×
MENU
×
Back |
Powerslide skates

Powerslide Urban Brake

EUR 19,95
 
(9)
Hot
Zoom
Size: S/M
S/M
In stock (5+ pcs)
1 pcs

Qty.

1 pcs
2 pcs
3 pcs
4 pcs
5 pcs
6 pcs
7 pcs
8 pcs
9 pcs
10+

Qty.

1 pcs
2 pcs
3 pcs
4 pcs
5 pcs
6 pcs
7 pcs
8 pcs
9 pcs
10+

Qty.

1 pcs
2 pcs
Limited quantity available
  Save for later
From same brand
Description

The Urban brake is a universal brake, that has been 3D stamped in stainless steel. It has a rugged TPR rubber pad.

Sizes:

S/M: For frames running wheels at 72 - 80mm

M/L: For frames running wheels at 84 - 90mm

L/XL: For frames running wheels at 3x100 - 3x110mm

Fits with
Show All
reviews  
 
(9)
Good
Emma K. (Scarborough)
07/08/2018
Rating: 5 of 5!
Wszystko ok.
Jakub Wysocki (Prabuty)
15/07/2018
Rating: 5 of 5!
Wszystko ok.
Waldemar Gieres (Płock)
04/04/2018
Rating: 5 of 5!
Zeer goed materiaal
I. Maes (Waregem)
10/01/2018
Rating: 5 of 5!
Powerslide Urban Rem zien er goed uit makkelijke montage. Remblokken zijn voor mijn smaak iets te laag. voor beginnen ideale hoogt om snel te kunnen remmen.
Tom van den Akker (Hoorn)
22/12/2017
Rating: 4 of 5!
Montaż bez problemu. Przesyłka i kontakt z firmą super. Przesyłka doszła w tydzień.
Wojciech B. (Szczecin)
29/08/2017
Rating: 5 of 5!
Den gör vad den ska. . Fungerar bra, men vi får se om den håller sig vid liv, efter ett par veckors till åkning.
Amel Ghalib (Helsingborg)
09/07/2017
Rating: 4 of 5!
S'adapte très vien au 3 fois 100 playlife de powerslide
Thiry eric (Moon sur elle)
28/05/2017
Rating: 5 of 5!
Het bestelde product in goed orde ontvangen. Ik vond het alleen wat lang duren voordat ik het ontving bijna 2 weken.
K. Franken (Rijswijk)
30/06/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Dat heeft inderdaad erg lang geduurd, het is niet de bedoeling dat het zo lang onderweg is! Het zou kunnen dat de post een vertraging opgelopen heeft. Dit kan soms gebeuren als er bijvoorbeeld een sorteerfout geweest is. Neem gerust contact met ons op, zodat we dit kunnen opvolgen. Onze excuses voor het ongemak!

/Laura