MENU
×
Back |

Enuff Skull Skateboard

EUR 67,95
EUR 79,95 SAVE EUR 12,00
Enuff Skateboards

Good to know

Zoom
SkatePro Skate Tool
SkatePro Skate Tool
EUR 7,951 pcs
EUR 5,95    
 pcs
  Save for later

Description

A complete full size skateboard with rugged trucks and hard chusioning for better control.
100% Canadian Maple deck, warm pressed with American stiff glue.

Specifications

Deck width:
7.75" (19.7cm)
Deck length:
31" (78.7cm)
Deck material:
Canadian Maple, 7-ply
Wheel diameter:
53mm
Weight:
2200g
Wheel width:
30mm
Wheel hardness:
99A
Wheel material:
SHR
Bearing precision:
ABEC-7
Truck size:
129mm (5")
Cushioning:
95A, SHR
Griptape:
Pre-gripped

Good to know

Reviews

Syn zachwycony, więc ok
Anna Fąfara (Wrocław)
25/07/2017
Rating: 5 of 5!
Kundi tykkäs ja oli kuulemma parempi mitä odotti.
kalle kankaanhuhta (Kokemäki)
19/04/2017
Rating: 5 of 5!
Alles super!
Milena C. (Hörbranz)
18/04/2017
Rating: 5 of 5!
Super skateboard
Karsten Normann Eilers
23/03/2017
Rating: 5 of 5!
Een ideaal skateboard om mee te beginnen. Degelijk materiaal, stevige hardware, soepele lagers. Heel tevreden!
Kevin K. (Bilzen)
02/02/2017
Rating: 4 of 5!
Købte dette til min søn på 12 i julgave. Han er fuldt ud tilfreds med boardet og har allerede afprøvet det på ramper! Kører perfekt og glider godt ! ( han er en god skater ) Han er absolut tilfreds
Maria Erskov Jensen (Helsingør)
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
Rigtig tilfreds
Frederikke Marie Lindegaard Darkner (København N)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Uppfyller helt mina förväntningar som nybörjare.
Oskar Karlsson (ENSKEDE)
30/08/2016
Rating: 5 of 5!
Helt grei leveringstid, ikke noe å klage på fra meg. Brettet er ypperlig for folk som har skatet før og vil begynne igjen, god balanse og nydelig deckbredde for skostørrelser 42-45, men deckbredde faller egentlig mer innom personlig preferanse. Eneste lille minus er kulelager (ABEC-7) som er litt for tregt til et slikt skateboard, det jeg mener er at for meg personlig skulle det helst vært ABEC-9 for enklere cruising da dette er grunnmuren i all skating. ABEC-7 blir litt tamt med 99A hjul. Trucksene var ikke helt perfekt innstilt så jeg fikk også et lite wheelbite, men dette er mere som en bagatell, ikke noe jeg bryr meg om. Alt i alt vil jeg likevel anbefale brettet, det er svært solid og føles helt fantastisk under føttene. Det er lett å holde kontroll på brettet og det er et generelt sett svært bra produkt.
Mathias S. (Bodø)
18/08/2016
Rating: 4 of 5!
Godt begynder board, men trucksne kan ikke anbefales da kingpinbolten er højere en selve trucksne og man derfor ikke kan lave fx. 50-50 på dem
Simon Christiansen
07/07/2016
Rating: 3 of 5!
Bra skön allroundbräda snabb leverans
kristoffer ersson (söråker)
28/06/2016
Rating: 5 of 5!
Goed board,snelle levering.
Andre Hendrix (Urmond)
14/04/2016
Rating: 4 of 5!
Nöjd kund
Trond nordby (Färjestaden)
11/08/2015
Rating: 5 of 5!
Blev inte riktigt det vi tänkte, men leveransen var kanonsnabb. Bra om det framgår att hjulen är fasta och går inte att svänga med. Det kanske det gör, men jag missade det i så fall.
Sandra Wahlström (Linköping)
21/04/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Självklart är det meningen att ni ska kunna svänga på eran skateboard. Har ni möjlighet att pröva lossna på king pin (bulten som sitter i mitten av trucken), då vill det bli lättare att svänga med skateboarden. Blir det inte bättre är ni välkommna att kontakta oss på: email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer och filmklipp på problemet. Så vill vi se på det för er och få löst detta snabbast möjligt för er. /Martina
allt bara bra ****
Janne V. (Gånghester)
08/04/2015
Rating: 4 of 5!
Super hurtig leverance. Fedt skateboard som mine drenge på 8 år er rigtig glade for.
Niclas Dedenroth (Klagshamn)
13/01/2015
Rating: 5 of 5!
toppie
Frans Stoffelen (Sint Willebrord)
31/12/2014
Rating: 5 of 5!
Jättebra Skateboard, systersonen var jättenöjd.
Suzana Krstic (Kristianstad)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
er et mega godt skateboard og køre mega godt jeg vil aldrig købe et ny men jeg bliver jo nåd til at købe et nyt nå det snapper men så køber jeg det igen og det fede ved det er det board er godt til ramper og asfalt og flat kick flip
noah frost newick
14/11/2014
Rating: 5 of 5!
super nem bestilling, betalingshåndtering og levering - så alt i alt en rigtig god oplevelse
Peter Rudbeck Pallesen (Aarhus C)
12/11/2014
Rating: 5 of 5!
God kvalitet, hurtig levering.
Susanne Nilsson (Tommerup)
22/10/2014
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans och grabben är jättenöjd, även jag är nöjd längesedan man körde:-)
jonas börjesson (Ystad)
23/09/2014
Rating: 5 of 5!