MENU
×
Back |

K2 Brake pad

EUR 6,95
K2 skates, snowboards, skis and gear
Zoom
 pcs
  Add to wishlist

Description

This K2 brake pad fits all K2 Fitness Skates beginning with Extreme Z and 1999 models.

Including mounting screw.

Reviews

Totally happy with the delivery and the product.
Jonas Eriksson (Kåge)
02/08/2017
Rating: 5 of 5!
I was looking for this break everywhere, thanks to you guys I finally got it - fits perfectly to my Moto works like a charm :) Great job, thanks again!
Michal Szreder (Dublin)
22/06/2011
Rating: 5 of 5!
Funkar som den skall
Mats Pettersson (Visby)
15/11/2017
Rating: 3 of 5!
Satisfait, rapidité de livraison, produit conforme.
GROSCHENE Serge (Vence)
31/10/2017
Rating: 5 of 5!
Johnny Lillebø (Sandnes)
02/10/2017
Rating: 5 of 5!
Passade perfekt till mina gamla K2.
Stefan Bergqvist (Hägersten)
25/09/2017
Rating: 4 of 5!
Sehr gute Qualität. Schnelle Lieferung. Alles Bestens.
Christian H. (Herne)
18/09/2017
Rating: 5 of 5!
Bra
Jon Adsersen Gulbrandsen (Skien)
04/09/2017
Rating: 5 of 5!
Toimii ja sopii, keväällä taas turvallista vauhtia hakemaan!
Pekka K. (Helsinki)
28/08/2017
Rating: 5 of 5!
Rask levering som alltid, og sitter som støpt. Enkel å montere, og fungerer utmerket.
Stian Færøy (Volda)
28/08/2017
Rating: 5 of 5!
Top Qualität, Expresszustellung und netter Kontakt.
U. Kelnhofer (Neustadt an der Waldnaab)
21/08/2017
Rating: 5 of 5!
Bra!
Mårten Karlson (Åkersberga)
16/08/2017
Rating: 5 of 5!
god virker som den skal
Per Falgren (Vodskov)
12/08/2017
Rating: 5 of 5!
Mycket bra! Snabb leverans!
Jonas Eriksson (Kåge)
02/08/2017
Rating: 5 of 5!
Top! Gutes Gummi - aber, wer bremst verliert!
Rolf G. (Lützelflüh-Goldbach)
25/07/2017
Rating: 5 of 5!
Passasi paikalleen ja toimii.
Juha Oikarinen (Sotkamo)
07/07/2017
Rating: 5 of 5!
Funkar fint!
Linus Källman (Västervik)
03/07/2017
Rating: 5 of 5!
Ostettu varalle. Kohta asennus paikoilleen. Nooea toimitus. Kiitos.
Jarmo K. (Lieto)
26/06/2017
Rating: 5 of 5!
Dit is echt zo'n onderdeel dat je zo een ochtend kost als je een winkel moet gaan zoeken. Via jullie site heb ik het supersnel gevonden. De afbeelding was duidelijk dus ik kon goed zien dat dit de goede was. De levering was vlot en correct. Kortom helemaal goed met minimale inspanning!
Aart den Hoed (Rotterdam)
23/06/2017
Rating: 5 of 5!
virker fint
Ole beck Rasmussen (Måløv)
21/06/2017
Rating: 5 of 5!
God, virker som den skal. Det altid godt at have en ekstra bremseklods når man løber en del på inliners og dermed slider bremseklodser op igen, igen og igen :-)
Jakob Mathiasen (Aarhus C)
19/06/2017
Rating: 4 of 5!
God service
Rune Bakos (Skien)
19/06/2017
Rating: 5 of 5!
Meget godt fornøyd med produkt og service
Johan Been (Maura)
12/06/2017
Rating: 5 of 5!
Die Bremse ist nicht zu weich Top
Dona Werren (Bülach)
12/06/2017
Rating: 5 of 5!
Raskt levert og de nye bremseklossene fungerer godt!
henrik tveit (Langhus)
07/06/2017
Rating: 4 of 5!
Prima
Laurien Schrijver (Huissen)
06/06/2017
Rating: 5 of 5!
....
Jukka Matikainen (Joensuu)
06/06/2017
Rating: 5 of 5!
Kjekt å ha ril gode
Izabela Mazur (Kongsberg)
06/06/2017
Rating: 5 of 5!
Long-lasting, very high quality breaks 10/10
Sini-Sofia T. (Oulu)
31/05/2017
Rating: 5 of 5!
top
Dean Grossert (Muttenz)
30/05/2017
Rating: 5 of 5!
Varan kom snabbt hem, var lätt att montera och funkar bra.
Anders Ekstrand (Mölnlycke)
29/05/2017
Rating: 5 of 5!
Bremst super :-)
Barbara Rossmann (Villach)
19/05/2017
Rating: 5 of 5!
Great
Ilpo Krans (Östersund)
11/05/2017
Rating: 5 of 5!
alles gut
tomas meier (Dürnten)
03/05/2017
Rating: 5 of 5!
Passer ikke helt til mine skøjter
Annitta Olesen
27/04/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det var ærgerligt at de den ikke passede på dine skøjter. Husk du kan altid returnere dine vare gratis med det vedlagte returlabel.
/Frede
Godt med en ekstra bremseklods
Malik Toudal Qasem-Skytte
26/04/2017
Rating: 5 of 5!
håller väldigt bra, den gör det den ska göra
Ulrik Cuellar (Vallentuna)
24/04/2017
Rating: 5 of 5!
Bremsekloss
Odd Jørgen Eri Røland (Porsgrunn)
30/03/2017
Rating: 5 of 5!
Facile à remplacement, freinage meilleur que le patin d'origine (gris clair)
Angèle i. (Lauterbourg)
16/03/2017
Rating: 5 of 5!
Produkt w 100% ok. Szybka i bezproblemowa dostawa i świetne kontakt.
Wojciech Gądek (Żory)
19/01/2017
Rating: 5 of 5!
hamulec jak hamulec nie nauczy cię hamować ;)
Piotr Magnuszewski (Tarnowskie Góry)
11/12/2016
Rating: 5 of 5!
Passt alles
Edwin Löffler (Günzburg)
04/10/2016
Rating: 5 of 5!
Bremser upåklageligt, men bliver slidt op før du har set dig om
Mads Kristensen (Aarhus V)
02/10/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Godt at høre at bremseklodsen virker efter hensigten. Der kan dog være lidt forskel på levetiden, alt efter hvor groft underlag de bruges på. Mener du at der er tale om en fejl på produktet må du meget gerne kontakte os på email@skatepro.dk /Bjarke
Pas de souci bon emballage produit correspondant à l'attente.
Payage caroline (FRANCONVILLE)
29/09/2016
Rating: 4 of 5!
Virker som den skal
Mette Langkilde
28/09/2016
Rating: 5 of 5!
Bra
Ove Myklemyr (Skien)
27/09/2016
Rating: 4 of 5!
Lika bra efter 25 år! Fantastiskt
Mari Rudolfsson (Saltsjö-Boo)
27/09/2016
Rating: 5 of 5!
Sopii luistimeen ja toimii.
Hannu Tahkola (Oulu)
21/09/2016
Rating: 5 of 5!
Virket utrolig godt... Greide å stoppe i tide:-)
Henrik Solberg (Oppegård)
10/09/2016
Rating: 5 of 5!
Past perfect zeer tevreden over levering
Arne van Enkhuizen (Vught)
07/09/2016
Rating: 5 of 5!
Excelente
Juan Luis Gallego Sanz (Madrid)
29/08/2016
Rating: 5 of 5!
Juuri soiva luistimeen :)
Mika Tyrkkö (Pirkkala)
18/08/2016
Rating: 5 of 5!
Hamulec sprawdzony, pasuje do mojej rolki idealnie.
Anna W. (Tuszyn)
16/08/2016
Rating: 5 of 5!
Bra bromskloss
Anders Wennergren (Trollhättan)
16/08/2016
Rating: 5 of 5!
Pysähdyttävä kokemus!
Tuukka Lintula (Espoo)
10/08/2016
Rating: 5 of 5!
Alkuperäistä vastaava jarrupala,helppo asentaa paikalleen ja edullinen!
Jenny Y. (Oulu)
04/08/2016
Rating: 5 of 5!
Remt perfect en dat aan een scherpe prijs.
Philippe S. (Wakkerzeel (Haacht))
04/08/2016
Rating: 5 of 5!
Goed remblokje en past goed
Ab Akkerman (ENSCHEDE)
03/08/2016
Rating: 5 of 5!
Erinomainen
Ilona H. (Ylivieska)
28/07/2016
Rating: 5 of 5!
produits reçus conformes, délais de livraisons respectés ; à recommander ++
PAILLAUD AUDE (BLOIS)
28/07/2016
Rating: 5 of 5!
OK.
Pasi Jokinen (Tampere)
27/07/2016
Rating: 5 of 5!
Toimiva! Ja hyvä hinta
Tuuli T. (Turku)
30/06/2016
Rating: 5 of 5!
Den kommer med ny skrue/bolt og den er nem at montere...
Lars Fogde (Esbjerg V)
22/06/2016
Rating: 4 of 5!
Hyvä hinta - laatu suhde...
Sami Kivimäki (Tuusula)
08/06/2016
Rating: 5 of 5!
Muuten hyvä jarrupala ja helppo asentaa, mutta täytyy itse hioa renkaan puoleista kulmaa, ettei kivet jumitu renkaan ja jarrupalan väliin. K2 ei ole muita paloja ja palautetta annettu jo vuosia sitten, mutta edelleen tämä sama vika.
Niina H. (Saimaanharju)
07/06/2016
Rating: 3 of 5!
As ususally nice quality.
Manuela G. (Odense M)
01/06/2016
Rating: 5 of 5!
De virker
steffen h. (Aalborg Øst)
19/05/2016
Rating: 5 of 5!
Prima remblok, past perfect en is voordelig.
Tom te Riele (Bergen)
19/05/2016
Rating: 5 of 5!
Hamulec znakomity! Córka może dalej śmigać na rolkach i ostro hamować.
Maria Defee (Szczecin)
10/05/2016
Rating: 5 of 5!
Tilattu tavara oli oikea ja kaikki toimi!
Ville Rantanen (Lahti)
10/05/2016
Rating: 4 of 5!
Jarrupala tekee sen mitä sen pitääkin tehdä. Vähän vaati totuttelua jarrutukseen kun edellisestä jarrupalasta oli jäljellä 2 cm. Toimitus oli myös nopea mutta paketti voisi olla vähän jämäkämpi, pussissa oli repeämiä ja yksi pakkaus oli mennyt rikki kovan kohtelun takia.
Jenna M. (Tampere)
22/04/2016
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Kiitos palautteestasi! Tuotteet pyritään pakkaamaan varastollamme mahdollisimman hyvin, mutta valitettavasti toisinaan pakkaamisessa olisi parantamisen varaa. Viestisi onkin laitettu eteenpäin, jotta asiaan kiinnitettäisiin tarkempaa huomiota :) /Eija
It does what it's supposed to do.
Mikko P. (Heinola)
17/04/2016
Rating: 5 of 5!
Dieser Artikel ist mir noch bekannt, passt tadellos.
Mitischka Alfred (Altensteig)
09/04/2016
Rating: 5 of 5!
Alles bestens
Florian D. (Maisach)
24/03/2016
Rating: 5 of 5!
God
Hanne Sørensen (Skødstrup)
19/02/2016
Rating: 5 of 5!
Heel snel geleverd. En past perfect en makkelijk te monteren.
Sofie Cambré (Ekeren)
11/02/2016
Rating: 5 of 5!
Past prima, makkelijk zelf te monteren en remt goed. Te kort in gebruik om iets zinnigs over de duurzaamheid te zeggen.
Jeroen van Duijl (ROTTERDAM)
06/10/2015
Rating: 4 of 5!
Sehr gute Ware, schnelle Lieferung.
Waldemar W. (Eschborn)
29/09/2015
Rating: 5 of 5!
Perfekt
Per hedblad (Skellefteå)
08/09/2015
Rating: 5 of 5!
Laadukasta tavaraa, heittämällä paikoilleen! Ja lähetys tuli ripeästi perille.
Markku Tuominen (Espoo)
25/08/2015
Rating: 5 of 5!
Tuttu ja turvallinen K2 jarrupala. Myös helppo asentaa ja ilman mitään ihmeellisyyksiä vanhan tilalle. Hyvin toimiva!
Petri Välimäki (Hyllykallio)
12/08/2015
Rating: 5 of 5!
Helt okej bromskloss. Den gör vad den ska, till ett lagom pris.
David P. (Svartå)
23/07/2015
Rating: 4 of 5!
Nöjd den passa bra. kommer handla igen
Martina Mathiasson (Trollhättan)
14/07/2015
Rating: 5 of 5!
Nopea toimitus!! Suosittelen!!
Ari Heikkinen (Lahti)
02/07/2015
Rating: 5 of 5!
Bra kloss.
Erik Nilzén (Jönköping)
23/06/2015
Rating: 5 of 5!
Super nem at skifte
Christian K. S. (Lille Skensved)
16/06/2015
Rating: 5 of 5!
Super. Danke
Sven Klenner (Erkrath)
11/06/2015
Rating: 5 of 5!
Hållbar broms som håller högklass
Jimmy Oppman (Lycksele)
02/06/2015
Rating: 5 of 5!
Hyvät
Juho K. (Kerava)
20/05/2015
Rating: 5 of 5!
Passer perfekt
Christine D. (Straumsbukta)
12/05/2015
Rating: 5 of 5!
Gör det den ska.
Björn Byström (Söderhamn)
06/05/2015
Rating: 5 of 5!
God passform til skøyta og god bremseeffekt
Øyvind Flenvold (Elverum)
07/04/2015
Rating: 5 of 5!
Synes den klossen forsvant fort ..
Arne Maasbach (Kristiansand S)
31/03/2015
Rating: 3 of 5!
Har et fint grip men ville nu gost ha haft en lidt hårdere type der holder lidt længere
B. larsen (Esbjerg Ø)
17/03/2015
Rating: 3 of 5!
Passen, bremsen und sind o.k.
Regine Prepens (Cloppenburg)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Godt produkt. Og meget enkel til skift. ( også som kvinde ) ;)
N. özet (Thisted)
26/09/2014
Rating: 5 of 5!
Standard produkt lätt att montera o är en bra säkerhet. Biter bra i asfalten
Hans Lippens (Göteborg)
27/08/2014
Rating: 5 of 5!
Perfekt
Søren Jensen (Børkop)
26/08/2014
Rating: 5 of 5!
Ok .
Janne Niiranen (Savonlinna)
19/08/2014
Rating: 5 of 5!
OK.
matti salmi (Lohja As)
19/08/2014
Rating: 5 of 5!
Standard
Frank Bune (Västra Frölunda)
18/08/2014
Rating: 5 of 5!
Originaldel, fungerar kanon
Janne Roininen (Karlskoga)
26/07/2014
Rating: 5 of 5!
Er det jeg som bremser hardere nå eller lager de klossene av kjipere stuff enn før ... Klossen som satt på de første K2-ene mine fra 90-tallet holdt i 10 år, nå slites de mye fortere. Men den bremser jo ...
Tore Sand (Oslo)
22/07/2014
Rating: 3 of 5!
Bra broms.
Mikael Stiernstedt (Umeå)
17/07/2014
Rating: 5 of 5!
Hyvänkokoinen jarrupala :)
Miia Mustonen (Lappeenranta)
16/07/2014
Rating: 5 of 5!
Veldig bra, passet akkurat og rask levering
Renate Svendheim (Indre Arna)
15/07/2014
Rating: 5 of 5!
virker som den skal
Thomas Hansen (Næstved)
13/07/2014
Rating: 5 of 5!
bueno
Kari Myllykangas (Helsinki)
03/07/2014
Rating: 5 of 5!
Raskt levert, bra produkt og veldig bra med ny skrue til bremseklossen :-)
Freddy Solvang (Utskarpen)
01/07/2014
Rating: 5 of 5!
Sopiva ja hyvä jarrupala.
Jari Koistinen (Helsinki)
26/06/2014
Rating: 5 of 5!
God bremse! Lige hvad jeg skulle bruge, havde ledt efter dem længe
Mia yde (Aarhus N)
25/06/2014
Rating: 5 of 5!
god bremseklods passer perfekt til mine rulleskøjter :)
Pernille B. (Hednested)
20/06/2014
Rating: 5 of 5!
Hyvä ja kestävä jarrupala
jani lempinen (turku)
15/06/2014
Rating: 5 of 5!
Laatupala sopivaan hintaan, kestää pitkään.
Petri K. (Vantaa)
12/06/2014
Rating: 5 of 5!
Hyvältä näyttää! Tosin pääsee testaa käytössä vasta, kun entinen pala kulutettu loppuun. Toimitus tuli ripeästi parissa päivässä ja kivana yllätyksenä paketissa oli mukana extra pala! Sanoisinko, että loistavaa palvelua.
Vesa Keinonen (Vantaa)
12/06/2014
Rating: 5 of 5!
Hyvin asiansa ajaa! Erityiskiitokset nopeasta toimituksesta.
Erja T. (Luvia)
30/05/2014
Rating: 5 of 5!
Mitoiltaan OK ja käytössä toimiva.
Sirkka J. (Raisio)
14/05/2014
Rating: 5 of 5!
Past perfect.
Mirza v. E. (Haarlem)
14/05/2014
Rating: 5 of 5!
Bra broms, inga problem!
Jonas Karlsson (Mölndal)
07/05/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg skulle ønske det var mulig å få rabatt ved kjøp av flere på en gang. Ellers fungerer klossen som den skal. Fint å få med festeskrue til hver kloss siden skruhodet kan bli slitt når klossen slites helt ned.
Håvard Kristiansen (Oslo)
26/03/2014
Rating: 4 of 5!
En riktigt bra hållbar broms...och snabb leverans som vanligt...pålitligt
per-arne berg (karlskrona)
25/03/2014
Rating: 5 of 5!
Grei leveranse etter 8-10 dager fra bestilling. Ulempen med disse erstatningsklossene er at levetiden er alt for kort i forhold til de som orginalt følger med skøytene. Eller så har kvaliteten blitt dårligere med årene, men det er vel noe en bare må leve med...
Svein Haugan (Jørpeland)
28/01/2014
Rating: 2 of 5!
okay gode
Dan jeppesen (Ballerup)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
OK!
Michael Rönnblom (Bunkeflostrand)
15/10/2013
Rating: 4 of 5!
bra produkt och snabb leverans
Mikael Timan (Frösön)
02/10/2013
Rating: 5 of 5!
Snabbt och smidigt
Jan Andersson (Huskvarna)
01/10/2013
Rating: 5 of 5!
Kyllä taas saa vauhdin hiljenemään ja pyähtymään uudella jarrupalalla :) nopea toimitus!
Kaisa Lahtinen (Helsinki)
29/09/2013
Rating: 5 of 5!
Toimii niin kun olin odottanut. Kestää hyvin kulutusta eikä vingu ja vikise käytettäessä.
Janne Laine (Kolla)
23/09/2013
Rating: 5 of 5!
Jeg nyder at stå på rulleskøjter tre-fire måneder hver sommer -- med nogenlunde samme intensitet. I år har jeg købt et par K2 som erstatning for et par 12 år gamle Salomon-rulleskøjter. Det er mærkbart, hvor hurtigt K2's bremseklods slides ned i forhold til bremseklodsen på de gamle Salomon-rulleskøjter. Hver sæson har jeg opbrugt én bremseklods fra Salomon, men denne sæson har jeg opbrugt tre bremseklodser fra K2. Det er ganske simpelt ikke godt nok af K2, som ellers laver fremragende rulleskøjter.
Tommy Avlastenok (København NV.)
15/09/2013
Rating: 2 of 5!
Snabb leverans av korrekt produkt! Tidigare också bra mailkonversation om fråga kring en viss modell av inlines.
Håkan Erikssn (Stockholm)
11/09/2013
Rating: 5 of 5!
Toimii ja kestää paremmin kuin luistinten mukana tullut jarrupala, joka kului lähes kokonaan kahden kuukauden käytön jälkeen.
Antti Mäkelä (Kotka)
05/09/2013
Rating: 4 of 5!
Raskt levert og god kvalitet :-)
Tore Lillemo Antonsen (SømnaSømna)
05/09/2013
Rating: 5 of 5!
Pysähtyy :)
Jukka Kari (KERAVA)
05/09/2013
Rating: 5 of 5!
Perfekt...
Mathias Levin (Motala)
29/08/2013
Rating: 5 of 5!
Fint:-)
anne sophie mikkelsen (Fredericia)
27/08/2013
Rating: 5 of 5!
RÄTT KLOSS BRA
Stefan Larsson (Kalmar)
26/08/2013
Rating: 4 of 5!
Hyvä asiakaspalvelu puhelimitse. Erittäin hyvä ja nopea toimitus. Toimivat alkuperäisosat! Loistava kokemus kaikenkaikkiaan.
Juha Saarnio (Helsinki)
26/08/2013
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd:) Nina
Nina Bermingrud Stabekk (Kongsberg)
24/08/2013
Rating: 5 of 5!
het remblokje bevalt prima
Ellie Verkaart (\'s-Hertogenbosch)
14/08/2013
Rating: 5 of 5!
Ser bra ut. Passar både på nya och gamla K2 rullor. Provade att köpa på Intersport först , dom passade inte alls.
Pelle Nilsson (Lund)
13/08/2013
Rating: 5 of 5!
Funkade kanon! Jag är jättenöjd!
Matts Ohlson (Uppsala)
12/08/2013
Rating: 5 of 5!
Toimivat!
Teijo Lyijynen (Nokia)
12/08/2013
Rating: 4 of 5!
Rätt produkt
Björn Hedberg (Hägersten)
31/07/2013
Rating: 4 of 5!
Hyvä ostos.
Juha Leinonen (Espoo)
23/07/2013
Rating: 5 of 5!
Helt enligt specifikation. Passar som utlovat
Ragnar Gustafsson (Nyköping)
10/07/2013
Rating: 5 of 5!
Den gamle er ikke helt utslitt ennå...
Sven Jostein Kro (Hovsherad)
09/07/2013
Rating: 5 of 5!
Gör sitt jobb
Michel Antonio
08/07/2013
Rating: 5 of 5!
Toimiva ja vastasi hyvin kuvausta
Markku Myllykangas (Hamina)
24/06/2013
Rating: 5 of 5!
Sopivat ja kuluvat;)
Henry Säisä (Lahti)
24/06/2013
Rating: 5 of 5!
Hyvä pala, ja kestävä! Jarruttaan hyvin, ei ulise eikä kulu juuri yhtään. Fireflyn ja Bladerunnerin palat kestivät vain pari hassua jarrutusta ja olivat sen jälkeen mössöä, mutta tämä K2:kkosen pala ajaa asiansa hyvin. Hieman jouduin veistelemään että sain sopimaan CrazyCreekin luistimeen, mutta loppupeleissä hyvä ja toimiva ratkaisu.
Ville Vatanen (Tampere)
19/06/2013
Rating: 5 of 5!
Billigt, snabbt och enkelt. Kommer nog bränna igenom många av denna.
David Eriksson (Värmdö)
17/06/2013
Rating: 5 of 5!
Utmärkt! Snabb leverans, bra service!
Stefan Immefors (Sundsvall)
15/06/2013
Rating: 5 of 5!
De fungerer fint. Jeg forstår ikke I siger de ikke holder i kort tid. Måske bremser I for meget ;-) Jeg har lige kørt en tur på 20 km og har dårligt ridset klodserne (altså bremseklodserne)
Claus Rode
13/06/2013
Rating: 5 of 5!
Eftersom det är en resevdel, så har jag inte behövt använda den än, men den är säkert bra.
Christer Andersson (Viborg)
10/06/2013
Rating: 3 of 5!
Efter jeg har fundet ud af hvor ringe de her bremseklodser er kan jeg godt fortryde at jeg købte rulleskøjter fra K2, jeg skal cirka bruge en bremseklods om ugen :-(
Kenneth Kolding (Højbjerg)
10/06/2013
Rating: 1 of 5!
Jeg har ikke benyttet den ennå. Meget fornøyd med hurtig tilbakemelding på mail, og ekspedering av kjøpsordren
Erik Johnsen (Lysaker)
06/06/2013
Rating: 4 of 5!
Nergens te verkrijgen in een sportwinkel, gelukkig gauw gevonden op het internet. Snel opgestuurd en gemakkelijk zelf te monteren.
M. Snoek
03/06/2013
Rating: 5 of 5!
hyvin jarruttaa
Manu Koponen (Varkaus)
21/05/2013
Rating: 5 of 5!
Helt ok, 5 bromsklossar kom hem i brevlådan på ett par dagar. Slapp att gå till utlämningsställe typ Posten eller ICA. Smidigt
Mats Thornberg (Västerhaninge)
15/05/2013
Rating: 4 of 5!
Bra, lätt o byta också.
Tommy Borg
15/05/2013
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans, enkel montering, grymt bra!!
Jonathan Bäckstrand (Horred)
14/05/2013
Rating: 5 of 5!
Har kørt 86 kilometer med dem der var på mine skøjter! Dem her var slidt efter en tur på 26.... Men bremser godt.... Men ville gerne de holdte mindst så langt.... Det kommer til at koste kassen når jeg køre en halv-marton hver dag! Kan de overhovedet får i hårdere gummi
heine hansen (Viborg)
04/05/2013
Rating: 3 of 5!
Si gjerne ifra om deres importør skulle komme over noen av den gamle typen. Isåfall vill jeg kjøpe mange!
Morten Borgen (Gjøvik)
02/10/2012
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  For lige å få sagen afklaret har vi skrevet til vårt leverandør. Du kan noen nye eller få pengene for dem tilbagebetalt. Vi har skrevet til dig på mail.
Bra
Göran Sonesson (Stockholm)
26/09/2012
Rating: 5 of 5!
Jeg trodde mine rulleskøyter var for gamle. Men bremseklossen satt som et skudd når jeg først fikk av den gamle nedslitte bremseklossen. Veldig fornøyd med denne netthandelen. Mye for pengene, lettbestilt, rask behandling og leveranse (under en uke), til tross for at jeg bor noen kilometer unna Danmark...i vakre Nord-Norge...i ville Lofoten:-)
Petter Solli (Svolvær)
22/09/2012
Rating: 5 of 5!
Past goed bij mijn skates *K2 electra, makkelijk te monteren
Nannette Stoffers (Assen)
20/07/2012
Rating: 4 of 5!
Kjøpte før hos XXL men de har sluttet med K2 utstyr. Bestillingen og levering gikk raskt.
Torstein Meyer Jacobsen (Oslo)
16/07/2012
Rating: 5 of 5!
Godt fornøyd, rask levering!
Jacob Agner Matheson
14/07/2012
Rating: 4 of 5!
Bra, meget rask levering.
Tom Krogh Sørensen (Røyken)
19/06/2012
Rating: 5 of 5!
Klossen fungerer som den skal. Kjøpte klosser for akkurat NOK 200,- og fikk ikke noe momskrav. Fraktkostnaden på rundt 100,- er vel omtrent samme som norske websjapper tar
Jogeir Myklebust (oslo)
19/06/2012
Rating: 5 of 5!
Nem at skifte, men er lidt blød. Bliver hurtigt slidt i forhold til den der passede til de gamle skøjter.
Peter Tofthøj (Sønderborg)
02/05/2012
Rating: 4 of 5!
Köpte K2 Bromsklossar, allt fungerade fint med beställning och leverans. Dock är det svagt att bara ett fraktalternativ erbjuds. Frakten kostade 125 SEK, för 2 klossar 2 x 56 SEK. Klossarna borde kunna skickas som brev!
Sten Stemme
10/09/2011
Rating: 4 of 5!
Den virker :-)
Jan Oldrup (Herlev)
12/08/2011
Rating: 5 of 5!
Helt fin. Supernem at skifte. Alt i alt godt produkt til billige penge.
Anja Aagaard Shange
02/08/2011
Rating: 5 of 5!
Godt produkt. I tillegg ble den sendt raskt.
Robin Eide
15/11/2010
Rating: 5 of 5!
Verdensklasse. Og lynhurtig levering så jeg var klar til FNS den 3/9 2010
Anders Wejrup
11/09/2010
Rating: 5 of 5!
Snabbt och enkelt att beställa och omgående leverans. Det blir dock en aning dyrt med leveranskostnaden.
Yngve Waernquist (ENSKEDE)
03/10/2009
Rating: 5 of 5!
Hurtig betjening....ingen probl med servicen fra Skate Pro men. K2 bremseklodsen er ikke ret holdbar. Hvis man kører en del i bakket landskab så kan der gå en del af dem!!!!
Brith Abildgaard
01/09/2009
Rating: 2 of 5!
Perfekt!
Lennart Svedman (Tullinge)
31/08/2009
Rating: 5 of 5!
er en bremsekloss til K2.
Håkon Ytteborg (Oslo)
16/08/2009
Rating: 5 of 5!
Gode bremseklosser og rask levering direkte i postkassen! Kommer helt sikkert til å bruke Skatepro fremover!
Henrik Tveit (Langhus)
10/08/2009
Rating: 5 of 5!
Passer perfekt. Man skal lige vende sig til at man ikke kan bremse lige så godt som med den slidte, da man ikke kan løfte foden ret meget.
Allan Lumholtz (BØRKOP)
03/08/2009
Rating: 5 of 5!
Ja, vad ska jag säga.. Svårt o se någon annan bromskloss som skulle kunna vara vassare. Världsklass!
Norbert Wesolowski (NORSBORG)
21/07/2009
Rating: 5 of 5!
jag har fått broms klossarna allt är bra dom kom som dom skulle tack så mycket för en snabb servise mvh-janne.k
Janne kärfstedt (Limmared)
14/07/2009
Rating: 5 of 5!
Fin kvalitet og hurtig levering. Vi er meget tilfredse.
Remi Thorleifsson
10/07/2009
Rating: 5 of 5!
hurtig levering
MARTIN HILLEBERG
25/04/2009
Rating: 5 of 5!
Fin kvalitet og hurtig levering
Jan Kirkensgaard (Esbjerg V)
23/01/2009
Rating: 5 of 5!
superb
Dennis Busk
25/09/2008
Rating: 5 of 5!
Nem at montere og virkede mere solid og hård end den lysegrå bremseklods den skulle erstatte.
Kenneth Nygaard (Glyvrar)
01/09/2008
Rating: 5 of 5!
Kanonpryl. Kändes dock lite dyrt med frakten för ett litet vadderat brev. Men att få stopp på farten är ju så viktigt att det knappt går att värdera i pengar... :) Ronnie
Ronnie Andersson
29/08/2008
Rating: 5 of 5!
Passet perfekt!
Solvår Kveli (Nordli)
17/06/2008
Rating: 5 of 5!
Enkelt att hitta rätt klots, snabb leverans, fungerar utmärkt.
Peter Dufwa (Lund)
19/05/2008
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans och bra produkt
Roger Liljeholm
14/05/2008
Rating: 5 of 5!
Passet rett på,noe svakere bremse virkning enn den gamle, men det kan være att den ikke er slitt til i anleggsflaten blir nok bedre etter vert.
Fredrik Fjæran (Tomter)
02/05/2008
Rating: 5 of 5!
Jeg har lige læst anmelderserne, og øhhh, det er da muligt at det er mig det er galt med, men disse bremseklodsers holdbarhed var extrem kort i forhold til de originale som K2 skøjten var udstyret med... Men muligt at der er sket noget drastisk på et tidspunkt, men fakta er, at her efter en måneds brug er bremsen stort set slidt ned - men de får en chance til - prøver at bestille en ny af slagsen og håber at den første havde en fejl af en eller anden art....
Carl-Erik Lund (Aabenraa)
15/11/2007
Rating: 2 of 5!
Udmærket klods.
Kasper Jørgensen
12/11/2007
Rating: 4 of 5!
Udemærket bremseklods, lang holdbarhed. Er det kun mig der synes, at man bremser langt bedre, hvis man "lige" saver halvdelen af klodsen af inden man sætter den på?
Michael Fredriksen (Frederikssund)
20/05/2007
Rating: 5 of 5!
super gode siger min søn. han ruller hver dag. mange tak
kim grout
29/04/2007
Rating: 5 of 5!
Rigtig god bremse, bedre en den der oprindelig sad på mine k2 rulleskøjter.
Mia C. Jørgensen (Støvring)
03/04/2006
Rating: 5 of 5!
Takk for raskt håndtering. Det var riktig del, den har nå vært i bruk noen mil, og fungerer utmerket.
Knut A Johannessen (Tromsdalen)
13/09/2005
Rating: 5 of 5!
En yderst fremragende bremseklods, som er betydelig bedre/holdbar end den på skøjten var leveret med.
Thomas Plath (Aalborg Øst)
09/08/2005
Rating: 5 of 5!