
Rating: 5 of 5!
Superfedt og meget smukt løbehjul. Det er lavet i en gedigen kvalitet og føles behageligt tungt og solidt. Min datter på 9 år er en høj pige, så det er rart for hende, at styret kan sættes meget op. Det er et virkelig godt løbehjul, der alene i drøjden slet ikke kan sammenlignes med det forrige, hun havde. Hjulene er store, og der kan løbes stærkt på det. Løbehjulet har også lidt eksklusivt sportsvogns-agtigt over sig, hvilket farmand naturligvis godt kan li'. Alle er bare glade for det. :)
Flemming Kjer (Aarhus C)
03/10/2011
Rating: 5 of 5!
Sparkesykkelen var en kjempe suksess :)
Torbjørn Kverneland
17/09/2011
Rating: 5 of 5!
Godkjent leveringstid på produktet. Brukte ca. en uke til norge. Toll ble betalt av Skate Pro, så måtte kun betale mva for å få produktet utlevert fra posten. Sparkesykkelen er av god kvalitet, og passer bra til min datter på 7 år.Ikke 100% fornøyd med hjulene som var av hard plast, noe som gir litt ekstra risting og støy. Hadde nok rullet litt bedre med annen type hjul.
Stig Erland (Søgne)
31/05/2011
Rating: 4 of 5!