MENU
×
Back |

Powerslide Universal Brake System

EUR 19,95
Powerslide skates
Zoom
 pcs
  Add to wishlist

Description

A brake system that fits most inline skates with a curved shape to the frame. Made in durable material with reinforced sidepanels and with width adjustable option. Therefor this system fits a very wide range of skates - Even from other manufacturers.

  • Fits frames with wheel sizes up to 100mm
  • 2x 30mm x 8mm axles included

Notice: Does not fit all threaded axle frames. Since the thread can be different between brands.

Extra brakepad sold separately here: Powerslide rubberpad

Reviews

Super qualité
Toni Nelli (Genève)
07/08/2017
Rating: 5 of 5!
Einfach anzubringen
Sybille Stadelmann (Luzern)
22/06/2017
Rating: 5 of 5!
Virker godt
Diana Nielsen
10/01/2017
Rating: 5 of 5!
Het lijkt te passen, alleen moet ik een nieuw stuk gereeedschap kopen, aangezien het rem systeem niet gebruik maakt van de gebruikelijke inbus.
johan h. (Veldhoven)
14/10/2015
Rating: 3 of 5!
Niet zo universeel als je denkt. De schroeven waren te breed om de spacer te laten zitten. Zonder spacer komt de wiel stabiliteit in geding.
Chris van Run (Bunnik)
10/09/2015
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Er zijn inderdaad wat uitzonderingen voor de rem. Bijvoorbeeld dat de rem alleen werkt met 8mm assen, als je assen een diameter van 6mm hebben, kun je de rem inderdaad niet gebruiken. We proberen zoveel mogelijk nuttige info in de productomschrijving te plaatsen, onze excuses als deze informatie verkeerd begrepen is of niet duidelijk genoeg was! Je bent welkom om de rem terug te sturen, als deze verder ongebruikt is.

/Laura
Det bedst fungerende på min skodskøjte :)
astrid andersen
05/08/2015
Rating: 4 of 5!
Op mijn Technica skate pastte de rem goed! ik ben tevreden. Ook een fijne service.
brechtje Fleuren (Lent)
22/10/2014
Rating: 5 of 5!
Ter vervanging van het oude systeem past het wonderwel
H.H.C. B. (Spijkenisse)
15/08/2014
Rating: 4 of 5!
Ostin ne Rollerblade Aero 6 malliin, koska ostin ne ilman jarruja eikä siihen malliin ei enään ole omia jarruja saatavilla. Asennus oli helppoa, mutta jarrujen mukana tulleet akselit eivät olleet tarpeeksi pitkiä. Onneksi itselläni sattui olemaan tarpeeksi pitkät akselit joten homma hoitui niilläkin. Muuten ovat toimineet hyvin.
Niko T. (Kokkola)
03/06/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Tuon jarrun mukana tulee tosiaan ainoastaan yhdet akselit ja on hiukan arpapeliä sopivatko ne rullaluistimiin vai eivät. Kaikissa rullaluistinmalleissa ei ole aina samankokoiset akselit, siksi nuo paketin mukana tulevat akselit voivat hyvin olla väärän mittaiset.
Hyvä että sinulta kuitenkin löytyi oikean mittaiset akselit kotoa!
/Niina
Tuote valitettavasti kesti vain 3 luistelukertaa jonka jälkeen pala loppui ja irtosi kelkasta. Sen kiinnitys on hieman puutteellinen.
Tomi Kuokkanen (Heinola)
27/05/2014
Rating: 2 of 5!
Ostettiin 10 vuotta vanhoihin Crazy Creekeihin kun ei saanut enää paloja mistään. Asennus kävi helposti ja nopeasti ja toimivat loistavasti!
Tuukka Hujanen (Hyvinkää)
20/05/2014
Rating: 5 of 5!
Fungerar bra men jag hade lite problem att få på den. Hjulskruvarna på inlinesen (som jag också köpt från skatepro) sitter som satan och jag lyckades förstöra både skruvhuvudet och skruvmejseln som jag fick med när jag försökte byta ut dom.. Så skruvmejseln man får med var väl inte den bästa. Sen eftersom den förstörde skruvhuvudet helt så fick jag lov att sätta bromsen på andra skon, men då använde jag en bättre skruvmejsel..
Johanna G. (Hägersten)
15/04/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej!

Det är jätte tråkigt att höra att bultarna har gått sönder.
När man åker inlinse är det viktigt att hjulbulten sitter ordenligt fast.
Behöver man skruva av dom är det viktigt att man håller inseksnycklarna rakt emot varandra och hårt fast för att bulten inte ska gå sönder.

Vänliga hälsningar
Martina
Helaas paste het systeem in eerste instantie niet op mijn Tecnica skates. Aangezien mijn skate aan de zijkanten niet vlak was, kon het remblok niet vlak gemonteerd worden en was een van de bouten te kort. Ik heb toen zelf een langere bout gekocht en daarmee paste de rem wel. Hij ligt aan de zijkanten dus niet recht tegen mijn skate aan, maar hij lijkt toch erg stabiel. Jammer dus van de bouten, maar ik kan er denk ik toch goed mee vooruit. Het valt me niet tegen;) Maar dat mag ook voor het geld;)
Rebecca Verzantvoort (Rosmalen)
03/01/2014
Rating: 3 of 5!
Bra, mycket nöjd !
Jarkko Rintala (Pirkkala)
01/10/2013
Rating: 5 of 5!
Passer fint til Bauer X4
Claus Zarp (Hedehusene)
19/09/2013
Rating: 4 of 5!
Hej! Bra att den funkar på lite äldre inlines, men nöts ner allt för snabbt! Mvh Thomas Andersson
Thomas Lennart Andersson (Sundsvall)
14/08/2013
Rating: 3 of 5!
Helaas paste het systeem niet op mijn skates. De bijgeleverde schroeven waren niet lang genoeg. Toen ik belde heb ik echter kosteloos nieuwe schroeven gekregen. Het werkte nog steeds niet helemaal perfect, maar ik kan ermee uit de voeten.
Trudy Hendricksen (Doetinchem)
06/08/2013
Rating: 3 of 5!
ok bremse
Jesper Nicolaisen (Kolding)
22/07/2013
Rating: 3 of 5!
Denna broms är säkert bra men den passade inte till mina salomon V pro med 100 mm hjul. Kundtjänsten var trevlig men kunde inte svara med 100 % säkerhet om det skulle passa. Därför köpte jag två olika universalbromsar, varav denna var den som inte passade.
Anders Strandh
27/09/2012
Rating: 4 of 5!
Het remsysteem is mij prima bevallen. Ik zag dat mensen problemen hadden met de verzondenschroefjes bij het pakket. Bij mij waren ze wel perfect. Ik heb zelf twee keuzes ontvangen.
Elton Lourens (HoogvlietCentrum)
02/08/2012
Rating: 5 of 5!
Har sat denne model på en ældre model ultra wheels perfekt løsning virker og passer rigtig godt på denne model
Steen Larsen (Næstved)
22/07/2012
Rating: 5 of 5!
Fungerar perfekt. Snabb och bra service.
Anders Westlund
31/10/2011
Rating: 5 of 5!
Passer meget bra til mine Ultra Wheels. God service og hurtig ekspedering.
Stig Aasland (Sola)
04/10/2011
Rating: 5 of 5!
Bremsen er ok, sidder godt på skøjten og virker fint.
Jan Jensen
08/09/2011
Rating: 5 of 5!
Lett å feste, passet godt til bladesa. Selve klossen er dog litt stor, og måtte skjære litt av den for at den skulle få tilfredstillende klarering til bakken. Ellers funket den strålende.
Harald Hovde Buberg (Rygge)
17/08/2011
Rating: 4 of 5!
Topp erstatning
Erik Dahl (Oslo)
12/05/2011
Rating: 5 of 5!
Dette bremsesystem passede godt til mine rullerskøjter, hvorpå der sidder en Rollarblade klinge. - Jeg kunne dog godt have ønsket mig flere huller til at justere hvor langt fra selve hjultet klodsen kommer til at sidde. - Som den sidder nu ville den godt have kunne sidde læneger væk fra hjulet, hvilket ville mindske risikoen for at sten og lign. kan blokere hjulet ved at sætte sig fast i bremsklodsen. - Dette problemn regner jeg dog med kan afhjælpes med en boremaskine..
Signe Voergaard (Hillerød)
04/04/2010
Rating: 4 of 5!
Helt ok
Lasse Hall (Bohus)
03/09/2009
Rating: 4 of 5!
Godt system. Og så passer Rollerblade ABT Lite klodsen til hvis man skærer et lille hak i den.
Henrik Gyldenkærne (Ballerup)
07/08/2009
Rating: 5 of 5!
Tak for en god handel, hurtig levering -og i sær god efterbehandling! Jeg har følt mig i sikre hænder hos jer! Produktet virker efter hensigtet og jeg har intet negativt at sige. Tak...
Nicolai Valentiner (Hellerup)
28/05/2009
Rating: 5 of 5!
Kan ikke anmelde varen, de passer ikke til mine crazy creek rulleskøjter
Thomas Rasmussen (Ikast)
19/02/2009
Rating: 3 of 5!
god handel ... passer perfekt på mine rulleskøjter . nem at montere og bræmser godt ... så kan anbefale at købe gennem skatepro...
henriette sandberg
02/02/2009
Rating: 5 of 5!
Denne bremse er helt formidabel! Den hakker ikke, det er et spørgsmål om at bremse hårdt nok/anvende den rigtige teknik. Jeg kører på Bont, men den originale bontbremse er håbløs. Den slides meget hurtigt. Én tur på vores træningsrute, 14 km med en del bakker, er hvad bont-bremsen kan klare før den skal skiftes. Denne bremse har nu klaret turen en del gange, uden at den er nævneværdigt slidt. Kan varmt anbefales!!
Anette Rasmussen (Vig)
07/07/2008
Rating: 5 of 5!
Veldig bra universalbremse, som gikk ann å justere både her og der. ser ikke så værst ut heller på skøyten, og det går ann å bytte kloss på den når det trengs, noe som er kjempeflott!
Eeva-Leena P. Grue
25/10/2007
Rating: 5 of 5!
Ypperlig,enkelt å montere. Anbefalte produktet til andre som også kjøpte dette. Synd man ikke kan bestille 2 stk i deres bestillingssystem
Lise-Lotte Elde (Borkenes)
06/09/2007
Rating: 5 of 5!
Fin bremse, den passer på mine koreanske Landway i-max Neo. Selve bremseklodsen er af solidt gummi, den virker meget holdbar. Eneste anke er, at bremsen hviner når der bremses - hvorfor scoren for dette produkt kun er fire ud af fem mulige.
Anders A. K. Nielsen
05/09/2007
Rating: 4 of 5!
Anmeldelse om road hog brake Passer perfekt til powerslide R4 Venom 100. Er et godt sublement som brems, hvis man ikke lige mestre T bremse. Godt tilfreds med systemet og kan varmt anbefale bremsen.
Kim Håkonsson (Hobro)
21/08/2007
Rating: 5 of 5!
De virker som de skal: De bremser! Passer til Bauer Nike
Denise Alcaraz Rander
15/06/2007
Rating: 5 of 5!