MENU
×
Back |

Rollerblade brakepad ABT2 2-pack

EUR 12,95
Rollerblade skates and wheels
Zoom
 pcs
  Save for later

Description

Spare brakepad for older Rollerblade-skates. This pad set fits with all skates running the ABT2 brake setup. Mounting hardware is included.

Reviews

Spare part fits very good.
Uwe Lienesch
30/03/2008
Rating: 5 of 5!
My original break pad was totally worn out. When I went in the shops here in Sweden, I was told to buy new rollerblades!! It was fantastic to be able to find just the right part - it fits perfectly, and it works too!
Nikolay Shishkov (Malmö)
05/07/2007
Rating: 5 of 5!
Enpä olisi uskonut, että varaosia vielä näihin saa ja vieläpä näin nopealla toimituksella. Kolme päivää ja jarrupalat oli luistimissa paikoillaan!
Kaisa Lumiaho (Kempele)
20/06/2017
Rating: 5 of 5!
Varan passade toppen
M. Arvidsson (Halmstad)
30/05/2017
Rating: 5 of 5!
Fantastiskt att dessa går att få tag på fortfarande. Stort tack till SkatePro!
Anders F. (Rönninge)
22/05/2017
Rating: 5 of 5!
Die Stopper funktionieren super. Montage ist easy. Werde nochmal welche bestelle, solange es noch welche gibt.
David R. (Eislingen)
17/05/2017
Rating: 5 of 5!
Ich konnte damit einwandfrei den abgenutzten Bremsklotz von den schon etwas betagten Rollerblades meiner Schwester austauschen. Im örtlichen Sportgeschäft hätte man vermutlich versucht neuen Rollerblades zu verkaufen ;-) .
Sebastian Schmid (Weilheim in Oberbayern)
08/09/2016
Rating: 5 of 5!
juiste onderdelen en snelle levering.
Rob Uding (NIEUWEGEIN)
06/09/2016
Rating: 5 of 5!
Ich hatte es gleich 2x mal bestellt, da meine Inliner mittlerweile 20 Jahre alt. Ich habe es problemlos einsetzen können und die Bremen sind besser den je. ich bin jedenfalls mit dem Produkt sehr zufrieden.
Dennie Visser (Köln)
22/08/2016
Rating: 5 of 5!
Flott å få tak i bremseklosser til mine 20 år gamle blades!
Rune Meireles Johansen (Fornebu)
27/07/2016
Rating: 5 of 5!
Var förtvivlad när min grabb körde sönder klossarna på mina gamla rollerblades. De fanns inte köpa någonstans i Sverige. Jag är mycket nöjd med produkten och den riktigt snabba leveransen.
Ibrahim Lahdo
08/07/2008
Rating: 5 of 5!
Passer perfekt! Nem og brugervenlig hjemmeside og hurtig levering!
Henrik Nielsen
06/06/2008
Rating: 5 of 5!
Nok en norsk nordmann fra Norge som setter stor pris på å få kjøpt disse bremseklossene, som synes nærmest umulig å få tak i andre steder. Jeg var dessverre ikke heldig med leveringstiden, det tok flere uker. Men den som venter på noe godt, venter som kjent ikke forgjeves;-) Brukervennlig og delikat grensesnitt på nettsidene.
Lars Mørk (Oslo)
02/01/2008
Rating: 4 of 5!
Bremseklosser til mine Rollerblades syntes umulig å få tak i før jeg fant skatepro. Mottok orginale klosser i posten 3 dager etter bestilling,... til bergen-norge. Imponert over den raske ekspedisjon og anbefaler skatepro på det sterkeste.
Carel-Andre Gåsemyr (Bergen)
27/09/2007
Rating: 5 of 5!
Passade mycket bra och var enkel att montera.
andré karlberg
06/08/2007
Rating: 5 of 5!
Originale bremseklosser til mine gamle Rollerblade Viablade skøyter. Takket være SkatePro kan jeg komme meg ut på veien igjen.
Jarle Arnes (Bergen)
24/04/2007
Rating: 5 of 5!
Rask levering. Passet slik de skulle, vanskelig å få tak på de i butikken. Ingen vits å bruke masse tid i butikker rundt om for å lete etter klosser.
magnus kultorp (Malmö)
11/10/2006
Rating: 5 of 5!
God bremseklods. Har ikke brug for noget bedre. God på alle slags underlag. Tager godt fat. Nem at montere. Slides dog lidt hurtigt.
Heidi Hedegaard (frederiksberg)
19/08/2006
Rating: 4 of 5!
Klockrent, ända sedan jag köpte mina rollerblades '98 har det varit problem att få tag på bromsar. Och alla ni som har ABT-bromsar vet ju hur snabbt de tar slut. Efter att ha varit på Stadium och fått reda på att de inte gick att få tag på längre hittade hag SkatePro på nätet. Priset var bra, leveransen supersnabb och billig frakt. Jag kan inte annat än rekomendera SkatePro varmt.
Daniel Jansson (Stockholm)
05/08/2006
Rating: 5 of 5!
De er ganske udemærkede, de slides måske lidt hurtigt. Men alt i alt ok.
Jesper Lorentzen (Lundby)
16/06/2006
Rating: 4 of 5!
Jag är helnöjd! Jag trodde inte att jag skulle få tag på bromskossar eftersom jag köpte mina Rollerblades 1997. Men det var bara att söka på Google och så kom jag till er sida och några dagar senare hade jag klossarna. Perfekt!
Magnus Malmgren (Sunne)
01/11/2005
Rating: 5 of 5!
Tidigare åkte jag omkring till massor av sportaffärer innan jag fick tag på bromsklossar. Nu beställer jag istället från SkatePro och får hem bromsklossarna direkt i brevlådan redan efter några dagar. Snabbt och enkelt.
Jan
07/07/2005
Rating: 5 of 5!
Dette er en bremsekloss helt lik alle andre bremseklosser. ikke bedre, ikke værre. godt fornøyd med dem! abt2 bremsesystemet er dog overlegent alle andre. med den hendige justeringa av høyde kan jeg ha full kontroll på bremsinga. Perfekt!
Skjalg
07/07/2005
Rating: 5 of 5!