MENU
×
Back |

Frenzy Adult Scooter 205mm

EUR 139,95
Frenzy Scooters

Good to know

Zoom
Please select diameter + colour 
Teal
Blue
Hurry! This item is selling fast
Abus Coil Cable Lock
Abus Coil Cable Lock (Orange)
EUR 10,951 pcs
EUR 6,95
 pcs
  Save for later

Description

From one of the greats comes the recreational adult scooter Frenzy - designed by Slamm Scooters. The adult tgscooter is made from high quality materials and is very easy to fold up and take with you. It comes with a carry strap for easy transportation. The bar is height adjustable.

It comes with a kick stand so you can park it anywhere.

Specifications

Total height:
78-101cm
Wheel diameter:
205mm
Deck design:
Foldable
Max rider weight:
220lbs
Weight:
159oz
Wheel profile:
Round
Wheel hardness:
82A
Core material:
Nylon
Core design:
Spoked
Bearing precision:
ABEC-7
Brake type:
Bolt/Spring
Assembly:
Partly assembled

Good to know

Reviews

Great communication. Arrived fast. My son is very happy with his scooter. Thanks
Marina K. (London)
17/02/2016
Rating: 5 of 5!
Jättefin sparkcykel. Märks med en gång att den är av bättre kvalitet än de billigare varianterna man köper. Rullar fint och mjukt och med bra fart. Rekommenderas varmt!
Ann-Sofie Lyth (Visby)
04/09/2017
Rating: 5 of 5!
Loistava potkulauta. Rullaa tasaisesti, on helppo taittaa kasaan ja kuljettaa mukana esim. bussissa. Pitää pientä ääntä ajaessa, vaikka osat on kiristetty. Tämä ei kuitenkaan suuremmin haittaa. Laudan rakenne on tukeva. Kaikinpuolin tämä lauta on tarjonnut hyviä ajokokemuksia alkukilometreistä lähtien.
Erica S. (Lohja)
04/08/2017
Rating: 4 of 5!
Goede kwaliteit step voor. volwassenen. Heb wel een kanttekening. De voetplaat vind ik iets aan de kleine kant voor iemand met maatje 44. Voor de rest top, snelle levering. Ben er blij mee.
Gerrit van de beek (Amersfoort)
03/08/2017
Rating: 4 of 5!
Fantastisk løbehjul hurtig levering er meget tilfreds, bestiller et nyt til mit næste barnebarn idag
Birgitte Dahl (Hellebæk)
18/07/2017
Rating: 5 of 5!
Virker som dårlig kvalitet sammenlignet med prisen. Bæreremmen holder ikke til vægten af løbehjulet. Håndtagene er genstridige at få på/af. Styret kan bevæge sig i begge retninger så det ikke sidder lige med hjulet (alt er spændt og efterspændt). Har lige givet 2 i gaver til vores børn og nu skal de efter mindre end 1 uges brug sendes ind til reparation... Ellers fungerer det meget godt :-)
Jesper Jørgensen (Hørsholm)
17/07/2017
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi beklager, at du har oplevet, at de ikke har fungeret efter din forventning. Efter vi modtog dine løbehjul retur, så vi kunne gennemgå fejlene du oplevede, konstaterede vi også, at kvaliteten ikke var, hvad vi normalt oplever ved vores Frenzy Løbehjul. Bæreremmen skal naturligvis kunne holde til, at man bærer løbehjulet, og styret skal ikke kunne bevæges i forhold til hjulet. Håndtagene skal kunne tages af og på som de også kunne. Dog må gerne være lidt stramme, da dette blot sikrer, at de sidder bedre fast og dermed giver en bedre køreoplevelse. Efter vores telefonsamtale fandt vi frem til, at den bedste løsning for dig var at modtage 2 nye Frenzy, som vi har gennemgået og tjekket inden vi sendte afsted. Jeg håber, at dine sønner vil blive glade for disse, og kan komme ud at nyde det sidste af den danske sommer :)
/Phillip
Passer godt til meg som er 1.81m, veier 90 kg og er nesten 40 år :)
M. Hansen (Alta)
11/07/2017
Rating: 5 of 5!
Super godt og stort løbehjul ,nemt at slå sammen og ha med
Vibeke storm
29/06/2017
Rating: 5 of 5!
Perfekt sparkesykkel for mor og far (og barna
Stine H. (Notodden)
21/04/2017
Rating: 5 of 5!
Po pierwszych trzech przejażdżkach stwierdzam, że bardzo dobrze się sprawuje :)
Natalia G. (Warszawa)
30/01/2017
Rating: 5 of 5!
Goede step! Licht, snel over gladde wegen, maar voor minder gladde wegen is de versie met luchtbanden beter. Ik gebruik hem voornamelijk voor woon werkverkeer, waarbij ik deels met de trein ga. Heel handig daarvoor. Hij vouwt makkelijk op en weegt bijna niets. De grotere wielen zijn ook wel fijn want dat is wat stabieler, al merk ik wel dat nog groter beter zou zijn. De afwerking is ook netjes.
Dennis T. (Utrecht)
23/01/2017
Rating: 4 of 5!
Trottinette au look design, plait beaucoup au collégien et l'a trouve très maniable
L. Is (Perpignan)
10/01/2017
Rating: 5 of 5!
Bra glid och rymlig att stå på. Hjulen sviktar lite behagligt på hårt underlag men inte så mycket som jag hade förväntat. Det gör att den är mindre stabil på ojämna underlag men superskön på asfalt. Både jag och min 12 åring är jättenöjda! Fantastiskt snabb leverans.
Joanna B. (Höllviken)
01/01/2017
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd;)
Anita Sørhus (Rennesøy)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Har nettopp mottatt to stk Frenzy Sparkesykler, og førsteinntrykket er veldig bra. :) Enkle å slå sammen og ta med seg, ruller godt og føles stødig. Har nå to meget fornøyde 12 -åringer :)
Karen Marie Tveitaskog (Sveio)
13/10/2016
Rating: 5 of 5!
Svarer til forventningene og fungerer fint. Pluss for god bærerem, enkel sammenlegging og lav vekt. Noen ankepunkter likevel: litt slark i styrehåndtakene, litt kort ståplate for mine ben (44) som gjør at jeg må stå litt på skrå, bremsen fungerer nesten ikke når bakhjulet er vått, og det virker som hjulene ikke triller veldig lett. Mulig det siste er et problem på alle sparkesykler ettersom de har små hjul.
Amund Westbye (Nannestad)
28/09/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Hei Amund
Så godt å høre at sparkesykkelen lever opp til dine forventninger. Med løse deler så betyr det også at det kan forekomme litt slark om man skal ha muligheten for å legge sammen håndtakene. Om man kjører med sparkesykkelen på fuktig underlag så minsker friksjonen mellom hjul og bremse. Derfor anbefaler vi aldri at man bruker disse produkter under våte forhold da det øker risikoen for å skli og falle. Her vil en sykkel med håndbrems fungere bedre.
//Petter
Riktigt bra transportcykel. Stabil och säker gång tack vare de större hjulen. Vår son uppskattade också verkligen möjligheten att höja styret till skillnad från trick-cyklarna. Det är också smidigt att kunna fälla ihop cykeln vid transport.
Roger Tell (Lerum)
27/09/2016
Rating: 5 of 5!
Kanon løbehjul ungerne har et hver til at køre i skole 6 og 10 år men det ene bukkede en fjeder i låsemekanismen efter to dage hvorefter det ikke kunne åbnes. Kunne klares med to skiftenøgler men dem havde jeg desværre ikke ved hånden da det skete. Ellers et fedt hjul
Jens Guldager Købsted
18/08/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi beklager meget at du har oplevet problemer med dit nye løbehjul. Hvis det er noget der fortsætter må du meget gerne sende os en kort forklaring på Email@Skatepro.dk så skal vi nok kigge nærmere på sagen og finde en løsning. /Frede
Veldig fornøyd. Store, fine hjul. Ramler litt i styret, siden det også er sammenleggbart, ellers ingenting å utsette.
Inger Lise Bølgen (Alta)
17/08/2016
Rating: 4 of 5!
Fin og bra å sparke med for større barn og voksne. Kjøpte den til 9 åring, super for ham.
Lene loose (Oslo)
30/07/2016
Rating: 5 of 5!
Är jätte nöjd. Har använt den att pendla till jobbet, ca 8-10 km tur o retur i över en vecka. Har fungerat utmärkt.
B. Kraft (Motala)
14/07/2016
Rating: 5 of 5!
Mycket uppskattad och fin sparkcykel! Snabb leverans!
Lena S. (Färjestaden)
17/05/2016
Rating: 5 of 5!
Helt ok!
Daniel Broberg (Ekerö)
03/05/2016
Rating: 4 of 5!
Snabb leverans vår 14 åriga dotter älskar den fast den var tänkt till mej då jag skulle ta en tur med hundarna dock måste jag öva lite först super lätt och stora hjul rekomenderas
Eva Gustavsson (Ringarum)
27/04/2016
Rating: 5 of 5!
Er rigtig godt tilfreds syntes indtil videre at det kører rigtig fint , har kun lige kørt et par gange på løbehjulet pga. Sne og glatte veje
Jette Søs Guldberg Axelsen Gl.Darumvej
18/01/2016
Rating: 4 of 5!
Ihanasti rullaa ja tuntuu jo parin kokeilun jälkeen hyvältä ostokselta!
Aino W. (Helsinki)
14/01/2016
Rating: 5 of 5!
Sønnen vår er kjempefornøyd med sykkelen. Stilig design og god sykkel som ser ut for å være slite sterk etter som heile familien har brukt den samt den holder seg godt.
Karoline T. A. (Stord)
04/01/2016
Rating: 5 of 5!
Très beau et bon matériel. bon rapport qualité prix. confort et silence de glisse. pour ville et détente.
B. Gilles (Flat)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Fik løbehjulet i julegave. Er meget glad for det. Har kun kørt på det et par gange, på grund af vejret.
Julie L.
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Bisher alles ok!
Manfred Eck (Dossenheim)
27/12/2015
Rating: 4 of 5!
Genialt produkt, store hjul - stor stabilitet. Transport middel fra Parkering til job er jo gøy nå... Bremsen er dårligt design, plastic shit burg gode støvler som bremse
Finn Bjerke (Moss)
17/11/2015
Rating: 4 of 5!
Min datter er veldig fornøyd med sparkesykkelen.
Preben Hegland (Skien)
11/11/2015
Rating: 4 of 5!
effektiv broms hjulen rullar lätt stabil bräda att stå på
kennet smidemo (Storvreta)
29/09/2015
Rating: 4 of 5!
Motsvarade våra förväntningar till fullo. Snygg och stabil. Rullar bra.
Carita Classon (Vreta Kloster)
22/09/2015
Rating: 5 of 5!
Min sønn er svært fornøyd med sykkelen:-)
Kathrine Hoff Jakobsen (Skien)
25/08/2015
Rating: 4 of 5!
Snygg och robust sparkcykel med smart axelband. Sköna gummihantag, bra höjdläge för långa personer och mycket bra rull, smidigt med stöd också! Helnöjd!
Ingemar holmberg widerström (Enköping)
21/07/2015
Rating: 5 of 5!
Hyvä potkulauta tällä on todella hyvä mennä! Ainoa haitta on se, että se pitää yllättävän kovaa meteliä ja kitinää ja ininää (vaikka kaikki osat on kiristetty ja paikoillaan yms.). En sitten tiedä, että miten sen saisi hiljaisemmaksi. Myös kokoontaitettavuus osaa olla joskus hieman hankala, vaikka sen säätäisikin löysäksi. Mutta hyvä menopeli on ja aina kulkee mukana!!
Sonja Asikainen (Tampere)
17/07/2015
Rating: 4 of 5!
Hyvä on, en kulje enää juuri mihinkään ilman. :)
Maria K. (Helsinki)
02/06/2015
Rating: 4 of 5!