MENU
×
Back |

Enuff Logo Stain Complete Skateboard

EUR 79,95
EUR 89,95 SAVE EUR 10,00
Enuff Skateboards

Good to know

Zoom
Please select size + colour 
Natural
Blue
Green
Hurry! This item is selling fast
SkatePro Skate Tool
SkatePro Skate Tool
EUR 7,951 pcs
EUR 5,95    
 pcs
  Add to wishlist

Description

Enuff complete skateboard with robust trucks and hard bushings for great control. 100% Canadian maple deck hot pressed with American stiff-glue.

Specifications

Deck width:
7.75" (19.7cm)
Deck length:
31.5" (80cm)
Deck material:
Canadian Maple, 7-ply
Wheel diameter:
53mm
Weight:
2300g
Wheel width:
32mm
Wheel hardness:
95A
Wheel material:
SHR
Bearing precision:
ABEC-7
Truck type:
Standard kingpin
Truck size:
129mm (5")
Cushioning:
95A, SHR
Griptape:
Pre-gripped

Good to know

Reviews

Veldig fornøyd!
Nils-Kristian Bergseng (Lier)
18/10/2017
Rating: 5 of 5!
Jolie planche, je reprends le skate à 34 ans avec mon fils et c'est un très bon rapport qualité/prix pour reprendre la pratique.
M. Thomas (Dijon)
29/08/2017
Rating: 5 of 5!
Sonen 8 år är mycket nöjd. Brädan verkar rejäl, och förhoppningsvis kan han använda den många år framöver
Tomas Boman (Vikingstad)
24/08/2017
Rating: 5 of 5!
Mycket bra leverans! Men dock lite mjuk i min smak och kunnat vara lite bättre rull! Absolut bra bräda för det priset iallfall!
Patrik widlund (Västerås)
17/08/2017
Rating: 4 of 5!
bra deck man kassa truckar
Mårten Karlson (Åkersberga)
16/08/2017
Rating: 3 of 5!
Helt ok bräda för det priset.
Martin Adolfsson (Motala)
15/08/2017
Rating: 5 of 5!
Bra kvalitet.
Mattias R. H. (Jevnaker)
08/08/2017
Rating: 5 of 5!
Skitbra bräda
Stefan B. (Landfjärden)
18/07/2017
Rating: 5 of 5!
Hållbar och snygg.
Peter Berggren (Lidköping)
17/07/2017
Rating: 5 of 5!
Supernöjd!
Anders Rosenkvist (Helsingborg)
10/07/2017
Rating: 5 of 5!
Klart nöjd :)
Nathaly Touba Söhr (Eskilstuna)
21/06/2017
Rating: 5 of 5!
Har inte åkt på 10 12 år. Men kunde varit bättre kullager så den rollar bättre men bra bräda
R. Nord (Malmö)
06/06/2017
Rating: 3 of 5!
TRES BON PRODUIT JE SUIS CONTENT
Aranda Tristan (villeneuve sur lot)
16/05/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvä lautasetti aloittelijalle. Toimii ja rullaa!
Miia L. (Lempäälä)
15/05/2017
Rating: 5 of 5!
Na razie wszystko ok :)
Dawid Olbrych (Poznań)
28/04/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvä setti!
Sandro von Brandenburg (Jyväskylä)
20/04/2017
Rating: 5 of 5!
Fidèle à mes attente et livraison rapide. Bravo!
Harscouët Gael (La Montagne)
19/04/2017
Rating: 5 of 5!
Snygg och bra bräda, helt nöjd.
Fabian Ljung (Träslövsläge)
10/04/2017
Rating: 4 of 5!
Present til sambon som blev nöjd :). Bra breda til nybörjare.
Harald Flaamo (Svalöv)
30/09/2016
Rating: 5 of 5!
bra brett for nybegynnere
Vegard K. (Oslo)
28/06/2016
Rating: 5 of 5!
Muy buen producto aunque no entiendo mucho y el patinete es para mi niña de 9 años , el servicio increíble ya que en 4 días recibí el paquete en perfectas condiciones. He vuelto a comprar
JESUS S. (CANET DE BERENGUER)
17/05/2016
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Nos alegra mucho que haya recibido el producto y que a su niña le guste tanto :-) Un gran saludo de nuestra parte y no dude en contactarnos si necesita cualquier cosa/Soraya
Desværre var trucks´ne monteret med skruer som har for store hoveder i forhold til de forborede forsænkninger. Dette betyder at træet og griptapen buler op omkring skruehovederne. Da jeg skulle have boarded med til sydamerika som en gave og jeg fik det dagen før min rejse, har der ikke været tid til at bytte det. Boarded kan selvfølgelig bruges, men denne sjuskede påmontering betyder, at der hurtigt vil blive slidt huller omkring skruehovederne og griptapen vil skrælle af. Ærgeligt med sjusk som let kunne været undgået...
Kasper S. (kbh n)
18/01/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Beklager at du modtog et defekt board og at det lige skulle ramle sammen med rejsen til Sydamerika, så du ikke kunne få det byttet. Det board du har købt er et af vores komplette boards, hvilket betyder boardet kommer samlet og monteret fra fabrikken. Står man i den situation at man har modtaget en defekt vare, opfordre vi til at man kontakter kundeservice med billeder/video af defekten, samt ordre nr. vi kan kontaktes på tlf. 86 76 36 96 eller email@skatepro.dk
/Mads
Super wszystko jak nalezy :)
Marzena P. (Lidzbark Warmiński)
14/01/2016
Rating: 5 of 5!
Rigtig lækker board, lige som jeg ønskede mig det, da jeg var barn ;)
Jacob R.
11/01/2016
Rating: 5 of 5!
Gutten min på 9 1/2 år er veldig fornøyd m brettet! Rask levering. Flott service! Anbefaler dere videre!
Håvard Berger Vanem (Ankenesstrand)
02/10/2015
Rating: 5 of 5!
Bra bräda för nybörjare, eller för dom som tagit upp åkandet igen.
Sofia Nordin (Härnösand)
22/09/2015
Rating: 4 of 5!
Mitt barn är väldigt nöjd med sin skateboard. Mycket nöjd med leverans.
Ivona Bevanda (Eslöv)
08/09/2015
Rating: 5 of 5!
Bra nybörjarbräda, funkar perfekt.
Emil J. (Umeå)
04/08/2015
Rating: 5 of 5!
Jeg har ikke skatet på over 14 år og jeg fant dette brettet veldig bra:)
Pål-Rene Tørrestad (Sandefjord)
27/05/2015
Rating: 5 of 5!
Mein Sohn, 10Jahre alt, ist damit sehr glücklich und kommt mit dem Enuff Board gut zurecht. Er kann es trotz seines geringen Gewichts leicht lenken und es rollt gut. Optisch gefällt es uns ebenfalls sehr. Wir sind voll zufrieden. My 10 year old son is really happy with the Enuff Board and has no problems to ride it. Althought he's a rather lightweight rider it's easily to steer. It also looks great. We are completely satisfied :)
Christian B. (Fürth)
20/02/2015
Rating: 5 of 5!
Min søn siger at det er et ok skateboard ;-) Vi var meget imponeret af hvor hurtigt vi modtog pakken , det er det man kalder kunde service :-D
Camilla Pedersen (Sorring)
30/09/2014
Rating: 5 of 5!
Fint tilfreds - Der var dog luftbobler i griptapen da den blev leveret men det er ikke et problem.
Anders V. (Viborg)
06/09/2014
Rating: 4 of 5!